Jest ich parePePeK pisze:Pomysłow na reklamowanie Ruchu sa tysiące !!! ino najpierw musi byc osoba co sie na tym zna, chce i próboje reklamowac nasz klub

Jo nie wiem czy lona w ogole pracowala... zero konkretow na moj post nadal nie mom odpowiedzi19r20 pisze:a ta kobita od marketingu pracuje jeszcze? co ona robi ostatnimi czasy? bo cicho o niej
niech zorganizuje pokaz np w kinie Panorama filmu Green Street Hooligans albo coś
bo wydaje mi sięze szybko uszło z niej powietrze
Moge jedynie powiedziec, ze wszystko idzie w dobrym kierunku (i mowie o konkretnym dzalaniu w tym kierunku) i trzeba miec tylko nadzieje ze w najblizszym czasie wsyscy sie o tym przekonamyPanteros pisze:Pomysłów jest wiele, ale moim zdaniem w Naszym klubie brakuje przedewszyskim gadzetów. Nie wiecie może chopcy czy my jako kibice mogemy dostac zgoda od klubu na takie działanie czyli robiebienie koszulek , bluz , szlików itp.
Chopie to nie jest zodyn argument, takie sprawy zalatwio sie w we wrzesniu, w pazdzierniku drukuje i lod Listopada tym sposobem zaczyno sie promocja... Mialo to byc juz downo zrobione (zresztom kalyndorza nie robi sie 3 tydniePatton pisze:Eh Eagle... Spokojnie - wolisz badziewie, czy cos fajnego?? Ja zdecydowanie to 2 i ufam, ze sie nie zawiode... PozdRawiam!!!
takich kalendarzyków to mamy w pieronyVFLTHOMYBOCHUM pisze:szombiyrki szafli i sprzedowajom po 50 groszy
Użytkownicy przeglądający to forum: krzysiek..., Pulocini i 64 gości