Gadzety
- L_M
- Kontakt:
witam wszystkich to mój pierwszy post,powiem tak moge zrobic vlepki po kosztach zarobek z vlepów pujdzie na oprawe ultras u nos na szpile.
poczebuje po prostu kilku chentnych do rozprowadzenia tych vlepek.
mam nadziejie że mozre sie uda też wstawic je do naszego pseudo sklepiku cała kasa pujdzie na oprawy.teraz tak jakie projekty ??, myśle zeby na początek zrobić z 10 po 1000 sztuk.wciepujcie mi projekty na maila i kontakt zemnom to [email protected].
poczebuje po prostu kilku chentnych do rozprowadzenia tych vlepek.
mam nadziejie że mozre sie uda też wstawic je do naszego pseudo sklepiku cała kasa pujdzie na oprawy.teraz tak jakie projekty ??, myśle zeby na początek zrobić z 10 po 1000 sztuk.wciepujcie mi projekty na maila i kontakt zemnom to [email protected].
- Patton
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
maRychan to nie nasza wina tylko drukarni!!!
ze to ze tamto obiecane sa do konca tydnia w piatek najpozniej tak nam obiecano juz na 100% :lol:
mysle, ze juz teraz nic sie nie zmieni
a co do dystrybucji bedzie je rozprowadzal u was gosc z Rudy i tak bedzie na kazdej dzielnicy wiec spokojnie sobie kupisz
pozdRawiam
ze to ze tamto obiecane sa do konca tydnia w piatek najpozniej tak nam obiecano juz na 100% :lol:
mysle, ze juz teraz nic sie nie zmieni
a co do dystrybucji bedzie je rozprowadzal u was gosc z Rudy i tak bedzie na kazdej dzielnicy wiec spokojnie sobie kupisz
pozdRawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: