Działania zarządu i innych pracowników klubowych
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
W czwartek ma przyjść pismo z uzasadnieniem.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
znam treść: ratujemy Cracovię i czekamy do końca sezonu, co się wydarzy.Kujav pisze:W czwartek ma przyjść pismo z uzasadnieniem.
z pozdrowieniami
pan Hilary co znowu stracił bryle
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Czemu nie ma licencji?
Przecież już bodajze w poniedziałek ten cały Hilary Nowak gadał, że wstydził się za klub w LE. No i było wiadomo ze chodzi o nasz stadion. Czyli my nie dostali ze względu na infrastruktura. Ale, że Widzew dostał to są jaja jak berety.
Przecież już bodajze w poniedziałek ten cały Hilary Nowak gadał, że wstydził się za klub w LE. No i było wiadomo ze chodzi o nasz stadion. Czyli my nie dostali ze względu na infrastruktura. Ale, że Widzew dostał to są jaja jak berety.
- jabolgo
- Kontakt:
Pani Kasia nie mogła tego uzasadnienia po drodze do domu odebraćKujav pisze:W czwartek ma przyjść pismo z uzasadnieniem.

Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bo sie Cackowi nie chcą narażać
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Miało byc wszystko tak jak sie należy a znowu jestesmy wymieniani w niekorzystnym swietle to nam napewno nie pomaga.
Niech ten zarząd sie w koncu ogarnie,chyba wiedzą jakie są wymagania i jakie zgrożenia.
To sie kiedys zle skonczy
Niech ten zarząd sie w koncu ogarnie,chyba wiedzą jakie są wymagania i jakie zgrożenia.
To sie kiedys zle skonczy

-
- Kontakt:
Ze strony oficjalnej:
"Rada Nadzorcza Ruchu Chorzów S.A. powołała na dzisiejszym posiedzeniu nowego członka Zarządu. Został nim Miłosz Stawecki, były dyrektor katowickiego ośrodka TVP.
- Ruch wymaga wzmocnienia. Zarówno od strony sportowej, jak i organizacyjnej. Powołanie pana Miłosza Staweckiego na członka Zarządu klubu to początek zmian, o których wspominałem na konferencji prasowej w kwietniu, kiedy informowaliśmy o tym, że firma 4Energy przejęła około 40 % akcji od Spółki Varexpol. Ruch przez ostatnie kilka lat umocnił swoją pozycję i osiągnął wiele sukcesów, nie tylko na polu sportowym. Chcemy kontynuować dobrą passę, dlatego zdecydowaliśmy się na zatrudnienie dodatkowej osoby w Zarządzie. Miłosz Stawecki będzie odpowiadał za sprawy marketingowo-sprzedażowe – tłumaczy przewodniczący Rady Nadzorczej Ruchu Chorzów S.A. Dariusz Smagorowicz.
Miłosz Stawecki jest absolwentem Politechniki Śląskiej w Gliwicach. Ukończył także studia menadżerskie MBA przy szkole Głównej Handlowej. Pracował jako dyrektor ośrodka TVP w Katowicach oraz dyrektor Ośrodka TVP Regionalnych w TVP Info ds. produkcyjno-ekonomicznych."
"Rada Nadzorcza Ruchu Chorzów S.A. powołała na dzisiejszym posiedzeniu nowego członka Zarządu. Został nim Miłosz Stawecki, były dyrektor katowickiego ośrodka TVP.
- Ruch wymaga wzmocnienia. Zarówno od strony sportowej, jak i organizacyjnej. Powołanie pana Miłosza Staweckiego na członka Zarządu klubu to początek zmian, o których wspominałem na konferencji prasowej w kwietniu, kiedy informowaliśmy o tym, że firma 4Energy przejęła około 40 % akcji od Spółki Varexpol. Ruch przez ostatnie kilka lat umocnił swoją pozycję i osiągnął wiele sukcesów, nie tylko na polu sportowym. Chcemy kontynuować dobrą passę, dlatego zdecydowaliśmy się na zatrudnienie dodatkowej osoby w Zarządzie. Miłosz Stawecki będzie odpowiadał za sprawy marketingowo-sprzedażowe – tłumaczy przewodniczący Rady Nadzorczej Ruchu Chorzów S.A. Dariusz Smagorowicz.
Miłosz Stawecki jest absolwentem Politechniki Śląskiej w Gliwicach. Ukończył także studia menadżerskie MBA przy szkole Głównej Handlowej. Pracował jako dyrektor ośrodka TVP w Katowicach oraz dyrektor Ośrodka TVP Regionalnych w TVP Info ds. produkcyjno-ekonomicznych."
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- jeja
- Kontakt:
Czyli został zatrudniony, jednak nie w roli prezesa klubu.
-
- Kontakt:
pewnie będzie zamiana stanowisk Sobstyl<->Stawecki
za Tobą pójde w ogień, wode..
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jednego możemy być pewni...Ruch bedzie bardzo medianly na TVP3
Może nawet będzie kręcony jakiś mini reportaż 

- forrest
- Kontakt:
rzeczywiście stacja która ma szczyty oglądalności.... ale mam nadzieje że po leku do przodu
jeśli tak to sory
jeśli tak to sory
Ostatnio zmieniony 12 maja 2011, o 21:40 przez forrest, łącznie zmieniany 1 raz.
GRZYBEK DO MŁYNA!!!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
forrest obawiam sie ze przestrzeliłeś, TVP3 mo więcej widzów niż C+ abonentów
- skowRon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a ja mam takie pytanie raczej do Pani Marketing. Mianowicie od kiedy pracę w Ruchu zaczyna Pan Stawecki? Od dzisiejszego posiedzenia, od przyszłego tygodnia, czy może już pracuje?
Tak z ciekawości się pytam, nie szukajcie tu jakiejś sensacji, podtekstu czy teorii spiskowej
Tak z ciekawości się pytam, nie szukajcie tu jakiejś sensacji, podtekstu czy teorii spiskowej

-
- Kontakt:
można prosić o wypisanie sukcesów tego pana? bo stanowiska to nie wszystko, a "prezesów i dyrektorów" w Polsce jest wielu...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dyrektor d.s. marektingu juz jest tera jeszcze członek zarzadu d.s. marketingu za***iscie niech jeszcze z-ca dyrektora d.s. marketingu zrobia, kierownika d.s. marketingu i v-ce prezesa d.s. marketingu i bydzie wiecej szefów od marketingu niz zwykłych pracowników
a som nosz marketing poziomowo bydzie jeszcze wiekszo kapa niz dzis
Po lekku zaczynowy wracać do "starych i dobrych" wzorców z okresu rogali w kwestii kierowniczych stołków klubie. Po zatym u tego staweckiego doba wynosi chyba 48 h skoro bydzie umioł pogodzić stanowisko z-cy dyrektora czy dyrektora w TVP3 i członka zarzadu u nos

Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, o 08:07 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!