sponsor strategiczny Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
DingChavez
Kontakt:

#136 Post autor: DingChavez » 30 paź 2009, o 17:11

Ja też się cieszę.Wsparcie finansowe przyniesie efekty.Zarząd zasługuje na pochwałę.Mam nadzieję że rządzący Ruchem nie będą ustawać w poprawianiu sytuacji finansowej na Cichej.
Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

Obrazek

Awatar użytkownika
KajzeR Wiluś
Kontakt:

#137 Post autor: KajzeR Wiluś » 30 paź 2009, o 17:23

Tak jest!

Warto inwestować w Ruch, bo:

1. Piłkarze wdarłi się przebojem do czołówki polskiej ekstraklasy i sami robią znakomitą reklamę
2. Niebiescy juniorzy grają równie dobrze - a więc to nie tylko wspieranie zawodowych piłkarzy ale tez dorzucenie cegiełki to popularnej idei szkolenia młodzieży.
3. Ruch jest już w ćwierćfinale PP, a poprzednio przecież dotarł aż do finału.
4. Ruch będzie wkrótce obchodził 90 - LECIE, to dodatkowy atut.
5. Także bez tych okoliczności Ruch jest świetnie rozpoznawalny i "medialny"
6. Wciąż czekają łakome kąski w pobliżu stadionu, położone przy Drogowej Trasie Średnicowej, w samym centrum GOP-u, do tego teraz Rawa została przykryta i ich atrakcyjność jeszcze wzrosła.
7. Frekwencja na meczach jest stabilna i coraz wyższa
8. Mecze Ruchu są bardzo często transmitowane przez telewizję
9. Ruch jest notowany na giełdzie, można w prosty sposób, stać się udziałowcem spółki, która jest rozpoznawalna i coraz bardziej medialna.
Naiwnością jest myśleć, że funkcjonując w normalnych warunkach, najpopularniejszy i najbardziej utytułowany klub w kraju byłby po wojnie jednym z najbiedniejszych, mając siedzibę w centrum największego okręgu przemysłowego, będącego zarazem najbogatszą częścią tego kraju.
Jeśli dodać do tego, że w regionie gdzie miał siedzibę rodziło się najwięcej talentów piłkarskich, brak hegemonii takiego klubu musiałby być wynikiem absurdalnego zbiegu okoliczności. Takim absurdalnym zbiegiem okoliczności było dla tego klubu zjawisko o nazwie PRL.

Awatar użytkownika
D_T_G
Kontakt:

#138 Post autor: D_T_G » 30 paź 2009, o 17:31

Bzzyk pisze:Jesteśmy spółką, w której skarb państwa jest większościowym udziałowcem.
Wiecie co, ale nigdy specjalnie podobało mi się sponsorowanie klubów piłkarskich przez firmy należące do skarbu państwa, czyli tak jak jest w Lubinie czy Bełchatowie. Dziś sami mamy takiego sponsora, prawie takiego samego jakim jest PGE. Czy jest to inna sytuacja? Niezbyt, w tym aspekcie jest to dla mnie dalej trochę chore i to by było tyle dziegciu ode mnie do tej beczki miodu ;) Niestety, praktycznie nie udało mi się stłamsić w sobie tego Kalego spod rozsądku bo cieszy mnie ogromnie dzisiejsze wydarzenie :hurra:
Víte, že samička koníčka mořského klade vajíčka do váčku samce?
Jeżech stela a fandzym Ruchowi.

hagi

#139 Post autor: hagi » 30 paź 2009, o 17:42

no to teraz rycec na szpilach S raus z chorzowa

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#140 Post autor: gerhat » 30 paź 2009, o 18:29

slavo pisze:Mnie tylko ciekawi co powie teraz pewien mentor-krzykacz dyżurny ? Pewnie, że wie z pewnych źródeł w środowisku, że zarząd CZP i Taurona, to nieudacznicy i że się dyskredytują jako zarząd (sic!) :rotfl:
Cza być rihtig kubusiym fatalistom żeby się tak porządnie obcedzić własnym moczem na tydzień przed takim wydarzeniem.
Ludzie zowistni zazwyczaj przegrywajom na własne życzenie :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Zając mioł już nigdy nie wystąpić i zrobiył tor w Otwocku, a nieudacznicy co się powinni zastanowić podpisali tako umowa :padam:
Nie wiem kto mu daje te przecieki z klubu ale chyba tyn chop co w gumiokach maluje linie.
Wróć, tyn chop od linii je za mondry, za fajnie oblecony i za robotny żeby sie parchać takom urynom.

I to mioł byc prezes? :wstyd:

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#141 Post autor: Mirek » 30 paź 2009, o 18:35

D_T_G pisze:Wiecie co, ale nigdy specjalnie podobało mi się sponsorowanie klubów piłkarskich przez firmy należące do skarbu państwa, czyli tak jak jest w Lubinie czy Bełchatowie. Dziś sami mamy takiego sponsora, prawie takiego samego jakim jest PGE.
W Lubinie i Bełchatowie to są właściciele, a to jest zasadnicza różnica.

slavo
Kontakt:

#142 Post autor: slavo » 30 paź 2009, o 18:40

gerhat pisze:Cza być rihtig kubusiym fatalistom żeby się tak porządnie obcedzić własnym moczem na tydzień przed takim wydarzeniem.
Ludzie zowistni zazwyczaj przegrywajom na własne życzenie :rotfl: :rotfl:
i tak dobrze, że nie ma Wasko, bo jeszcze pozostałby skok nad "przepaścią" do pokonania :rotfl:

Witek46
Kontakt:

#143 Post autor: Witek46 » 30 paź 2009, o 19:06

Mirek pisze:
D_T_G pisze:Wiecie co, ale nigdy specjalnie podobało mi się sponsorowanie klubów piłkarskich przez firmy należące do skarbu państwa, czyli tak jak jest w Lubinie czy Bełchatowie. Dziś sami mamy takiego sponsora, prawie takiego samego jakim jest PGE.
W Lubinie i Bełchatowie to są właściciele, a to jest zasadnicza różnica.
I jeszcze jeden argument: Tauron jest na ostatniej prostej przed upublicznieniem (przestanie być państwowy) co na razie nie grozi ani KGHM ani Bełchatowowi.

Awatar użytkownika
ŻoRski
Kontakt:

#144 Post autor: ŻoRski » 30 paź 2009, o 19:58

PGE 5 listopada debiutuje na GPW.

[ Dodano: Pią 30 Paź, 2009 ]
KGHM, PKN Orlen, Lotos, TP SA, PGE, Tauron itd. to najbogatsze firmy w Polsce, o co chodzi z tym biadolejem, gipsdeka na łeb komuś pizła??? To jest sukces i tym razem :padam: dla zarządu!
ŻORY&PABIANICE&MADRYT

MINg1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#145 Post autor: MINg1920 » 30 paź 2009, o 20:23

Najlepsze jest to ze w kazdej wiadomosci optymistycznej co poniektorzy musza ponarzekac ze czymu tak a nie inaczej, dla mnie to jest milowy krok w przod naszego zarzadu, ktory wydawol sie nie robiacy nic w tym kierunku a jednak brawa :padam: :padam: a co do poniektorych to wos by nawet w Ruchu Bill Gates nie satysfakcjonowol :wstyd:

Awatar użytkownika
*** SYDNEY ***
Kontakt:

#146 Post autor: *** SYDNEY *** » 30 paź 2009, o 20:32

MINg 1920
Mosz racja, jak ktos chce biadolic to bydzie to robił całe życie. Brak słów. Cieszmy sie chwilą i czytejcie ludziska do konca wszystkie wieści a nie tylko tytuły.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#147 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 30 paź 2009, o 21:04

A co z tym drugim sponsorem co ma sie reklamować na rękawach? chyba Wasko dobrze mowie?

SODA's
Kontakt:

#148 Post autor: SODA's » 30 paź 2009, o 21:36

a jest jeszcze pare niespodzianek ;)
RUCH Chorzów Polska

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#149 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 30 paź 2009, o 22:07

SODA's pisze:a jest jeszcze pare niespodzianek ;)
?? nie rozumie

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#150 Post autor: Thoth » 30 paź 2009, o 22:55

niy wiym jak to było w kwestiach dysput i kto najbardziyj sie do tego przyczynił ale na dziyn dzisiejszy... chwała włodarzom naszego klubu... :) DOBRO ROBOTA!!!!
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

ODPOWIEDZ