[26 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Z. 15.04.12 godz. 17:00
- SODA
Re: [26 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Z. 15.04.12 godz. 17:
skoda remisu ale szczewa dzisiaj bardzo mądrze zagrały tfu...z drugiej strony to my mieliśmy więcej tzw.setek,trochę zabrakło nam szczęścia i niestety wychodzi już zmęczenie sezonem
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Od czasu przegranej z Ległą forma nam niestety leci w dół. Myślę, że PP to szczyt Naszych możliwości. Mamy za słabą pakę, a w szczególności mamy słabą ławkę, aby wywalczyć 15 mistrza.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
Z całym szacukiem, ale jak tu dyskutować, skoro kupiłech bilet na 6A i wygnało mnie na 11, gdzie chu widać tak naprawdę. Bo co te bramki z osobnymi wejściami. Kupia w promo na "piknikowy szpil" na 10 a i tak wleza na 6 A, ot... W nowym sezonie celuja na trybuna, niestety i stety.Patton pisze:Rach ciach - moze o poziomie sportowym sobie podyskutujecie troche?
Jak pisołech - obejrza powtórka w TV i coś więcej sie wypowiem.
-
- Kontakt:
mozna wywnioskować że Lisowski juz nie jest taki słaby, tylko na tle wyczerpanej drużyny dobrze wygląda?
Gryźć ten lód,
Łamać kości,
Dla gości-zero litości!
Naprzód Janów
Łamać kości,
Dla gości-zero litości!
Naprzód Janów
-
- Kontakt:
Ale my juz od czterech szpili nic nie gromyHarpo pisze:poczytaj wywiad z Grodzickim.Lipiniorz25 pisze: A co mo zadyma do tego?
Trzeba też przyznać, że ich bramkarz bronił świetnie.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Niebieski od uRodzenia
-
- Kontakt:
Ale prawde powiedziawszy, to my mieliśmy "setki", żabole chyba ino jedna dobro okazja do strzelenia gola. Pecha mamy i indolencja strzelecko i tyle.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widać zmęczenie sezonem. Gramy dużo spotkań, a kadra jest wąska.
Szkoda tych sytuacji, z drugiej strony górnik lepiej operował piłką.
Ciężko będzie utrzymać się na pudle
Szkoda tych sytuacji, z drugiej strony górnik lepiej operował piłką.
Ciężko będzie utrzymać się na pudle

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
mnie dziwi dlaczego Niedzielan nie jest wpuszczany na boisko. Mam nadzieję, że jak zagra w finale to odpali. Patrząc na spokojnie, to Zabrze może dziękować Skorupskiemu za punkt. Przecież on nawet ten strzał Janoszki w słupek chyba lekko odbił. Cóż, mistrza nie zdobędziemy, ale 2 miejsce jest w zasięgu
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na razie ufam Fornalikowi bezgranicznie, ale jestem ciekawy co miało na celu zdjęcie z boiska Piecha i wstawienie Burligi ?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- jabolgo
- Kontakt:
Obrona wyniku. Inaczej nie można tego wytłumaczyć.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Kontakt:
widziałeś, że oddychali rękawami? Górnik poczuł krew, do końca było kilka minut, więc mnie to nie dziwi. Też bym wolał Niedzielana, ale Fornalik wiedział, że już lepiej trzymać punkt niż go stracićspyru pisze:Na razie ufam Fornalikowi bezgranicznie, ale jestem ciekawy co miało na celu zdjęcie z boiska Piecha i wstawienie Burligi ?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
oj tak, widac u naszych zmeczenie sezonem. Ostatnie 15 minut to oczywiscie stworzylismy wysmienita okazje Grzyba, ale jednak dychalismy rekawami i patrzyli jak gornik sobie podaje pilke, juz nogi tak nie nosily, jak we wczesniejszych meczach. Tez sie dziwie ze wszedl Burliga;/, jedyne wytlumaczenie ze Waldek widzial, ze chlopaki siedli i chcial wzmocnic defensywe, widzac ze predzej stracimy niz strzelimy, chociaz ja osobiscie wpuscilbym Niedzielana. Troche sie marnuje Andrzej u nas, grajac po 5 min w meczach.
Mecz spokojnie mozna bylo wygrac, setki Janoszki i Grzyba, do tego jeszcze Zienczuka dobra okazja i kto tak jeszcze dobijał Jankowski chyba. AAA i jak dla mnie czerwona kartka za faul na Jankowskim ewidentna, a i na Eciku w 1 polowie tez mi sie wydawalo ze faul był, ale to tak z perspektywy trybun.
Nic no szykuje sie wojna o pudło nas, Slaska, Korony, Polonii i o dziwo Amiki, bo Legia juz raczej tego nie zaprzepasci
Mecz spokojnie mozna bylo wygrac, setki Janoszki i Grzyba, do tego jeszcze Zienczuka dobra okazja i kto tak jeszcze dobijał Jankowski chyba. AAA i jak dla mnie czerwona kartka za faul na Jankowskim ewidentna, a i na Eciku w 1 polowie tez mi sie wydawalo ze faul był, ale to tak z perspektywy trybun.
Nic no szykuje sie wojna o pudło nas, Slaska, Korony, Polonii i o dziwo Amiki, bo Legia juz raczej tego nie zaprzepasci
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2012, o 22:36 przez Raul22, łącznie zmieniany 1 raz.
- mumin1920
- Kontakt:
Remis do nos jest jak porazka. Co nom daje remis przy walce o majstra? Niy iwym czy lepsze byloby zaryzykowani i wprowadzenie nastepnego napastnika. Tak momy 1 pkt, ale niy wiym czy nom cos to do....Elmer pisze:widziałeś, że oddychali rękawami? Górnik poczuł krew, do końca było kilka minut, więc mnie to nie dziwi. Też bym wolał Niedzielana, ale Fornalik wiedział, że już lepiej trzymać punkt niż go stracićspyru pisze:Na razie ufam Fornalikowi bezgranicznie, ale jestem ciekawy co miało na celu zdjęcie z boiska Piecha i wstawienie Burligi ?
-
- Kontakt:
A ja się dziwie, dlaczego Smektała nie załapał się nawet na rezerwy. Przecież wypada on lepiej od Starzyńskiego w ostatnich meczach, przynajmniej moim zdaniem.
-
- Kontakt:
ale co tu było do bronienia? utrata szans na mistrzostwo? w końcu o to walczymy sam trener to powiedział niedawno..
za Tobą pójde w ogień, wode..