Remont stadionu
-
-
- Kontakt:
Ludzie zgodza sie z wami ale niebyło krzesełek źle som jeszcze goży no zastanowcie sie lepi jak som niż wogule niema a pozatym nowy stadion tyż kosztuje i tyj kasy tyz niewyciongnymy od tak
:D mimo że kopel mug dać podanie do ue niezrobił tego wienc momy to co momy
:P:P i moje pytanie brzmi POCO TE ROWY WYKOPANE NA MURWAIE ??

Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Hmm... jest to sektor pust bez kibicow ktor ma za zadanie zwiekszenie bezpieczensta (o to łazi zeby nie doszło do jakis ciulaniny na stadionie) prawdopodobnie w tem sektorze bedzie znajdowac sie ochrona i psymike świony pisze:co to są "sektory buforowe"moze mi to ktoś wytłumaczyć....a tak wogóle to powinniśmy sie cieszyc z tego co mamy teraz bo o nowym stadionie nie ma co marzyc......a o podgrzewaną murawe mozna jeszcze "wywalczyć"

dlatego bedzie pomniejszany sektor przyjezdnych[!]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czy ktos policzył już wszystkie zice na Cichej 6?
co do krzesełek w buforach, to mnie tam nie przeszkadzają, nawet na największych stadionach Europy sa mecze w których łuki świeca pustakami i nikt tam nie marudzi,że zice sa niepotrzebne.
Choćby tylko w jednym meczu w sezonie miały się zapełnic to warto.
co do krzesełek w buforach, to mnie tam nie przeszkadzają, nawet na największych stadionach Europy sa mecze w których łuki świeca pustakami i nikt tam nie marudzi,że zice sa niepotrzebne.
Choćby tylko w jednym meczu w sezonie miały się zapełnic to warto.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
jo liczol, mianowicie wszystkich stolkow na stadionie (WSZYSTKIE!!!!!!!!!!) na stan rundy jesiennej tego sezonu jest 6994(jakos tak- mozliwe ze z koncowka zech sie pomylol, w kazdym badz razie brakuje kilku stolkow do 7000!gerhat pisze:czy ktos policzył już wszystkie zice na Cichej 6?
.
i niech mi sam nikt nie pisze ze jest wiecej badz mniej!
-
- Kontakt:
To dlaczego mówili, że pojemność stadinu Ruchu wynosi 7500 skoro Ty naliczyłeś 6994?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
COBRA pisze:
Chyba bedzie fosa odgradzajaca nas od murawy :lol: fotki ze stronki http://www.Ruch.chorzow-online.pl/
Wg mnie kompletny bezsens dawanie krzeselek najblizej sektora przyjezdnych czyli w tzw sektory buforowe po 1 nikt tam w zyciu siedziec niebedzie no chyba na meczach tyupowo piknikowych a po 2 na wiosne chca pomniejszac klatke dla przyjednych by uzyskac te bufory ktore teraz zakrzeselkowali! smiech na sali
"Już wiemy, że w następnym roku pomniejszony zostanie sektor dla kibiców gości. Jest to związane z koniecznością utworzenia tzw. sektorów buforowych. W przeciwnym razie sektory sąsiadujące z "klatką" dla kibiców drużyny przyjezdnej, byłyby wyłączone z użytku podczas spotkań ligowych."
ja teroz to nacos wyglondo
wkoncu sie skonczola bausztela po kilku latach :oops:
i momy chociaz koplet zicow

teroz pedzom ze nom zadaszynie zrobiom i natym sie budowa nowego stadionu skonczy
momy nowy stadion na 10.000 ludzi