Puchar ekstraklasy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#136 Post autor: 19HKS20 » 18 wrz 2007, o 21:41

a Moim zdaniem:
Perdijc-Świetny mecz! Miodek bój się;p
Sadlok- Także dobry mecz widać że chłopak nie ma tremy i radzi sobie, świetnie też stałe fragmenty szczególnie wolne;) no i głową też potrafi zagrać :]
Ninkovic- Nie zbyt wiele pokazał, ale może jak się ogra być z niego pożytek.
Bonk-Dziś zagrał an lewej obronie i powiem że dobrze sobie radził dobre crosowe podania do przodu były:)
Klaczka- skutecznie bez fajewerków
Domżalski- pare dobrych podań i zgasł za mało go widać było w ofensiwie
Sokół-Bardzo dobry mecz, mimo wieku dużo nalotoł się;d
Baran- Mao pokazał i zero nabroił;p
Pulo- Lepiej się zaprezenotwał od Barana ale bez fajewerków
Ecik- Dobrze mieszał obrońcami Legi, ale jeszcze to nie to;p
Miki-Przeciętnie w paru sytuacjach mógł się lepiej zachować
Lilo-Fakt nie strzelił a mógł!! ale pokazywał się dużo i myślę że zawcześnie na skreślanie go.
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#137 Post autor: Zip » 18 wrz 2007, o 21:44

Nie oglądałem meczu, ale jak słyszę, że wszyscy wrzucają na Lilo to mnie skręca. Dajcie się chłopakowi pograć w końcu on jest pomocnikiem a od niedawna gra jako napastnik. Będzie dobrze :D
In Siemian We Trust

bluefil
Kontakt:

#138 Post autor: bluefil » 18 wrz 2007, o 21:45

Lilo jest rezerwowym i mial sie pokazac w meczu. Dobrze, ze zdjal Ecika, bo on jednak gra w kazdym meczu (nie zawsze od 1 minuty), a lilo jest rezerwowym, wiec mogl haratac caly szpil....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
somebody_correct
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#139 Post autor: somebody_correct » 18 wrz 2007, o 21:52

Perdijc-Jo bych mu dol szansa na pora meczy w OE nalezy mu sie.. 10/10<-czyste konto..
Sadlok- dobry mecz.. pora razy osmieszyl korzyma w akcjach 1:1 warto w niego w przyszlosci zainwestowac a nie sprzedac!!!!!! wolne-niby dobrze ale kozdy nad bramkom... musi jesce nad tym popracowac... ale mody je i dojdzie do perfectu! 9/10 za mecz
Ninkovic-pora fajnych interwencji w obronie i jedyn szczal z kepy.. na +
Ecik- świetny mecz ale stac go na jeszcze lepsze!!

Lilo-wg. mnie b. dobry mecz.. duze zaangazowanie.. fakt nie szczelil bramy ale dziwic sie jak dotychczas malo grol.. w koncu sie szczeli.. dac mu szansa.. szkoda sytuacji kaj mog podac do Mikiego ale wg. mnie chciol sie pokozac w sumie go rozumia!

reszty nie oceniom bo zagrali na srednim/przyzwoitym poziomie
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!

Pshemeck

#140 Post autor: Pshemeck » 18 wrz 2007, o 22:18

Mecz bez historii jak juz ktos powiedzial :) Mamy cienkie rezerwy ale to norma...jak ktos ma wskoczyc do zespolu to go sprowadzaja :/ Sporadycznie ktos z juniorow L wskakuje do skladu.Mogli sie pokazac ale po co :) ? Pieniadze male,awans zaden ( dla L bo i tak by nigdzie nie grala ) wiec przeszli sobie spacerkiem wiedzac ze kolejny mecz na trudnym terenie plus pogoda i mozliwosc zlapania kontuzji.Ladnie sie zaprezentowaliscie i widac ze macie wielu wartosciowych graczy.Na taryfe ulgowa jednak w lidze nie liczcie :) ;)

Awatar użytkownika
Renegat1988
Kontakt:

#141 Post autor: Renegat1988 » 18 wrz 2007, o 22:31

Jak dla mnie to tak:

Lilo - prosze żeby On nigdy niezagrał w meczu OE...niemówie tego ze wzgledu na to że posiada inny kolor skóry...ale chcial na chamca zdobyc gola dzieki czemu "tylko" zremisowalismy ten mecz.....a to co zrobil w 89 min to juz wogóle porazka

Perdijc- jak dla mnie rewelacja

Sadlok - myśle że przydałby sie w I składzie....pokazał sporo swoich umiejętności...a przedewszystkim przyadałby sie do rzutów wolnych...chyba nikt z Naszej kadry nie ma takiego hukniecia jak On ii choc dzis niewyszlo jestem przekonany żę nieraz coś ustrzeli.

Janoszka - hm...wczesniejjakos mnie nie przekonywał, natomiast dzisiaj jak dla mnie rewelacja....zaiwanial za 2 na boisku, fajnie kiwał Legionistów nie raz ośmieszając ich.

Sokołowski - hmm...mam wrażenie że ostatnio jakos Mu te mecze niewychodzą, aczkolwiek dzisiejszy zdecydowanie na PLUS

Mikulenas - co by tu powiedziec ?.....czy On tylko z MaRiem potrafił grac ?!

Jakubowski - od poczatkumnie nie przekonuje....i w tym meczu podobnie, ledwo wszedł odrazu 2 piłki stracone

Domżalski - na plus, kilka dobrych przechwytów i podań

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#142 Post autor: cisiu » 18 wrz 2007, o 22:50

Potwierdzom wcześniyjsze posty...Lilo...co on jeszcze robi w Ruchu??? co z tego że sie pokozywoł?? kaj sie pokozywoł?? roz mu sie udało przelyź obroncy i dupnie sie pokozywoł!! Tyn chop niy mo pojyncio o grze w ataku sie niy dziwia że jego statystyki wyglondajom...40 szpilów Z E R O torów!!!

A co do Matko to R E W E L A C J A!!! Jo w trakcie szpilu z żabolami wiedzioł że to niy je przipadkowy chop wjy o co w tym chodzi!! Pjynknie Matko...Miodek bój sie:D:D
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#143 Post autor: wojt » 18 wrz 2007, o 22:58

Dobry mecz naszych rezerw z rezerwami Legii. Dobrze obrona gorzej napad. Wg mnie Lilo aktywny ale grał egoistycznie. Po meczu nacikany przez dziennikarza Polsatu Radolski miał wyróżnic choc jednego zawodnika który najlepiej zagrał i ma sznse na mecz przy Bułgarskiej.Radolski wyróżnił ...Lilo.

Panteros
Kontakt:

#144 Post autor: Panteros » 18 wrz 2007, o 23:02

Lilo - kompletne dno, zawodnik nie przydatny, egoistyczny, pozbawiony wszelkich dobrych cech, które powinien posiadać profesjonalny piłkarz. Jedynie co mu dobrze wychodziło to umiał wyjść na pozycje - jak dal mnie totalna porażka ! Oby w Ruchu takich zawodników jak najmniej !!
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#145 Post autor: cisiu » 18 wrz 2007, o 23:04

wojt pisze:Dobry mecz naszych rezerw z rezerwami Legii. Dobrze obrona gorzej napad. Wg mnie Lilo aktywny ale grał egoistycznie. Po meczu nacikany przez dziennikarza Polsatu Radolski miał wyróżnic choc jednego zawodnika który najlepiej zagrał i ma sznse na mecz przy Bułgarskiej.Radolski wyróżnił ...Lilo.

oby to było w ramach żartu ;) a tak poza tym ponoć Polonia grała na Ruchu dzisioj z KGHM, tak aby podowajom media , wjy wtoś czy płacili oni wstymp? a jak ja to wela???
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Elmer
Kontakt:

#146 Post autor: Elmer » 18 wrz 2007, o 23:46

Dajcie spokój Lilo. Niech się zaaklimatyzuje w klubie. Gdyby Radolsky mial słuchać wszystkich "podpowiedzi" z forum to Fabusz po 4 meczach już by był na Słowacji. Tak samo było mówione o Perdijicu podczas zimowych sparingów.

Nie widziałem akcji Lilo, ale uważam, że nie należy go skreślać. Ważne, że był aktywny. A to że nie podał w 100% sytuacji to NORMALNE u Brazylijczyków. Jak wiosną będzie "maścił" to wtedy przyznam rację jego oponentom, że się nie nadaje do gry w Ruchu.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#147 Post autor: uRodzony na sektoRze » 19 wrz 2007, o 01:25

Elmer pisze:Nie widziałem akcji Lilo, ale uważam, że nie należy go skreślać. Ważne, że był aktywny. A to że nie podał w 100% sytuacji to NORMALNE u Brazylijczyków. Jak wiosną będzie "maścił" to wtedy przyznam rację jego oponentom, że się nie nadaje do gry w Ruchu.

Tyle ze mamy dosc zdolnej mlodziezy u nas , na Śląsku. Po co brać przecietnych z ... daleka. Ludzie marudzą i bedą marudzic i bardzo dobrze, bo jesli brac "obcych" to wyrózniających sie i jakichs ponadprzecietnych, a takich ktorym mozna dawac drugą, trzecią czy czwartą szanse lata po naszych boiskach sporo.
A jak dla niego normalne jest nie podawanie w takich sytuacjach to niech sie uczy ze u nas normalne jest zwierzętonaśladownictwo...
Acha zeby nie bylo, nie jestem rasistą ale w sytuacji gdy umiejetnosci są zblizone jestem przeciw "nim" ;)

A biega rzeczywiscie jak Sławuś "Nasza szkapa" Wojciechowski, pewnie wielu pamieta :rotfl:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#148 Post autor: heli » 19 wrz 2007, o 05:51

Jo najpierw zaczna od taktyki - kolejny mecz, gdzie my w dużych fragmentach prowadzimy gre, by w końcówce się cofnąć i cieszyć się z remisu, rozumie Legia, ale jak sie jest lepszym czy aby stwarzo lepsze sytuacje to powinno się grać swoje, szczególnie, że to mecze o pietruche niemalże przy czym to samo było w lidze z Zagłębiem, no chyba, że oni już nie mają siły w końcówkach.

Co do ocn indywidualnych to dla mnie JAnoszka, Sadlok, Matko rozegrali bardzo dobry mecz, kilku zagrało na swoim poziomie. Co do Lilo, nie wiem bop widziołech go drugi raz w meczu i mnie jakoś nei zachwycił, tzn. jakoś nie wiele pożytku było z tej gry, choc na pewno nie idzie powiedzieć, że był nie widoczny.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#149 Post autor: Goscioo » 19 wrz 2007, o 08:00

Jo jakos nie mom za to przekonania do Jakubowskeigo... i pomyslec ze w jadze byl to najlepiej zarabiajacy pilkarz w 2 lidze :przestraszony:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#150 Post autor: spyru » 19 wrz 2007, o 08:08

Jakby tych sytuacji nie wykorzystał 23 letni chłopak z Chorzowa i grał tak jak grał przez całe spotkanie Lilo to byście płakali że trzeba dać mu szanse bo młody, zdolny, szybki i ambitny.
:zawstydzony:
Generalnie niezły mecz Ruchu, szkoda niewykorzystanych sytuacji bo ten wynik mógłby być lepszy. Wolałbym jednak żeby wczoraj dostali tam becki, za remis w meczu OE.
Moim zdaniem wyróżniali sie Sadlok, Predric, Lilo ( z gry ) i ..... Bonk
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ODPOWIEDZ