Ruch Chorzów - Lech Poznań 29 marca g.18.15
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tak szczerze to po meczu powinni my zaspiewac CO WY ROBICIE? NIEBIESCY CO WY ROBICIE?
a nie ze ch** z wynikami bo potem tak sie bydom op***dalac i bydom przegrywac szpil za szpilem jo wiem ze bylo ciezko bo grali z Lechem ale panowie bez jaj zeby nie oddac celnego strzalu.sa pewne granice trzeba pokazac swoje niezadowolenie bo bedziemy traktowani jak stado bałwanów a oni sie beda czuc gwiazdami.
tyle w temacie
(obiektywnie z lekkom napinkom
)
a nie ze ch** z wynikami bo potem tak sie bydom op***dalac i bydom przegrywac szpil za szpilem jo wiem ze bylo ciezko bo grali z Lechem ale panowie bez jaj zeby nie oddac celnego strzalu.sa pewne granice trzeba pokazac swoje niezadowolenie bo bedziemy traktowani jak stado bałwanów a oni sie beda czuc gwiazdami.
tyle w temacie
(obiektywnie z lekkom napinkom

-
- Kontakt:
ja jestem jakoś zwolennikiem Stadionu Slaskiego choc trzeba przyznac ze 10tys to za malo ludzi by zrobilo to efekt na takim gigancie. Mam pytanko. Jaki tytul jest tej piosenki co lecialo jako pierwsza w przerwie. Niesamowita wersja nagrania. Odbierało się to tak, jakby to naprawde kibice spiewali zgromadzeni na Śląskim. Szkoda ze nie spiewamy zadnej piosenki na ta nutke.
Dzieki jak ktos mi poda tytul !
-
- Kontakt:
chodzi ci o kignu-niebieska vendetta?tomasz_ pisze:ja jestem jakoś zwolennikiem Stadionu Slaskiego choc trzeba przyznac ze 10tys to za malo ludzi by zrobilo to efekt na takim gigancie. Mam pytanko. Jaki tytul jest tej piosenki co lecialo jako pierwsza w przerwie. Niesamowita wersja nagrania. Odbierało się to tak, jakby to naprawde kibice spiewali zgromadzeni na Śląskim. Szkoda ze nie spiewamy zadnej piosenki na ta nutke.
- Hmmm...
- Kontakt:
niystety ale kartofle nom pokozali juz drugi roz ze jeszcze nom daleko do czolowki, Ecik to niych idzie kajs raus do modzikow bo on niy jest slaby on jest fest slaby. a to co bendrowski robil przy tyj bramie to istny cyrk, zrobil sie jaja z naszych grajkow osmieszajac trzech po czym asystowal przy torze 

"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ten otów tak jak i piosenka The Queen każdy zna wiec bym nie pytałRudaSlaska7 pisze:chodzi ci o kignu-niebieska vendetta?tomasz_ pisze:ja jestem jakoś zwolennikiem Stadionu Slaskiego choc trzeba przyznac ze 10tys to za malo ludzi by zrobilo to efekt na takim gigancie. Mam pytanko. Jaki tytul jest tej piosenki co lecialo jako pierwsza w przerwie. Niesamowita wersja nagrania. Odbierało się to tak, jakby to naprawde kibice spiewali zgromadzeni na Śląskim. Szkoda ze nie spiewamy zadnej piosenki na ta nutke.

Jeszcze jedna pioseneczka była. Jako pierwsza ją póścili !!
-
- Kontakt:
tomasz_ pisze:Jeszcze jedna pioseneczka była. Jako pierwsza ją póścili !!
chodzi o E-Type - Campione ?
http://pl.youtube.com/watch?v=UNWPo6Hri ... re=related (w tle)
Ostatnio zmieniony 30 mar 2008, o 00:37 przez Tiag, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Stary to jest to !! DZIEKI WIELKIE !!Tiag pisze:tomasz_ pisze:Jeszcze jedna pioseneczka była. Jako pierwsza ją póścili !!
chodzi o E-Type - Campione ?
http://pl.youtube.com/watch?v=UNWPo6Hri ... re=related (w tle)
Mam tez pytanie. Czemu u nas sie nie spiewa tej piosenki

Hej Ruch Chorzów
Hej Ruch Chorzów aaaeeeejajaejao
-
- Kontakt:
powiym tak . ludzie co wy dupicie zagrali my dobry szpil a ze lech byl lepszy a szczegolnie miol 2 linio lepsZo to niestety niy nasZze progi na tyn sezon. loni walczom o puchary a my o utrzima nie wync po co ta godka. dzuszan posklodol to co miol do poskladanio. a ze my niy momy 2 lini ani ataku to do kogo pretensje . my niy walczymy o eufa a o utzrimanie wiync trza sie cieszyc z tego co momy a niy z tego co by my mogli miec ino ruch wiycyj nic
-
- Kontakt:
O grze ńybyda pisoł bo to ńymo synsu dopuki na boisku bydzie groł Janoszka !!!!!!! Skupia sie na dopingu.Simon (bez urazy) ale ńyrozumia tukej twoji eufori na tymat dopingu jak na szpilu żeś ryczoł (I TU SIE Z TOBOM ZGODZA) "Jaki doping tako gra" Wziolech wczoraj na szpil kumpla (na codżyń jeżdzi na żużel) z bajtlym 12 lot (pjyrszy roz na szpilu).I po szpilu było mnie GAŃBA i żech ich PRZEPROSZOŁ. JAK WY qr** CHCECIE PRZYCIĄGNAĆ KIBICOW Z TAKIM DOPINGYM.PRZEZ PJYRSZE 25 MINUT BAJTEL INO SUCHOŁ "qr** SZMATA DO JEBANIA LECH Z POZNANIA..... LECH ZDECH KOLEJORZ..... ARKA GDYNIA qr** ŚWINA... WASZE MATKI TO SOM QRWY.... Zero piosynek ło /R\uchu a jak juz były to doł swoje gora swoja lewo prawo strona swoje KOŻY ch** NA SWOJ STROJ.Potym oczywiscie za***iście poczebno chaja i szcylanie bajtel bol "w siodmym niebie" az sie "z radosci caly czons" Pozatym organizujecie szpil w kierym chcecie sie pokozac kibicowsko a pokazujecie sie jak ci*** chobyscie pjyrszy roz byli na szpilu.Juz na Zagłynbiu zero mikrofonu czy megafonu i gora musiała czekać i nasuchiwac co zaspjywo doł a było nos ino 450 a tu liczycie na 20 kobli i prziłazicie z niczym!!!!!!!?????????? Mogecie sie wtedy wszyscy tam ryczeć aż wom migdały powyciongo na wjyrch i ch** z tego bydzie.A te montowanie JEDNEGO glosnika po 25 minutach szpilu kiery i tak prawie ch*** dowoł na wjyrchu to GAŃBA ŻENADA DNO !!!!!!!!!! Potym jak juz jakoś to pochytali nybyło wcale lepi.Choć na filmikach wyglondo to ńyzle to i tak połowa ńyspjywala abo ino buczala. (oczywiscie oprocz wciepow na policjo wtedy pełno mobilizacja - rowno i na cało pi***) Piosynki qr** z lamusa i zas wchuj klaskanio durs ino klaskanie i klskanie KIEDY W KONCU ZAŚPJYWOMY TE Śwjynte barwy, Jestem Niebieski czy Jest zech chorzowki !!!!!!!!!!????????????? Jedynie co wczoraj poszlo za***iscie i mnie zaskoczyło i zarazym ucieszyło to Naszym klubem.... w koncu qr** zalapali ze cza czekać na bynbyn.Podsumowując.Kumpel stwierdzioł ze dali bydzie sie jezdzioł na żuzel.Bajtel po "nauce nowych kulturalnych odzywek i emocjonalnych zasciach z wodom i szczylańym" tyz raczy bydzie na szpile paczoł w tv.Jo dali byda jeżdzioł bo swojego fanatyzmu juz sie ńypozbyda ale tym co wczoaj żeście pokozali nowych kibicow nie pozyskocie bo to było DNO DNO i jeszcze roz DNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Py/R\sk.
Ostatnio zmieniony 30 mar 2008, o 10:24 przez Oszi, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
No nie zbyt ciekawie. Ja sądzę ( ale to jest tylko wyłącznie moje zdanie), że piłkarze chcieli wygrać tylko mecz z KSG, mecz z Korona wygrali bo byli jeszcze na "fali", a następne mecze były w stylu " jakoś to będzie", i tak samo było z Lechem. Myślę, że nie będą tak dalej grać i czekać na słabszego przeciwnika ( najbliższy wg mnie Odra choć wiosną zawsze robi niespodzianki).
- Hmmm...
- Kontakt:
jeden z komentow z forum lecha ktory mozna powiedziec ze dokladnie pasuje do tego co my ogladaliBardzo mi się podobały wolne i rożne w wykonaniu Ruchu. Właśnie tak trzeba kombinować, bo ciężko było się przed tym obronić. Nasze stałe fragmenty nie mają takiego czynnika zaskoczenia, a szkoda, bo to można wypracować. Ogólnie Ruch dostroił się wczoraj do naszego poziomu - za co, biorąc pod uwagę, że kadrowo są dużo słabsi - szacunek dla nich.
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
- swce
- Kontakt:
No ale murawa podgrzewano nie wczesniej jak w 2009 jak pedziol pan K.
Czyli do 2009 skokomy z Cichyj na Ślonski i Ślonskiygo na Cicho... UM CHORZOWA ZENADA!! Do szpilu z Lechem jakos tam bylo ale jo juz naprzyklad mom dosc tego stadionu mimo ze wczesniej zech go chwolil. Na Ślonskim ino derby!!!

Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: