RUCH Chorzów - Jagiellonia Białystok 28.08 piłkarsko

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
SODA

Re: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 28.08 piłkarsko

#136 Post autor: SODA » 29 sie 2011, o 14:26

Lutz pisze:
SODA pisze:mecz oglądałem w tv i wcale to tak żle nie wyglądało , jak by kasa w klubie była to ......
bardzo dobre zawody zagrali Piech,Malinowski,Lewczuk i Matko
...... na ja ....... bo tyn mioł nojwiyncy do chytanio w tym szpilu :zdziwko:

Fakt je faktym, że przy kożdy cyntrze na 7 , 8 meter chop stoi wmurowany na lini bramkowy i piere yntki.
Jo w każdym bądź razie w Ruchu już lepszych tormannów widzioł. Z Lewczukiem i Malinowskim mosz recht ! ( co by niy boło żech na Cia upar :) )
PozdRo Soda
te a co mosz weksle :P
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

roting
Kontakt:

#137 Post autor: roting » 29 sie 2011, o 17:24

grodzicki i grodzicki ,,,,,,,, powiydzcie mi jakie korzysci momy z gry janoszki,straki,grzyba ? "pomocnicy" ile wypracowali sytuacji napastnikom ?? bezproduktywni kompletnie,,, a wy ino widzicie blyndy grodzickiego ,

kattowitz
Kontakt:

#138 Post autor: kattowitz » 29 sie 2011, o 17:54

Skończcie już z tym Matko. Narzekocie a synek jednak wybrany do 11 kolejki C+. Jeden z lepszych tormanów w lidze i cieszcie się że gro w Ruchu.
Martwi mnie za to forma Gabora. Chop co rządził w środku pola jest teraz w ogóle bez formy. Malina walczy ale po 70 minutach dycho rękowami (wiek niestety). Dlatego przegrywamy rywalizację w środku pola. Piech wraco się na swoją połowę by rozgrywać akcję bo nie ma wsparcia ani w środku ani po bokach. Jedynie może liczyć na Igora. W ogóle jestem pod wrażeniem tego chłopaka. Pełno go na całym boisku. Wielka wola walki i niesamowite płuca. Wielki szacunek dla tego zawodnika.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#139 Post autor: spyru » 29 sie 2011, o 19:04

Cieszcie się że zawodnicy w ogóle na boisko wychodzą.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Fazid
Kontakt:

#140 Post autor: Fazid » 29 sie 2011, o 19:43

Fakt Gabor bez formy, na palcach 2 rąk można policzyć jego poprawne podania do kolegów.
Patrząc na wczorajszy mecz dziś na C+ doszedłem do 2 wniosków (jeden lepszy od drugiego :zawstydzony: )
Jankowski o ile dobrze gra przed polem karnym bo i potrafi sie zastawić i próbuje jakoś tą bal rozegrać (problem w tym że już wtedy jest na ogół z linią obrony i nie ma z kim grać) to jak już wchodzi w pole karne to jego gra leży i kwiczy.
Biorąc pod uwagę to że Gabor sobie nie radzi wsadził bym Jankowskiego do środka z Maliną!
Malina walczak zabezpieczał by tyły a Jankowski niech się bierze za rozgrywanie ma do tego predyspozycje a i bedzie miał więcej miejsca do gry.
Drugie takie moje "ale" to z całym szacunkiem dla Wojtka wstawił bym w jego miejsce Lewczuka chłop potrafi dobrze wciepnąć piłkę (nie z linii końcowej jak ma to w zwyczaju Grzybek) nie boi sie grać 1 na 1 , i przede wszystkim jest wydolny jak sam sk***ysyn.
Poradził by sobie w pomocy a i za zabezpieczanie tyłów był bym spokojny! A na prawą obronę Djokić, jak trochę pograł na prawej to i nawet mu to wychodziło.

I jeszcze taki mały P.S Janoszka wcale tak źle nie grał podobało mi się jak schodził do srodka, i naprawde świetnie znajdował sobie pozycje oraz dogadywał się z Szyndrowskim szkoda że jak tylko dostał piłke to na ogół przekombinował :/

buli19R20
Kontakt:

#141 Post autor: buli19R20 » 29 sie 2011, o 20:42

a jo musza powiedzieć jedno we wczorajszym szpilu oddalimy więcej strzałów z dystansu niż przez 3 ostatnie sezony razem wzięte. :P

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#142 Post autor: forrest » 29 sie 2011, o 21:09

no nareszcie ktoś to poruszył... ja czasem się już zastanawiałem czy nasi piłkarze chcą wejść z balą do bramy.
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#143 Post autor: west72 » 29 sie 2011, o 22:57

w sumie co do meczu to zgadzam sie z tym co powiedział Czesiu na konferencji....." Nie był to jakiś porywający mecz, gdzie jeden czy drugi zespół ma olbrzymią przewagę. Liczy się skuteczność, czyli to, czego zabrakło Ruchowi w meczu ze Śląskiem. Dziś los im odpłacił i szczęście się do nich uśmiechnęło. " typowa ligowa młucka wygrana przez bardziej zdeterminowany zespół(pokozały to również żaby).Wychodzi na to ,że jak piłkarze chcą to potrafią wygrywać (przynajmniej u siebie)a jak im nie zależy to przechodzą obok meczu jak z discopolo czy we Wronkach :/ .Co do indywidualnych ocen to Grodek i jego forma to już dno dna,Gabcio doły,reszta poprawnie bez fajerwerków może po za Lewczukiem który bardzo chciał sie pokazać swoim byłym kolegom :super: .(jeśli powtórzy to jeszcze pare razy to szybko zapomnimy o Nykielu :hyhy: )cieszy forma Arka i skuteczność Jokera ;) martwi frekwencja :wstyd:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Siemce z Ruchem
Kontakt:

#144 Post autor: Siemce z Ruchem » 30 sie 2011, o 10:22

spyru pisze:Cieszcie się że zawodnicy w ogóle na boisko wychodzą.
łaska robią?

pRimo1920

#145 Post autor: pRimo1920 » 30 sie 2011, o 16:04

Siemce z Ruchem pisze:
łaska robią?
A uwierz mi ze robia łaska i to wielko co bys zrobil jak by ci szef nie placil od 3 miesiecy w robocie?

Odp. Najprzod bys posozl haja zrobic w gabinecie szefa a potem bys zastrajkowol razem ze kolezkami z roboty. Wiec łaska robia bo nikt nie bydzie wykonywol swojej roboty za free bo nikt nie jest koniem zaprzegowym (chociaz nawet i kon po swojej robocie zryc dsotaje i pic i sie go poglasko).

pRimo1920

#146 Post autor: pRimo1920 » 30 sie 2011, o 16:13

SODA pisze:mecz oglądałem w tv i wcale to tak żle nie wyglądało , jak by kasa w klubie była to ......
bardzo dobre zawody zagrali Piech,Malinowski,Lewczuk i Matko
Tego zes nie miol pisac. Bys na szpil poszol a nie siedziec przed TV a potem jako to marno frekwencja byla i bydzie jak kozdy bydzie godol ze woli obejzec sie szpil w TV niz na dziadow pieniadze wydowac.

A kasa w klubie bydzie jak ludzie bydom na stadion przylazic a nie bydzie tej kasy jak bydom ludzie przed TV sr** jak to malo ludzi i po co jo mom tam lazic. :wsciekly:

bluefil
Kontakt:

#147 Post autor: bluefil » 30 sie 2011, o 16:17

pRimo1920 pisze:
Siemce z Ruchem pisze:
łaska robią?
A uwierz mi ze robia łaska i to wielko co bys zrobil jak by ci szef nie placil od 3 miesiecy w robocie?

Odp. Najprzod bys posozl haja zrobic w gabinecie szefa a potem bys zastrajkowol razem ze kolezkami z roboty. Wiec łaska robia bo nikt nie bydzie wykonywol swojej roboty za free bo nikt nie jest koniem zaprzegowym (chociaz nawet i kon po swojej robocie zryc dsotaje i pic i sie go poglasko).
Po pierwsze jakbym zarabial 15-30tys na miesiac, to dalbym rade 3 miesiace bez pensji wytrzymac. Poza tym oni te pieniadze predzej, czy pozniej dostana. Teraz juz nie da sie tego uniknac.
Poza tym jaka oni robia laske. Jak beda grali jak lajzy i spadna z ligi, to nawet Niecierza ich nie zatrudni...
Oni caly czas graja tez na siebie, a nie tylko na klub.
Niedzielan Zagral u nas runde, za mniejsza kase, pozniej runde w Koronie i teraz moze miec wszystko w du*** i spasc z Cracovia. Filipiak placi gruba kase, a Andrzej nie strzela.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

pRimo1920

#148 Post autor: pRimo1920 » 30 sie 2011, o 16:36

Po pierwsze jakbym zarabial 15-30tys na miesiac, to dalbym rade 3 miesiace bez pensji wytrzymac. Poza tym oni te pieniadze predzej, czy pozniej dostana. Teraz juz nie da sie tego uniknac.
Poza tym jaka oni robia laske. Jak beda grali jak lajzy i spadna z ligi, to nawet Niecierza ich nie zatrudni...
Oni caly czas graja tez na siebie, a nie tylko na klub.
Niedzielan Zagral u nas runde, za mniejsza kase, pozniej runde w Koronie i teraz moze miec wszystko w du*** i spasc z Cracovia. Filipiak placi gruba kase, a Andrzej nie strzela.....
Nos to palnol ze Wtorek za mniejsza kase u nas gral Andrzej miol na miesiac 50tysiecy a teraz widzisz Abbot ma 70tysiecy czy 80 i szalu tez nie robi ale sie staro

Oni zarabiaja 30,40 do 80 tysiecy fakt przez 3 miesiace da sie wyrobic ale zauwaz tez czym chlopaki jezdza nie jezdza Polonezami czy tam starym golfem.
Oplacenie nie bylejakiego auta kosztuje mieszkaj tez nie skromnie moge sie zalozyc chociarz paru pilkarzy z Ruchu mieszka w blokach 10pietrowych wiem nawet gdzie.

A co najwazniejsze wakacje byly tez nie tanie All inclusive inne bajery szmery chlopaki zyja zyja ponad stan taka prawda ciezko by ci tez bylo zejs z 30 tysiecy na miesiac na standard.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#149 Post autor: Mirek » 30 sie 2011, o 16:37

wszystko rozumiem, ale jak piszesz żyją ponad stan, to z tym się już nie moge zgodzić.

pRimo1920

#150 Post autor: pRimo1920 » 30 sie 2011, o 16:54

Mirek pisze:wszystko rozumiem, ale jak piszesz żyją ponad stan, to z tym się już nie moge zgodzić.
No biednie nie zyja

Zablokowany