Puchar Polski - sezon 2011/2012
-
Re: Puchar Polski - sezon 2011/2012
Jedynym piłkarzem, który walczył i grał tak, że nie mogę mieć do niego zastrzeżen to był Grodzicki, reszta dno.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
czuja sie po tym szpilu zrobiony za ciula
je żech smutny i wnerwiony.Bo jako kibic zrozumia przegrano nawet 0-5 ale po walce.Tego niystety dzisio niy boło.Doping na plus i ogólnie wyjazd na +

freistaat Oberschlesien
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Legia nam dzis wybiła puchar z głowy. Nie pokazalismy nic, tyle niedokladnosci, bledow w obronie, spalonych Niedzielana, ze poprostu nie szło tego meczu wygrac. Brak Djokica bardzo widoczny, 2 bramki po akcjach prawa strona, gdzie wszyscy wiedza ze Burliga jest najslabszym naszym ogniwem. Caly rok walczyc w pucharze, by w ostatnim meczu taka lipe zagrac 

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Peskovic na +
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
beznadzieja, jeszcze póki było 1-0 i widząc jak nasi stoją w porównaniu z zapierdzielającą pressingiem Legią miałem nadzieje, że jak przetrzymomy to LEgii musi braknąć sił i wyrównomy, bo Legia broniła od trzydziestego metra i my bronili o trzydziestego metra ino, że szkoda, że dla obu był to 30 metr naszej połowy. Ino, że jak oni lekko zaczęli puchnąć to już było po pierwsze 3-0 a po drugie okazało się, że dopiero wtedy przebieg jest w miara wyrównany, a nie że my momy jakokolwiek przewaga.
Zdawałem sobie sprawę, że Legia jest lepszo, zdawałem sobie sprawa , że mo bardziej klasowych zawodników a te niby kontuzji u nich są zasłoną dymną, ale nie spodziewałem się, że różnica jest tak srogo + katastrofalne błędy w obronie. Dwa mecze z LEgią póki co całkowicei zagrana bez jajec, bez przekonania , że można wygrać o ile jeszcze w lidze jako tako to wyglądało tak wczorej po prostu koszmar.
I jeszcze jedno jak żech jeszcze przy 1-0 zoboczył jak zaczęli kombinować przy stałych fragmentach gry to wiedziołech podobnie jak w emczu ze szczewami, że wiele z tego nie ugromy, coś co się sprawdzo niby a my nagle zaczynomy grać jakieś krótkie rozegrania wrzuty po ziemi itp.
Reszta jest milczeniem, choć i tak za dużo napisałem
Zdawałem sobie sprawę, że Legia jest lepszo, zdawałem sobie sprawa , że mo bardziej klasowych zawodników a te niby kontuzji u nich są zasłoną dymną, ale nie spodziewałem się, że różnica jest tak srogo + katastrofalne błędy w obronie. Dwa mecze z LEgią póki co całkowicei zagrana bez jajec, bez przekonania , że można wygrać o ile jeszcze w lidze jako tako to wyglądało tak wczorej po prostu koszmar.
I jeszcze jedno jak żech jeszcze przy 1-0 zoboczył jak zaczęli kombinować przy stałych fragmentach gry to wiedziołech podobnie jak w emczu ze szczewami, że wiele z tego nie ugromy, coś co się sprawdzo niby a my nagle zaczynomy grać jakieś krótkie rozegrania wrzuty po ziemi itp.
Reszta jest milczeniem, choć i tak za dużo napisałem
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
legia grala swoje to co u siebie.podwajala grala pressingiem wylaczyla calo naszo drugo linia.nojlepszy nosz grajek to wiadomo burliga
- tom piekaRy
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Postawa druzyny to byla jedna wielka HANBA. Brak bylo w Ruchu wszystkiego! Co powie kibicom pan Waldemar?
A co do kibicow Ruchu to tez minus. Laczenie kibicowanie a polityka to niestety nie idzie w parze. Hymn jest co jak ,ale to jest pewny symbol.
Reszte komentowac nie bedie
A co do kibicow Ruchu to tez minus. Laczenie kibicowanie a polityka to niestety nie idzie w parze. Hymn jest co jak ,ale to jest pewny symbol.
Reszte komentowac nie bedie
-
- Kontakt:
było minęło trza grać dalej. muszemy wzmonic srodek pomocy bo inaczej w nastepnym sezonie zas sie zacznie ciułanie punktow o utrzymanie.
-
- Kontakt:
Może i jo wciepna pora moich przemyśleń. Szyndrowski już po 15 minutach powinien zejść z placu bo nie wiedzioł co sie dzieje i dziwia się Panu Waldkowi że go trzymoł tak długo na boisku bo widać było już od paru spotkań że forma u niego to już wspomnienie. Z całym szacunkiem do Niedzielana ale jest bez formy i nie rozumie się z Jankesem. Piłki zagrywane na pamięć przez Jankesa i Zienia do nieobecnego Arka. Na plus (o ile tak można napisać) ale przynajmniej za walkę - Grzybek, Grodek, Pesković i Abbott no i może Malina. Reszta bezbarwna i bez ducha walki. Moja ocena oddania opaski po przerwie Wojtkowi jest taka że Grodek nie chcioł być kapitanem takiej olewającej Puchar drużyny. Może to nadinterpretacja ale mom takie zdanie.
Dopóki Ruch nie będzie mioł na ławce w każdej formacji równorzędnych zawodników każdy sezon będzie się kończył w ten sposób czyli nijak. Legia przewyższa Nas pod każdym względem - sportowym, finansowym i mentalnym więc nie rozdzierałbym szat w tym momencie. Licza że sponsor sypnie groszem i w przyszłym roku Ruch będzie mógł rywalizować z najlepszymi bo nie chce mi się wierzyć że wygromy wszystkie 3 spotkania a nawet gdyby, że Legia pogubi kajś punkty.
Dopóki Ruch nie będzie mioł na ławce w każdej formacji równorzędnych zawodników każdy sezon będzie się kończył w ten sposób czyli nijak. Legia przewyższa Nas pod każdym względem - sportowym, finansowym i mentalnym więc nie rozdzierałbym szat w tym momencie. Licza że sponsor sypnie groszem i w przyszłym roku Ruch będzie mógł rywalizować z najlepszymi bo nie chce mi się wierzyć że wygromy wszystkie 3 spotkania a nawet gdyby, że Legia pogubi kajś punkty.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wyraz twarzy Grzybka mówi wszystko....
http://www.niebiescy.pl/album/pp_legia_ ... ze/097.jpg
http://www.niebiescy.pl/album/pp_legia_ ... ze/097.jpg
-
- Kontakt:
Własnych piłkarzy od debili wyzywosz czy tyś je normalnygucio20 pisze:Grodek powiedzial ze stawka meczu ich przerosla to niech sie debile za szachy wezma.

- ObeRschlesien
- Kontakt:
WYJAZD NA DUPBNY +
Jedyne co mozna powiedziec ze przeszli obok tego meczu bez walki w szatni chyba juz nasrali w galoty bo jo rozumia przegrac nawet 5-0 ale panowie po walce gryz trowa wslizgi kartki to jest FINAL !!!!!!!!! ku*** MAC !!!!!!!!!! I ch** ze dostac mozesz czerwono jak ona cie bydzie eliminowac w nowej rundzie z jakimis kelnerami a sam nic nie bylo widac ani akcji ani ambicji moze mieli ale poprostu chieli a nie mogli ... przykro jest ze jedzie tyla ludu a tu taki zonk hmm.... Legia nie mo moze az tak dobrych graczy ale mo za to łąwka rezerwowych ktorej unos brak !!!!
Jedyne co mozna powiedziec ze przeszli obok tego meczu bez walki w szatni chyba juz nasrali w galoty bo jo rozumia przegrac nawet 5-0 ale panowie po walce gryz trowa wslizgi kartki to jest FINAL !!!!!!!!! ku*** MAC !!!!!!!!!! I ch** ze dostac mozesz czerwono jak ona cie bydzie eliminowac w nowej rundzie z jakimis kelnerami a sam nic nie bylo widac ani akcji ani ambicji moze mieli ale poprostu chieli a nie mogli ... przykro jest ze jedzie tyla ludu a tu taki zonk hmm.... Legia nie mo moze az tak dobrych graczy ale mo za to łąwka rezerwowych ktorej unos brak !!!!

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Puchar oddany tak oddany bez walki aż człowiekowi w głowie sie nie miesci jak w taki sposób idzie zmarnowac byc może jedyną szansę w życiu na zdobycie jakiegos trofeum.
Panowie piłkarze nie radzicie sobie z presją ,nogi powiązane ,jak chłopcy do bicia już w pierwszej połowie Legia mogła prowadzic 4:0 a tu jak by nie patrzec grał lider z wiceliderem tabeli który przypadkowo tego miejsca nie ma więc jak to jest raz idzie a raz nie?
Szacunek dla Wojtka Grzyba bo tylko on jedyny chyba tak naprawdę wiedział co stracił jako piłkarz i Ruch jako klub.
Mam bardzo wielki żal o ten mecz który piłkarsko był jak policzek dla nas kibiców.
Panowie piłkarze nie radzicie sobie z presją ,nogi powiązane ,jak chłopcy do bicia już w pierwszej połowie Legia mogła prowadzic 4:0 a tu jak by nie patrzec grał lider z wiceliderem tabeli który przypadkowo tego miejsca nie ma więc jak to jest raz idzie a raz nie?
Szacunek dla Wojtka Grzyba bo tylko on jedyny chyba tak naprawdę wiedział co stracił jako piłkarz i Ruch jako klub.
Mam bardzo wielki żal o ten mecz który piłkarsko był jak policzek dla nas kibiców.