Zimowe Transfery

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#1201 Post autor: L_M » 15 sty 2007, o 00:48

KK pisze:Znacie sprawe? No wlasnie... Wiec zaczekajcie, zanim zaczniecie ferowac wyroki i skreslac kogos... Łudzi twierdzi ze z nikim nie rozmawia i jakos mu wierze.
otoz to i zaczyna byc denerwujace sprzedawanie sprawy 'z perspektywy klubu'
moim zdaniem Przemo zostaje, a juz zarzuty o sodowke to jakos mi do niego wogole nie pasuja

fuhr
Kontakt:

#1202 Post autor: fuhr » 15 sty 2007, o 08:52

na stos z nim

8)
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

arcio
Kontakt:

#1203 Post autor: arcio » 15 sty 2007, o 09:03

można a nawet nalezy się targować przy tego typu sytuacjach jak podpisywanie nowego kontraktu
ale trzeba być do cholery mężczyzną - jak sie coś gada to sie tego trzymam

teraz coś pozytywnego :)
ten cały Haftkowski spodobał sie trenerom
hmm może bedą z niego ludzie
nigdy nie jest za późno

Kobold
Kontakt:

#1204 Post autor: Kobold » 15 sty 2007, o 09:20

Mam nadzieję, że oprócz 30 latków wezmą jednego lub dwóch 18-20 latków do kadry ...

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1205 Post autor: Simone » 15 sty 2007, o 12:16

No to jest na nas jeden sposob ... jak podpisze zamknie nam usta :D

Trzeba brac pod uwage ze sztab trenerski jak i zarzad maja swoje plany odpowiednio szkoleniowe oraz finansowe a Ludzinski moze w kazdej chwili podpisac kontrakt z innym klubem w tym momencie .

Nie powinien do takiej sytuacji doprowadzac , tak sie nie robi ...

Ja jednak licze na to ze Przemo zostanie

Co do Haftkowskiego to pierwsze wrazenie z treningu nasunelo mi skojarzenie z Trzeciakiewiczem . Jak pokazal przyklad Jagielloni tacy zawodnicy sa w cenie to raz i moga byc wzmocnieniem to dwa ...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#1206 Post autor: radzion » 15 sty 2007, o 12:26

arcio pisze:można a nawet nalezy się targować przy tego typu sytuacjach jak podpisywanie nowego kontraktu
ale trzeba być do cholery mężczyzną - jak sie coś gada to sie tego trzymam

teraz coś pozytywnego :)
ten cały Haftkowski spodobał sie trenerom
hmm może bedą z niego ludzie
ludzie moze i ja ale czy bedzie z niego pilkarz?????????

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1207 Post autor: L.G » 15 sty 2007, o 12:29

Kobold pisze:Mam nadzieję, że oprócz 30 latków wezmą jednego lub dwóch 18-20 latków do kadry ...
1. Babiarz
2. Brzoza
3. Haftkowski czy jak mu tam
4. Janoszka

styknie ?

Petasz, Domżalski, Łudziński to tyz jakeś dziadki niy som.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1208 Post autor: Simone » 15 sty 2007, o 12:34

Jeszcze jest Sobiech i do konca rundy Cwielong

Wychodzi na to ze jest 9 mlodych ...

Baran , Nykiel , Makuch i Seba Nowak sa niewiele starsi

Daje nam to 13 perspektywicznych zawodnikow , niektorzy sa przewrazliwieni na punkcie wieku

Kobold
Kontakt:

#1209 Post autor: Kobold » 15 sty 2007, o 12:59

Ehhh - troche się chyba nie zrozumieliśmy ...

Mi chodziło o to, żeby oni byli realnie w kadrze a nie tylko ocierali się o nią albo przygotowywali się z nią tylko do sezonu ... Ja ciesze się, że są te wszystkie nazwiska, które wymieniliście ale np. Heftkowski jest dopiero na testach a dla Sobiecha i Babiarza wspólne treningi to rodzaj nagrody ... Przynajmniej tak zrozumiałem z dotychczasowych wypowiedzi trenerów i działaczy ... Petasz nie wiadomo czy zostanie w Ruchu, to samo Janoszka - w końcu możliwe są dalsze wypożyczenia. Co do Domżalskiego - widać, że chłopak chce ale jak do tej pory to grywał tylko ogony a trzon zespołu opierał się na starszych zawodnikach - Klaczka, Bonk, Grzyb, Sokołowski, Mikulenas ... Doceniam to co robią ale żeby w końcu zdarzyło się tak żeby jakiś młodzian zaczął ich wygryzać ze składu, bo jak do tej pory to wielkiego zagrożenia przy ustalaniu składu dla nich nie było.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1210 Post autor: L.G » 15 sty 2007, o 13:15

Kobold pisze:Ehhh - troche się chyba nie zrozumieliśmy ...

Mi chodziło o to, żeby oni byli realnie w kadrze a nie tylko ocierali się o nią albo przygotowywali się z nią tylko do sezonu ... Ja ciesze się, że są te wszystkie nazwiska, które wymieniliście ale np. Heftkowski jest dopiero na testach a dla Sobiecha i Babiarza wspólne treningi to rodzaj nagrody ... Przynajmniej tak zrozumiałem z dotychczasowych wypowiedzi trenerów i działaczy ... Petasz nie wiadomo czy zostanie w Ruchu, to samo Janoszka - w końcu możliwe są dalsze wypożyczenia. Co do Domżalskiego - widać, że chłopak chce ale jak do tej pory to grywał tylko ogony a trzon zespołu opierał się na starszych zawodnikach - Klaczka, Bonk, Grzyb, Sokołowski, Mikulenas ... Doceniam to co robią ale żeby w końcu zdarzyło się tak żeby jakiś młodzian zaczął ich wygryzać ze składu, bo jak do tej pory to wielkiego zagrożenia przy ustalaniu składu dla nich nie było.
z wymienionych przez Ciebie zawodnikow, to jedynie (niystety ) Bonk ino niy czuł czyjegoś oddechu za plecami. Reszta, a szczególnie Miki, Klaczka, Sokół niy mieli pewnego miejsca w składzie (i bardzo dobrze), niy roz, niy dwa złaziyli, abo zaczynali mecz na ławie.
Coś czuja, że tyn Haftkowski bydzie drugi Baranek (to znaczy chciołbych)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Kobold
Kontakt:

#1211 Post autor: Kobold » 15 sty 2007, o 13:26

Tylko ja się zastanawiam ile w tym, że złazili był spowodowane tym, że już nie wyrabiali a ile tym, że mieli naprawdę równorzędnego konkurenta do ich pozycji (nie chciałbym tu zarzucac im brak umiejętności ... - po prostu głośno myśle ...).

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1212 Post autor: Simone » 15 sty 2007, o 13:34

Trzeba tez zauwazyc ze nasi seniorzy jednak nie sa w ciemie bici ( Miki , Sokol , Grzybek ) i musialby sie znalezc naprawde wielki talent aby w wieku 20 lat ich wygryzl ze skladu ...

O mlodych trzeba myslec ale poki co maja sie uczyc a najwazniejsze ze jest od kogo .

Priorytet to jakosc druzyny .

COBRA

#1213 Post autor: COBRA » 15 sty 2007, o 14:05

Pavlique
Kontakt:

#1214 Post autor: Pavlique » 15 sty 2007, o 14:30

MOga sie wetnonc ze niy bydzie groł w Pulunii.....
Co do Łudzińskigo....to priom ni ma ludzi niy zastompionych, po secudno primo jeszcze chop ma czas podpisać a my już po nim jadymy z armaty na chopa, po tertio primo... jak bydzie chcioł kajś iść to zawdy można już go puscić byle bydzie kasa i z dugów schodzymy....
A jo jakoś dziwnie spokojny ło atak jeżech.....
A i durs do wziyncio je Podgórski.....
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1215 Post autor: Simone » 15 sty 2007, o 14:56

Na takiej zasadzie jak Podgorski to kazdy zawodnik w naszej lidze jest do wziecia ...

ODPOWIEDZ