90-lecie KS RUCH Chorzów
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie gramy z Widzem, chyba w ogóle nie gramy......
Coś mi sie wydaje, że te obchody to będzie porażka organizacyjna
Coś mi sie wydaje, że te obchody to będzie porażka organizacyjna
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2010, o 11:05 przez Slawko, łącznie zmieniany 1 raz.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
Amatorka ... a ludzilem sie , ze bedzie inaczej.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- BeRet
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie popatrzmy obiektywni prawda jest taka że mamy pretensje do wszystkich w Polsce że traktują nasz kochany klub jako zespół drugiej kategorii i na każdy kroku każdy chce nam dowalić i zrównać nas z błotem, ale my sami się oto prosimy zapraszając klub notabene pierwszoligowy na 90 lecie czternastokrotnego mistrza kraju. Klubu który w swojej bogatej historii mierzył się z takimi zespołami jak Ajax, Inter, Benfica czy masa innnych znanych w świecie marek. Nie godom że mamy zapraszać Barcelone, Milan czy MU. Wszyscy mówią że nie mamy kasy i jest to racja ale czy Polonia Bytom należy do polskich milionerów a jakoś na mecz z angielskim średniakiem było ich stać tak samo jak Arkę Gdynia, Korona Kielce grała na otwarcie stadionu z BVB i jakoś też wszystko było ok. Nie dbamy o swój wizerunek w mediach a popatrzcie jak byśmy zagrali z jakimś zachodnim nawet przeciętniakiem to znowu by było o nas głośno a pieniądze które wydaliby działacze na sprowadzenia takiego zespołu zwróciły by się poprzez sponsorów którzy na pewno by chcieli zaistnieć na takim wydarzeniu a i w mediach znowu było by o nas głośno. Pozostaje więc pytanie jeśli gramy z Widzewem tylko z tego powodu że nie możemy sobie pozwolić finansowo na nic lepszego to może powinniśmy zagrać np z Motorem Lublin czy MKS Kluczbork bo to też kluby z zaplecza ekstraklasy a oni może by nam sami zapłacili za możliwość zagrania na naszym jubileuszu !
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
hmmm jak dla mnie to zaj.,... totalna amatorka ze strony klubu
nie wiem ale ku.... nie moge pojac jak przez rok (bo juz wtedy gadano o rocznicy) nie mozna bylo zakontraktowac jakiegos dobrego zespolu, nie mowie tu o jakis wielkich klubach jak atletico czy im podobvne bo wiadomo ze takie sie cenia ale wydaje mi sie ze solidny zespol mozna bylo zalatwic
skoro udalo sie zorganizowac benefis Gucia z Panatha to dlaczego teraz ku... nie mozna???
niech nikt nie pisze ze trwa liga i kluby nie moga przyjechac bo oprocz 2ligowych zespolow wszyscy maja frei bo taki jest nakaz fifowski
jak dla mnie to dzialacza dali dupska, poczawszy od prezesowej do malych zuczkow jej podleglych
nie wiem ale ku.... nie moge pojac jak przez rok (bo juz wtedy gadano o rocznicy) nie mozna bylo zakontraktowac jakiegos dobrego zespolu, nie mowie tu o jakis wielkich klubach jak atletico czy im podobvne bo wiadomo ze takie sie cenia ale wydaje mi sie ze solidny zespol mozna bylo zalatwic
skoro udalo sie zorganizowac benefis Gucia z Panatha to dlaczego teraz ku... nie mozna???
niech nikt nie pisze ze trwa liga i kluby nie moga przyjechac bo oprocz 2ligowych zespolow wszyscy maja frei bo taki jest nakaz fifowski
jak dla mnie to dzialacza dali dupska, poczawszy od prezesowej do malych zuczkow jej podleglych
-
- Kontakt:
A nie dalo sie zaprosic Panathinaikosu przy pomocy Gucia.Pewnie daloby sie i to po dobrej cenie bo ten czlowiek tam wiele znaczy a teraz dodatkowo zasiada na lawce trenerskiej co mecz.Termin moglby byc inny ale zeby rywal byl godny.Ale to trzeba chciec, jeszcze nie wszystko stracone jezeli chodzi o inny termin wiec ZARZAD biegiem do telefonu i rozmawiac z Warzycha.
Na ta chwile kompromitacja wielka.
Na ta chwile kompromitacja wielka.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zagrajamy z mloda ekstraklasa
a tak powaznie to zapraszanie jakis wielkich klubow mija sie z celem, co z tego ze zaprosiliby Atletico a oni jak West Ham na Arke przyjechali by juniorami ktorych nikt nie zna a do tego zaplacic im by trzeba bylo, opcja z Widzewem jak dla mnie nie wygladala najgorzej, no ale skoro ani ich nie bedzie to

a tak powaznie to zapraszanie jakis wielkich klubow mija sie z celem, co z tego ze zaprosiliby Atletico a oni jak West Ham na Arke przyjechali by juniorami ktorych nikt nie zna a do tego zaplacic im by trzeba bylo, opcja z Widzewem jak dla mnie nie wygladala najgorzej, no ale skoro ani ich nie bedzie to

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Napisalem wyzej , ze Panatha.I moga przyjechac nawet swoim drugim garniturem , niewazne.Panathinaikos to jest MARKA i mamy swietny kontakt.
Jeszcze o Ajaxie mozna bylo pomyslec , MARKA wielka a to nie jest klub , ktory aktualnie bierze ogromne pieniadze za mecze towarzyskie i jest w jakims wspanialym momencie.
Dodatkowo Wielki Ajax niemilosiernie obil nas w pucharach wiec jest nawiazanie.
Jak sie jest dobrym to wiele da sie zalawic.
Jeszcze o Ajaxie mozna bylo pomyslec , MARKA wielka a to nie jest klub , ktory aktualnie bierze ogromne pieniadze za mecze towarzyskie i jest w jakims wspanialym momencie.
Dodatkowo Wielki Ajax niemilosiernie obil nas w pucharach wiec jest nawiazanie.
Jak sie jest dobrym to wiele da sie zalawic.