Ruch Chorzów -Zagłębie Lubin 09.09. godz. 18.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów -Zagłębie Lubin 09.09. godz. 18.00

#136 Post autor: west72 » 11 wrz 2011, o 11:56

Ten mecz to kolejne potwierdzenie teori ,że nie ma u nas batów w lidze nie do pokonania,jest tylko sprawa determinacji i zaangażowania piłkarzy i skuteczności .Całą otoczkę spraw pomiędzy piłkarzami a zarządem i piłkarzami i kibicami(garstka i :wstyd: :wstyd: :wstyd: )pomijam bo wszystko to raczej domniemania frustratów niż konkretne fakty.Wszyscy wiemy ,że nie jest dobrze z kasą w klubie ale nie jest też dobrze z frekwencją na Cichej i walą mnie wszystkie protesty i fochy netowych napinaczy z Chorzowa i okolic w porze meczu.Wasze miejsce jest na stadionie a nie przed monitorem i postawa piłkarzy ani sytuacja finansowa klubu nie powinna mieć na to wpływu bo RUCH to historia i należy mu sie szacunek .
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#137 Post autor: Marceli ~Sk~ » 11 wrz 2011, o 12:01

Ja bardzo chetnie zobaczylby wypowiedzi Jankowskiego, Grodzickiego, jak i Janoszki, Grzyba. Mozna byloby z tych wypowiedzi wyciagmac wnioski. Wtedy mozna kogos obrzicic blotem. A tak to jakos dziwne wygladaja niektore wypowiedzi.
Co do sedziowania to niestety po stronie Zaglebia tez powinna byc druga czerwona kartka za kopniecie w twarz rywala. Po drugie tzw. wymuszone falle , lub symulowane faulle. Wlasnie ta sytuacja pod bramko Ruchu byl to wymuszony faull. Lub nawet na pograniczu symulowanego fallu. Prosze dokladnie przeanalizowac ta sytuacje.

Awatar użytkownika
Patrykk

#138 Post autor: Patrykk » 11 wrz 2011, o 12:35

Harpo pisze:2 transparenty?

Ja nie należę do ludzi, którzy oddadzą własną żonę do burdelu, żeby tylko było co do garnka włożyć.
Niektórzy tu piszą, że ważne żeby tylko grali, że piłkarze nie muszą kochać Ruchu muszą tylko grać, że nic sie nie stało, że nie ma dowodów na focha itd. A CO TO ku*** BYŁO JAK NIE OLANIE NAS KIBICÓW??? Dzieci czekały przy płocie, my do nich wołamy chodźcie do nas a oni się odrwacają. Jedziesz 40 km, płacisz 25zł, cały szpil zdzierasz gardło a te pizdy cie maja w du***. Zachowujecie sie jak sprzedajne dziwki, które będą wszystko tuszować byle by tylko dalej wygrywali i byle by tylko atmosfera była w drużynie. wy***rdalać Z KLUBU I TYLE!
Oczywiście, że kochać nie muszą naszego Ruchu, ale powinni mieć choć trochę szacunku do swojego pracodawcy i co za tym idzie do KIBICÓW, ktorzy aktualnie jako jedyni płacą za ich kosmetyki i samochody. I nawet jak nie dostają wypłat na czas to to nie jest nasza wina! Zawsze kibic charakteryzował się przestrzeganiem jakichś tam zasad, dlatego przeraża mnie bierność niektórych z Was. Za niedługo pozwolicie na zmiane nazwy naszego klubu, byle tylko sponsor wybudował stadion i drużynę grającą w lidze mistrzów, potem tylko popcorn, podgrzewany zic i pełnia szczęścia :kwasny:
Można wywiesić i pięć transparentów, można ich personalnie powyzywać i wygwizdać jak będą przy piłce(grodzicki/jankowski), można domagać się oficjalnego przesunięcia do rezerw, krótko mówiąc trzeba zrobić cokolwiek, by takie zera nie myślały, że mogą robić w takim klubie jak RUCH co im się podoba.
Oberschlesien Erwache !!!

Awatar użytkownika
Patrykk

#139 Post autor: Patrykk » 11 wrz 2011, o 12:50

hantio pisze:ściągnijcie se mecz i na końcu widać jak wkurwiony Grodek cośtam się drze do wszystkich machając rękami. później, po "tak się bawią niebiescy" dalej ma bojową minę i jeżeli się uprzeć można wyczytać z ruchu jego warg: "nie idziemy". ale kto wie czy to dobrze odczytane, do kogo to skierowane i o co chodzi. wzburzenie Grodzickiego normalne nie jest, ale to o co mu chodziło, to kwestia interpretacji. jakby ktoś tu nie rzucił, że był taki motyw, to bym pewnie nawet nie zwrócił uwagi. nie oceniałbym pochopnie
Jak to o co chodzi i do kogo było to skierowane??? Od dobrych kilku/kilkunastu meczy nic nie gra, zawalił dużo bramek, na forum/stadionie krytykujemy go za wszystko, że myślami jest w Cracovii, że ma tam wydupiać, że nie powinien być kapitanem bo kompletnie sie swoim zaangażowaniem do tego nie nadaje. Więc o co tu może chodzić??? Zagadka roku :rotfl: Do tego dochodzą pewnie jakieś tam zaległości finansowe i "nasz" nitokapitan w końcu wybuchnął, rzucając focha w naszą stronę i podburzając innych. A kto się nitokapitanowi postawi w drużynie?

gucio77
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#140 Post autor: gucio77 » 11 wrz 2011, o 14:10

Czuja że ,,kibice" na Ruchu za niy dugo bydom łoblykać szpilerów w koszulki tak jak kibice zza jednyj lub drugij miedzy. Niy jest dobrze, a jak wejrzec na tabela to wyglondo całkiym niy źle. Dwa lata tymu jak był 3 plac tyż wszystkie szpile niy wyglondały tak jak tyn z Jagą. Były tyż wymynczone zwycięstwa ( z Arką ) słabe i niy wygrane ( z Koroną ) i słabo gra przez cało wiosna, ale z wynikami choć niy kere to były zwyciynstwa rzutym na taśma. ( Polonia B. Odra W. ) Ale tu na forum niy było takiego syfu jak teraz. Tyn krzywo wejrzoł tyn sie niy śmieje a tamtyn sie za fest śmieje. Jo mom w dup.. czy Jankes pokazuje lka czy eRka, wszyjscy som łoni najymnikami ( wyjontek Grzybek). Do mie nojważniyjszy jest RUCH, wynik i to że przy tym zarzońdzie (na ta chwila) niy muszymy sie martwić ło utrzymanie (mistrzostwo raczyj tyż nom niy grozi.) Tyla łodymnie PozdRo.
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#141 Post autor: grzej » 11 wrz 2011, o 15:33

@Patrykk
Nie sądzę aby tutaj był winny Jankowski, jako młody zawodnik ma g. do powiedzenia, więc go nie obarczaj bez dowodów tym, że był prowodyrem braku podejścia pod sektor.

Pecha miał Grodzicki, że akurat go uchwyciła kamera, albo chodziło mu o gwizdy w trakcie meczu albo najeżdżanie na niego wszem i wobec, nie wytrzymuje chłopak ciśnienia i krytyki, albo na siłę szuka powodu, żeby powiedzieć, "to dlatego muszę odejść z Ruchu, ja chciałem podpisać nowy kontrakt, ale miałem konflikt z kibicami..." Tak czy owak to jego koniec.
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#142 Post autor: Blaszany » 11 wrz 2011, o 16:55

Mocie: http://www.speedyshare.com/files/30270803/grodek.avi" onclick="window.open(this.href);return false;

Bowcie sie w odczytywanie słów z ruchu warg...
Widac ze jest wkurzony na cos... Widać tyż że na środku wszyjscy sie bawiom "Tak sie bawiom, tak sie...." ino Grodek sie niy cieszy....
Może SportSlaski abo Niebiescy.pl zrobiom z nim wywiad i dopytajom o co chodziło?

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#143 Post autor: Zip » 11 wrz 2011, o 17:27

Po tym co widziałem to dla mnie Grodzicki już jest skończony. Idź do Craxy i dobrą grą w obronie pomóż jej w walce o utrzymanie. Oj, czekaj.. :P
In Siemian We Trust

D_CH
Kontakt:

#144 Post autor: D_CH » 11 wrz 2011, o 17:59

Patrykk pisze:
Harpo pisze:2 transparenty?

Ja nie należę do ludzi, którzy oddadzą własną żonę do burdelu, żeby tylko było co do garnka włożyć.
Niektórzy tu piszą, że ważne żeby tylko grali, że piłkarze nie muszą kochać Ruchu muszą tylko grać, że nic sie nie stało, że nie ma dowodów na focha itd. A CO TO ku*** BYŁO JAK NIE OLANIE NAS KIBICÓW??? Dzieci czekały przy płocie, my do nich wołamy chodźcie do nas a oni się odrwacają. Jedziesz 40 km, płacisz 25zł, cały szpil zdzierasz gardło a te pizdy cie maja w du***. Zachowujecie sie jak sprzedajne dziwki, które będą wszystko tuszować byle by tylko dalej wygrywali i byle by tylko atmosfera była w drużynie. wy***rdalać Z KLUBU I TYLE!
Oczywiście, że kochać nie muszą naszego Ruchu, ale powinni mieć choć trochę szacunku do swojego pracodawcy i co za tym idzie do KIBICÓW, ktorzy aktualnie jako jedyni płacą za ich kosmetyki i samochody. I nawet jak nie dostają wypłat na czas to to nie jest nasza wina! Zawsze kibic charakteryzował się przestrzeganiem jakichś tam zasad, dlatego przeraża mnie bierność niektórych z Was. Za niedługo pozwolicie na zmiane nazwy naszego klubu, byle tylko sponsor wybudował stadion i drużynę grającą w lidze mistrzów, potem tylko popcorn, podgrzewany zic i pełnia szczęścia :kwasny:
Można wywiesić i pięć transparentów, można ich personalnie powyzywać i wygwizdać jak będą przy piłce(grodzicki/jankowski), można domagać się oficjalnego przesunięcia do rezerw, krótko mówiąc trzeba zrobić cokolwiek, by takie zera nie myślały, że mogą robić w takim klubie jak Ruch co im się podoba.
Patrykk na prezesa! drukowac i uczyc sie na pamiec tych slow! jak sie im nie podoba w Ruchu to niech wypierdalaja do swoich ukochanych klubikow, wyzelowane pizdy bez szacunku dla kibicow

ZEBY W RUCHU GRAC NIE WYSTARCZY SIE STARAC! W RUCHU TRZEBA za***rdalac!!!
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2011, o 18:00 przez D_CH, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobre CHłopaki!

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#145 Post autor: heli » 11 wrz 2011, o 17:59

Moim zdaniem powinniśmy napisać oficjalne pismo do klubu, że żądamy by ten ciul został pozbawiony opaski kapitana, a jak nie posłuchają to czas chyba pokazać w czasie meczu że momy go w du*** i co jego kontakt z balą to go wygwizdać. Takie moje zdanie. To, że w zimia stąd zdupio to pewne, a jeszcze będzie przez pół roku no mmieszoł i interweniowoł tak, coby punkty nom bardzo często odebrać. A tą grą co mecz to coś zdupi, teraz znów mógłbyć karny choć nie uważom, że był to jakiś ewidentny karny, raczej z takich co co by sedzie ni e zrobił to i tak by się szło do niego dowalić.

Myślałem, że to jakaś forma protestu przeciw zaległościom i bym to zrozumiał bo tak jak pisałem wolę takie coś niż odpuszczanie meczów jak to zrobili z Poznaniem,
wola po tysiąckroć postawę Jankowskiego, nawet powiem więcej mom do niego szacunek bo to samo oczekiwołbych od naszych chopców co się deklarowali jako nie wiadomo jacy kibice , a potem szybko o tym kaj indziej zapominali. Ale takiego zachowania jak grodzickiego tolerować nie mogemy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

miedza
Kontakt:

#146 Post autor: miedza » 11 wrz 2011, o 18:06

Przydołby sie nom taki klub "kokosa", Grodzicki miołby dalij swojo pier... opaska dalij

Swoją drogom, to widać, że to kapitan bez autorytetu, nikt go nie posłuchoł, Janoszka coś pod nosem burczoł ale nie patrzoł na niego nawet.

Gorolskie nasienie, tela o nim...

Awatar użytkownika
Patrykk

#147 Post autor: Patrykk » 11 wrz 2011, o 18:49

grzej pisze:Nie sądzę aby tutaj był winny Jankowski, jako młody zawodnik ma g. do powiedzenia, więc go nie obarczaj bez dowodów tym, że był prowodyrem braku podejścia pod sektor
Może źle mnie zrozumiałeś, ja nigdzie nie napisałem, że prowodyrem nie podejścia do nas był jankowski. Wymieniłem go do "wygwizdania" tylko dlatego, że w inny sposób co mecz również daje nam do zrozumienia gdzie ma Ruch.
Jankowski jest ci** i tyle. Sam jest kibicem i sam dobrze wie, że nam mogło sie niepodobać to co zrobił na Legii. Własnie on to powinien wiedzieć najlepiej, własnie on! a zachowuje sie jak obrażona panienka, która w dodatku pali głupa, że żadnego konfliktu nie ma, tłumacząc się przy tym w głupkowaty sposób w wywiadach, że jest młody itp. Jakby miał jaja to by powiedział wprost, że jest kibicem Legii, że zachował się nie odpowiednio wobec nas na meczu z Legią, ale również że myśmy go też wkurzyli obrażając jego i Legię, przez co od tego dnia np. honor mu nie pozwala na podejście pod nasz sektor. Wtedy myślę, że u nie jednego zdobył by uznanie, nawet jakby leciały gwizdy z trybun. Ale na to go niestety nie stać, dlatego zero szacunku dla tego szczyla. Ma dobre warunki i w Ruchu mógł naprawdę się rozwinąć, mam nadzieję że po odejściu jego kariera pójdzie się je***.
Zresztą co to ku*** ma być, przychodząc tutaj wiedział, że my nie lubimy Legii i że nie będziemy tolerować żadnych jego dziwnych zachowań. To jest niby zawodowy piłkarz, który ma grać, a nie strzelać fochy. Niech się określi, czy jest kibicem czy piłkarzem, bo jeżeli kibicem to mógł iśc grać do Pogoni Szczecin skoro w Legii się nie łapał. Póki jest w Ruchu ma za***rdalać, jak chce zarobić pieniądze i ma podchodzić do kibiców bo to jest element jego pracy i tutaj zarząd też powinien ich wyprostować.
Przy okazji taki mały zbieg okoliczności, który miał miejsce również w ten weekend. Od sąsiada córka była na siatkówce, gdzie Polska grała z ruskimi i po szpilu powiedziała, że od dziś kibicuje ruskom, bo one podeszły do nich po meczu z uśmiechem dać autografy a p.olki uceikły do szatni. Każde dziecko w ten sposób to odbiera!

Na filmiku wrzuconym przez Blaszanego wyraźnie widać co mówi na samym końcu grodzicki - "nie idziemy". Wystarczy??? Kapitanem powinien być zawsze taki piłkarz, który jest lojalny wobec klubu i kibiców, który angażuje się w 100%, który jest pomostem pomiędzy nami a klubem, czyli krótko mówiąc który jest też akceptowany przez nas. W tym przypadku nasz nitokapitan nie spełnia żadnego z tych warunków. wy***rdalaj!

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#148 Post autor: mulan » 11 wrz 2011, o 19:17

jak ma jaja niech powie do kamery o co chodzi

tak patrze na ten filmik ktoryś raz i może mu chodzi że nikt nie zostaje podziękować? mimo ze walczyli i wygrali
tak jakby w 8 sekundzie patrzał w strone pustej prostej i mówił: oni nie zostają
Janoszka w 50 sek mówi chodź
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

Awatar użytkownika
setnik
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#149 Post autor: setnik » 11 wrz 2011, o 19:30

Do wychodzących kibiców 5min przed końcem to się chyba już przyzwyczaił. Bardziej obraził się o te gwizdy z trybun gdy grali 11 na 10 i nie potrafili piłki wyprowadzić.

Awatar użytkownika
Patrykk

#150 Post autor: Patrykk » 11 wrz 2011, o 19:40

mulan pisze:jak ma jaja niech powie do kamery o co chodzi

tak patrze na ten filmik ktoryś raz i może mu chodzi że nikt nie zostaje podziękować? mimo ze walczyli i wygrali
tak jakby w 8 sekundzie patrzał w strone pustej prostej i mówił: oni nie zostają
Janoszka w 50 sek mówi chodź

Nie wydaje mi się, żeby szybciej niż zwykle opustoszały trybuny. Tak czy inaczej w młynie zostali prawie wszyscy, na 10-nie i na prostej tez trochę ludzi zostało i to im wypadało choćby podziękować.
Nie ma co analizować materiału filmowego i wyliczać sekundy filmu, oraz przekrzykiwać się czy nitokapitan miał skrzywioną gębe czy nie. Fakt jest taki, że nie podeszli nawet po tym jak do nich wołaliśmy i za to hiwd

Zablokowany