Fakt Gabor bez formy, na palcach 2 rąk można policzyć jego poprawne podania do kolegów.
Patrząc na wczorajszy mecz dziś na C+ doszedłem do 2 wniosków (jeden lepszy od drugiego

)
Jankowski o ile dobrze gra przed polem karnym bo i potrafi sie zastawić i próbuje jakoś tą bal rozegrać (problem w tym że już wtedy jest na ogół z linią obrony i nie ma z kim grać) to jak już wchodzi w pole karne to jego gra leży i kwiczy.
Biorąc pod uwagę to że Gabor sobie nie radzi wsadził bym Jankowskiego do środka z Maliną!
Malina walczak zabezpieczał by tyły a Jankowski niech się bierze za rozgrywanie ma do tego predyspozycje a i bedzie miał więcej miejsca do gry.
Drugie takie moje "ale" to z całym szacunkiem dla Wojtka wstawił bym w jego miejsce Lewczuka chłop potrafi dobrze wciepnąć piłkę (nie z linii końcowej jak ma to w zwyczaju Grzybek) nie boi sie grać 1 na 1 , i przede wszystkim jest wydolny jak sam sk***ysyn.
Poradził by sobie w pomocy a i za zabezpieczanie tyłów był bym spokojny! A na prawą obronę Djokić, jak trochę pograł na prawej to i nawet mu to wychodziło.
I jeszcze taki mały P.S Janoszka wcale tak źle nie grał podobało mi się jak schodził do srodka, i naprawde świetnie znajdował sobie pozycje oraz dogadywał się z Szyndrowskim szkoda że jak tylko dostał piłke to na ogół przekombinował