Karnety jesien 2007
-
chorzowskaR pisze:Ja nie napisalem ze przerwa lige tylko ze te dwie ostatnie kolejki maja byc rozegrane jesienia jak Poloki awansuja ajak nie awansuja to normalnie na wiosna graja.
Faktycznie sory, źle sie zrozumieliśmy. Kolend - napisałeś, że powiedziała ci, ze cena będzie około 135 zł. Czyli dalej nie wiadomo, ile dokładnie. Czyli wiosek prosty: karnety będą obowiązywać według terminarzu jaki jest na razie ustalony, bo nie awansujemy na ME w tydzień, to się rozstrzygnie najprawdopodobniej gdzieś w listopadzie. Chyba karnetowcy dopłacać więc nie będą...
-
później jeszcze byłem z kumplem, który karnet zamawiał, gdy spytał o cenę odpowiedziała: ok 135zl, bo będzienajprawdopodobniej 9 spotkać, każde po 15 zeta, nie będzie dodatkowo jednego darmowego meczu w karnecie, czyli ilość spotkań x 15los_madeyos pisze:chorzowskaR pisze:Ja nie napisalem ze przerwa lige tylko ze te dwie ostatnie kolejki maja byc rozegrane jesienia jak Poloki awansuja ajak nie awansuja to normalnie na wiosna graja.
Faktycznie sory, źle sie zrozumieliśmy. Kolend - napisałeś, że powiedziała ci, ze cena będzie około 135 zł. Czyli dalej nie wiadomo, ile dokładnie. Czyli wiosek prosty: karnety będą obowiązywać według terminarzu jaki jest na razie ustalony, bo nie awansujemy na ME w tydzień, to się rozstrzygnie najprawdopodobniej gdzieś w listopadzie. Chyba karnetowcy dopłacać więc nie będą...
- ch-R
To jest wszystko dla mnie dziwne bo caly czas jest uzywane slowo " najprawdopodobniej" czyli tak najprawdopodobniej bedzie 9 spotkan tak? a jak ich nie bedzie tylko 7 to ci co zaplaca za karnet na 9 spotkan to co z nimi przechodzi to na wiosna czy jak ? Jest malo informacji z tym zwiazanych . Tak ciezko napisac info na oficjalnej co i jak wiela co kosztuje i w jakim przypadku ? Bo jo w dalszym ciagu nie wiem wiela mom doplacac za karnet . 

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
Niewiem skad sie biora te wasze dziwne pytania.
Panie w okienku mowia "najprawdopodobniej" 135 dlatego ze "najprawdopodobniej" bedziemy grali u siebie jesieniom 9 spotkan.
Napewno nie bedzie takiej sytuacji ze zaplacisz np. za 9 meczy a wejdziesz tylko na 7 wiec zostawcie juz ten temat.
Dla ciekawskich podam ze do wczoraj zostalo sprzedane okolo 700 karnetow.
Pozdro
Panie w okienku mowia "najprawdopodobniej" 135 dlatego ze "najprawdopodobniej" bedziemy grali u siebie jesieniom 9 spotkan.
Napewno nie bedzie takiej sytuacji ze zaplacisz np. za 9 meczy a wejdziesz tylko na 7 wiec zostawcie juz ten temat.
Dla ciekawskich podam ze do wczoraj zostalo sprzedane okolo 700 karnetow.
Pozdro
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co to jest 700 karnetów ? Liczyłem, że pójdzie ok 2500-3000 tyś, ale jak klub działa dalej tak w tej kwestii a nie inaczej to jest efekt. O zniżkach mowa od 2005 r. i dalej nic ... czy to jest takie trudne - sam dałem namiar na kilka firm tym zainteresowanych (znizka za okazanie karnetu), ale ktoś to ma chyba gdzieś. Bo tak to trza nazwać po imieniu. Myslę, że po tych zniżkach sprzedaz wzrosłaby z całą pewnością !
Ale może kogos ta liczba 700 w klubie zadowoliła i tyle ...

-
- Kontakt:
Bardzo duża w tym wina klubu, ale daje sobie głowę uciąć, że mentalność połowy ludzi wygląda tak: "kupiłbym karnet, ale pi***ole bo jak będą grali kaszane to i tak nie będę łaził".Mikoruch pisze:co to jest 700 karnetów ? Liczyłem, że pójdzie ok 2500-3000 tyś, ale jak klub działa dalej tak w tej kwestii a nie inaczej to jest efekt. O zniżkach mowa od 2005 r. i dalej nic ... czy to jest takie trudne - sam dałem namiar na kilka firm tym zainteresowanych (znizka za okazanie karnetu), ale ktoś to ma chyba gdzieś. Bo tak to trza nazwać po imieniu. Myslę, że po tych zniżkach sprzedaz wzrosłaby z całą pewnością !
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no na pewne sprawy niestety nie mamy wpływu.
A czy wiadomo, czy już jutro można odbierqać karnety (bo dziołcha co sprzedawała powiedziała mi, że koło 13, a że wyjeźdżom w przyszłym tygodniu na conajmniiej kilk adni to chciołbych sie odebrać jakby była możliwość,
A czy wiadomo, czy już jutro można odbierqać karnety (bo dziołcha co sprzedawała powiedziała mi, że koło 13, a że wyjeźdżom w przyszłym tygodniu na conajmniiej kilk adni to chciołbych sie odebrać jakby była możliwość,
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: