Idziemy walczyć o nasze 45zł!
- Wolin
- Kontakt:
- ch-R
Powiem ci ze mosz problem , jo mom bajtla 4 latka tyz zech chciol mu wyrobic karnet ale zech zdechl przy tych cenach , zreszta napewno nie bylby na kazdym szpilu.Musisz sie zapytac w klubie.Pikasiak pisze:Mom pytanie.Bajtel moj mo 8 lot i karnet za 145 to co wiosna mo gratis i trocha jesyni
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- Czemps
- Kontakt:
- Kirek
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
dobra bzzyk to jest twoje zdanie bo ty nie ty zostales wyjebany na kase kupilem karnet przed obnizka gdy byla obniza chaielm zamowic nowy za 90 bo moglem zaoszczedzic 35 zl a zapewniali mnie ze mi oddadza zwrot
zeby kupic karnet zrobilem se 135 zl dlugu dlatego chce to oddac bo nie wiem co zrobie jak nie bede mial tej kasy...a i jo nie chca reki kierek tylko kasa ktora mi obiecali (pomysl ze moze nie hcilech karnetu na wiosna)..i co dletego mom cierpiec po ch** godali...tak nazekom pewnie ....a i jeszcze jedno gdyby wos (starszych)to spotkalo to byscie nie odpuscili napewno bylo widac jak podnielsi zalediwe o 5 zl cena biletu odrazu poszlscie godac z zarzdem...wos to nie dotyczy a najwiecej godocie!!
[ Dodano: Wto 28 Sie, 2007 ]
dejcie mi te 45 zl i sie sr** nie byda juz wiecej poprostu bardzo mi zalzey na tej kasie

[ Dodano: Wto 28 Sie, 2007 ]
dejcie mi te 45 zl i sie sr** nie byda juz wiecej poprostu bardzo mi zalzey na tej kasie

- ch-R
Nic nie chca godac ale Bzzyk mo racja gosc nigdy w zyciu nie doznol porazki i sie koguci no naprawde jest normalne w zyciu codziennym 
ps podej nr konta na pw to ci przeleja ta kasa i dej spokoj z tymi krzykami!!!!

ps podej nr konta na pw to ci przeleja ta kasa i dej spokoj z tymi krzykami!!!!
Ostatnio zmieniony 28 sie 2007, o 21:59 przez ch-R, łącznie zmieniany 1 raz.
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
- Czemps
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dobra Czemps dej juz sie spokoj
mi tyz nie na rynka te zniżki na karnet no ale jakos przezyja
nie ino Tobie je potrzebno kasa 

Ostatnio zmieniony 28 sie 2007, o 22:07 przez Kołcz, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]
- Czemps
- Kontakt:
- ZawszeNiebieskiSmeRf
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
bzyku mosz racja ale klub obiecoł wiedz niecałkiem poszedł teraz na reke bo wczesniej obiecoł i ile osób by niebrało karnetów i wtedy poszoł klub na reka i niemoja wina ze sie wycofoł klub z obietnicy ale dobre i tyla mi to pasuje bo kasy niepotrzebuja teraz a na runda wiosenno sie przydo tanszy karnet bo tera zech sie dorobił na karnet bo wakacje były a potem ich niebydzie to niedorobia! a co do tych bajtli modych to mysla ze do nich bydzie runda gratis ale sie zadzwoncie do klubu i sie dowiedzcie! a co do tego skad beda wiedziec kto ile płacił za karnet to przy odbiorze wpisywali na lista kto ila płaci a po 2 to ci co mają zni żkowe karnety mają je koloru żółtego a my mamy niebieskie! jo by niebył na 100%pewny ze klub dotrzymo słowa bo do rundy wiosenny jeszcze kupa czasu a potym mogą powiedziec ze admin strony napisoł gupoty mocie tam podpis ręczny? nie! wiedz jo wyrukuja to pismo i puda w najbliższych dniach do klubu z nim (pismo te co jest na stronce ruch.chorzow.pl ) i puda z tym pismem do klubu i poprosza o złożenie pod tym pismem pieczątki klubowej wraz z podpisem któregoś z członków zarządu! wtedy nos w ciula niezrobią! ale prosza wos zeby nikt tego więcy nierobił bo poco od***rdalać takie szopki wystarczy jedno pismo z podpisem i juz jak nos beda chcieli zrobic za ciula to jedna osoba bydzie te pismo mieć i juz a nie ze 20 osób bydzie łazic po podpisy wystarczy jedna osoba więdz jo wydrukuja to pismo puda po pieczątka i podpis i byda czymać te pismo w doma do czasu aż nom wyrobią karnety na wiosna oczywiście zniżkowe wiedz niekt nieidzie po podpis! gdy juz sprawe załatwie to napisze na forum ze mam i wporządku aha ktoś jeszcze pisał ze na wiosna bydzie mioł 18 lat i niebedzie mioł zniżki! bzdura znizka obowiązuje do 18roku zycia włącznie! jesli masz 18lat rocznikowo to płacisz cene zniżkową a jesli juz rocznikowo masz 19 to wtedy niemasz juz znizki wiem bo mój kumpel teraz wyrabiał za 90zł karnet a ma 18lat rocznikowo ! pozdRo i naRazie!
[ Dodano: Sro 29 Sie, 2007 ]
aha czemps nieodpierdalej szopek bo gdyby klub był na tyla wredny ze by sie nawet na to niezgodził to byś sie musioł obejść bez ty kasy i juz a tak przynajmi mosz znizka na wiosna a niewieza ze niewezmiesz karnetu na wiosna bo bydzie 6meczy po dycha to mosz 60zł+10zł za wyrobienie to mosz 70zł-45zł zniżki to mosz 25zł choć cieżko mi w to uwierzyc ze tak tanio bydymy mieć ale właśnie dlatego chca iść do klubu po pieczątka i podpisy bo tam musza tez dostać gwarancja ze karnet na wiosna niezdrożeje przypadkiem ino bydzie tako samo cena czyli 10zł za mecz dla karneciozy 14-18lot musza to miec na papiórku i podpisane bo potym oni up***dolą podwyzka karnetów i nom obniza 45zł i musisz wziąć karnet bo ci przepadnie 45zł ! więdz dlatego chca to miec na papierze z podpisem ręcznym ! i napisane mo być ze w razie ze karnet zdrożeje i ktoś z osób w ty sytuacji niewyrobi se karnetu to ta kasa dostanie nazot drukna te pisemko od nich i tam podspodem dopisza ze karnet niezdrożeje a w przypadku podrozenia gdy jakas osoba niebedzie chciec wyrabiac karnetu to dostanie kasa nazot i pod tym chca miec podpis!naRazie
[ Dodano: Sro 29 Sie, 2007 ]
aha czemps nieodpierdalej szopek bo gdyby klub był na tyla wredny ze by sie nawet na to niezgodził to byś sie musioł obejść bez ty kasy i juz a tak przynajmi mosz znizka na wiosna a niewieza ze niewezmiesz karnetu na wiosna bo bydzie 6meczy po dycha to mosz 60zł+10zł za wyrobienie to mosz 70zł-45zł zniżki to mosz 25zł choć cieżko mi w to uwierzyc ze tak tanio bydymy mieć ale właśnie dlatego chca iść do klubu po pieczątka i podpisy bo tam musza tez dostać gwarancja ze karnet na wiosna niezdrożeje przypadkiem ino bydzie tako samo cena czyli 10zł za mecz dla karneciozy 14-18lot musza to miec na papiórku i podpisane bo potym oni up***dolą podwyzka karnetów i nom obniza 45zł i musisz wziąć karnet bo ci przepadnie 45zł ! więdz dlatego chca to miec na papierze z podpisem ręcznym ! i napisane mo być ze w razie ze karnet zdrożeje i ktoś z osób w ty sytuacji niewyrobi se karnetu to ta kasa dostanie nazot drukna te pisemko od nich i tam podspodem dopisza ze karnet niezdrożeje a w przypadku podrozenia gdy jakas osoba niebedzie chciec wyrabiac karnetu to dostanie kasa nazot i pod tym chca miec podpis!naRazie
no bzzyku tako prowda bedemy miec to przynajmi na piśmie z pieczątkom klubową i podpisem własno ręcznym i nos juz w jajo niezrobią ale gadasz ze do sklepu po zwrot z tym sie niezgodza bo niekierzy zamówili karnet przed obnizką wpłacili dycha i gdy odbierali to juz była obnizka i oni mieli prawo nieodbierać karnetu i sobie złożyć nowy wniosek o nowy karnet przepadła by im ta dycha co wpłacili na tamten karnet ale i tak by byli na plusie 35zł! osób w takiej sytuacji było duzo ale oni otrzymali obietnice słowną ze kasa zostanie zwrócona w najblizszych dniach wiedz wzieli a wniosek z tego taki "nieufaj ludziom na słowo" niemieliśmy tego na papierze więdz nigdzie sprawy byśmy niewygrali tak choćbyś kupił spodnie na targu i zaznaczył byś ze przymierzysz w domu i gdy beda zaciasna lub zamałe to zwracasz spodnie ! sprzedawca sie zgadza ale niemasz tego na papierze i Ty przyjdziesz oddać spodnie i on Cie moze zrobić w jajo i nieprzyjąć spodni i jak mu to udowodnisz ze Ci obiecał mosz kajś papiur? godać to se mogesz zadną drogą tego niewygrasz tylko mogesz nawet sprawe do gazety oddac takie były plany wobec Ruchu ale co z tego by wynikło sprawa by sie rozgłośniła na cało Polska po czasie by ucichło wszyscy by zapomnieli a kasy byśmy nieodzyskali
niestety tako prowda więdz jak dla mnie dobre i to ze tyla my załatwili przemyśl czemps sprawe zanim pujdziesz dali sie wadzić bo nic tym nieskurosz! jak dla mnie to niewieze juz klubowi na słowo wole mieć wszystko na papierze ! bo roz im uwierzyłch z karnetami i sie przejechołch musieli my walczyc naszczęscie klub sie opamiętoł i zrobił dla nas na ręke bo mógłby nieoddac kasy i nigdzie byśmy tej kasy niewyłuskali od nich oni obiecali a jak im to udowodnisz ze obiecali? nieda się!jedynie byłoby to ze klub niema szacunku dla kibiców nieoddając kasy nieszanuje nas i ma nas gdzieś ! wiedz chwała im za to ze oddali prosza jeszcze raz wszystkich zeby nikt nieszedł z pismem do klubu po podpisy bo wystarczy jedno pismo z podpisem ja to załatwię i bede miec to pismo do czasu az nam wydadzą karnety na runda wiosenno aha i zaznacza tam ze karnet niema prawa zdrożeć bo co mi po obniżce 45zł gdy oni podniosę karnet do 145zł i jo ze moją zniżkom zaplaca 100zł a w takim wypadku najchętniej niebrałbym tego karnetu a niestety bede zmuszony bo w innym wypadku przepadnie mi znizka wiedz zaznacze tak ze cena karnetu nieulegnie podwyzce a jesli ulegnie to osoby poszkodowane niesmusza wyrabiać karnetu a kase dostaną spowrotem na wiosnę!pozdRo i naRka

hehe postarom sie entera uzyc jak niezapomna hehe:D ale gdy wpłacaliśmy zaliczke 10zł to niebyło jeszcze podanej ceny karnetu i tu tkwi problem wpłaciliśmy na ślepo i niepodpisywaliśmy zadnej umowy ze ten karnet musimy odebrać wpłaciłeś zaliczke w wysokości 10zł za wyrobienie go oni go wyrobili ale nikt niedeklarował sie ze musi odebrac karnet!
a gdy juz była zniżka to wtedy szliśmy do klubu z myślą ze zapłacimy 90zł wtedy oznajmiono nam ze mamy wpłacić 135zł a 45zł zostanie nam zwrócone w najblizszych dniach gdy dzwoniłem do klubu to podano mi nawet konkretny dzien kiedy mam sie zgłosić po kase a gdyby nieobiecano nam zwrotu to wiele osób by podziekowało za karnet i by se nowy wyrobili
ale niestety obiecano ze kasa zwrócą ale narazie musimy dac 135zł bo beda problemy z zaksiegowaniem kasy wten sposób zrobiono nos w jajo :/w pewnym sesie mosz racja a w pewnym nie
ale naszczęscie jakos sie nom udało wiedz naRazie:)
a gdy juz była zniżka to wtedy szliśmy do klubu z myślą ze zapłacimy 90zł wtedy oznajmiono nam ze mamy wpłacić 135zł a 45zł zostanie nam zwrócone w najblizszych dniach gdy dzwoniłem do klubu to podano mi nawet konkretny dzien kiedy mam sie zgłosić po kase a gdyby nieobiecano nam zwrotu to wiele osób by podziekowało za karnet i by se nowy wyrobili

- Czemps
- Kontakt: