24.XI.'07 16.00 Jagielonia Białystok vs. Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Buger

#136 Post autor: Buger » 24 lis 2007, o 22:50

Lukas pisze:czy nie będzie jakichś ograniczeń
Momy obecnie sektory na 10.000 chłopa.

Jeszcze roz brawa za wywalczony pkt z goracego terenu, jakim niewatpliwie jest Podlasie.

adamo_R

#137 Post autor: adamo_R » 24 lis 2007, o 23:17

Wszyscy by my chcieli wygrano ale realnie cza tyn rymis wziość za cegiełka do uczymanio sie w tym syzonie.Cza 4 ptk (jak niy 6) wzionść jeszcze tego roku i bydzie spokojno zima

1:0 Sobociński http://www.plikus.pl/zobacz_plik-Jagiel ... 79598.html
1:1 Wojtek http://www.plikus.pl/zobacz_plik-Jagiel ... 79572.html

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#138 Post autor: Simone » 24 lis 2007, o 23:26

Marek Nowak
Kontakt:

#139 Post autor: Marek Nowak » 24 lis 2007, o 23:40

cenny punkt , zdobyty na trudnym terenie .teraz ino wygrac ostatnie dwa mecze i w miare spokojna zima ...

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#140 Post autor: milanos » 25 lis 2007, o 00:55

Obrazek

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#141 Post autor: heli » 25 lis 2007, o 06:56

Z jednej strony ten punkt to nie zły wynik, jakieś nie zbędne minimum, z drugiej strony to z remisów na wyjeździe beda zadowolony pod warunkiem, ze zaczniemy wygrywać u siebie, w innym wypadku trzeba grać i zdobywac na wyjeździe 3 punkty.

Nowak, szczerze to nie wiem co on jeszcze robi w tym torze to nie chodzi nawet o to, że odłazi do żaboli, ale po prostu gość gra beznadziejnie, co mecz od kilku spotkań jakiś farfocel, który raz po raz powoduje bądź utrate bramki, bądź stan przedzawałowy. W tym meczu trzy fatalne interwencje, jedna zakończona bramką.

Jak dla mnie Fabus to jedyny gracz obok Grzyba, który potrafi odpowiednio wypuścić gościa do przodu, oczywiście zdarza mu sie to z reguły raz czy dwa razy w meczu, można mieć pretensje czemu tak mało, pytanie tylko czemu nadal jest to jedno czy dwa takie zagranie więcej niż wszystkich naszych środkowych pomocników w meczu.

Nie rozumia czemu niby mając szeroko kadra, podobno tako, Radolski budowoł przed sezonem wykorzystywani są mimo, że nie dizie w większości wypadków jedni i ci sami, a zmiany w meczu są z reguły raczej taktyczne na zdobycie jakiejś minuty niż rzeczywiście próba odmienienia losów spotkania.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Pavlique
Kontakt:

#142 Post autor: Pavlique » 25 lis 2007, o 08:28

Po łoberjzyniu skrótów to zdo mi się Fabusz szczeloł w supek a niy Jezier, asysta przy setce Jeziera na poczontku II połowy to tyz Fabusz...
Ofensywnie chyba niy nojgorzij Ninkowić to zdo mi sie łon zaczon akcja bramkowo... szkoda że tam łoszkliwie puścioł chopa do dośrodkowanio przy bramie do Jagi...
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#143 Post autor: Goscioo » 25 lis 2007, o 10:01

Nowak zas za***rdolil tor, czemu nie wybil tego na rozny, tak sie przeca bali nie wybijo to nawet w juniorach wiedza
nie wiem po jakiego hu** on dali stoi w naszym torze, zwlaszcza ze za miesiac juz go nie bedzie

Blue-White.....
Kontakt:

#144 Post autor: Blue-White..... » 25 lis 2007, o 10:34

A i bramka podobno blad bramkarza naszego wiec Nowak idz juz sie do tych żaboli zreszta jakos nigdy cie nie lubiolech mozliwe ze zaduzo ludzi ci cislo do zyci ze ich teraz wyjeboles i podpisoles z zabolami kontrakt . Nara fakt ze nei roz uratowoles Ruchowi pkt i zato dzieki.
tak jak pisolech wczesniej brama Nowaka niech sie idzie jzu do nich a dziwia mnie opinie ze zle graja slowacy a to po czesci ich zasluga ze padla brama jak kozdy chyba juz widziol Balas-Fabusz i Grzybek i dalej nie ktorym sie nei podobo Fabusz jak gro i zapewne juz tak pozostanie nic cza tera sie szykowac na nastpeny szpil pozdRo
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#145 Post autor: Simone » 25 lis 2007, o 10:37

Ja widzialem tylko skroty , z nich wynika ze Nowak robil blad za bledem i czasami naprawial wlasne bledy Super ale to nie poziom 1 ligowy

Co do Ninkovica to trudno powiedziec , nie szedl ostro na pilke bo wygladalo na to ze bal sie miniecia na zamach jak bedzie w biegu a wtedy juz nikogo za nim by nie bylo

Decyzja zrozumiala choc chyba przecenia umiejetnosci wiekszosci polskich pilkarzy ( widac ze nie jest Polakiem :hyhy: )Krotko , decyzja dobra ale nie w polskim klimacie

Zyskal za to troche czasu zeby sie obroncy i bramkarz dobrze ustawili choc raczej tego nie potrafia

Bardziej zawinil Nowak bo tak sie nie straca pilek Taka patelnia w pole karne Jak juz nie mozna zlapac to nad poprzeczka na rog i po sprawie
Zreszta przy rogu znowu sie minal i prawie bramka byla Pozniej wyplul ale naszczescie naprawil Troche za duzo tego

Ninkovic swietnie dogral Balazovi

Fabus wypuscil Jeziera sam na sam i mial asyste przy bramce ale tez pecha ze nie strzelil

Grzyb ladna brameczka widac ze tam celowal

Ja czekam na Sadloka w 1 skladzie bo naprawde ma papiery na granie Zeby tego nie zmarnowal

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#146 Post autor: fRyta » 25 lis 2007, o 10:49

Bramka ewidentnie na konto Nowaka, jak on zagra w kolejnym szpilu to się wku**** na maxa :wstyd:
Dziwne ustawienie w obronie, nie wiem co robił w niej Klaczka, zdecydowanie za słaby na 1 lige, dobrze Ninković chociaż troche mało dokładny. Jakubowski jak zwykle słabo. Baran niesłusznie ukarany 2 żółtą kartką !
Balaz - totalna porażka, ten chłop w ogole jest bezproduktywny a uderzenie ma cienkie jak ch** węża.
Jezierski - duży minus, brak dokładności i mógł rozstrzygnąć wynik na naszą korzyść :/
Grzybek zagrał bardzo dobrze, ładna bramka i dużo walki.

Musimy wygrać z Groclinem i Craxa, wtedy mamy w miare spokojną przerwe zimową.
Tak czy siak pół składu nadaje się do wymiany, nie wiem też czemu Radolsky nie przeprowadził wcześniej żadnej zmiany :zdziwko:
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

slavo
Kontakt:

#147 Post autor: slavo » 25 lis 2007, o 11:24

Nowak - obyś bronił w derbach na wiosnę. Oczywiście w żabskiej bramce.
Reszty nie chce mi się komentować. W imię czego ten człowiek stoi w bramce nie potrafię pojąć. Perdijić miał pecha w Poznaniu i go skreślili, a facet jest naprawdę niezły a już na pewno lepszy od Nowaka.

:dobani:

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#148 Post autor: L-o » 25 lis 2007, o 11:41

slavo pisze:Nowak - obyś bronił w derbach na wiosnę. Oczywiście w żabskiej bramce.
Reszty nie chce mi się komentować. W imię czego ten człowiek stoi w bramce nie potrafię pojąć. Perdijić miał pecha w Poznaniu i go skreślili, a facet jest naprawdę niezły a już na pewno lepszy od Nowaka.

:dobani:
Zgadzom sie z tobom. Wg. mie tyż Perdijić mioł pecha z Poznaniu, bo przy takij obronie w taki sytuacji kożdy bramkarz puściol by tela torów, a chociażby w Zabrzu Perdijić pokozoł, że zasługuje na danie mu szansy.

blumen
Kontakt:

#149 Post autor: blumen » 25 lis 2007, o 11:58

Mocie racja w torze powinien stać Pedrijić ! Pokozoł się już z dobryj strony .

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#150 Post autor: 19HKS20 » 25 lis 2007, o 12:31

Co tyn Nowak wyRabia w tej bRamie....
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

ODPOWIEDZ