RUCH Chorzów - Drweca Finishparkiet NML
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciekawe kto tego łysego zrobił sędzią??? Odechciewa się wszystkiego!!! A Ruch się i tak utrzyma na przekór pzpnowi i tym co się nazywają sędziami!!! Brawa dla piłkarzy i kibiców.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2006, o 21:38 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
qr** juz piszecie wlecial raus itp.
Drweca miala 2 akcje i 2 bramy.Przez caly mecz 2 rzuty rozne dla gosci.Niestety czasem tak bywa jest jeszcze troche roboty z ta druzyna ale wazne ze zdobywaja bramy w kazdym meczu.
Kibice podziekowali pilkarza za gre i tak ma byc nie jest to usprawiedliwienie ale sedza liniowy niezle gral w ch*** i nie dziwie sie ze schodzil pod eskorta.
Trzeba budowac druzyne na przyszly sezon bo z takimi wpadkami jak ten z praktycznie 3 ligowcem nie powinny sie zdarzac druzynie chcacej walczyc o 1 i w 1 lidze.
Pod koniec pilkarzom brakowalo juz sil i akcje byly haotyczne a goscie cala druzyna w obronie.
Jestesmy z Wami niebiescy jestesmy z Wami
Osobiscie bardziej mnie wqrwilo to ze zabole cufalem sie utrzymali m.in dzieki Amice i Polonii.
Drweca miala 2 akcje i 2 bramy.Przez caly mecz 2 rzuty rozne dla gosci.Niestety czasem tak bywa jest jeszcze troche roboty z ta druzyna ale wazne ze zdobywaja bramy w kazdym meczu.
Kibice podziekowali pilkarza za gre i tak ma byc nie jest to usprawiedliwienie ale sedza liniowy niezle gral w ch*** i nie dziwie sie ze schodzil pod eskorta.
Trzeba budowac druzyne na przyszly sezon bo z takimi wpadkami jak ten z praktycznie 3 ligowcem nie powinny sie zdarzac druzynie chcacej walczyc o 1 i w 1 lidze.
Pod koniec pilkarzom brakowalo juz sil i akcje byly haotyczne a goscie cala druzyna w obronie.
Jestesmy z Wami niebiescy jestesmy z Wami
Osobiscie bardziej mnie wqrwilo to ze zabole cufalem sie utrzymali m.in dzieki Amice i Polonii.
- Patton
- Kontakt:
Kazdego dnia dziekuje Bogu, ze urodzilem sie Niebieskim... Szkoda straconych punktow, ale to jest kubel zimnej wody na glowy tych, ktorzy mysleli, ze sie pniemy w gore. Teraz czeka Ruch wiele pracy, oby bylo jak najlepiej. I chyba najlepsza chwila dzisiejszego wieczoru - Wielka, Wielka, Wielka
Jeszcze tylko chcialbym wiedziec, kto ta muzyke puszcza, bo dla mnie to porazka na maxa. PozdRawiam

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witom
to jak sie skonczol tyn szpil 2:1 albo 2:2
bo na stronie www.Ruch.Chorzow.pl Relacja na zywo stanolo na 49min i bolo 2:1
to jak sie skonczol tyn szpil 2:1 albo 2:2
bo na stronie www.Ruch.Chorzow.pl Relacja na zywo stanolo na 49min i bolo 2:1
- Simone
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no coś jest nie tak skoro drużyna oddaje góra 4 strzały i z tego padają dwie bramy. Nie bede gadać, że nas sdzia przekrecił, bo jednak sami straciliśmy te dwie bramy, oraz nie dobilkismy drwecy na początku drugiej połowy, a były ku temu okazje, ale to co robił ten liniowy, to jest parodia, nie wiem czy w tym kraju nie ma kilkudziesięciu sędziów, którzy dają rade prowadzić rozgrywki na szczeblu centralnym, za każdą akcją praktycznie spóźniony, podnosił chyba ta chorągiewka, jak mu sie podobało, z pięciu kontrowersyjnych spalonych, dam se ręke uciąć, ze dwóch nie było (w tym jedna co bala sie w kulała do bramy drwęcy, nie pisze, że by był gol, bo może by bramkarz bardziej zdecydowanie bronił, ale ten łysy ch nawet nie dał okazji by sie przekonać i tak raz za razem), siadziałem dokłądnie na wysokosci tych dwóch akcji (16-18m), jeden bankowo był, a dwóch nie jestem w stanie określić, a ten ch zawsze swoje 5metrów a akcja, ale wszytsko "widzioł". Głwony no cóż gwizdoł, jak ten podnosił, ale również i on moim zdaniem sie nie popisoł, przede wszsytkim od razu na początku powinien utemperować tak agresywną gre, oraz raz za razem próby wymuszania fauli (choc na te akurat si eraczej nie nabieroł, ale kartki już nie dawoł). No i w końcówce moim zdaniem raczej ten czarny zagroł przedramieniem i powinien być elwer. Ogólnie szkoda. sami nie wywalczyliśmy tego, a sędzia szczególnie liniowy, nie pomagał. a wręcz przeszkadzał jak mógł. Pisałem, ze może być siężki mecz i nerwowo, o ile długo się bedzi eutrzymywał remis bądź wpadnie jakaś szmata i taka wpadła, tyle, że powiem szczerze, ze jak prowadzili my 2-1 i raz za razem atakowalito byłem spokojny, moze zbyt spokojny, tak jak i piłkarze.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2006, o 22:00 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niy ma co zwalać na sędziego choć fest go ta ręka z tą faną swędziała chyba
Gra momentami poprawna, cza budować drużyna na przyszły sezon. Niy bydymy tyż ciągle wygrywać chociaż z "panelami" powinni my. Bilans sie wyrównoł na KSZO 3 pkt tu 1 pkt, miało być na odwrót. Kibice - super
(najlepszo 10). Fajnie że śląko muzyka boła, ale spiker mógłby trocha bardziej podszliwować naszo godka 

SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
każdemu może się takie coś przytrafić ! Gorzej, że od 60 minuty Srutwa przestał grać (kondycja) a nasz genialny trener na to patrzy i nie widzi, zauważył to trener gości w 70 min robi podwójną zmianę i ... resztę znamy.conir pisze:nie zapomnijcie o srutwie ktory zj***l w pierwszych minutach meczu 100% pewniaka....
Powórka scenariusza z Piasta czy Podbeskidzia, kiedy nasz poprzedni "trener" też wyczekał ze zmianami do ostatka :-)
zamiast na sektórówkę chya trzeba zbierać na brele dla trenera.
- wolfik
- Kontakt: