[23 kolejka] Ruch Chorzów-Polonia Warszawa 22.04.2013 18:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Lipiniorz25
Kontakt:

Re: [22 kolejka] Ruch Chorzów-Polonia Warszawa 22.04.2013 18

#136 Post autor: Lipiniorz25 » 23 kwie 2013, o 12:14

Ciesza 3 punkty,moze to bydzie dobry prognostyk przed najwazniejszym szpilem ;)

Tylko zastanawio mie jedno rzecz..co jest kur... z ta obrona? :wstyd: :wstyd: !!!
Niebieski od uRodzenia

Awatar użytkownika
ch-R

#137 Post autor: ch-R » 23 kwie 2013, o 12:43

m-p pisze:Nawałka latał na paralotni i obczajał naszą taktykę przed derbami.
A na serio to słabo w pierwszej i w miare dobrze w drugiej. Cieszą punkty.
Jak to był łon to mo pecha http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... l#TRrelSST
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
SODA

#138 Post autor: SODA » 23 kwie 2013, o 13:01

bardzo ważne kolejne punkty i zaś opłacało się grac do końca
teraz szczewa i oby powalczyli na maxa, NIEBIESCY tylko zwycięstwo w niedziela
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Awatar użytkownika
lukasz1
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#139 Post autor: lukasz1 » 23 kwie 2013, o 14:52

Prawda jest taka, że na dzień dzisiejszy musimy sobie odstawić teksty o najlepszych kibicach. Tak było jakiś czas temu. Nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy nie poszli na ten mecz tak po prostu. Pogoda super, może poniedziałek to nie najlepszy termin, ale godzina względnie późna. Przykro mi było patrząc z perspektywy trybuny, na resztę sektorów. Na dzień dzisiejszy frekwencja u nas to dno i niech nikt nie gada, że to kwestia stadionu, bo nawet jakby był nowy, lepszy stadion to jak bardzo może on podnieść frekwencję?

Inna sprawa, to kwestia podziękowań piłkarzy po meczu za doping. Niech mi ktoś wyjaśni. Czy oni do cholery nie potrafią podejść chociaż do tych pieprzonych band reklamowych? Za niedługo zaczną dziękować młynowi z połowy boiska...

Moim zdaniem Kikut w tym momencie ma przegwizdane, tylko dlatego, że to Kikut. Tymiński miał wczoraj perfekcyjnie ułożoną stopę. 4 potężne bomby(jedna zablokowana, ale wyglądało jakby też leciała w światło bramki) i 4 razy trafiał w bramkę. Mam nadzieję, że się chłopak przełamał, bo już jak grał w Polonii Bytom, to podobał mi się jego styl. Nawet trochę podobny do Piecha ;)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#140 Post autor: radzion » 23 kwie 2013, o 16:29

lukasz1 pisze: Nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy nie poszli na ten mecz tak po prostu.

a moze ludzie juz nie chca zeby wzszyscy dokola robili ich za ciuli?
1. Smagorowicz i sp-ka jak zwykle twierdza ze jest fajnie, fajnie......ze co chwila wylatuje trup z szafy
2. pilkarze leca w ciula strasznie i nie zmienia tego9 zwyciestwa ani z belchatowem ani zaglebiem ani nawet teraz z polonia
zeszmacili sie w tym sezonie nie jeden raz, nie jeden mecz widzialem i nikt mi nie wmowi ze w ciagu kilku dni mozna zagrac "czysto" 2 tak diametralnie inne spotkania, od kompromitujacego z belchatowem po bardzo dobry (mimo porazki ) mecz na lazienkowskiej
nie twierdze ze zespol "handluje badz gra u buka" . smiem jednak twierdzic ze swoja postawa w meczu z bielskiem prostestowali przeciwko sytuacji w klubie.a jesli tak to dla mnie sa banda sz........
rozumiem ze nie placa,m ze sa poslizgi, nie jeden z nas podbne przypadki przerabial u siebie w robocie. kazdy chce miec placone za robote, ale nie dochodzi do mnie zeby pracownik jakiejkolwiek firmy celowo spier..,... jakas robote na znak protestu. a tak to wyglada u nas.
mamy "solidny " jak na polskie warunki zespol ligowy, od poprzedniego sezonu nie zmienilo sie az tak wiele zeby zaliczac tak kompromitujace wpadki.forma albo jest albo jej nie ma,
potrafie zrozumiec ze Polski fusbal to dno i ze pilkarze maja kikuty zamiast szlap, ze moga zdarzyc sie kiksy, bledy, moga zdarzyc sie porazki ale wychodzac na boisko wymagam pelnego zaangazowania, nawet kiedy nie idzie (pisalem o tym po meczu z bielskiem zaznaczajac ze jedynym ktory mial jaja byl djokic (mimo fatalnego meczu bylo widac po nim wku...)
po reszcie to splywa, jesli ktos wierzy ze mozna faktycznie odbudowac forme po 3 dniach by za nastepne 3 ja stracic i znowu za kolejne 3 zagrac dobrze ( z zangazowaniem, pal licho umiejetnosci pilkarskie) to prosze bardzo, niech wierzy, dla mnie to czyste robienie za ciula prezesa (i nas posrednio)
po meczu z bielskiem powiedzialem ze moja szlapa na cichej w tym sezonie nie stanie juz i nie zmienila by tego nawet seria zwyciestw , z zabolami na czele

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#141 Post autor: 19flasteR20 » 23 kwie 2013, o 16:51

radzion pisze: [...]rozumiem ze nie placa,m ze sa poslizgi, nie jeden z nas podbne przypadki przerabial u siebie w robocie. kazdy chce miec placone za robote, ale nie dochodzi do mnie zeby pracownik jakiejkolwiek firmy celowo spier..,... jakas robote na znak protestu. a tak to wyglada u nas[...]
Swiete slowa.Zrob swojo robota dobrze, ale nie badz dywersantem.Pozniej mozna dochodzic swoich finansowych naleznosci z tytulu wczesniej podpisanej umowy, ktora zostala zawarta pomiedzy grajkiem, a danym klubem pilkarskim.

Awatar użytkownika
Michalik85
Kontakt:

#142 Post autor: Michalik85 » 23 kwie 2013, o 18:24

a mie to zaś co innego wkurwio... wczorej żech oglondoł magazyn T-EX i wkurwio mie to ogólnopolskie podejscie co do niektórych zespołów!
otóż wg "expertów" :
Wisła - przy odrobinie szczęscia mo szansa na puchary
Widzew - od dawna już o nic nie gro
Ruch - praktycznie zapewnił sobie utrzymanie...
wczorej takie słowa padały... ch** z tym że wszystkie te druzyny maja po 28 punktów...

wkurwio mie podejście niektórych expertow i ludzi przedewszystkim bo wg wielu
w pucharach musi grac Wisła,Lech,Legia,Śląsk...
to po co wogóle liga rozgrywać! zorganizujmy turniej miedzy tymi 4 drużynami i niech se miedzy soba rozdziela kto mo w jakich rozgrywkach grać... to co 12 pozostałych drużyn krowie spod ogona wypadło?!
Obrazek

robotrix
Kontakt:

#143 Post autor: robotrix » 23 kwie 2013, o 19:41

'PYJTER' pisze: Może nie mo formy gdybom ale tak jak ktoś pisoł przypatrywałech się rozgrzewce i synek mo fest dobrze ułożono ta noga potrafi wciepnąć tak bala że palce lizać aż nie mogłem uwierzyć...
Dobrze ze ktos poza mna to widziol bo juz myslolech ze mom omamy. To byl BARDZO DZIWNY ruch z Kikutym na lewyj ale niy dziwcie sie Zielinskimu ze podejmuje takie decyzje skoro tak to wyglado na treningach a w szpilu jakos niy wypalo...

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

mrokol08
Kontakt:

#144 Post autor: mrokol08 » 23 kwie 2013, o 20:40

najgorsze jest to że wszystkie mecze do końca sezonu u siebie gramy w tygodniu: Poniedziałek, Piątek i Czwartek i ciężko będzie więcej ludzi zebrać ale może jakoś to pójdzie do przodu jeszcze w tych 3 spielach...
Batory Fans

19gorek20
Kontakt:

#145 Post autor: 19gorek20 » 23 kwie 2013, o 20:45

otóż wg "expertów" :
Wisła - przy odrobinie szczęscia mo szansa na puchary
Czy wedlug "expertow" to nie wiem bo tu zdania sa mieszane
Ale trzeba podkreslic ze na kazdej konferencji prasowej trener Wisly Tomasz Kulawik godo jak to sa blisko pucharow itd

cheapgun
Kontakt:

#146 Post autor: cheapgun » 23 kwie 2013, o 23:12

'PYJTER' pisze:Ta... co by tu napisać... Cieszą 3 punkty fajnie że zagrali do końca... Kikut... eh... nie byda po synku jechoł bo szkoda mi go po prostu ręce opadały czasami co robił ale czy to jego wina że trenejro Zielu wystawia go na pozycji na któej z góry skazany jest na porażka...?? Może nie mo formy gdybom ale tak jak ktoś pisoł przypatrywałech się rozgrzewce i synek mo fest dobrze ułożono ta noga potrafi wciepnąć tak bala że palce lizać aż nie mogłem uwierzyć... Szkoda że jak Jankes idzie do przodu to dopiero 5m za nim idą następni i nie mo synek do kogo dograć jak był piech to zawsze wyskakiwoł mu zza pleców i pędził na brama. Może w końcu można by Niedzielana spróbować... może zmienić trocha taktyka i wystawić 4-4-2 no ale jo sie moga pisać to Zielarz rozdaje karty oby my z twarzą wyszli na koniec sezonu...
P.S. Trocha bez sensu że tak jedziecie po tym Kikucie naprowdy to trener go wsadza do składu i daje zadania a że on sie nie sprawdzo na ty pozycji a trener tego nie widzi to inna para kaloszy...

P.S.2. Musiał chyba nos zapamięta ;)
Od dluzszego czasu jestem zwolennikiem powrotu do takiego ustawienia. Pojawiaja sie oczywiscie sluszne glosy pt kto drugi? No bo Kuswik i Smektala rozczarowanie, 'Wtorek' to juz w ogole VIP na szpilach.. Z tym ze pamietajmy ze ich dotychczasowe osiagniecia (z trenerem Zielinskim) to gra w systemie z jednym napastnikiem i albo grali jako zmiennicy (Kuswik) - zdarzylo sie wprowadzenie Kuswika jako drugiego napastnika ale na bodajze 7 minut przed koncem szpilu; albo w srodku boiska (Sultes) gdzie mieli zupelnie inne zadania niz gra jako np egzekutor. Zielinski uwaza ze transfer Cieslewicza nie byl korzystny dla druzyny ale porownujac Jego inne decyzje (np Chwastek) oraz to ze Lukasz wciaz zdobywa te bramki (czyli jest skuteczny czego u nas najbardziej brakuje) wydaje mi sie ze pozegnanie Cieslewicza bylo najgorsza decyzja Zielinskiego w Ruchu. Gorsza nawet od wystawiania Kikuta i to nawet od wystawiania go na lewej stronie..
Jechanie po Kuswiku i Sultesie za niespelniania oczekiwan to troche jak ocenianie Konczkowskiego jako prawego obroncy w pierwszym skladzie...
Niebieski Chropaczów

Harpo
Kontakt:

#147 Post autor: Harpo » 24 kwie 2013, o 10:21

radzion pisze: od kompromitujacego z belchatowem
To ja do końca rundy poproszę o takie kompromitujące mecze.
Przypomnę, że wygraliśmy 3:0. Na wyjeździe. :cwaniak:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Zablokowany