Licencja
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Licencja 2010/2011
"Natomiast jeszcze w czwartek, podczas ostatniego dnia posiedzenia komisji, część z klubów uregulowała zaległe płatności" - stwierdził Hilary Nowak."
Ciekawe jakie to kluby, nie zdziwiłbym się jak bysmy byli wśród nich.
Ciekawe jakie to kluby, nie zdziwiłbym się jak bysmy byli wśród nich.
-
- Kontakt:
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- swce
- Kontakt:
Jo niewiem czemu wyscie tak srali ze nie dostaniemy tej licencji ... nie od dzis pisza ze ino Ruch mo problemy i wszystko co najgorsze.
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
czyli juz wiemy jakie 2 kluby sa w gorszej sytuacji finansowej niz my.
-
- Kontakt:
Tylko to , ze Jaga ma problemy finansowe to bardzo dziwna sprawa zwazajac na ich aktywnosc na rynku tramsferowym.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- KajzeR Wiluś
- Kontakt:
Właśnie dlatego mają problemy... poszli na całość aby się utrzymać pomimo -10 pkt, udało im się, ale na tych Frankowskich, Grosickich, Rafałów Grzybów, Jarosławów Latów, Burkhardtów i całą pakę stranierich wydają miesięcznie krocie...
Naiwnością jest myśleć, że funkcjonując w normalnych warunkach, najpopularniejszy i najbardziej utytułowany klub w kraju byłby po wojnie jednym z najbiedniejszych, mając siedzibę w centrum największego okręgu przemysłowego, będącego zarazem najbogatszą częścią tego kraju.
Jeśli dodać do tego, że w regionie gdzie miał siedzibę rodziło się najwięcej talentów piłkarskich, brak hegemonii takiego klubu musiałby być wynikiem absurdalnego zbiegu okoliczności. Takim absurdalnym zbiegiem okoliczności było dla tego klubu zjawisko o nazwie PRL.
Jeśli dodać do tego, że w regionie gdzie miał siedzibę rodziło się najwięcej talentów piłkarskich, brak hegemonii takiego klubu musiałby być wynikiem absurdalnego zbiegu okoliczności. Takim absurdalnym zbiegiem okoliczności było dla tego klubu zjawisko o nazwie PRL.
- radzion
- Kontakt:
jugador pisze:Tylko to , ze Jaga ma problemy finansowe to bardzo dziwna sprawa zwazajac na ich aktywnosc na rynku tramsferowym.
hmm nie wiem ale wydaje mi sie ze jedno moze byc skutkiem drugiego,
a skad sie braly min dlugi za rogali??ze sciagal dobrych zawodnikow i oferowal im kolosalne sumy jak na sze warunki
-
- Kontakt:
Prawdopodobnie chodzi o to co już na tym forum było wiele razy opisywane apropo meczów na C6. Chodzi o wyjścia z sektorów, które są na każdym meczu "zatkane" kibicami. W tym momencie według przepisów są nie drożne wyjścia ewakuacyjne z sektorów. Chyba my ostatnio nawet kara za to dostali. Według pzpn-u każdy mo siedzieć (lub stać) przy swoim zicu a nie stać w przejściu.Rafal1920 pisze:Ciekawe co momy rozumiec pod pojynciym "nadzor infrastrukturalny". Do obiektu sie dojebali???? Bydzie pretekst zeby Kopel zaczol sie powaznie zastanawiac nad nowom Cicha 6.
- ch-R
LKS też z opóźnienie złożył i wyleciał , widać jak sie ma kase ma sie wszystko !Przewodniczący komisji licencyjnej przyznał, że 14 klubów złożyło wymagane dokumenty do 31 marca. - Z opóźnieniem bardzo ważny dokument dostarczył Lech Poznań, ale nie mogę ujawnić, o jaki chodzi. Wystąpimy do Wydziału Dyscypliny PZPN o ukaranie wielkopolskiego klubu.
ps. całe szczęście że rzecznik nie wyskoczył z takim tytułem na oficjalnej " Mamy licencje ! "
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
ch-R pisze:
ps. całe szczęście że rzecznik nie wyskoczył z takim tytułem na oficjalnej " Mamy licencje ! "

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
udało sie
i bardzo mnie to cieszy ale nie chcę co roku miec stan zawałowy.
Niech w koncu będzie normalnie.

Niech w koncu będzie normalnie.
-
- Kontakt:
Zasługa Sobstyl ?
Komu to przejdzie przez klawiaturę ?
Komu to przejdzie przez klawiaturę ?

- Chudy81
- Kontakt:
Kasia dziękuję za licencję

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zasługa? e nieee! po prostu dobrze wykonana robota zarządu

- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak już nie chwolcie wszystkich bo licencja to powinna być oczywista oczywistość,a przez pajaca z przeglądu nie potrzebne nerwy i temat na forum.