Wywiad z Petaszem
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lepiej jakby Petasz zostoł, ale jak odejdzie to się nie beda dziwił i mioł mu tego za złe.
Zostając musi wkalkulować ryzyko, że zespół SBB dalej bedzie zaginał na niego parol i dla przykładu podzieli los Alexa w tej rundzie. Majac konkretną ofertę z I ligi nie bedzie się zastanawiał długo, zawsze lepiej siedziec na ławie w I aniżeli II lidze.
Nie ma więc co wyjeżdżać z przywiazaniem do barw, bo taką drogę obrało też wiele ślonzoków, od których możnaby się tego domagać w pierwszym rzędzie. Gorawski, Szyndrowski, Jarczyk, Masternak poszli tą drogą i mieli szanse grac o wyższe cele i lepsze pieniądze. Jedni ją wykorzystali, drudzy jakby mniej ale co w kabzi to ich.
Jak Wleciał widzi Petasza w Ruchu to na jego głowie jest teraz przekonanie go do gry u nas, bo jeżeli nie zrobi nic w tym kierunku to Petasza napewno nie bedzie na wiosna w Ruchu.
To pewne jak bank.
Zostając musi wkalkulować ryzyko, że zespół SBB dalej bedzie zaginał na niego parol i dla przykładu podzieli los Alexa w tej rundzie. Majac konkretną ofertę z I ligi nie bedzie się zastanawiał długo, zawsze lepiej siedziec na ławie w I aniżeli II lidze.
Nie ma więc co wyjeżdżać z przywiazaniem do barw, bo taką drogę obrało też wiele ślonzoków, od których możnaby się tego domagać w pierwszym rzędzie. Gorawski, Szyndrowski, Jarczyk, Masternak poszli tą drogą i mieli szanse grac o wyższe cele i lepsze pieniądze. Jedni ją wykorzystali, drudzy jakby mniej ale co w kabzi to ich.
Jak Wleciał widzi Petasza w Ruchu to na jego głowie jest teraz przekonanie go do gry u nas, bo jeżeli nie zrobi nic w tym kierunku to Petasza napewno nie bedzie na wiosna w Ruchu.
To pewne jak bank.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
łowca a kto twierdzi, że lepiej jest jesli swoi nas ciulają?? zwolennikiem bizackiego jak widać też nie jestem, Maria, moge cię oświecic, też nie..a Petasz może i bydzie wielka gwiazda, ale na pewno nie Ruchu...a Piotrek Petasz zime bedzie jeździć na testy, a potem jesli mu sie nie uda to zostanie w Ruchu i powie "trener mnie przekonał" do zostania w Ruchu...dla mnie to śmieszne..albo w jedna albo w drugą stronę i to najlepiej już dzis by sobie wyjaśnic sprawy w szatni, a takie cos że Petasz jeździ na testy gdzies, nie poprawi tej atmosfery w szatni gdyby on miał później po wojażach krajowych do niej wrócić...do widzenia (bo to polak)
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ch-R
- L.G
- Kontakt:
a jakby Pepe dostoł zaproszynie na testy np. w Łęczny to tyz byś się tak stawioł ??hanys1920 pisze:łowca a kto twierdzi, że lepiej jest jesli swoi nas ciulają?? zwolennikiem bizackiego jak widać też nie jestem, Maria, moge cię oświecic, też nie..a Petasz może i bydzie wielka gwiazda, ale na pewno nie Ruchu...a Piotrek Petasz zime bedzie jeździć na testy, a potem jesli mu sie nie uda to zostanie w Ruchu i powie "trener mnie przekonał" do zostania w Ruchu...dla mnie to śmieszne..albo w jedna albo w drugą stronę i to najlepiej już dzis by sobie wyjaśnic sprawy w szatni, a takie cos że Petasz jeździ na testy gdzies, nie poprawi tej atmosfery w szatni gdyby on miał później po wojażach krajowych do niej wrócić...do widzenia (bo to polak)
a jak Ruchu zaprosi na testy jakiegoś grajka, to łod razu go "ukrzyzuj" bo przecież wróci do swoi drużyny "zdrajca" jak mu w Ruchu niy wyndzie ?
Jest okres transferowy o to działo we wszyskie strony. A ty się dziwisz jak dziecko.
... ino kurde Bizackiego niy chcą nikaj wziąć na testy.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
nawet ciazowe nie wchodza w gre.....łowca goroli pisze:a jakby Pepe dostoł zaproszynie na testy np. w Łęczny to tyz byś się tak stawioł ??hanys1920 pisze:łowca a kto twierdzi, że lepiej jest jesli swoi nas ciulają?? zwolennikiem bizackiego jak widać też nie jestem, Maria, moge cię oświecic, też nie..a Petasz może i bydzie wielka gwiazda, ale na pewno nie Ruchu...a Piotrek Petasz zime bedzie jeździć na testy, a potem jesli mu sie nie uda to zostanie w Ruchu i powie "trener mnie przekonał" do zostania w Ruchu...dla mnie to śmieszne..albo w jedna albo w drugą stronę i to najlepiej już dzis by sobie wyjaśnic sprawy w szatni, a takie cos że Petasz jeździ na testy gdzies, nie poprawi tej atmosfery w szatni gdyby on miał później po wojażach krajowych do niej wrócić...do widzenia (bo to polak)
a jak Ruchu zaprosi na testy jakiegoś grajka, to łod razu go "ukrzyzuj" bo przecież wróci do swoi drużyny "zdrajca" jak mu w Ruchu niy wyndzie ?
Jest okres transferowy o to działo we wszyskie strony. A ty się dziwisz jak dziecko.
... ino kurde Bizackiego niy chcą nikaj wziąć na testy.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
JO NIE WIM PO CO TA CAŁO GODKA ŻE ON CHCE IŚĆ Z RUCHU I DLATEGO BYDZIE JUTRO NA TESTACH, JAK SOM PEDZIOŁ NA CZACIE ŻE JAK MU KTOŚ ZAPROPONUJE GRA W NORMALNYM KLUBIE TO W OBECNEJ SYTUACJI Z NIEJ SKORZYSTO. JO GO ZA TO NIE BEDA WINIĆ. CZYTEJCIE DOBRZE CO PONIEKTÓRZY
PROWDA JEST TAKO ŻE ON JUŻ NIE BEDZIE U NOS GROŁ
SZKODA CHOPA
PROWDA JEST TAKO ŻE ON JUŻ NIE BEDZIE U NOS GROŁ

- L_M
- Kontakt:
Ehh.. tak jak juz tu ktos wspomnial a i ja o tym kiedys pisalem - Petasz powiedzial wprost, ze bez wzgledu na sytuacje w szatni, jesli bedzie mial mozliwosc grac wyzej, to zrobi wszystko by ta szanse wykorzystac 'bo tak jest lepiej dla jego kariery'. Dlatego pisalem ze jest dobrym zawodnikiem ktory Ruchowi by sie przydal, ale jest tez pilkarzem ktory patrzy na swoja kariere i pieniadze. Zwykly wyrobnik, a ze duzo jeszcze nie osiagnal, to i tesknic bardzo nie bede.
A co do sytuacji w szatni, SBB... wierzcie mi, ze nie tylko SBB ma go dosc. Dla mnie koles jest ok, ale nie znam go i nie pracowaelm z nim pol roku. Wierzcie mi, ze to nie sa 2-3 osoby ktore maja go dosc. A czemu tak jest - nie wiem bo w szatni nie jestem. pozdRawiam
A co do sytuacji w szatni, SBB... wierzcie mi, ze nie tylko SBB ma go dosc. Dla mnie koles jest ok, ale nie znam go i nie pracowaelm z nim pol roku. Wierzcie mi, ze to nie sa 2-3 osoby ktore maja go dosc. A czemu tak jest - nie wiem bo w szatni nie jestem. pozdRawiam
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gerhat szacunek do Ciebie ale niy pisz takich rzecy że Masternak abo Gorawski to som ślonzoki jo Cie proszateż wiele ślonzoków, od których możnaby się tego domagać w pierwszym rzędzie. Gorawski, Szyndrowski, Jarczyk, Masternak poszli tą drogą i mieli szanse grac o wyższe cele i lepsze pieniądze. Jedni ją wykorzystali, drudzy jakby mniej ale co w kabzi to ich.

I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
Kurde jak czytom tu niyfture posty lod ludzi ze Richtig Fajnych Niymiec to mie swyndzi co by jednego z drugim z liscia szczelic,zyjom w jakijs oderwanyj zeczywistosci,a my ta prawdziwo zeczywistosc to momy na boisku i we szatni przy Cichej 6,pyrsk
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pavlique szacuneczek do Ciebie żes w nich rozpoznoł typisch goroli.
Nie wiem tylko czy sprawdzoł żeś im krew czy napletek :lol:
Nie wiem tylko czy sprawdzoł żeś im krew czy napletek :lol:
Imię i nazwisko Damian Gorawski
› Data urodzenia 04.01.1979
› Miejsce urodzenia Ruda Śląska
Imię i nazwisko Mariusz Masternak
› Data urodzenia 12.02.1976
› Miejsce urodzenia Tychy

-
- Kontakt:
niy miyjsce urodzynio sie liczy czy mom Ciebie to tłumaczyć??? :shock:
Podr
zdo mi się że offtopujymy bez to kończa na tym a pogodac sie mogymy ło tym np na szpilu kiedys

Podr

zdo mi się że offtopujymy bez to kończa na tym a pogodac sie mogymy ło tym np na szpilu kiedys
Ostatnio zmieniony 30 lis 2005, o 21:15 przez Pavlique, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm a man who walks alone