Arka Gdynia : Ruch Chorzów
- Hmmm...
- Kontakt:
i kolejny raz przez wiekszosc pomijany jest nasz Kapitan
wg.mnie jest on juz kolejny raz bohaterem spotkania; to on podal przez polowe boiska pilke do Niedzielana, to on strzelal a dobijal pilke Kicaj po czym padl drugi gol i do tego niezla gra na srodku tak wiec Grzesiu Baran zawodnikiem meczu :p

"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
brawo dla Piecha
byl bardzo krotko na boisku a strzelil najfajnieszego tora
plusy tez dla Kicaja-wreszcie powrocil i juz nie spaceruje caly czas,dla Barana i Pilarza
pieknie sie zaczelo...czekomy na szpil u nos....ojj bydzie sie dzialo po takiej przerwie i po takim szpilu na Arce w tym naszym niebieskim kotle

byl bardzo krotko na boisku a strzelil najfajnieszego tora

plusy tez dla Kicaja-wreszcie powrocil i juz nie spaceruje caly czas,dla Barana i Pilarza

pieknie sie zaczelo...czekomy na szpil u nos....ojj bydzie sie dzialo po takiej przerwie i po takim szpilu na Arce w tym naszym niebieskim kotle

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt:
Galeria FOTO z tego meczu:
http://www.naszaliga.pl/news/galeria,fo ... ruch,.html?
http://www.naszaliga.pl/news/galeria,fo ... ruch,.html?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To Fornalik forsował Zająca
Jak zobaczyłem skład i w nim Zająca zastanawiałem się dlaczego trener się tak upierał przy Zającu. Teraz już chyba wiem ?!
Jeśli jego forma będzie zbliżona do tego co miało miejsce w meczu to już wiem dlaczego tak Fornalik na niego stawiał.
Piech to nowy nabytek , zbyt mało czasu aby go ocenić , jednak bramka bardzo ładna.
Pozdrawiam
Jeśli jego forma będzie zbliżona do tego co miało miejsce w meczu to już wiem dlaczego tak Fornalik na niego stawiał.
Piech to nowy nabytek , zbyt mało czasu aby go ocenić , jednak bramka bardzo ładna.
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Piszę teraz bo wczoraj mecz oglądałem w knajpie i trcohe mi sie tam przedłużyła wizyta z racji dobrego wyniku.
Powiem tak - sporo szczęścia i dobra postawa Pilarza w pierwszej połowie - dzięki temu udaje sie do przerwy dowieźć to prowadzenie. Oczywiście mogliśmy też prowadzić wyżej bo sam Sobiech mógł mieć do przerwy hat-tricka. Generalnie pierwsza połowa na remis, ze wskazaniem na Arke.
Nie wiem co Waldek powiedzial Im w przerwie, ale druga połowa to już pełna kontrola gry. Szybka druga bramka strzelona przez Zająca. Powiem Wam, ze w końcu było widać na Jego twarzy radość i uśmiech. Miejmy nadzieje, że to dobre lepszego początki w Jego wykonaniu. Po tej bramce Ruch już kontrolował grę. Arka troche sprowadzona już na ziemie nie miała pomysłu na grę. W zasadzie już nie stworzyla sobie stuprocentowej okazji do strzelenia bramki. Ruch stworzył sobie jeszcze jedną i dobił rywala. Zgadzam się, że wynik nie do końca oddaje to, co działo sie na boisku ale wynik idzie w świat. Jak dobrze naliczyłem to było to nasze 5 w tym sezonie zwycięstwo na wyjeździe. Natomiast wielkości zwycięstwa na wyjeździe w stosunku 3:0 to sobie od bardzo dawna nie przypominam, nie biorąc oczywiście pod uwagę zaplecza ekstraklasy.
Powiem tak - sporo szczęścia i dobra postawa Pilarza w pierwszej połowie - dzięki temu udaje sie do przerwy dowieźć to prowadzenie. Oczywiście mogliśmy też prowadzić wyżej bo sam Sobiech mógł mieć do przerwy hat-tricka. Generalnie pierwsza połowa na remis, ze wskazaniem na Arke.
Nie wiem co Waldek powiedzial Im w przerwie, ale druga połowa to już pełna kontrola gry. Szybka druga bramka strzelona przez Zająca. Powiem Wam, ze w końcu było widać na Jego twarzy radość i uśmiech. Miejmy nadzieje, że to dobre lepszego początki w Jego wykonaniu. Po tej bramce Ruch już kontrolował grę. Arka troche sprowadzona już na ziemie nie miała pomysłu na grę. W zasadzie już nie stworzyla sobie stuprocentowej okazji do strzelenia bramki. Ruch stworzył sobie jeszcze jedną i dobił rywala. Zgadzam się, że wynik nie do końca oddaje to, co działo sie na boisku ale wynik idzie w świat. Jak dobrze naliczyłem to było to nasze 5 w tym sezonie zwycięstwo na wyjeździe. Natomiast wielkości zwycięstwa na wyjeździe w stosunku 3:0 to sobie od bardzo dawna nie przypominam, nie biorąc oczywiście pod uwagę zaplecza ekstraklasy.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W zeszłym sezonie na Polonii Bytomruchfans pisze:Natomiast wielkości zwycięstwa na wyjeździe w stosunku 3:0 to sobie od bardzo dawna nie przypominam, nie biorąc oczywiście pod uwagę zaplecza ekstraklasy.
Polonia Bytom 0-3 Ruch Chorzów 14 marca, 19:15 (8.000)
Artur Sobiech 37, Remigiusz Jezierski 50, Wojciech Grzyb 61
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, o 11:19 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
- R1
- Kontakt:
Batory to sklep w centrum Gdyni mieszczący sie na ulicy 10-Lutego stąd ta reklama.Pavlique pisze:tyn skrót na ekstraklasa tv arka Ruch 3:0![]()
![]()
a wejżijcie na reklamy za bramkami nam jak byk stoi Batory czyżby huta sie reklamowała
Pod stadionem było też paru ludzi z Niebieskim sercem i tak już zostanie.
PozdRo
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak na pierwszy mecz to źle nie było, chodź nie można robić takich błędów jak w pierwszej połowie bo Arka mogła nas skarcić.. my tez mieliśmy swoje sytuacje ale jednak Arka troszke wiecej 100%.
druga polowa to juz pełna kontrola meczu, kila błędów ale nic wynik idzie w świat i można sie tylko cieszyc z tak udanego startu
Zając na +
fajna bramka w debiucie Piecha (cos czuje ze bedziemy jeszcze mieli z niego pocieche)
- obrona za pierwsza polowe.
jedziemy dalej !
druga polowa to juz pełna kontrola meczu, kila błędów ale nic wynik idzie w świat i można sie tylko cieszyc z tak udanego startu

Zając na +
fajna bramka w debiucie Piecha (cos czuje ze bedziemy jeszcze mieli z niego pocieche)
- obrona za pierwsza polowe.
jedziemy dalej !
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!