Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
BlauOS
-
Kontakt:
Oni muszą się nauczyć, że to wszystko jest pod kibiców, a nie pod działaczy.
Tu nie ma na co czekać z tym definitywnie trzeba coś zrobić !!
Prawda jest taka, że w takim samym stopniu jak gra piłkarzy liczy się też udział kibiców.
(frekwencja, doping itp.)
Wole Ruch w II lidze, pełne trybuny i sektory, niż w OE i 6000

-
BykoCity1920
-
Kontakt:
autor: BykoCity1920 » 16 wrz 2007, o 17:37
Nie dupc takich flek !!! jako 2 liga. To juz przeszlosc i zeby my tam juz nie wRacali.
OE jest nasza!!!

JEDNO MIASTO JEDEN KLUB RUDA ŚLĄSKA KS RUCH !!!
-
chorzowski88
-
Kontakt:
autor: chorzowski88 » 17 wrz 2007, o 00:47
BlauOS pisze:Oni muszą się nauczyć, że to wszystko jest pod kibiców, a nie pod działaczy.
Tu nie ma na co czekać z tym definitywnie trzeba coś zrobić !!
Prawda jest taka, że w takim samym stopniu jak gra piłkarzy liczy się też udział kibiców.
(frekwencja, doping itp.)
Wole Ruch w II lidze, pełne trybuny i sektory, niż w OE i 6000 :zly: :( :( :(
Jestesmy w OE- super! Ale post jest trafiony w 10!,duzo ludzi tak mysli,i sie im nie dziwie.
Frekwencja mowi sama za siebie, nie dlugo bedzie Nas wiecej na wyjazdach niz u siebie.
-
maciek73
Kajś ty widzioł 6.000.
WIELA BYŁO LUDZI BYŁO WIDAĆ PO 35 MINUCIE, JAK WSZYSCY SIE ZMIEŚCIELI NA KORONIE STADIONU. i NIE BYŁO NA TEJ KORONIE NAWET TYLA LUDZI CO NA PODBESKIDZIU OPRÓCZ NORMALNYCH TRYBUN.
Moim zdaniem frekwencja nie przekroczyła 4.500 (300 na 1, 800 trybuna D+G, 1.300 na 10, 400 młyn, 1.500 prosta, 200 Lubin).
Takiego luzu na cyjnie (mozna sie było spokojnie siednąć na 5 minut przed szpilem) to jo nie pamiętom od początku boomu na frekwencja w Chorzowie, czyli łod ponad 2 lot.
Co mozna zrobić.
Jo proponuja pełno mobilizacja na Łęczno, tu kożdego stać na tiket (5 lub 10), pokożemy jaki doping i frekwencja może być na Cichej w innych warunkach.
-
los_madeyos
autor: los_madeyos » 17 wrz 2007, o 15:40
Ot i taka ciekawostka. Wiecie czemu konferencja prasowa po meczu z Lubinem była na dworze?
Zabrakło prądu...
Za "Sportem"
-
krzysiek...
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
autor: krzysiek... » 17 wrz 2007, o 17:06
Simone, jak chcsz to podam ci e-mila do Klimka
-
Stary kibic
autor: Stary kibic » 17 wrz 2007, o 19:57
Co jest z tym zanizaniem frekfecji na meczach Ruchu? Cos mi sie obilo o uszy ze, to jest wymysl Policji? Bo niby Policja Chorzowska nie potrafi zabezpieczyc impres sportowych na stadionie i zakwestionowala ograniczona ilosc widzow. Jezeli to jest nieprawda to moze to ktos wyprastowac?
Ceny biletow to chyba jest goracy temat w Chorzowie. Czy zarzad umotywowal ta swoja decyzje jakimis argumentami? Czy jest to celowa polityka i zemsta za awans do 1-szej ligi?
Bo jakos mi to chyba pasuje. Idiotyczne papiery wyslane do PZPN-u i niedostanie licenji na 1-sza lige, pozniej wrzawa kibicow i ludzi poza Chorzowa ,zostalo i mozemy powiedziec wymuszona sytuacja na zarzadzie Ruchu i na PZPN-ie. No to teraz zemsta. Za to ze kibice walczyli o awans (zasluzony) a zarzadowi to nie pasowalo. No to chcieliscie 1.sza lige to ja macie, ceny biletow 1-szo ligowego stadionu. Z gornej polki.
A to ze to jest zniechecenie (finansowe) do udzialu w imprezach -meczach na Ruchu, czy to jest tez pewny podstep zarzadu?
-
puchu
-
Kontakt:
chodzi o to żeby każdy kibic kupił sobie karnet na następny sezon - dzieki czemu klub będzie miał pewną stabilizacje finansowa .... i dzieki temu tez moze zacznie sie wyrównywać frekwencja bo od zawsze na Ruchu jest tak ze raz jest komplet a na nastepnym o połowe mniej - wydaje mi sie że karnety mogłby to zmienić a jak zarzad nieumiejetnie zachęca do kupowania (przez 2 sezony jakos astronomicznie nie wzrasta ilosc karnetow) - wiec wymyslili tye n sposób - wydaje mi sie że dosć trafnie
pozdrawiam !
DWA MIASTA,JEDEN KLUB KATOWICE KS.RUCH.Chorzów
-
marcyk
-
Kontakt:
Tylko zeby nie bylo tak, ze na runde wiosenna policza za karnety 22,50x ilość szpili. To tez sprzedaja ich w ci.l
-
gregor
-
Kontakt:
puchu pisze:chodzi o to żeby każdy kibic kupił sobie karnet na następny sezon - dzieki czemu klub będzie miał pewną stabilizacje finansowa .... i dzieki temu tez moze zacznie sie wyrównywać frekwencja bo od zawsze na Ruchu jest tak ze raz jest komplet a na nastepnym o połowe mniej - wydaje mi sie że karnety mogłby to zmienić a jak zarzad nieumiejetnie zachęca do kupowania (przez 2 sezony jakos astronomicznie nie wzrasta ilosc karnetow) - wiec wymyslili tye n sposób - wydaje mi sie że dosć trafnie
pozdrawiam !
Nie tędy droga do zachęcania nabycia karnetu sa inne sposoby a bilety sa zadrogie i tyle.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
wolfik
-
Kontakt:
Cena karnetu na wiosne moze nas nieprzyjemnie zaskoczyc. Obecne ceny karnetow to jest wg zarzadu ceny promocyjne
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
blumen
-
Kontakt:
ja proponuję spotkanie z p.KLIMKIEM i wytłumaczyć o co chodzi - choć w sprawie biletów takie było - nie wiem czy źle usłyszałem-przeczytałem ale bilety po 25 PLN miały być wówczas tylko jeszcze na mecz z sosnowcem ?
Mnie na karnet stać nawet jeżeli będzie kilka razy droższy (co nie oznacza że go kupię)
ALE SOLIDARYZUJĘ SIĘ Z TYMMI DLA KTÓRYCH BILETY (i karnety) są za drogie

DLATEGO PROPONUJĘ POINFORMOWAĆ WSZYSTKICH o co chodzi i na jedenym z następnych meczów (wisła lub bełchatów) zorganizować protest - PUSTE TRYBUNY

!!! MOŻE TO DA IM DO MYŚLENIA !!!
-
wolfik
-
Kontakt:
Ja mysle ze w obecnej chwili najlepszym rozwizaniem bylaby megamobilizacja na puchar Polski. Jesli na mecz z jakims 3 ligowcem przyszloby wiecej ludzi niz na mecz z mistrzem Polski to daloby pewnym ludziom wiele do myslenia.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Na Puchar Polski przyjdzie 3tys nie wiecej, nawet jakby bilety byly po 10zl.
A na Wisle pewnie znowu sobie zazycza 25zl wiec ja chociaz chodzie nieprzerwanie od 11lat na Ruch w tej sytuacji to pierd... i nie ide.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
jo jest ciekawy jak oni chca chycic nowego sponsora jak na podstawowy atut jakim powinna byc liczba ludzi na szpilach to raczje tym sezonie sie nie moga za bardzo powolac ...
ale w koncu "mamy siebie, mamy tak wiele"