Kobold pisze:Ehhh - troche się chyba nie zrozumieliśmy ...
Mi chodziło o to, żeby oni byli realnie w kadrze a nie tylko ocierali się o nią albo przygotowywali się z nią tylko do sezonu ... Ja ciesze się, że są te wszystkie nazwiska, które wymieniliście ale np. Heftkowski jest dopiero na testach a dla Sobiecha i Babiarza wspólne treningi to rodzaj nagrody ... Przynajmniej tak zrozumiałem z dotychczasowych wypowiedzi trenerów i działaczy ... Petasz nie wiadomo czy zostanie w Ruchu, to samo Janoszka - w końcu możliwe są dalsze wypożyczenia. Co do Domżalskiego - widać, że chłopak chce ale jak do tej pory to grywał tylko ogony a trzon zespołu opierał się na starszych zawodnikach - Klaczka, Bonk, Grzyb, Sokołowski, Mikulenas ... Doceniam to co robią ale żeby w końcu zdarzyło się tak żeby jakiś młodzian zaczął ich wygryzać ze składu, bo jak do tej pory to wielkiego zagrożenia przy ustalaniu składu dla nich nie było.
z wymienionych przez Ciebie zawodnikow, to jedynie (niystety ) Bonk ino niy czuł czyjegoś oddechu za plecami. Reszta, a szczególnie Miki, Klaczka, Sokół niy mieli pewnego miejsca w składzie (i bardzo dobrze), niy roz, niy dwa złaziyli, abo zaczynali mecz na ławie.
Coś czuja, że tyn Haftkowski bydzie drugi Baranek (to znaczy chciołbych)