[18 kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław, 09.03.13; 15:45
-
- Kontakt:
Re: [18 kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław, 09.03.13; 15:
Moim zdaniem w pucharze trzeba koniecznie wypróbować wariant Malinowski - Panka w środku zamiast Lewińskiego z Tymińskim. Jeszcze co do Konczkowskiego - w tyle ok ale do przodu bardzo mizernie. Tutaj też spróbowałbym czy Lewczuk nie ożywiłby tej lewej strony
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
Gdyby Kazmierczak minal w taki sposob Malinowskiego to od razu bylby sfaulowany ale to przyjdzie Lewinskiemu i Tyminskiemu z wiekiem 

-
- Kontakt:
Djokic sie ostro wlaczal do akcji ofensywnych wiec podejrzewam, ze Konczkowski ma taka role w taktyce zeby sie nie zapedzac pod pole karne przeciwnika.
Ustawienie w srodku pola Panka,Malinowski,Starzynski zostanie sile rzeczy w srode przetestowane.Nie zagra z powodu kartek Tyminski,Lewinski i Baszczynski.Najbardziej sie boje o obrone bez Baszcza.
Ustawienie w srodku pola Panka,Malinowski,Starzynski zostanie sile rzeczy w srode przetestowane.Nie zagra z powodu kartek Tyminski,Lewinski i Baszczynski.Najbardziej sie boje o obrone bez Baszcza.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Sadlok na srodku ? Szyndrowski ? Djokic ? A moze Panka ?
-
- Kontakt:
Stawiane na Żeljko w środku byłoby samobójstwem. On ma za gorącą głowe.

-
- Kontakt:
Lewczuk lub Djokic/Stawar (niestety)/Szyndrowski/Konczkowski i zostaje Chwastek, Kikut (nie ryczcie po mnie) ewentualnie Panka.. Brak Baszcza moze byc bolesny ale z drugiej strony wiekszy problem mamy z obsada drugiej lini niz defensywy.
-
- Kontakt:
Bo jest z Warszawy?ciudu pisze: Niych mi jeszcze ktos powiy ze Jankes to jakos gwiazda je , jo tego chopa niy umia poprostu strawic
kompromitujesz sie Kolego.ciudu pisze: nawet jak w nostympnym szpilu 5 torow je***e to i tak mojego zdanio o nim niy zmiynia.:
Niektórzy mają uprzedzenia i nawet jak ktoś (nie myślę akurat o Jankowskim) zagra świetny mecz to i tak go zje..ią, bo fryz ,albo kolor buta im nie pasi.
"Kibice"

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
a jo mom pytanie czy jest jakoś opcja co by zielińskiemu pedzieć, że jak sie robi zmiany to sie powinno wzmacniać zespół a niy osłabiać. Łazi mi o Janoszki kery jak włazi nic nie wnosi, niy mo szybkości, zwodu, niy mo nic a wałzi za Sultesa kery na pewno mo wieszke pojecie o fusbalu niz Ecik 

Polska - tam byłbyś dzieckiem, ŚLONSK - sam bołbyś bajtlym...
NRŚL
NRŚL
- choRzowsko1920
- Kontakt:
Nie wiem skąd Wy mocie takie uprzedzenie do Niego...
watek z legia był, przeprosił i z tego co wiem to by było na tyla, nigdy nic złego nie pedzioł, a ze jest spokojny i nie pajacuje przez kamerami i mediami to wydaje mi sie że żaden problem..
teraz synek w końcu sie odbudowoł... jemu sie źle grało za cofniętego napastnika to było widać jak chol.era.. teraz jak gro na szpicy widzymy starego Jankesa, który w końcu może cos pograc na przodzie...
A to że mu zawsze nie wychodzi to nie znaczy że zaros po synku trzeba jechać bo wydaje mi sie ze som gorsze asy w tyj druzynie niż Jankowski.
watek z legia był, przeprosił i z tego co wiem to by było na tyla, nigdy nic złego nie pedzioł, a ze jest spokojny i nie pajacuje przez kamerami i mediami to wydaje mi sie że żaden problem..
teraz synek w końcu sie odbudowoł... jemu sie źle grało za cofniętego napastnika to było widać jak chol.era.. teraz jak gro na szpicy widzymy starego Jankesa, który w końcu może cos pograc na przodzie...
A to że mu zawsze nie wychodzi to nie znaczy że zaros po synku trzeba jechać bo wydaje mi sie ze som gorsze asy w tyj druzynie niż Jankowski.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Całkiem, całkiem to wyglądało, bez fajerwerków ale coś zaczyna się kleić. Może się Panka w końcu rozegra-druga bramka, w środę będzie miał większe pole do popisu, bo powinien wyjść w pierwszym składzie.
Walka do końca popłaciła i punkcik do przodu
Walka do końca popłaciła i punkcik do przodu

- Lutz
- Kontakt:
Dwa punkty do zadku !Walka do końca popłaciła i punkcik do przodu
Jak tak bydziesz kombinowoł to wylondujymy tam kaj terozki Fortuna Wyry gro

( uprzedza nerwowego kolegi i som sie napisza : Lutz od***rdol sie od Fortuny Wyry

-
- Kontakt:
Lutz, jo Ci powiym tak
lepszy punkcik w garsci niz Fortuna Wyry w terminarzu... calkiem ze my go takim cufalem uratowali... ze to sie w pale niy miesci... jedno mie durch zastanowio...tyn slask jest taki slaby... gro tako padake, w obronie dziury .. a durch jest tak wysoko w tabeli.. i nawet poradzi z kims wygrac,, kadrowo niy majom nic lepi od nos.. no majom Mila i tyla...

Ruch Ruch HKS!
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i SoboteTomasz pisze:kadrowo niy majom nic lepi od nos.. no majom Mila i tyla...

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Normalnie to bym napisał, że 2 punkty do zadku. Ale remis wywalczony w takich okolicznościach to jakby nie było +1, a nie -2 

-
- Kontakt:
Karlus z Kluczborka 100km od Chorzowa, można było go downo wychaczyć.. skauting spi ...Harry1990 pisze:i SoboteTomasz pisze:kadrowo niy majom nic lepi od nos.. no majom Mila i tyla...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Ruch Ruch HKS!