[6 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów; 28.09.12, 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
marek79
Kontakt:

Re: [6 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów; 28.09.12, 18:00

#136 Post autor: marek79 » 29 wrz 2012, o 10:24

Pulkowskiemu tyz godali Gorol i on sie niy obrazol

Awatar użytkownika
monisia2812
Kontakt:

#137 Post autor: monisia2812 » 29 wrz 2012, o 10:46

Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#138 Post autor: _BiADACZ_ » 29 wrz 2012, o 11:02

Oberschlesien pisze: Ja pi***ole poj.. wos .... co kozdymu odpisywac ? piszesz mi polowa skladu a na szpilu som Spiewosz GOROLE RAUS ! to co nie obrazosz tyz swojich pilkarzy kierujac slowa do rywala ? jak czytosz cale forym albo dany temat a chyba nie czytosz to ci napisza ze wczesniej napisolem ze nic do nie go nie mom goroLa ... mnie nie przeszkadzo jak ktos powie mi hanys a znaczy to podobnie i nie obrazom sie a ty chyba ja z tego co piszesz delikatny żeś je albo gorol :D , czepiocie sie jo je ciekawy czymu na szpilu jeden z drugim tak obficie i glosno nie godocie tego zeby mu nie goac goroL ino po imieniu jak 90% godo na niego tak albo Legia i kozdy wie o kogo chodzi a wy sam za nim murem jak za mazurem ci zza miedzy :ok: kiedys pisolem o nim yankes a z czasem na placu i dzies10na tam kaj siedzymy godomy gorol jak ktos cos mo na ten temat problemy to na pw. ChachoR przeca on sie nie obrazo jak sie do nie go godo gorol :] idz na trening i spytej pozdRo i jeszcze roz napisza nic do tego chopa nie mom dobry gracz a ze tak trefila mu ksywa za duzo o Legi było szumu i sie przyjeło .
p.s a czepiac to sie czepiejcie tych co piszom sam na swojich pilkarzy ch** ciul itd bo po 1 polowie szlo takie teksty przeczytac i n koniec cieszmy sie ze wygrali po ciezkim poczatku sezonu a nie tym jak kto kogo nazywo naszego Jankowskiego :padam: :cwaniak:

marek79 - pisolem to w poprzednich postach ale nie ma sesu juz pisac otym :zdrowko:
z tego wyniko że na 3/4 składu żeś powiniyn godać gorol.

MACIEK JANKOWSKI! :)
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

majkel
Kontakt:

#139 Post autor: majkel » 29 wrz 2012, o 11:15

brawo za mecz za walke za3pkt no i nasz duet wkoncu sie przebudził oby tak dalej a bedzie bardzo dobrze;)
ZwaRiowani Rudzcy Fani hejj :)

Awatar użytkownika
stRoszek

#141 Post autor: stRoszek » 29 wrz 2012, o 11:37

Oberschlesien pisze:
Harpo pisze: PS.
Oberschlesien pisze: B. dobre zmiany.... goroL i Starzynski
[/i]
Odp...l się od Jankowskiego. Mosz chopie jakiś kompleks? Do Zielińskiego i połowy składu, bo som gorolami?! Obrażanie zawodników i to po b. dobrym meczu z ich strony mają niektórzy w genach chyba :kwasny:

Ja pi***ole poj.. wos .... co kozdymu odpisywac ? piszesz mi polowa skladu a na szpilu som Spiewosz GOROLE RAUS ! to co nie obrazosz tyz swojich pilkarzy kierujac slowa do rywala ? jak czytosz cale forym albo dany temat a chyba nie czytosz to ci napisza ze wczesniej napisolem ze nic do nie go nie mom goroLa ... mnie nie przeszkadzo jak ktos powie mi hanys a znaczy to podobnie i nie obrazom sie a ty chyba ja z tego co piszesz delikatny żeś je albo gorol :D , czepiocie sie jo je ciekawy czymu na szpilu jeden z drugim tak obficie i glosno nie godocie tego zeby mu nie goac goroL ino po imieniu jak 90% godo na niego tak albo Legia i kozdy wie o kogo chodzi a wy sam za nim murem jak za mazurem ci zza miedzy :ok: kiedys pisolem o nim yankes a z czasem na placu i dzies10na tam kaj siedzymy godomy gorol jak ktos cos mo na ten temat problemy to na pw. ChachoR przeca on sie nie obrazo jak sie do nie go godo gorol :] idz na trening i spytej pozdRo i jeszcze roz napisza nic do tego chopa nie mom dobry gracz a ze tak trefila mu ksywa za duzo o Legi było szumu i sie przyjeło .
p.s a czepiac to sie czepiejcie tych co piszom sam na swojich pilkarzy ch** ciul itd bo po 1 polowie szlo takie teksty przeczytac i n koniec cieszmy sie ze wygrali po ciezkim poczatku sezonu a nie tym jak kto kogo nazywo naszego Jankowskiego :padam: :cwaniak:

marek79 - pisolem to w poprzednich postach ale nie ma sesu juz pisac otym :zdrowko:
3/4 składu to gorole. Nie przejmuj się tymi co z gorola zrobili by od razu Hanysa. Pewnie też są gorolami:) A Jankes po prostu ma w Ruchu pracę. Ja mu np. tej eLki na Legii nie zapomnę. Ale szanuję go za bramki dla nas. Ot jeden z setek piłkarzy z Ruchu ,którzy tu pracują a Jankes pracuje w miarę dobrze. Pozdro dla wszystkich goRoli i kRojcokówz Ruchu:) . Jesteśmy jedną Niebieską Rodziną:)
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2012, o 11:39 przez stRoszek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fryzjer83
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#143 Post autor: fryzjer83 » 29 wrz 2012, o 11:53

Lukas89 pisze:No, to może wreszcie wracamy do normalności. :super:

Po raz kolejny duży plus ode mnie dla Starzyńskiego. Widać, że Filip ma papiery do grania, możemy mieć dużą pocieche. I w tym momencie mały apel którego Trener Zieliński i tak nie przeczyta: Niech Pan wpuści w pierwszym składzie duet Straka-Starzyński, myślę, że mogłoby to naprawde fajnie wyglądać. Jak patrzę po raz kolejny na beznadziejnego Malinowskiego to... już brak mi słów.

Wyróżnienia indywidualne: Starzyński, Jankowski, Piech.

Jedziemy dalej.
Zgodzę się że Malina gra słabiej ale nie możesz wystawić do składu 2 ofensywnych srodkowych pomocników i na dzień dzisiejszy mamy wybór, Malina lub Lisowski jako typowi defensywni bo Straka ma więcej zadań ofensywnych niż Malina czy Lisowski także moim zdaniem tak to wygląda a Starzyński gra bardzo dobrze do przodu a z defensywą to już nie jest tak kolorowo.Ale ogólnie widze dużo pozytywów ostatnio w naszej grze.PozdRo

buli19R20
Kontakt:

#144 Post autor: buli19R20 » 29 wrz 2012, o 12:17

Wy sie już od naszego Lisowskiego odwalcie bo to co ostatnio on wyprawia to jest bilion razy lepsze niż pokraczna postawa Malinowskiego.

Starzyński świetny szpil to samo Sultes. Wreszcie wygrany szpil dzięki Tormanowi może go to psychicznie postawi na nogi.
Piech dobry mecz i oby legionista już tak grał do końca sezonu.

PS. tor na 1-1 klasa światowa

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#145 Post autor: BAFista » 29 wrz 2012, o 12:30

spyru pisze:Jak sie czyta niektorych to odechciewa sie cokolwiek pisac. je*** Maline i reszte bo nie wygralismy conajmniej trzema bramkami. Wszak to jest typowy snajper i mistrz swiata w organizowaniu gry, a nie jak mysli niewielu DEFENSYWNY pomocink ktory ma glownie zadania DEFENSYWNE.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Tak Malina to defensywny pomocnik i nie oczekuja po nim fajerwerków itp , ale widać że jest kompletnie bez formy (nie popierom obrażania go i innych) ale ławka obok Ecika mu sie należy bo widac gołym okiem , że nie umi nawet dokładnie bali przyjąć jest za wolny i dużo strat a na tako gra w jego wykonaniu nie mogymy sie pozwolić ale musi sie chop ogarnąć i licza że nastąpi to szybko ;)

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#146 Post autor: Lutz » 29 wrz 2012, o 13:30

Jo wiym ino tela że po kożdym szpilu jes żech 5 dni starszy.

arcio
Kontakt:

#147 Post autor: arcio » 29 wrz 2012, o 13:42

Lutz pisze:Jo wiym ino tela że po kożdym szpilu jes żech 5 dni starszy.
ja ciągle te lacie wdupiosz to się nie dziw :]
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
GůRny_Ślůnsk
Kontakt:

#148 Post autor: GůRny_Ślůnsk » 29 wrz 2012, o 13:57

BAFista pisze:
spyru pisze:Jak sie czyta niektorych to odechciewa sie cokolwiek pisac. je*** Maline i reszte bo nie wygralismy conajmniej trzema bramkami. Wszak to jest typowy snajper i mistrz swiata w organizowaniu gry, a nie jak mysli niewielu DEFENSYWNY pomocink ktory ma glownie zadania DEFENSYWNE.

Tak Malina to defensywny pomocnik i nie oczekuja po nim fajerwerków itp , ale widać że jest kompletnie bez formy (nie popierom obrażania go i innych) ale ławka obok Ecika mu sie należy bo widac gołym okiem , że nie umi nawet dokładnie bali przyjąć jest za wolny i dużo strat a na tako gra w jego wykonaniu nie mogymy sie pozwolić ale musi sie chop ogarnąć i licza że nastąpi to szybko ;)

Chodz Malina lapol zolte kartki w kozdym szpilu extra kierym grol, to tym razym ni zlapol chodz syndziowol tyn czorny co nos ni lubi Borski :).
Taki maly pozytyw wobec Maliny, ale jo nadal ni widza regresu poprawy formy u tego chopa.Ni ma co na chama czymac kogos za zaslugi w pierwszej 11, bo to oslabio nos pod wzgledem sportowym i taktycznym.
Pamietocie Grzybka tyz miol znizka formy i on tyz umiol zrozumiec, ze juz latka leca.Malina 6 listopada skonczy 37 lot.
Doswiadczenia mo sporo 379 szpili w nojwyzszej klasy rozgrywkowej, to bardzo duzo !Grzybek miol mniyj.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#149 Post autor: heli » 29 wrz 2012, o 15:34

jo już patrząc co się dzieje, nie wiem czy malina nie podpisoł kontraktu z gwarancją rozegrania 400 meczu ;)

żart oczywiście ale za co on obecnie wchodzi nie mom pojęcia, ale i tak jest lepiej bo roz się spróbowoł zabrać do akcji ofensywnej, ale i tak najczęściej to on gro jako trzeci obrońca, albo w stylu zagrej i stój.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

19aRtuR20
Kontakt:

#150 Post autor: 19aRtuR20 » 29 wrz 2012, o 16:13

wezcie pod uwaga tez, ze Malinowski miol kontuzja pod koniec ubieglego sezonu - chyba staw skokowy
mimo, ze byl gotowy na poczatek przygotowan, to w takim wieku kazdy uraz jest grozny i moze odbic sie na formie (wg mie)
(ale to nie znaczy, ze musi grac w kazdym meczu, bo jego gra na kolana nie powalo)

Górny_Slunsk, Grzybek zostolby (przynajmi tak wyniko z jego wszystkich wywiadów) jakby dostol oferta kontraktu - ale taki nie dostol, a wiec pisanie o zrozumieniu jest troszka naciagane - to nie bylo ''mecz z Lechia bedzie moim ostatnim meczem w karierze''

najlepsza opcja to wystawic Strake ze Starzynskim - Strake ograniczyc do głownie do zadan defensywnych, a Starzynskiemu pozwalac na trocha wiecej w grze do przodku (i przy okazji podszkolic trocha defensywa, bo grajac 4-4-2 bylby typowym srodkowym pomocnikiem)

ODPOWIEDZ