[19 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów 16.03.13; 13:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
HBSiwy
Kontakt:

Re: [19 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów 16.03.13; 13:3

#136 Post autor: HBSiwy » 16 mar 2013, o 21:47

Jedna wielka qwa amatorka.
Opaska kapitanska :wstyd:.
Mamy rok 2013 a my opaska kapitanko z klebebandu robiymy.Profesjonalny klub :rotfl:

Co do gry
To sa zawodnicy pierwszoligowego klubu?
Dwoch celnych podan nie potrafia wymienic zadnej walki po prostu nic.
Sultes traci bal i nic stoi sobie a Ecik mysli ze jak wciepnol Tor ze Zaglebiem to jest gwiazda i mu Messi szczewiki bydzie pucowac.
Nie da sie tego ogladac i boje sie ze po nastepnym meczu dostana zawalu albo wylewu.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Awatar użytkownika
SODA

#137 Post autor: SODA » 16 mar 2013, o 21:50

niestety hu** gramy ...
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#138 Post autor: Ozor » 16 mar 2013, o 21:54

akurat celnych podań było całkiem sporo w przeciwieństwie do strzałów.

Awatar użytkownika
SODA

#139 Post autor: SODA » 16 mar 2013, o 22:01

i mamy pozytyw
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

qwertyhu
Kontakt:

#140 Post autor: qwertyhu » 16 mar 2013, o 22:20

Jak się oddaje 1 celny strzał na 10 czy tam ileś to trudno żeby wygrać. Trzeba podziękować wszystkim naszym snajperom typu Kuświk, Niedzielan i ten Kwiatkowski talent ostatnia nadzieja białych. Za taką pensje co przytula sam Niedzielan idzie znaleźć 2 Słowaków którzy na pewno nie będą gorsi.

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#141 Post autor: m-p » 16 mar 2013, o 22:28

Ile zarabia Niedzielan? Podziel się wiedzą. A których Slowaków masz na mysłi? Chyba nie Hamsika?

Harpo
Kontakt:

#142 Post autor: Harpo » 17 mar 2013, o 00:43

19gorek20 pisze: Stawarczyk do wyrzucenia ( Moze Grodzicki ? )
:rotfl:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

qwertyhu
Kontakt:

#143 Post autor: qwertyhu » 17 mar 2013, o 01:21

Niedzielan głodowej pensji u nas nie miał w Cracovii też bo oni lubią przepłacać grajków. Mogę się założyć że nawet jeśli zjechał z pensji i tak jest jednym z lepiej zarabiających a co gra każdy wie. Hamsik Hamsikiem lepszy jakiś słowak który może odpali niż wiecznie rezerwowa melodia przeszłości.

Dżem
Kontakt:

#144 Post autor: Dżem » 17 mar 2013, o 01:21

Stawarczyk jest do wyrzucenia, to że przedłużono z nim kontrakt to jest parodia. Trzeba będzie się z nim męczyć te dwa lata, bo go nikt nawet za darmo nie weźmie. Facet ma dwa metry a się odbija od napastników. Ogólnie szkoda, bo mecz był spokojnie do wygrania. Wypadły dwa ogniwa najważniejsze, no i wyszło jak wyszło. Jedyny wniosek - Starzyński niech wykonuje stałe fragmenty gry zamiast Zieńczuka.

A i niezależnie od wyniku tej rundy (wykluczając spadek) dałbym szansę Zielińskiemu przepracować całe lato i zacząć z drużyną nowy sezon. Mam nadzieję, że Mosór się spisze i nie odjebie maniany ze zwolnieniem.

MNCH
Kontakt:

#145 Post autor: MNCH » 17 mar 2013, o 09:21

Sprowadzic chopów z Victoria Pilzno oni za 4 tys Euro graja bydymy wszystkich loc w lidze.
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd

scouser
Kontakt:

#146 Post autor: scouser » 17 mar 2013, o 09:27

Dżem pisze:Stawarczyk jest do wyrzucenia, to że przedłużono z nim kontrakt to jest parodia.
to nie jest parodia, to jest ku*** SKANDAL i ten który o tym zdecydował powinien za to zapłacic z własnej kieszeni, tu się tylko jedo nasuwa ale nie będe publicznie nikogo oskarżał....

Kolejny półamator to Djokić, wiem że lubiany za serce do walki ale przecież ten człowiek potrzebuje psychoanalityka, on to sie nadaje do jakiejś ligi albańskiej, nigdzie indziej. kiepski a w dodatku grający na ogromnym ryzyku. myślałem że z niego może coś być ale sie wyraźnie myliłem, inna sprawa to te turlanie się po murawie gdy go przeciwnik lekko szturchnie, z tym to genał do barcelony lub manchesteru junajted ;) śmiech na sali, chop jaką dąb a becy jak ci**. pewnie dziś z szerokim uśmiechem pospaceruje sobie w silesii.

a na to wszystko pozwala pan nasz za przeproszeniem trener

scaneRboy
Kontakt:

#147 Post autor: scaneRboy » 17 mar 2013, o 09:50

Tu musi chodzic o cos wiecej (pewnie o forse jak zwykle). Niemozliwe zeby w srode zagrali super meczyk, a dwa dni pozniej totalna parodia.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#148 Post autor: west72 » 17 mar 2013, o 10:08

Jeśli takie mecze będziemy przegrywać to do ostatniej kolejki będziemy walczyć o utrzymanie.
Bardzo widoczny brak Jankesa(niech wszyscy janusze dają se już spokój z wyzywaniem go od warszawioka)bo on na dzisiaj robi wielką różnicę w grze ofensywnej RUCHU.
Kuświk z przodu osamotniony,do tego słabo gro tyłem do bramki,bez silnego wsparcia drugiej linii przede wszystkim skrzydeł nie mógł sie pokazać(troche lepiej wyglądał w drugiej połowie dla tego ,że poprawił sie Szulti).
Figo mo przebłyski naprawdę bardzo dobrej gry ,ale w niektórych momentach bardzo nonszalancko(podania nie dokładne,proste straty,problemy z prostym przyjęciem bala).
Osobny temat to nasza gra defensywna a raczej gra piłkarzy defensywnych.
Stoperzy jako para to ciągle śmiech na sali.Tak doświadczeni piłkarze a w każdym meczu popełniają kardynalne błędy .
Boki słabo ,w ofensywie nie widoczne do tego gorąca głowa Żelko :niepewny: .
Do tego dochodzi brak skrzydłowych (Ecia i Szulti mało przekonywujący).
Mimo to na tle drwali z Kielc i tak piłkarsko wyglądaliśmy dużo lepiej ale jak się nie trafia z 5-ciu metrów głową do pustaka (Panka i Baszczu)i oddaje się jeden celny strzał w światło bramki to przy nieszczęśliwym zbiegu okoliczności(karny z sufitu)ciężko nawet o punkt.

Mamy dwa tygodnie na wyleczenie kontuzji ,zdecydowaną poprawę skuteczności i przede wszystkim ustabilizowanie formy na poziomie meczów z Lubinem .
Jeśli urazy Jankesa i Zienia nie będą poważne poprawimy celność strzałów to powinno być lepiej.

Co nie znaczy ,że w tym meczu frajersko nie oddaliśmy punktów,bo po meczach z Śląskiem i Lubinem spodziewałem się skuteczniejszej gry i marszu w górę tabeli............. :kwasny:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#149 Post autor: tedeus63 » 17 mar 2013, o 10:19

Elmer pisze:
tedeus63 pisze:
Elmer pisze:
tedeus63 pisze:A jo wom powiym wszystkim tu narzekaczom jestescie poj..bani !!!!!
to jedź na Cichą i bij im brawo. Jak Tobie takie coś odpowiada to sorry, ale nie mam pytań. Z tymi antypiłkarzami z Kielc mieli obowiązek zdobyć chociaż punkt. A obrażaj sobie swoją rodzinę jak ci pozwolą
A zebys wiedziol pojada na cicho i im poklaskom .zostawili chopcy kupa zdrowia w kielcach . ale co tam na fotelu przy piwie dobrze sie pierdzieli pra???? jadyn mecz piejecie z zachwytu drugi lecom h..je na wszystkich pokolei naszych pilkarzy . zdania wyzyj na pewno nie zmienia mojej rodziny sie niy czepiej bo loni na to nie zasluzyli a wy tymi komentami jak najbardzij ja !!!!!!!
JEDEN celny strzał w meczu. Należą się brawa. Jasne.
Jak grają ch...e to krytykuję, jak zagrają dobrze to pochwalę. Co dzisiaj robił Janoszka? NIC. WIedział, że bedzie grał cały mecz, nie bał się zmiany, bo kogo miał wpuścić Zieliński?

Prawda jest taka, że mamy teraz jednego napastnika. Niedzielan wiecznie się leczy, a Kuświk jest wszędzie tylko nie tam, gdzie ma być. Ile było sytuacji, że szła akcja skrzydłem, a Kuświka nie było w polu karnym. Fajnie, że gdzieś walczył, ale on jest NAPASTNIKIEM i ma być z przodu! Pamiętacie jak Arek Piech zapychał przez całe boisko czasami? Teraz tego nie ma. Tzn. było jak był Jankes.

A ch...e nie lecą na wszystkich. Za wynik odpowiada CAŁY zespół i trener. Sytuacja w tabeli jest trudna i oby mecz z Podbeskidziem za 3 tygodnie nie okazał się meczem o uniknięcie strefy spadkowej.

Można przegrac jak się przegra z lepszym. Ale nie mogę się pogodzić, że po raz kolejny przegrywamy z zespołem, od którego jesteśmy piłkarsko lepsi. Korona grała piach. Tak samo przegraliśmy z Pogonią, Śląskiem czy Widzewem jesienią. Teraz na takie porażki nie możemy sobie pozwolić.

A jak chcesz chwalić piłkarzy to gratuluję. Ja już kilka spadków przeżyłem i wtedy też niektórzy chwalili i grajkowie wpadali w samouwielbienie. A potem na pomoc było za późno.

Elmer mosz calkowito racja . nerwy pusciły i sory jesli zech cie obrazil ale szlag mnie trafio jak wlaza na forum i kibice wyzywajom swoich pilkarzy (trudno jacy by nie byli ) od de...ili .c..uli itp . Niestety momy takich a niy innych grajkow ( kasa kasa kasa ) i trzeba im pomoc a niy dołowac . Wedlug mnie chlopaki zostawili sporo zdrowia a ze umiejetnosci nie starczylo . Teraz obocz z innyj strony a,gdyby sedzia (kut...s ) nie podyktowol karnego moze bylo by 1:1 , a moze wtedy wlazla by jakos kontra i wygraliby my 2: 1 ?? i po takim samym meczu i z takimi samymi pilkarzami bylyby w miara inne komentarze pra ???. Muszymy tez wziasc po uwaga ze jedyny jako taki napastnik Jankes wypod w ostatnij chwili ze skladu ( Piech sprzedany ) , Zieniu to samo . a niy momy lawki realu niestety. wczoraj my zoboczyli co jest wart Kuswik, niestety nic. Janoszka zagrol wczoraj totalny piach i nie chca tu po kolei obwiniac pilkarzy bo to nie ma sensu . Jo tyz przezyl spadki ale przezywolech tyz ostatnie mistrzostwa ( w 74,75,79 i 89 r ) i trocha ugryzlech juz pilki .Pozdro i mom nadzieja ze zoboczymy sie w Lubinie . ( ps niy bylech im klaskac :) )

buli19R20
Kontakt:

#150 Post autor: buli19R20 » 17 mar 2013, o 10:57

a ja odziwo widziałem Ruch który dla mnie zagrał przyzwoicie. Wynik opiniuje bardziej niz sama gra. Personalnie Starzynski zagrała naprawde bardzo dobrze bedzie z niego duzy pożytek bo to nie pierwszy mecz w którym jest dowódcą na boisku i kreatorem ( wiem śmiesznie to brzmi jak na polskie warunki). Janoszka aż zal było patrzec na niego, nie jest Messim i 3 graczy nie ogra a slepo brnął w takie rozwiązanie. Nic musimy dalej grac i walczyć. My kibice wiernie Kochać ten nasz KLUB WSPANIAŁY a takie porażki przyjmować z dużą dozą spokoju i dystansu.

Nie jeden taki mecz jeszcze przegramy i nie jeden wygramy.

Na koniec cieszyło mnie ze jak siedliśmy na Korone to wyglądało to naprawde nieźle

PS. Mozna sie podniecać wieloma bramkami ale całą akcja w naszym wykonaniu smiało mogła być ozdobą każdego meczu w najlepszych ligach świata :)

ODPOWIEDZ