JESTEŚCIE ku*** WSZYSCY ŚMIESZNI !!!
Fachowcy od siedmiu boleści, nie pijcie tyle przed meczem to później może bd umieli zdrowo rozsądkowo coś tu napisać i skomentować.
Mistrzowie picia piwa i wpierdalania kebabów, wirtuozowie spożywania rolad i tartych klusek
Może zacznę od tego, że jak by chociaż jeden z was znał się na piłce widział by, że mecz był świetnym pokazem taktyki i ustaleń trenerskich. Może nie był jakiś super ciekawy, ale było widać dwie dobre wyrachowane szkoły trenerskie. Jak czytam takich arcymonów którzy piszą, że ustawienie miało być 1-1-1-8 i atak to mnie pusty śmiech ogarnia. Dostali byśmy 0-5 to byście poszli w ślady Andrzeja L.
Lament jak byśmy spadli z ekstraklasy. Mecz przegrany, ale było widać wolę walki i chęci, to jest Polska a wy ku*** wymagacie od zawodników za 100tys plnów techniki messiego.
Najbardziej rozpierdalają mnie posty na temat Lewczuka, że za***isty cudowny płuca ze stali (co oczywiscie popieram), tylko jak do Nas przychodził to całe forum grzmiało po co nam 'ten ciul'? jak sie okazało ten 'ciul z piasta' był 3 razy lepszy od Nykiela.
Sprawa kolejna to czepiacie sie Pana Fornalika, że robi ch***we zmiany, że (sic!) pora chyba zmienić trenera. Może i można było zrobić inne zmiany, ale jak na razie to Pan Fornalik jest od trenowania, wy od piania z zachwytu jak wygramy, i zbiorowego samogwałtu gdy przegrywamy.
Także niech paru piwożłopów weźmie na razie na luz, bo alkohol przesłania im chyba trzeźwe spogladanie na świat.
Przegraliśmy po twardej nieustępliwej walce, gdzie panienki z wrocławia wraz z sędzią nas przechytrzyły, ale radził bym sobie dać na wstrzymanie, bo za tydzień wygramy ze słowikami z Poznania i znowu będziecie się onanizować nad kunsztem trenerskim oraz wspaniałą grą Naszych zawodników (nie daj Boże Grzyb i Janoszka by strzelili bramy).
Co do poszczególnych graczy to;
Matko Igor Gabor Malina i Arek Piech na duży plus
Smektała i Abott grali krótko, ale wnieśli jakieś ożywienie do zespołu
Komaca bym nie przekreślał, bo jego CV piłkarskie mówi samo za siebie
Grodzicki pomylił profesje
Janoszka i Grzybek, bez formy od zeszłej rundy także nie jestem tym jakoś bardzo zaskoczony
reszta ferajny ta na boisku jak i na ławce rezerwowych to taka Polska szara rzeczywistość.