Legia - Ruch sobota, 07.04.12 godz. 13.30 (25 kolejka)
-
- Kontakt:
- jabolgo
- Kontakt:
Re: Legia - Ruch sobota, 07.04.12 godz. 13.30 (25 kolejka)
Brakowało Żelka.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Kontakt:
Co do kary nalozona na trenera Legji cos nie tak. Czy trener ma prawo uczestniczyc w grze za pomoca krotkofalowki? Czy PZPN wyciagnie z tego jakies wnioski co do Legji?
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
1 tor, Szyndrowski strata ale Burliga odpuscil Kucharczyka
2 tor, kaj byl Burliga? Za Novo musio, wracac Jankowski !
Ni momy dobrych rezerwowych, Burliga to dzisioj pokozol, ale jadymy dalij !!!
2 tor, kaj byl Burliga? Za Novo musio, wracac Jankowski !
Ni momy dobrych rezerwowych, Burliga to dzisioj pokozol, ale jadymy dalij !!!
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nic no, trzeba grać dalej i zobaczymy co reszta drużyn z czuba pokaże
w naszej drużynie najlepszy chyba Jankes, zresztą nie pierwszy raz 

In Siemian We Trust
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Fakt Burliga słabiutko 

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
DOBRA CHOPCY NIE PANIKUJYMY INO GROMY DALIJ NAPIJCIE SIE ZIMNYGO PIWKA I SIE CIESZCIE SWJYNTAMI NIECH JEZUS Z CALOM EKIPOM MO NOS W OPIECE. AMEN.
-
- Kontakt:
I tu sie mylisz kolego ogladam wszystkie mecze Ruchu i Jagielloni od poczatku tej rundy wsumie to ogladam mecze wysztkich ekipruchfans pisze:Od razu widać koleżko, że nie oglądałeś ani obu meczów z Wisłą, ani z Podbeskidziem, ani z Widzewem. Wy za to macie Gusicia i nowego Mourinho na ławce rezerwowychKibic1983 pisze:Środka nie macie juz od poczatku rundy w meczu z Jagiellonia bylo dobitnie to widac i juz w nastepnych meczach coraz bardziej.....Scypion pisze:Przegrali my ten mecz brakiem środka. Samym graniem dugich bali na Piecha i Jankesa cudow sie nie zdzialo. Szkoda, ze momy spierniczone swieta... Najwazniejsze sie nie lamac. Zaciskomy zeby i walczymy dalej.
-
- Kontakt:
Ten mecz przegraliśmy w środku pola. Nasza pomoc nie poradziła dziś sobie z pomocą Legii. Bardzo słaby Straka, niewidoczni Zieńczuk i Malina nie byli w stanie ani rozgrywać ani przeszkadzać. Boki obrony ani nie dawały wsparcia napastników ani nie grały pewnie w defensywie. Po prostu Legia była dziś lepsza i trzeba umieć przyjąć porażkę. Ważne żeby się nie załamać, poradzić sobie z Wisłą i wygrać z Górnikiem i zobaczymy jak wtedy będzie wyglądać tabela
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie nie wyciągnie bo poprostu pzpn nie udowodni mu, że porozumiewał się z ławką.Marceli ~Sk~ pisze:Co do kary nalozona na trenera Legji cos nie tak. Czy trener ma prawo uczestniczyc w grze za pomoca krotkofalowki? Czy PZPN wyciagnie z tego jakies wnioski co do Legji?
Przykryją to tym, jak było mówione podczas meczu, że nagrywał swoje własne myśli, na odprawę pomeczową.
je.ać pzpn
- Kontakt:
Życzenia składał. Tak twierdzili na Canal +. ;p
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety Straka mnie dziś, piszę dziś, bardzo zawiódł. Reszta nie lepiej. jakoś tak zagrali, jakby bali się odpowiedzialności w przypadku wygranej...
A co do Skorzy: po tej jego rozmowie była zaraz zmiana, ale to pewnie przypadek
I żeby nie było: to nie przegraliśmy przez to, że Skorża miał krótkofalówkę, tylko przez własne błędy.
A co do Skorzy: po tej jego rozmowie była zaraz zmiana, ale to pewnie przypadek

I żeby nie było: to nie przegraliśmy przez to, że Skorża miał krótkofalówkę, tylko przez własne błędy.
- ryszardczaban
- Kontakt:
Przegrana bitwa,ale nie przegrana wojna.Duża rola Waldka by poukładał to z powrotem,a już we wtorek może być radośnie,aczkolwiek mecz dla Wisły to ostatnia szansa na udział w pucharach-chyba,że dadzą sobie siana,bo kończą się wielu zagranicznym piłkarzom Wisły kontrakty i jest w Krakowie nowa wizja budowy zespołu-a w lidze zostało pięć spotkań,gdzie Legia może się wyłożyć.Ale jak długo się interesuję piłką i kibicuję niebieskim nie dane mi było przeżyć sytuacji,gdzie przegrywając mecz na szczycie na 5 spotkań przed końcem zostaje się mistrzem kraju.Ale piłka już nie takie rzeczy widziała i zdobycie przez Ruch majstra byłoby dowodem na to,że piłkarze do końca wierzą w końcowy sukces.Być może to,że to byłby 13 mecz bez porażki-9 w lidze + trzy w Pucharze Polski legło u przyczyn tej porażki na Łazienkowskiej.W niedzielę 3 punkty ze szczewami i wracamy do gry.
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
-
- Kontakt:
tylko ze ten mecz z legia nie byl 1 słabym występem gabora!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niebieski masz rację, tylko zmiennikiem jest Lisowski i jakby jemu nie wyszło to by tu była jazda.