Sezon 2010/2011 - Przygotowania i sparingi
Re: Sezon 2010/2011 - Przygotowania i sparingi
HKSADIK chodzilo mi o Stefanskiego. Moja pomylka 

-
- Kontakt:
Do tych co byli na sparze:
Napiszcie czy Olszar zloz skuli jakiegos urazu czy moze tak poprostu bylo ugodane?
Bo widza ze grol ino pół godziny.
Napiszcie czy Olszar zloz skuli jakiegos urazu czy moze tak poprostu bylo ugodane?
Bo widza ze grol ino pół godziny.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ugadane.Zrobil co mial zrobic i na odpoczynek 

- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po prostu zlolz zagrol dobrze i zloz bo widocznie tryner tak chciol
-
- Kontakt:
Ugadane.Gral koncowke pierwszej polowy i poczatek drugiej.W kazdym razie nie widzialem zeby mu cokolwiek dolegalo.
Na ta chwile wyglada na ta , ze w Karagandzie powinien wyjsc atak Piech-Olszar.Ale to tylko sparingi.
Na ta chwile wyglada na ta , ze w Karagandzie powinien wyjsc atak Piech-Olszar.Ale to tylko sparingi.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Mozna dodac również że oboje jako para napastników równiez na plus. Sobiech z Olszarem będą musieli się w najblizszym czasie ściepnąć na flaszka i pogodać trocha bo na boisku chyba słowa ze sobą nie zamienili.bogas1985 pisze: Na plus Piech z Olszarem
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Taki sobie sparing .... chyba z PB lepszy chod znie wiem bo nie bylech
Olszar zlozl bo wlozl Stefanski tak jak koledzy wyzy pisza porpstu styklo trenerowi zeby zagrol 30 mnut , ciekawi mnie czymu Malinowski zlozl czy kontuzja czy kodycha a moze inno koncepcja gry 4-4-2 bo z Malina bylo 4-5-1 nawet nie zl ewypodl tyn z nr 25 chyba Jaglinski czy jakos tak ale czy sie bydzie widziol trenrowi to zoboczymy .
Olszar zlozl bo wlozl Stefanski tak jak koledzy wyzy pisza porpstu styklo trenerowi zeby zagrol 30 mnut , ciekawi mnie czymu Malinowski zlozl czy kontuzja czy kodycha a moze inno koncepcja gry 4-4-2 bo z Malina bylo 4-5-1 nawet nie zl ewypodl tyn z nr 25 chyba Jaglinski czy jakos tak ale czy sie bydzie widziol trenrowi to zoboczymy .

Sobiech w ogole bardzo slabo gra. Pokazal sie dwa razy. Jak sp***doli 200% sytuacje z 5 metrow po wrzutce Grzyba i jak sie raz porzadnie zastawil i oddal strzal (??) w kierunku bramki Piasta. W tej chwili lepiej od niego prezentuje sie i Piech i Olszar i Stefanski. choc to tylko sparingi.
Nie pytejcie sie o kontuzje. Wszyscy sa zdrowi. Schodzili w takich a nie innych minutach z kuli decyzji Waldka.
Nie pytejcie sie o kontuzje. Wszyscy sa zdrowi. Schodzili w takich a nie innych minutach z kuli decyzji Waldka.
-
- Kontakt:
Goncerz przed meczem był w sportowych ciuchach gotowy do gry, potem rezerwowy skład zszedł do szatni i nie wiadomo czemu Grzesiek wyszedł już w normalnych ciuchach na trybunę. Malinowski grał w jego koszulce.
Coś mi się zdaje że Stefański w tym roku troche sobie pogra
Coś mi się zdaje że Stefański w tym roku troche sobie pogra

- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pewnie na rozgrzewce sobie coś zrobił
mam nadzieję, że Fornalik z niego nie zrezygnuje bo wg mnie bardzo korzystnie się zaprezentował z PB. A co do sparingu z Piastem, to był taki trochę piknikowy
przewaga po naszej stronie bardzo dużo, ale mało z tego wynikało, Sobiech i Janoszka coś kiepściutko, reszta na poziomie
ostatnio bardzo przypadła mi do gustu gra Świerbla, Piecha i Olszara 

In Siemian We Trust
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po dzisiejszym sparingu jak powiym ze Zajac wiyncyj lotol niz Sobiech to ci co niy byli maom obraz jego gry dzisioj. Truchtol se bez skladu i loadu a jak mu Grzibek wystawil bal na kepka 5m od tora to walnyl nad torym. Boja sie o niego bo mo synek talynt to wszyscy widzieli ale jak sie mo talynt to sie jeszcze musi chcec trynowac i grac. Jak sie niy poprawi to Piech z Olszarym go na lawka posadzom
-
- Kontakt:
Fajnie sie paczy na Arka Piecha. Niy ma do synka straconych bali. Takich walczakow w Ruchu cza. Mom nadzieja, ze pod lokiym Waldka sie synek jeszcze bardzi rozwinie i Ruch bydzie miol z niego pozytek.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No Sadlok i Sobiech mają bardzo trudny czas, bo oni praktycznie po sezonie od razu na zgrupowanie kadry i teraz w związku z naszą grą z pucharami od razu do nos, właściwie tydzień przerwy dwa razy, więc przynajmniej początkowo może nie być tak super jakbyśmy oczekiwali, aczkolwiek dzisiaj nie byłem ale pisze na pdostawie tego co widziałem z Polonią
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Szpil typowo piknikowy,kontrola praktycznie przez cały czas. Szkoda kepki Abdula w piyrszyj połowie,Piech i Olszar chyba sie polubiom
.Fajnie sie paczi na szpil z browarkym w rece
Powinni to juz wprowadzić.

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
- ObeRschlesien
- Kontakt:
No ... właśnie żeby było mi to ostatnio rozSzpil typowo piknikowy,kontrola praktycznie przez cały czas. Szkoda kepki Abdula w piyrszyj połowie,Piech i Olszar chyba sie polubiom .Fajnie sie paczi na szpil z browarkym w rece Powinni to juz wprowadzić