Wywiad z Petaszem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#121 Post autor: gerhat » 30 lis 2005, o 14:09

Lepiej jakby Petasz zostoł, ale jak odejdzie to się nie beda dziwił i mioł mu tego za złe.
Zostając musi wkalkulować ryzyko, że zespół SBB dalej bedzie zaginał na niego parol i dla przykładu podzieli los Alexa w tej rundzie. Majac konkretną ofertę z I ligi nie bedzie się zastanawiał długo, zawsze lepiej siedziec na ławie w I aniżeli II lidze.
Nie ma więc co wyjeżdżać z przywiazaniem do barw, bo taką drogę obrało też wiele ślonzoków, od których możnaby się tego domagać w pierwszym rzędzie. Gorawski, Szyndrowski, Jarczyk, Masternak poszli tą drogą i mieli szanse grac o wyższe cele i lepsze pieniądze. Jedni ją wykorzystali, drudzy jakby mniej ale co w kabzi to ich.
Jak Wleciał widzi Petasza w Ruchu to na jego głowie jest teraz przekonanie go do gry u nas, bo jeżeli nie zrobi nic w tym kierunku to Petasza napewno nie bedzie na wiosna w Ruchu.
To pewne jak bank.

Awatar użytkownika
ch-R

#122 Post autor: ch-R » 30 lis 2005, o 14:14

Co myslicie o tym zeby sie jakos wstawic za Petaszem ? moze zrobic ankiete?

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#123 Post autor: hanys1920 » 30 lis 2005, o 14:19

łowca a kto twierdzi, że lepiej jest jesli swoi nas ciulają?? zwolennikiem bizackiego jak widać też nie jestem, Maria, moge cię oświecic, też nie..a Petasz może i bydzie wielka gwiazda, ale na pewno nie Ruchu...a Piotrek Petasz zime bedzie jeździć na testy, a potem jesli mu sie nie uda to zostanie w Ruchu i powie "trener mnie przekonał" do zostania w Ruchu...dla mnie to śmieszne..albo w jedna albo w drugą stronę i to najlepiej już dzis by sobie wyjaśnic sprawy w szatni, a takie cos że Petasz jeździ na testy gdzies, nie poprawi tej atmosfery w szatni gdyby on miał później po wojażach krajowych do niej wrócić...do widzenia (bo to polak)
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#124 Post autor: hanys1920 » 30 lis 2005, o 14:21

ja mysle sektorówkę zrobić bądż jednak nasz stadion nazwac jego imieniem...w końcu jaki gracz taki stadion pod wzgledem architektonicznym...
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
ch-R

#125 Post autor: ch-R » 30 lis 2005, o 14:24

hanys1920 pisze:ja mysle sektorówkę zrobić bądż jednak nasz stadion nazwac jego imieniem...w końcu jaki gracz taki stadion pod wzgledem architektonicznym...
nie przesadzej !!!

jo mysla ze my kiedys bydymy sie pluc w morda jak on odejdzie , zoboczycie

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#126 Post autor: L.G » 30 lis 2005, o 14:36

hanys1920 pisze:łowca a kto twierdzi, że lepiej jest jesli swoi nas ciulają?? zwolennikiem bizackiego jak widać też nie jestem, Maria, moge cię oświecic, też nie..a Petasz może i bydzie wielka gwiazda, ale na pewno nie Ruchu...a Piotrek Petasz zime bedzie jeździć na testy, a potem jesli mu sie nie uda to zostanie w Ruchu i powie "trener mnie przekonał" do zostania w Ruchu...dla mnie to śmieszne..albo w jedna albo w drugą stronę i to najlepiej już dzis by sobie wyjaśnic sprawy w szatni, a takie cos że Petasz jeździ na testy gdzies, nie poprawi tej atmosfery w szatni gdyby on miał później po wojażach krajowych do niej wrócić...do widzenia (bo to polak)
a jakby Pepe dostoł zaproszynie na testy np. w Łęczny to tyz byś się tak stawioł ??
a jak Ruchu zaprosi na testy jakiegoś grajka, to łod razu go "ukrzyzuj" bo przecież wróci do swoi drużyny "zdrajca" jak mu w Ruchu niy wyndzie ?

Jest okres transferowy o to działo we wszyskie strony. A ty się dziwisz jak dziecko.

... ino kurde Bizackiego niy chcą nikaj wziąć na testy.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

AndRe
Kontakt:

#127 Post autor: AndRe » 30 lis 2005, o 14:57

łowca goroli pisze:
hanys1920 pisze:łowca a kto twierdzi, że lepiej jest jesli swoi nas ciulają?? zwolennikiem bizackiego jak widać też nie jestem, Maria, moge cię oświecic, też nie..a Petasz może i bydzie wielka gwiazda, ale na pewno nie Ruchu...a Piotrek Petasz zime bedzie jeździć na testy, a potem jesli mu sie nie uda to zostanie w Ruchu i powie "trener mnie przekonał" do zostania w Ruchu...dla mnie to śmieszne..albo w jedna albo w drugą stronę i to najlepiej już dzis by sobie wyjaśnic sprawy w szatni, a takie cos że Petasz jeździ na testy gdzies, nie poprawi tej atmosfery w szatni gdyby on miał później po wojażach krajowych do niej wrócić...do widzenia (bo to polak)
a jakby Pepe dostoł zaproszynie na testy np. w Łęczny to tyz byś się tak stawioł ??
a jak Ruchu zaprosi na testy jakiegoś grajka, to łod razu go "ukrzyzuj" bo przecież wróci do swoi drużyny "zdrajca" jak mu w Ruchu niy wyndzie ?

Jest okres transferowy o to działo we wszyskie strony. A ty się dziwisz jak dziecko.

... ino kurde Bizackiego niy chcą nikaj wziąć na testy.
nawet ciazowe nie wchodza w gre.....
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

PABLO,S

#128 Post autor: PABLO,S » 30 lis 2005, o 15:38

JO NIE WIM PO CO TA CAŁO GODKA ŻE ON CHCE IŚĆ Z RUCHU I DLATEGO BYDZIE JUTRO NA TESTACH, JAK SOM PEDZIOŁ NA CZACIE ŻE JAK MU KTOŚ ZAPROPONUJE GRA W NORMALNYM KLUBIE TO W OBECNEJ SYTUACJI Z NIEJ SKORZYSTO. JO GO ZA TO NIE BEDA WINIĆ. CZYTEJCIE DOBRZE CO PONIEKTÓRZY
PROWDA JEST TAKO ŻE ON JUŻ NIE BEDZIE U NOS GROŁ :( SZKODA CHOPA

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#129 Post autor: L_M » 30 lis 2005, o 15:51

Ehh.. tak jak juz tu ktos wspomnial a i ja o tym kiedys pisalem - Petasz powiedzial wprost, ze bez wzgledu na sytuacje w szatni, jesli bedzie mial mozliwosc grac wyzej, to zrobi wszystko by ta szanse wykorzystac 'bo tak jest lepiej dla jego kariery'. Dlatego pisalem ze jest dobrym zawodnikiem ktory Ruchowi by sie przydal, ale jest tez pilkarzem ktory patrzy na swoja kariere i pieniadze. Zwykly wyrobnik, a ze duzo jeszcze nie osiagnal, to i tesknic bardzo nie bede.

A co do sytuacji w szatni, SBB... wierzcie mi, ze nie tylko SBB ma go dosc. Dla mnie koles jest ok, ale nie znam go i nie pracowaelm z nim pol roku. Wierzcie mi, ze to nie sa 2-3 osoby ktore maja go dosc. A czemu tak jest - nie wiem bo w szatni nie jestem. pozdRawiam

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#130 Post autor: Ozor » 30 lis 2005, o 19:19

Ludzie trochę zdrowego rozsądku 7 stron postów o gośćiu co zagrał niecały sezon byli od niego lepsi i nie było takiego bicia piany.Niech idzie gdzie chce.

Pavlique
Kontakt:

#131 Post autor: Pavlique » 30 lis 2005, o 19:32

też wiele ślonzoków, od których możnaby się tego domagać w pierwszym rzędzie. Gorawski, Szyndrowski, Jarczyk, Masternak poszli tą drogą i mieli szanse grac o wyższe cele i lepsze pieniądze. Jedni ją wykorzystali, drudzy jakby mniej ale co w kabzi to ich.
Gerhat szacunek do Ciebie ale niy pisz takich rzecy że Masternak abo Gorawski to som ślonzoki jo Cie prosza :wink:
I'm a man who walks alone

JEDI_V
Kontakt:

#132 Post autor: JEDI_V » 30 lis 2005, o 20:03

Kurde jak czytom tu niyfture posty lod ludzi ze Richtig Fajnych Niymiec to mie swyndzi co by jednego z drugim z liscia szczelic,zyjom w jakijs oderwanyj zeczywistosci,a my ta prawdziwo zeczywistosc to momy na boisku i we szatni przy Cichej 6,pyrsk
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#133 Post autor: gerhat » 30 lis 2005, o 20:10

:shock:
Ostatnio zmieniony 30 lis 2005, o 20:15 przez gerhat, łącznie zmieniany 1 raz.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#134 Post autor: gerhat » 30 lis 2005, o 20:14

Pavlique szacuneczek do Ciebie żes w nich rozpoznoł typisch goroli.
Nie wiem tylko czy sprawdzoł żeś im krew czy napletek :lol:
Imię i nazwisko Damian Gorawski

› Data urodzenia 04.01.1979

› Miejsce urodzenia Ruda Śląska

Imię i nazwisko Mariusz Masternak

› Data urodzenia 12.02.1976

› Miejsce urodzenia Tychy
:wink:

Pavlique
Kontakt:

#135 Post autor: Pavlique » 30 lis 2005, o 20:28

niy miyjsce urodzynio sie liczy czy mom Ciebie to tłumaczyć??? :shock: :?: :!:
Podr :wink:
zdo mi się że offtopujymy bez to kończa na tym a pogodac sie mogymy ło tym np na szpilu kiedys
Ostatnio zmieniony 30 lis 2005, o 21:15 przez Pavlique, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm a man who walks alone

ODPOWIEDZ