Legia - Ruch
- Simone
- Kontakt:
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Hmmm...
- Kontakt:
a skad ma przyjsc ta konycha jak slowak niy daje mu pograc ino go wpuszczo roz na ruzki czos!!Simone pisze:Domzlaski nie gra dlatego ze mu sil starcza na jedna polowe ...
Jakos na Legii w drugiej tez zgasl
Nie dziwie sie ze trenerzy go nie wystawiaja raczej bo co to za zawodnik bez kondycji
Grzybek,Baran,Nykiel i Domzalski z wczorajszego skladu reszta powinna leciec na zbity pysk razem z Radolskim bo jo juz mom dosc tyj nedzy i anemii jaka pokazuja nasi grajkowie, wczoraj ino zech zmarznol i starcil glos a i tak nic to niy dalo

"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
- Simone
- Kontakt:
Kondycji sie nie wyrabia w czasie sezonu tylko w okresie przygotowawczym
Domzalski ma slaba kondycje odkad u nas gra , bardzo slaba Poprostu zdycha po 45 min
Albo taktyka : wpuszczamy go na podmeczonego rywala albo niech chlop szuka szczescia gdzies indziej bo zawodnik na jedna polowe to nie zawodnik
Domzalski ma slaba kondycje odkad u nas gra , bardzo slaba Poprostu zdycha po 45 min
Albo taktyka : wpuszczamy go na podmeczonego rywala albo niech chlop szuka szczescia gdzies indziej bo zawodnik na jedna polowe to nie zawodnik
-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
Tyn caly Slovakia Team juz sie wypolił... Choc jedyn szpil bez dwoch slowakow (i bez trenera, żart )
Atak: Janoszka, Mikulenas
Pomoc: Lilo, Grzyb, Sokołowski, Pulkowski
Obrona: Baran, Domżalski, Osiński, Sadlok
Bramka: Perdijić
Jo by to tak mniej wiecej zrobil

Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
- Renegat1988
- Kontakt:
NOWOK - mi i tak szkoda że odłazi do żaboli bo skuli mie jest lepszy od Miodka i Perdlicia, a takie bramy zdazajom sie KOZDEMU tormanowi
JAKUBOWSKI - raus!
ADAMSKI - raus!
BARAN - jak do mie na duzy +
PULO - do rezerw chytac forma
BONK - do rezerw chytac forma
GRZYB - +
FABUSZ - duzo przechwytów, duzo niecelnych podań nijako ta jego gra
DOMżALSKI - ++
NYKIEL - +
JEZIER - jest kaj byc powinien...ale kaj wykonanie ?:/
Ino jak my ich wszystkich zmienimy to niy bydzie kim grac..
Bezto jo godom że do zmiany jest .....TRENER !!!!!! argumenty?....prosze bardzo:
- zmiany za późno ! Urban wygrywo i robi zmiana....my przegrywomy, niy idzie nom a dalyj gromy w tym samym skladzie
- 2-0 do Legii a łon wciepuje Sadloka za Jeziera....kompromitacja!
- co to jest za tryner kery niywidzi jak jegi grajki grajom ?....jakim prawym na boisko dalyj wyłazi Adamski i Jakubowski ? przeciez to je paranoja !!
I wogole ktos sam godo że Adams przy tyj bramce trzymol go cialem...haha zoboczcie sie jeszcze ros tyn tor i powiedzcie mi kaj lon go cialem 3mie ?....nawet niy spojrzol na murzyna ino sie stanol choby chciol kogos przyczimac...ino powiedziec mi kogo skoro murzyn sie przeleciol BEZ żODNEGO PROBLEMU obok niego!....nawet niemusiol go okrążac zeby do bali doleciec
- jak mozna byc trenerym kery dostaje klepy 2-0 robi komiczno zmiana....a w wywiadzie zaro po szpilu opowiado o nim z USMIECHEM na ryju !!??
A Nasza wiaRa dalyj niy zachwiano....
JAKUBOWSKI - raus!
ADAMSKI - raus!
GRZYB - +
DOMżALSKI - ++
NYKIEL - +

Bezto jo godom że do zmiany jest .....TRENER !!!!!! argumenty?....prosze bardzo:
- zmiany za późno ! Urban wygrywo i robi zmiana....my przegrywomy, niy idzie nom a dalyj gromy w tym samym skladzie
- co to jest za tryner kery niywidzi jak jegi grajki grajom ?....jakim prawym na boisko dalyj wyłazi Adamski i Jakubowski ? przeciez to je paranoja !!
I wogole ktos sam godo że Adams przy tyj bramce trzymol go cialem...haha zoboczcie sie jeszcze ros tyn tor i powiedzcie mi kaj lon go cialem 3mie ?....nawet niy spojrzol na murzyna ino sie stanol choby chciol kogos przyczimac...ino powiedziec mi kogo skoro murzyn sie przeleciol BEZ żODNEGO PROBLEMU obok niego!....nawet niemusiol go okrążac zeby do bali doleciec
- jak mozna byc trenerym kery dostaje klepy 2-0 robi komiczno zmiana....a w wywiadzie zaro po szpilu opowiado o nim z USMIECHEM na ryju !!??

-
- Kontakt:
W temacie trenera..Wypowiedź Radolskiego po meczu..
Duszan Radolsky (trener Ruchu): - Gratuluję Legii zasłużonego zwycięstwa. Daliśmy Legii prezenty, a Legia je wykorzystała i zdobyła bramki. Sami nie wykorzystaliśmy czystych sytuacji, a jak się takich nie wykorzystuje to nie można wygrać meczu. Wciąż szukam odpowiedniego ustawienia defensywy, dziś indywidualny błąd zadecydował o utracie bramki.
Wg mnie..Ruch to nie jest królik doświadczalny żeby "wciąż szukać" odpowiedniego ustawienia..jak sie nie ma koncepcji na gre to z takim szukaniem możemy spaść do drugiej ligi..albo obudzić sie koło 20 kolejki gdy i tak będzie za późno..zresztą wiele razy już to pisałem..
Duszan Radolsky (trener Ruchu): - Gratuluję Legii zasłużonego zwycięstwa. Daliśmy Legii prezenty, a Legia je wykorzystała i zdobyła bramki. Sami nie wykorzystaliśmy czystych sytuacji, a jak się takich nie wykorzystuje to nie można wygrać meczu. Wciąż szukam odpowiedniego ustawienia defensywy, dziś indywidualny błąd zadecydował o utracie bramki.
Wg mnie..Ruch to nie jest królik doświadczalny żeby "wciąż szukać" odpowiedniego ustawienia..jak sie nie ma koncepcji na gre to z takim szukaniem możemy spaść do drugiej ligi..albo obudzić sie koło 20 kolejki gdy i tak będzie za późno..zresztą wiele razy już to pisałem..

- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo tyz moze niy rozumia wszyskich decyzji Radolskiygo ale tu jestech akurat po jego stronie. Właściwie som ześ sie odpowiedzioł w poście czamu to Adams gro dali... po prostu niy mo kto za niygo grać i tela, poki co trza grac tym co sie mo i tego niy zmiynisz chobyś niy wiym jakiygo trenera miol to z tymi zawodnikami kierych momy obecnie nic wiyncy niy wyczaruje.Renegat1988 pisze:
...
Zgadzom sie z tobom co do zmian, a jedyne czym tłumacza się zmiana Sadlok (kery moim zdaniem powinien grac od pocziontku) za Jeziera to fakt, że Sadlok dobrze bije stałe fragmynty i tu bych upatrywoł zamysł Dusana, ale tak jak godom, nawet jakby to zmiana zrobiono za późno jak do mie...
PozdRo!
-
- Kontakt:
ok, tylko że po 45 minutach Mikulenas i Domżalski do zmiany. Lilo chyba też.dżony pisze:Tyn caly Slovakia Team juz sie wypolił... Choc jedyn szpil bez dwoch slowakow (i bez trenera, żart )
Jeszcze jedno. Przy takim składzie i średniej wzrostu 170-175 cm każda wrzutka na nasze pole karne to gol dla rywala. Jeden Baran do każdej piłki nie wyskoczy
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Rolik
- Kontakt:
Do Twojej listy rausowiczow dodołbych jesce Golema kery gro tak fajnie jak wyglondo Golum z wladcy pierscieniRenegat1988 pisze:NOWOK - mi i tak szkoda że odłazi do żaboli bo skuli mie jest lepszy od Miodka i Perdlicia, a takie bramy zdazajom sie KOZDEMU tormanowi
JAKUBOWSKI - raus!
ADAMSKI - raus!
GRZYB - +
DOMżALSKI - ++
NYKIEL - +
- jak mozna byc trenerym kery dostaje klepy 2-0 robi komiczno zmiana....a w wywiadzie zaro po szpilu opowiado o nim z USMIECHEM na ryju !!??![]()

Jakubowski i Adamski to nie som groce nawet na 2 liga !
19NIEBIESKI BYTKÓW20

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a co Wy tak z tym Janoszka? Gosc wchodzi na boisko jako skrzydlowy i swoje pojedynki 1na1 zaczyna od zastawienia sie tylem. Powiedzcie jaki skrzydlowy tak gra? Niestety jak dla mnie, to Ecik sie nie rozwija tak jak powinien.
Jak sie ma umiejetnosci nizsze od przeciwnika to trzeba wypracowac stale fragmenty, a my tego ciagle nie mamy, a te dwa wczorajsze wolne Bonka wolaja o pomste do nieba. O bledach Adamsa i Nowaka to jzu nie ma co pisac nawet
Jak sie ma umiejetnosci nizsze od przeciwnika to trzeba wypracowac stale fragmenty, a my tego ciagle nie mamy, a te dwa wczorajsze wolne Bonka wolaja o pomste do nieba. O bledach Adamsa i Nowaka to jzu nie ma co pisac nawet
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt: