Ruch Chorzów na GPW !!!
-
- Kontakt:
Chce zaznaczyc, ze kryzys spowodowany jest przez sektor bankowy, instytucje finansowe i przez takich panikazy jak wy! Glowne konsekwencje beda ponosic wlasnie te instytucje.
Jesli chodzi o to, ze WTC zniszczyl Bush, swiety graal jest w posiadaniu papieza swiatem rzadza masoni to jesli to jest prawda to prawda jest tez to, ze banki na takich kryzysach zarabiaja.... Dobrym przykladem jest 4000 ludzi ktorzy pakuja walizki w UK i przechodza na bezrobotne (tak sie zarabia w Lehman Brothers)
Kryzys spowodowany jest ludzka zachlannoscia i lekka reka bankow. Nie bardzo widze minusy wejscia Ruchu na gielde. Szkoda, ze tak pozno bo wszyscy konkurenci zbroja sie ostro, wiec my tez musimy. Pozdro i troche logiki panowie
Jesli chodzi o to, ze WTC zniszczyl Bush, swiety graal jest w posiadaniu papieza swiatem rzadza masoni to jesli to jest prawda to prawda jest tez to, ze banki na takich kryzysach zarabiaja.... Dobrym przykladem jest 4000 ludzi ktorzy pakuja walizki w UK i przechodza na bezrobotne (tak sie zarabia w Lehman Brothers)
Kryzys spowodowany jest ludzka zachlannoscia i lekka reka bankow. Nie bardzo widze minusy wejscia Ruchu na gielde. Szkoda, ze tak pozno bo wszyscy konkurenci zbroja sie ostro, wiec my tez musimy. Pozdro i troche logiki panowie
- Patton
- Kontakt:
"Nieoficjalne szacunki wyników spółki na 2008 r. zakładają wypracowanie około 200-250 tys. zł zysku netto, przy niespełna 10 mln zł przychodów. Szacunki na 2009 r. przewidują wzrost zysku netto do około 0,5 mln zł, a przychody mają przekroczyć 12 mln zł."
Niezbyt ciekawie to wyglada
Niezbyt ciekawie to wyglada

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
doprowadzenie do upadlosci raczej niemozliwe. Wydaje mi sie, ze wiekszosciowy pakiet beda miec wlasciciele. Poza tym to dosc teoretyczna sytuacja. Bo jezeli zaczal by Allianz wykupywac akcje i specjalnie robic by kurs ich spadal to by na tym tracil. Do tego olbrzymie by to wplynelo na ich wizerunek. Firma ubezpieczeniowa a prowadzi do bankructwa inne firmy. W ogole nie wiem czy to jest legalne w swietle prawa... (nie znam sie na przepisach danej gieldy).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
Ruch nie przejmuje się spadkami i wchodzi na giełdę
http://www.sport.pl/sport/1,78978,57105 ... ielde.html
http://www.sport.pl/sport/1,78978,57105 ... ielde.html
-
- Kontakt:
Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, ale od momentu gdy słyszymy informacje, że Ruch wchodzi na giełdę to kilka dni później w warszawskich (chyba) szmatławcach pojawiają się informację, że m.in. Ruch zamieszany jest w korupcję. Jestem niemal pewien, że wkrótce takie info znowu się pojawi
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
Elmer pisze:Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, ale od momentu gdy słyszymy informacje, że Ruch wchodzi na giełdę to kilka dni później w warszawskich (chyba) szmatławcach pojawiają się informację, że m.in. Ruch zamieszany jest w korupcję. Jestem niemal pewien, że wkrótce takie info znowu się pojawi
podaj przykład i zacytuj gazete ja o takich przypadkach nie słyszałem
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tez o tym nic nie slyszałem ale przeciez wszyscy wiemy jaki ma stosunek warszawa do Śląska wiec to są pierdoly wyssane z palcakempes69 pisze:Elmer pisze:Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, ale od momentu gdy słyszymy informacje, że Ruch wchodzi na giełdę to kilka dni później w warszawskich (chyba) szmatławcach pojawiają się informację, że m.in. Ruch zamieszany jest w korupcję. Jestem niemal pewien, że wkrótce takie info znowu się pojawi
podaj przykład i zacytuj gazete ja o takich przypadkach nie słyszałem

Sokojnie Ruch zarobi te 5-6 mln ale to jest tylko takie poczatek. Zauważcie że dopiero od nowego roku budżet klubu bedzie coraz to wiekszy bo już praktycznie nie mamy żadnego zadłużenia

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: