do tego wszystkiego dodam tyle:slavo pisze:Tak, na marginesie obydwa te zagrania Nowackiego poprzedziło zgranie, jebanego jak forum długie i szerokie, Fabusza.gerhat pisze: - I połowa podanie otwierające Grzybowi droge do bramki, kto podawał? Nowacki, o wykończeniu nie wspomnę bo w Bytomiu mozna było jeszcze gorzej wykończyć
- elwer na Ćwielongu, kto wypuścił Pepe? Nowacki
Co do Nowackiego pomimo tych dwóch podań wg. mnie grał słabo i słabo się angażował w grę !! W dodatku znowu skiksował przy jedynym udanym dośrodkowaniu Grzyba.
Gdyby oprócz Fabusza, Brzyskiego i Pulkowskiego jeszcze ze dwóch trzech zawodników zaangażowała się tak w grę, to ten mecz spokojnie wygramy.
Dla mnie zawodnik meczu bezdyskusyjnie Brzyski, harował całe 90 minut od pola karnego do pola karnego i wytrzymał to wspaniale.
Wspominany tu gdzieś Jakubowski w roli zawodnika meczu, to jakaś konfabulacja. Owszem bardzo pewnie i poprawnie w defensywie, ale w ofensywie zupełnie nic !!! No chyba, że tak wymagał trener-taktyka Radolski![]()
[ Dodano: Nie 04 Maj, 2008 ]Zauważ, że pierwszy raz grał defensywnego pomocnika.Simone pisze:Adams czy tak nie moze byc prawie zawsze ? bo zawsze nigdy nie jest
(kiedyś zresztą taka propozycja chyba przeleciała. Może Radolski zaczął czytywać forum ?)
-idealne podanie do wbiegajacego pulkowskiego tez mial fabusz
aha i nie podoba mi sie od kilku kolejek postawa barana, za duzo bledow indywidualnych
ciekawy manewr z adamskim, mysle ze wczoraj zagral dobre zawody, jako defensywny pomocnik radzil sobie niezle, widac bylo tez ze potrafi przewidziec zagranie niczym srodkowy obronca no i najwazniejsze, na tej pozycji jak zrobi blad to w razie czego jeszcze mamy pare obroncow, wiec kto wie czy wlasnei tu nie powinno sie go postawic