Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 31.10.11, godz. 18:30
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 31.10.11, godz. 18:30
to życzę powodzenia w budowaniu frekwencji grając zawsze o miejsca 5-7, 7-16 widzę całe morze kibiców stojących w kolejkach do kas.
Potem sie wszyscy dziwią że mało ludzi jak tak ambitne cele sobie stawiamy.
Potem sie wszyscy dziwią że mało ludzi jak tak ambitne cele sobie stawiamy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ostatni chyba będzie z Koroną.teamdox pisze:
Co do frekwencji - tłumaczę to sobie tym, że był poniedziałek... Na Cracovii ( Ligowym meczu) powinny być pełne trybuny, tym bardziej, że to ostatni mecz w tym roku przy Cichej.
-
- Kontakt:
Miałem na myśli tę Rundę, no ale okej, masz rację chyba 

-
- Kontakt:
Niektórzy z tego forum nimają kompletnie pojęcia o piłce a niektórzy to sie powinni zajać lekkoatletyką jak Piech była niegatywnym bohaterem na równi z Grodzickim. Piech zmarnowoł sytuacja ale som se ja wypracowoł a Grodzicki to nie wiem co chcioł zrobić w pojedynku z tym napastnikiem. Pisolech to wcześnij ale powtórza to roz jeszcze: z tym stadionem i z tym zarządem jesteśmy skazani na przeciętność. Aha i z takim kapitanym również
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja z mojej strony dodam tyle:
Pikniki z prostej niech se deraują te okrzyki na Lisowskiego, Szyndrowskiego czy Grodka . Oni dobrze wiedzą co mają robić na boisku, jaką mają taktykę . Te osoby co tak ryczą w ogóle nie mają pojęcia o piłce nożnej, inna sprawa że z trybuny to łatwo mówić a na boisku w cale to takie proste nie jest! Wyrabiacie dodatkową presje na nich!!! Chcesz se poryczeć to idź se do młyna!
Jedyny piłkarz który mnie zaskoczył to Zieńczuk, reszta słabo , a nawet bardzo słabo
Pikniki z prostej niech se deraują te okrzyki na Lisowskiego, Szyndrowskiego czy Grodka . Oni dobrze wiedzą co mają robić na boisku, jaką mają taktykę . Te osoby co tak ryczą w ogóle nie mają pojęcia o piłce nożnej, inna sprawa że z trybuny to łatwo mówić a na boisku w cale to takie proste nie jest! Wyrabiacie dodatkową presje na nich!!! Chcesz se poryczeć to idź se do młyna!
Jedyny piłkarz który mnie zaskoczył to Zieńczuk, reszta słabo , a nawet bardzo słabo
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
- Blaszany
- Kontakt:
GRODEK!
WYPIE...... DO REZERW !!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOJO CIERPLIWOSC SIE SKONCZYŁA !!!!!!!!!!
WALDEK - BYŁŚ JEDNYM Z NOJLEPSZYCH OBROŃCÓW W LIDZE - NIY UMIESZ SYNKA NAUCZYĆ BALI WYBIJAĆ?
MIEĆ 28 LOT I BYC TAK NIY DOŚWIADCZONYM.... JA PIER....
WYPIE...... DO REZERW !!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOJO CIERPLIWOSC SIE SKONCZYŁA !!!!!!!!!!
WALDEK - BYŁŚ JEDNYM Z NOJLEPSZYCH OBROŃCÓW W LIDZE - NIY UMIESZ SYNKA NAUCZYĆ BALI WYBIJAĆ?
MIEĆ 28 LOT I BYC TAK NIY DOŚWIADCZONYM.... JA PIER....
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
rozumie ze to do mnie pileczka. Po 1 kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, pojecie o pilce mam bo na mecze chodze od ponad 20 lat, wiec wyraz swoje a nie oceniaj zdania drugich ekspercie pilkarski. Co do Piecha zdania nie zmienie, to nie tylko 1 setke mial, a ta z glowki z 5 metrow to tez byla idealna okazja, sam se ja wypracowal? Zienczuk mu idealnie nie dogral pilki? Ja rozumie ze to idol itd, ale nie zaglaskujmy kogos jak cos ktos zle zrobi. I nie chce tu bronic Grodzickiego bo fatalnie sie pomylil i to nie pierwszy raz, ale Piech tez wczoraj nie blyszczal, owszem walczyl i chwała mu za to, ale 2 akcje spierdolil i to jest fakt.19kyjok20 pisze:Niektórzy z tego forum nimają kompletnie pojęcia o piłce a niektórzy to sie powinni zajać lekkoatletyką jak Piech była niegatywnym bohaterem na równi z Grodzickim. Piech zmarnowoł sytuacja ale som se ja wypracowoł a Grodzicki to nie wiem co chcioł zrobić w pojedynku z tym napastnikiem. Pisolech to wcześnij ale powtórza to roz jeszcze: z tym stadionem i z tym zarządem jesteśmy skazani na przeciętność. Aha i z takim kapitanym również
-
- Kontakt:
http://img155.imageshack.us/img155/1256/offside.png" onclick="window.open(this.href);return false;
a tyn syndia NIECH IDZIE DO OKLULISTY

a tyn syndia NIECH IDZIE DO OKLULISTY

Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem który to już błąd Grodzickiego, po którym Ruch stracił bramkę. Dodam tylko, że ten pan jest kapitanem Ruchu!
Lisowski- dla mnie dramat. Gonimy wynik, synek wchodzi na końcówkę i co dostaję piłkę to ją podaje do tyłu... Boję się trochę naszego środka pola bez Maliny i Gabora. No i w ogóle trochę poję się o naszą pomoc. Malina, Grzybek, Zieńczuk - to nie są najmłodsi gracze, a nie widać, by czuli na plecach oddech młodszych konkurentów..
Lisowski- dla mnie dramat. Gonimy wynik, synek wchodzi na końcówkę i co dostaję piłkę to ją podaje do tyłu... Boję się trochę naszego środka pola bez Maliny i Gabora. No i w ogóle trochę poję się o naszą pomoc. Malina, Grzybek, Zieńczuk - to nie są najmłodsi gracze, a nie widać, by czuli na plecach oddech młodszych konkurentów..
od małego NIEBIESKI
-
Wojciechowskiemu ostatnio sedziowie nie pasowali i ich wyciepli do ligi nizej czy tam 2 ligi nizej teroz syndzia byl albo kupiny przez Jozka albo pod presja ze jego tyz wyciepna do ligi czy 2 nizej jak nie bedzie sedziowol pod Polonia, a to bylo widac golym okiem ze sedziowol pod Polonia a liniowe to jakiegos lepszego alergologa musza sie znalezc bo chyba maja uczulenie na kolor Niebieski 

-
- Kontakt:
Dziady z prostej nie lepiej sobie daruja obelgi i krzeklinane na pilkarzy.
-
dużo sam godki o Piechu i Grodzickim.Grodek powiniyn zostać wywalony na zbity pysk
.Gówno gro a zachowuje sie jak gwiazdor.Wali błędy jak trampkarz.Co do Piecha wczoraj do mie boł negatywnom postaciom.Zmarnowoł 2 setki podobnie jak w Zabrzu.Lotoł jak mucha w taszlampie a nic z tego niy wynikało.Keryś sam mioł recht,że za fest go głoskomy.Fakt co zostawio serce na boisku niy oznaczo,co musi mu kożdy do rzici włazić i go głoskać.Frekwencja dno,młyn dno,doping.....hmm były momenty fajne a były momenty,co młyn boł ledwo na 7 słyszalny 

freistaat Oberschlesien
-
- Kontakt:
Szanuj kibica swego bo możesz nie mieć inkszego.PRezes NRSL pisze:Dziady z prostej nie lepiej sobie daruja obelgi i krzeklinane na pilkarzy.

-
- Kontakt:
Ja dodam więcej bo spędziłem 2 połowę na prostej pierwszy raz od bardzo dawna. Nie dość, że mecz się tam ogląda tragicznie (ze względu na wyzwiska), to jeszcze co lepsi wołają na swoich "graj Ty ciulu do przodu", "ku*** tylko ten debil umie tak zagrać...". To oczywiście tylko przykłady nie wspominając już o hasłach rzucanych do Baszcza czy Sadloka...Żenada...19HKS20 pisze:Ja z mojej strony dodam tyle:
Po wczorajszym meczu już wiem jedno... stadion Śląski to będzie dla nas równia pochyła. Po wygranych derbach nie da się zapełnić młyna a tu niektórzy piszą o zapełnianiu kotła czarownic. To będzie dla nas spory wydatek a z taką frekwencją zadłużymy się po uszy i będzie znów jak za Rogali. Szacunek dla tych, którzy mają wyjebane na telewizje, knajpy itd, którzy przychodzą na Cichą.
Jeśli chodzi o mecz to dla mnie na boisku najlepszy Szyndrowski. Lisowski niestety nieporozumienie. Po zejściu Gabora posypał się nam środek pola. Warto chyba jednak było postawić Grzelaka a nie Pawła. Grodek powinien dychnąć ale niestety nie ma kto go zastąpić. Nie mamy na ławce środkowych obrońców. Żelko na łks prawdopodobnie nie wróci więc czeka nas kolejny dreszczowiec i wobec tego co prezentuje ta drużyna z Probierzem będzie to bardzo trudne spotkanie.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
haha ciekawa dyskusja na czadoblogu 
http://czado.blox.pl/2011/10/Czlowiek-z ... -Ruch.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://czado.blox.pl/2011/10/Czlowiek-z ... -Ruch.html" onclick="window.open(this.href);return false;