Arka Gdynia - Ruch Chorzów 11 maja 2011
- SODA
Re: Arka Gdynia - Ruch Chorzów 11 maja 2011
meczu nie widziałem ...ale WIELKIE DZIĘKI za wynik
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Zienczuk moze zagrac z Lechem, bo byly to dopiero jego pierwsze kartki w barwach Ruchu
moze byc on jednak zagrozony, bo jedna kartka zarobiyl w Lechii, czyli mo teraz 3 (to nie wiem na 100%, ale ta z Lechii tys sie powinna liczyc)
Edit:
Zienczuk dostol tez kartka w trzecioligowych rezerwach Lechii
moze byc on jednak zagrozony, bo jedna kartka zarobiyl w Lechii, czyli mo teraz 3 (to nie wiem na 100%, ale ta z Lechii tys sie powinna liczyc)
Edit:
Zienczuk dostol tez kartka w trzecioligowych rezerwach Lechii
Ostatnio zmieniony 11 maja 2011, o 20:19 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak dostał W Lechii to się liczy. czyli ma 3.
-
- Kontakt:
Brawo Niebiescy- dziś jesteście Królewscy!!!
- futeR
- Kontakt:
pikny szpil, zagrali madrze fajne bramy i wkoncu widziolech duet warszawiok-piech, co roz lepi im idzie
Niezapomniano mina Jankowskiego po strzelony bramie, jak myslol ze jest spalony

Niezapomniano mina Jankowskiego po strzelony bramie, jak myslol ze jest spalony

- forrest
- Kontakt:
kto tu na forum sprzedawoł Jankowskiego sie pytom?
GRZYBEK DO MŁYNA!!!

-
- Kontakt:
Hahaha, widać, że Niebiescy wolą świętować zwycięstwa na wyjazdach niż u siebie 
Jest dobrze, po cichu wiedziałem, że mogliśmy wygrać, ale że w takim stylu ?
Arka chyba nie chce zostać w lidze, albo są tacy cieńcy. Dziwni mnie, że nie rzucili się na naszych - grali... jakby właśnie im nie zależało.
Dzięki Niebiescy, teraz Pyry...
PS. Działacze - a spróbujcie sprzedać po sezonie Jankowskiego/Piecha

Jest dobrze, po cichu wiedziałem, że mogliśmy wygrać, ale że w takim stylu ?
Arka chyba nie chce zostać w lidze, albo są tacy cieńcy. Dziwni mnie, że nie rzucili się na naszych - grali... jakby właśnie im nie zależało.
Dzięki Niebiescy, teraz Pyry...

PS. Działacze - a spróbujcie sprzedać po sezonie Jankowskiego/Piecha

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Po roz kolejny wygrywomy minimalnym nakładem sił ( niy dosłownie ). Podobnie jak z Craxą. Co z tym świętowaniem na wyjeździe, wydaje mi się, że mając tak dobro ekipa na wyjazdach i grając bez presji naszym grajkom lepiy idzie.
Tak to wyglondo. Szpil dobry, żodnych zastrzeżeń 
Edit : Dosłownie JoK3r, zapomniołch o Lisowskim. Wg mie w tym meczu spisoł sie bardzo pozytywnie i ważne że Fornalik widzi w nim coś, czego nie widzi tukej pora osób. I chyba coroz to lepiy wyglondo ta współpraca miedzy Nim a Komacem. Komac tez niczego sobie

Edit : Dosłownie JoK3r, zapomniołch o Lisowskim. Wg mie w tym meczu spisoł sie bardzo pozytywnie i ważne że Fornalik widzi w nim coś, czego nie widzi tukej pora osób. I chyba coroz to lepiy wyglondo ta współpraca miedzy Nim a Komacem. Komac tez niczego sobie

Ostatnio zmieniony 11 maja 2011, o 22:59 przez BoRo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
w lidze + extra, Grodzicki graczem meczu, chwalą duet w napadzie oraz Lisowskiego którego nikt nie docenia bo dzialal z boku co jest zrozumiałe. I jak zwykle godka o Fornaliku..
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niy wiym jak wy ale jo chca taki Ruch loglondac!
-dobrze zorganizowany
-grajoncy dwójkom napastników
-wygrywajoncy na wyjeżdzie
-idący w góra tabeli
-zblizajoncy sie do LE
To co... Zdobywomy Bułgarsko...??

-dobrze zorganizowany
-grajoncy dwójkom napastników
-wygrywajoncy na wyjeżdzie
-idący w góra tabeli
-zblizajoncy sie do LE
To co... Zdobywomy Bułgarsko...??

-
- Kontakt:
po pierwsze fajnie ze wygrali my
bardzo dobro gra Skutera <brawo>
po drugie chca przeprośic Jankowskiego żech napisoł żeby spierda(L)oł do legii, ale moje niezadowolenie wtedy było ogromne jak nie strzela sie sam na sam a do tego snajper jest wolniejszy od obrońcy w biegu po linii prostej < wstyd>. I nie zmienia tego faktu nawet strzelony gol bo od ostatnich paru kolejek ten zawodnik ma sam tyle 100 co reszta naszego zespołu razem wzięta do kwadratu
PS Prosza o odbanowanie mojego konta, na przyszłość zachowam takie swoje uwagi głęboko w sercu
PyRsk

po drugie chca przeprośic Jankowskiego żech napisoł żeby spierda(L)oł do legii, ale moje niezadowolenie wtedy było ogromne jak nie strzela sie sam na sam a do tego snajper jest wolniejszy od obrońcy w biegu po linii prostej < wstyd>. I nie zmienia tego faktu nawet strzelony gol bo od ostatnich paru kolejek ten zawodnik ma sam tyle 100 co reszta naszego zespołu razem wzięta do kwadratu
PS Prosza o odbanowanie mojego konta, na przyszłość zachowam takie swoje uwagi głęboko w sercu
PyRsk
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zbanowany :) pisze: po drugie chca przeprośic Jankowskiego żech napisoł żeby spierda(L)oł do legii, ale moje niezadowolenie wtedy było ogromne jak nie strzela sie sam na sam a do tego snajper jest wolniejszy od obrońcy w biegu po linii prostej < wstyd>. I nie zmienia tego faktu nawet strzelony gol bo od ostatnich paru kolejek ten zawodnik ma sam tyle 100 co reszta naszego zespołu razem wzięta do kwadratu
PyRsk
to może się zdecyduj czy go przepraszosz czy to co żeś napisoł nie zminio nawet strzelony gol

buli ty przepraszosz Jankowskiego czy Moda kery ci doł bana bo mie sie zdaje że tego drugiego
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niech to będzie nauczka dla takich znawców co po 30 minutach wypierdalają, ustawiają drużyny za trenera, w dodatku obrażają swoich piłkarzy. O Jankowskiego pyto pół ligi, eksperci w C+ zachwyceni, chłopak dopiero mo kilka meczów w lidze i 19 lot, a takie lebry bluzgając ino robią obciach.zbanowany :) pisze:po pierwsze fajnie ze wygrali mybardzo dobro gra Skutera <brawo>
PyRsk
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zwróca ino uwaga że właśnie od dzisioj momy 100% utrzymanie w lidze (mom na mysli aspekt sportowy)
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
wojt troche sie rozmarzyles , Jankowski ma 21 lat 

Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación