Puchar Polski 2012/2013
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2012/2013
\
- Jestem rozgoryczony. To, co zobaczyłem na boisku, nie było sportową rywalizacją, tylko kpiną. Po ostatnich sędziowskich wpadkach w ligowym meczu Legii z Wisłą w Krakowie liczyłem na przyzwoitą pracę sędziów. Byłem naiwny... Jeżeli tak to ma wyglądać, to może już przed sezonem umówmy się, że Legia ma zagwarantowany Puchar Polski i mistrzostwo, a cała reszta gra we własnej lidze. Lech Poznań nie będzie się łudził szansą na złoto. Kluby nie będą wielkim wysiłkiem budować swoich budżetów. Postawmy sprawę jasno, to potem unikniemy takich rozczarowań - irytuje się prezes Ruchu Chorzów
__________________________________________________________________________________________________
kiep23 ale to nie jest tak ze my tylko teraz mówimy że Legia ustawia mecze i losowania Ten temat był już obgadywany dawno temu i to jest niestety prawda
- Jestem rozgoryczony. To, co zobaczyłem na boisku, nie było sportową rywalizacją, tylko kpiną. Po ostatnich sędziowskich wpadkach w ligowym meczu Legii z Wisłą w Krakowie liczyłem na przyzwoitą pracę sędziów. Byłem naiwny... Jeżeli tak to ma wyglądać, to może już przed sezonem umówmy się, że Legia ma zagwarantowany Puchar Polski i mistrzostwo, a cała reszta gra we własnej lidze. Lech Poznań nie będzie się łudził szansą na złoto. Kluby nie będą wielkim wysiłkiem budować swoich budżetów. Postawmy sprawę jasno, to potem unikniemy takich rozczarowań - irytuje się prezes Ruchu Chorzów
__________________________________________________________________________________________________
kiep23 ale to nie jest tak ze my tylko teraz mówimy że Legia ustawia mecze i losowania Ten temat był już obgadywany dawno temu i to jest niestety prawda

- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie chce mi sie calosci czytac, ale takie małe info o Legii w PP bo widzialem tam jakas polemike:
2010/2011
1/16 Pogon (wtedy 2 liga)
1/8 Sląsk, w momencie losowania tj 3.10 Śląsk 15 miejsce 5 pkt ! fakt ze mozna było na Olszyn trafić czy Kszo
¼ Ruch (mogla być Wisla, Polonia w, Lech, Lechia, Jagielonia), w momecie losowania tj 28.11 tabela wygladała tak, że bylismy najsłabszym ligowcem mozliwym do wylosowania na 14 miejscu, Jaga liderem, Wisła 2, Lechia 6, Polonia 8, Lech 11
½ Lechia (do wylosowania Lech, Podbeskidzie) oczywiscie przypadek ze nie trafili na Lecha;)
Sezon 2011/2012
1/16 Rozwoj II Katowice (w)
1/8 Widzew (d)
1/4 Gryf Wejherowo (mogła być Wisła/Lech ktore zostały a jakże wylosowane razem w parze, Sląsk, Ruch)
½ Arka Gdynia (mogl być Ruch/Wisła), publicznie i Probierz i Fornalik przed losowaniem mowili ze wiadomo, ze i tak zagraja razem, żeby Legia była w finale, bo kazdy o tym wiedział, przypadek??
Sezon 2012/2013
1/16 Okocimski
1/8 Piast
1/4 Olimpia G
1/2 Ruch (mógł być Slask lub Wisła, oczywiscie nie musze pisac ze w momencie losowania bylismy na najnizszym miejscu w lidze sposrod wszystkich druzyn)
mam nadzieje ze nic nie pomylilem, statystyki z 90minut.pl
sory ale jak widac od 1/4 finału co roku "udaje" wam sie trafic na najnizej bedaca druzyne w ekstraklasie albo i nie w ekstraklasie, fakt ze potraficie "szczesciu" pomoc i juz finały wygrywacie normalnie, ale smrod i tak pozostaje.
2010/2011
1/16 Pogon (wtedy 2 liga)
1/8 Sląsk, w momencie losowania tj 3.10 Śląsk 15 miejsce 5 pkt ! fakt ze mozna było na Olszyn trafić czy Kszo
¼ Ruch (mogla być Wisla, Polonia w, Lech, Lechia, Jagielonia), w momecie losowania tj 28.11 tabela wygladała tak, że bylismy najsłabszym ligowcem mozliwym do wylosowania na 14 miejscu, Jaga liderem, Wisła 2, Lechia 6, Polonia 8, Lech 11
½ Lechia (do wylosowania Lech, Podbeskidzie) oczywiscie przypadek ze nie trafili na Lecha;)
Sezon 2011/2012
1/16 Rozwoj II Katowice (w)
1/8 Widzew (d)
1/4 Gryf Wejherowo (mogła być Wisła/Lech ktore zostały a jakże wylosowane razem w parze, Sląsk, Ruch)
½ Arka Gdynia (mogl być Ruch/Wisła), publicznie i Probierz i Fornalik przed losowaniem mowili ze wiadomo, ze i tak zagraja razem, żeby Legia była w finale, bo kazdy o tym wiedział, przypadek??
Sezon 2012/2013
1/16 Okocimski
1/8 Piast
1/4 Olimpia G
1/2 Ruch (mógł być Slask lub Wisła, oczywiscie nie musze pisac ze w momencie losowania bylismy na najnizszym miejscu w lidze sposrod wszystkich druzyn)
mam nadzieje ze nic nie pomylilem, statystyki z 90minut.pl
sory ale jak widac od 1/4 finału co roku "udaje" wam sie trafic na najnizej bedaca druzyne w ekstraklasie albo i nie w ekstraklasie, fakt ze potraficie "szczesciu" pomoc i juz finały wygrywacie normalnie, ale smrod i tak pozostaje.
-
- Kontakt:
ciuuuuuu chopy spokojnie
temat zawrzom
GOROLE RAUS
W poniedziałek WSZYSCY NA SZPIL !

GOROLE RAUS
W poniedziałek WSZYSCY NA SZPIL !

-
- Kontakt:
Tak jak pisałem łączenie całego zła polskiej piłki (m.in sędziowania) z Legią jest zwykłym kur...stwem. Z Waszych wpisów wynika że działacze Legii korumpują dosłownie wszystkich - działaczy PZPN, Sędziów, nie wiadomo jeszcze kogo. Dziwne tylko że ostatnie mistrzostwo to rok 2006. To tak jak ja był teraz postawił tezę że Ruch wywalczył wicemistrzostwo Polski bo nie grał czysto - wszak obecnie z podobnym składem walczy o utrzymanie
Jakoś nikt zdaje się nie widzieć że błędy sędziowskie dotykają również Legię - aby daleko nie szukać mecz z Polonią Warszawa i gol na 1:1 z metrowego spalonego, bandydzkie wejście Pareiki wyprostowaną nogą na Koseckiego i zero reakcji sędziego, wreszcie wspomniany karny z Ruchem. Tego nikt nie widzi a każdy, łącznie z mediami ogólnopolskimi kreują obraz że sędziowie mylą się tylko na korzyść Legii.
Jakoś nikt zdaje się nie widzieć że błędy sędziowskie dotykają również Legię - aby daleko nie szukać mecz z Polonią Warszawa i gol na 1:1 z metrowego spalonego, bandydzkie wejście Pareiki wyprostowaną nogą na Koseckiego i zero reakcji sędziego, wreszcie wspomniany karny z Ruchem. Tego nikt nie widzi a każdy, łącznie z mediami ogólnopolskimi kreują obraz że sędziowie mylą się tylko na korzyść Legii.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no widziałem wczoraj te jak to nazywasz "ogólnopolskie" media nazywajace sie orange sport "krytykujace" na ta Legie
karnego dla Ruchu zdecydowanie nie było natomiast dwa dla legi zdecydowanie słuszne
kartka dla Jodłowca ja bym nie dał pado ale choć w sumie żólta mogła być
a wiec takie media masz na myśli?? nie odpowiedziałeś na moje pytanie, czyżbyś przebieg meczu znałeś tylko ze skrótu??

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
Tu jes godka o PP to roz, dwa, w ostatnich 5 latach 3 razy zdobywaliscie PP ino 3 , bo Ruch wom dwa razy przeszkodził w tym, bo mieliscie nos uatwo przejś. Przypuszczom ze w 2013 bydzie zaś do Legii.
-
- Kontakt:
A sędziowie dalej robią jak robili. Żeby jeszcze Legia miała przygniatającą przewagę, żeby ta pomoc była taka jak muśnięcie, że dopiero po czasie przypatrując się można by to odkryć... Ale nie! Oni to już robią na bezczelnego! I nawet nie bardzo się do tego meczu przyłożyli, masakra jakaś normalnie... I jeszcze piszą o tym tak jakby nic nie było... http://krotkapilka.pl/artykul,warszawsk ... zarnie,329
-
- Kontakt:
tommy tauzen oglądałem cały mecz w TV. Uważam że ewidentnie oba karne, zarówno dla Was jak i dla nas były z kapelusza. Moim zdaniem ręka przy wolnym jeśli była to była nabita, piłkarz nie zrobił ruchu do piłki. Pozostałe sytuacje były dyskusyjne ale nie miały wpływu na wynik meczu w mojej opinii.
Zastanawiam się co by się musiało stać aby nie było podejrzeń o nieczyste zagrania Legii - chyba po każdym błędzie sędziego na korzyść Legii powinniśmy sobie samobója strzelać aby wyrównac "straty" przeciwnikowi. Paranoja
co do mediów to w ogólnopolskich portalach typu WP, Onet były informacje o błędach sędziego. Wzmianka pojawiła się nawet na pasku na TVN24 - wcześniej była burza po meczu z Wisłą. Jak ktoś ma dowody że to klub stoi za tymi błędami powinien zgłosić się do prokuratury
Zastanawiam się co by się musiało stać aby nie było podejrzeń o nieczyste zagrania Legii - chyba po każdym błędzie sędziego na korzyść Legii powinniśmy sobie samobója strzelać aby wyrównac "straty" przeciwnikowi. Paranoja
co do mediów to w ogólnopolskich portalach typu WP, Onet były informacje o błędach sędziego. Wzmianka pojawiła się nawet na pasku na TVN24 - wcześniej była burza po meczu z Wisłą. Jak ktoś ma dowody że to klub stoi za tymi błędami powinien zgłosić się do prokuratury
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co to jest ręka nabita??

czerwona kartka nie ma wpływu na mecz??

jak ktos ma dowody
Listkiewicz tez swego czasu godoł cos o jednej "czarnej owcy" w srodowisku piłkarskim i jak ktos ma dowody to... po paru latach widzimy ile sie tych dowodów we Wrocławiu znalazło 

czerwona kartka nie ma wpływu na mecz??

jak ktos ma dowody

-
Tauzyn , to je właśnie tako godka z gorolym z w-wy
-
- Kontakt:
Jedyna paranoja jest to co wypisujesz. Jak mozna byc tak slepym i zadufanym??? Pytasz co musialoby sie stac? Juz spiesze z odpowiedzia - przestac wygrywac nieuczciwie, ot co.. I proponuje zapoznac sie z definicja 'nabitej reki' a potem obejrzec kilka razy ten rzut wolny.kiep23 pisze:tommy tauzen oglądałem cały mecz w TV. Uważam że ewidentnie oba karne, zarówno dla Was jak i dla nas były z kapelusza. Moim zdaniem ręka przy wolnym jeśli była to była nabita, piłkarz nie zrobił ruchu do piłki. Pozostałe sytuacje były dyskusyjne ale nie miały wpływu na wynik meczu w mojej opinii.
I tak na marginesie, trzeba byc naprawde oderwanym od rzeczywistosci by wciaz takie wierutne bzdury wypisywac jak Ty.. Fakt jest taki, wczoraj 7egla awansowala nieuczciwie, tyle..
A juz wyjatkowym skurwysynstwem sa usmieszki na twarzach grajkow z wawy podczas wywiadow i pytan zwiazanych z 'nieuczciwym' sedziowaniem.
-
- Kontakt:
Panowie proponuje zgłosić aneks do jedynej słusznej dla Was ligi - w avatarze adamo_R jest wskazówka do jakiej. Po co się będziecie męczyć w Polsce tam na pewno nie ma pomyłek sędziowskich, każdy klub ma takie same szanse i wogóle jest cacy. Przecież w naszej lidzie sędziowie, PZPN i wszyscy pomagają tylko Legii, inne kluby na czele z Lechem, Śląskiem czy Ruchem są tłamszone, za chwile okaże się że winą Legii jest to że nie mają możnych sponsorów.
cheapgun wytłumacz mi jak Legia ma przestać wygrywać nieuczciwie? Legia powinna oficjalnie składać protesty z prośbą o odebranie niesłusznie wywalczonych punktów?
cheapgun wytłumacz mi jak Legia ma przestać wygrywać nieuczciwie? Legia powinna oficjalnie składać protesty z prośbą o odebranie niesłusznie wywalczonych punktów?
- _BiADACZ_
- Kontakt:
wy***rdalaj już warszawski wieśniaku. Odnosisz się ino do sytuacji równomiernych, ale o czerwonej do Jodłowca już nie gadasz, o meczu z Wisłą też, o piłce która wyszła pół metra poza linie też - więc wy***rdalaj.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
spierdalaj ciulu!!!kiep23 pisze:Panowie proponuje zgłosić aneks do jedynej słusznej dla Was ligi - w avatarze adamo_R jest wskazówka do jakiej. Po co się będziecie męczyć w Polsce tam na pewno nie ma pomyłek sędziowskich, każdy klub ma takie same szanse i wogóle jest cacy.