Harpo pisze:2 transparenty?
Jak to o co chodzi i do kogo było to skierowane??? Od dobrych kilku/kilkunastu meczy nic nie gra, zawalił dużo bramek, na forum/stadionie krytykujemy go za wszystko, że myślami jest w Cracovii, że ma tam wydupiać, że nie powinien być kapitanem bo kompletnie sie swoim zaangażowaniem do tego nie nadaje. Więc o co tu może chodzić??? Zagadka rokuhantio pisze:ściągnijcie se mecz i na końcu widać jak wkurwiony Grodek cośtam się drze do wszystkich machając rękami. później, po "tak się bawią niebiescy" dalej ma bojową minę i jeżeli się uprzeć można wyczytać z ruchu jego warg: "nie idziemy". ale kto wie czy to dobrze odczytane, do kogo to skierowane i o co chodzi. wzburzenie Grodzickiego normalne nie jest, ale to o co mu chodziło, to kwestia interpretacji. jakby ktoś tu nie rzucił, że był taki motyw, to bym pewnie nawet nie zwrócił uwagi. nie oceniałbym pochopnie
Patrykk na prezesa! drukowac i uczyc sie na pamiec tych slow! jak sie im nie podoba w Ruchu to niech wypierdalaja do swoich ukochanych klubikow, wyzelowane pizdy bez szacunku dla kibicowPatrykk pisze:Harpo pisze:2 transparenty?
Ja nie należę do ludzi, którzy oddadzą własną żonę do burdelu, żeby tylko było co do garnka włożyć.
Niektórzy tu piszą, że ważne żeby tylko grali, że piłkarze nie muszą kochać Ruchu muszą tylko grać, że nic sie nie stało, że nie ma dowodów na focha itd. A CO TO ku*** BYŁO JAK NIE OLANIE NAS KIBICÓW??? Dzieci czekały przy płocie, my do nich wołamy chodźcie do nas a oni się odrwacają. Jedziesz 40 km, płacisz 25zł, cały szpil zdzierasz gardło a te pizdy cie maja w du***. Zachowujecie sie jak sprzedajne dziwki, które będą wszystko tuszować byle by tylko dalej wygrywali i byle by tylko atmosfera była w drużynie. wy***rdalać Z KLUBU I TYLE!
Oczywiście, że kochać nie muszą naszego Ruchu, ale powinni mieć choć trochę szacunku do swojego pracodawcy i co za tym idzie do KIBICÓW, ktorzy aktualnie jako jedyni płacą za ich kosmetyki i samochody. I nawet jak nie dostają wypłat na czas to to nie jest nasza wina! Zawsze kibic charakteryzował się przestrzeganiem jakichś tam zasad, dlatego przeraża mnie bierność niektórych z Was. Za niedługo pozwolicie na zmiane nazwy naszego klubu, byle tylko sponsor wybudował stadion i drużynę grającą w lidze mistrzów, potem tylko popcorn, podgrzewany zic i pełnia szczęścia![]()
Można wywiesić i pięć transparentów, można ich personalnie powyzywać i wygwizdać jak będą przy piłce(grodzicki/jankowski), można domagać się oficjalnego przesunięcia do rezerw, krótko mówiąc trzeba zrobić cokolwiek, by takie zera nie myślały, że mogą robić w takim klubie jak Ruch co im się podoba.
Może źle mnie zrozumiałeś, ja nigdzie nie napisałem, że prowodyrem nie podejścia do nas był jankowski. Wymieniłem go do "wygwizdania" tylko dlatego, że w inny sposób co mecz również daje nam do zrozumienia gdzie ma Ruch.grzej pisze:Nie sądzę aby tutaj był winny Jankowski, jako młody zawodnik ma g. do powiedzenia, więc go nie obarczaj bez dowodów tym, że był prowodyrem braku podejścia pod sektor
mulan pisze:jak ma jaja niech powie do kamery o co chodzi
tak patrze na ten filmik ktoryś raz i może mu chodzi że nikt nie zostaje podziękować? mimo ze walczyli i wygrali
tak jakby w 8 sekundzie patrzał w strone pustej prostej i mówił: oni nie zostają
Janoszka w 50 sek mówi chodź
Użytkownicy przeglądający to forum: BandzioR, Google [Bot], heli, HullCityFC, iglo, jajo, KikoMaćki, Mavo1920, NG1920, pko, Rickenn10, stasiu1971 i 77 gości