Ruch-Podbeskidzie
- Anmael
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Czekam na info, że nasz genialny taktyk Fornalinio podał się do dymisji. Jak można było przegrać wygrany mecz? Tutaj powinno być ze 4:0, a oni to zdupili. Co gorsza bramy zawalili młodzi: Nowak i Balul. To co zrobił Balul, to jest parodia piłki. Jak będąc na stoperze mozna zagrywać takie coś.
W przerwie pomyslałem sobie: szkoda, że ta runda się już kończy. Fajnie grają, super doping i atmosfera... Po szpilu mówię: całe szczęście, że tych frajerów już w tym roku nie muszę oglądać.
Ćwielong mi się dzisiaj podobał najbardziej ze wszystkich, walczył do końca. Petasz grał jak dama (rzeczywiście mu odwaliła sodówa).
Bielsko nic wielkiego nie zagrało, tylko wykorzystało to co nasi frajerzy im sprezentowali.
A ten sędzia był super, a jeszcze lepsi byli liniowi.
Do teraz nie wiem jak oni to mogli przegrać. Marzenia o ekstraklasie możemy sobie odłożyć...
W przerwie pomyslałem sobie: szkoda, że ta runda się już kończy. Fajnie grają, super doping i atmosfera... Po szpilu mówię: całe szczęście, że tych frajerów już w tym roku nie muszę oglądać.
Ćwielong mi się dzisiaj podobał najbardziej ze wszystkich, walczył do końca. Petasz grał jak dama (rzeczywiście mu odwaliła sodówa).
Bielsko nic wielkiego nie zagrało, tylko wykorzystało to co nasi frajerzy im sprezentowali.
A ten sędzia był super, a jeszcze lepsi byli liniowi.
Do teraz nie wiem jak oni to mogli przegrać. Marzenia o ekstraklasie możemy sobie odłożyć...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Patton
- Kontakt:
- osik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
to jest tragedia
znowu super 1 połowa a na druga wyszla calkiem inna druzyna- sami strzelilismy sobie te bramki
fornalak 0 koncepcjii- widac im w przerwie powiedzial- broncie sie wszystkimi silami
dzis przyszło wiele ludzi którzy odpuszczają ostatnio wiele meczy ale zmobilizowali się i po pierwszej połowei wszyscy byli wniebo wzięci - tak gra Nasz Ruch
2 połowa to dno, już nawert nie wiem czy ten mecz był drukowany przez sedziego ale ku*** zenada....
w tym klubie zostali tylko kibice.... trenerzyna to dziad i tyle
znowu super 1 połowa a na druga wyszla calkiem inna druzyna- sami strzelilismy sobie te bramki
fornalak 0 koncepcjii- widac im w przerwie powiedzial- broncie sie wszystkimi silami
dzis przyszło wiele ludzi którzy odpuszczają ostatnio wiele meczy ale zmobilizowali się i po pierwszej połowei wszyscy byli wniebo wzięci - tak gra Nasz Ruch
2 połowa to dno, już nawert nie wiem czy ten mecz był drukowany przez sedziego ale ku*** zenada....
w tym klubie zostali tylko kibice.... trenerzyna to dziad i tyle
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
...
Kibiców bardzo dużo jak na mecz z małą znaną drużyną Podbeskidzia!
Co do meczu nie bedę się wypowiadał, bo powinno być z 4:0...
Proszę zauważyć, że wszytkie bramki były po błędach albo obrońców (brak sił do biegania?) albo bramkarza... (wychodzisz albo zostajesz! zdecyduj się!)
Dzisiaj coś smutno i cicho na młynie...
mam nadzieję, żę wiosna będzie nasza!!!
Co do meczu nie bedę się wypowiadał, bo powinno być z 4:0...
Proszę zauważyć, że wszytkie bramki były po błędach albo obrońców (brak sił do biegania?) albo bramkarza... (wychodzisz albo zostajesz! zdecyduj się!)
Dzisiaj coś smutno i cicho na młynie...
mam nadzieję, żę wiosna będzie nasza!!!
- olsen70
- Kontakt:
-
- Kontakt: