Ruch - Kujawiak

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#121 Post autor: spyru » 15 paź 2005, o 22:00

heli napisał:

Fornalak chyba nie wie o co chodzi, przecież on obojętnie jak sie gra układo przeprowadzo standardowe zmiany wogóle nie reagując na aktualna gra w danym meczu, zamiast zmieniać najsłabszych zmienio tych co zawsze.

Podobne metody stosował ( albo musiał stosować ) Wyrobek

rumcajs_79
Kontakt:

#122 Post autor: rumcajs_79 » 15 paź 2005, o 22:08

ku*** bo czy w tym klubie nigdy juz niebydzie normalnie!tryner z jajami kopacze co im sie chce grac i walczyc :evil:
bo ile mozan sie wkuriwac i dynerwowac chciołbych zas isc na szpil i wyjsc z głowom podniesionom do gory byc zadowolony ze szpilu i wyniku!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

łysybatoRy

#123 Post autor: łysybatoRy » 15 paź 2005, o 22:14

łowca goroli pisze:
łysybatoRy pisze:Ale widzieliście Cwielong sie ani nie cieszoł spytejcie sie go bo jo wiem boch z nim godoł i to nie jest BRAK FORMY!!!!!?????
NIE MOM PYTAŃ!!!!
no może sie podziel co Ci pedzioł a niy zachowuj się jak jakiś fuckt czy innszy SE
WieRz mi Ł.G. że tymu synkowi sie ani godać nie chciało łon ino machnoł Rynkom i pedzioł że mu jest nos ŻOL!!!! Reszty sie domyśl!!! POZDRAWIOM

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#124 Post autor: L.G » 15 paź 2005, o 22:16

łysybatoRy pisze:
łowca goroli pisze:
łysybatoRy pisze:Ale widzieliście Cwielong sie ani nie cieszoł spytejcie sie go bo jo wiem boch z nim godoł i to nie jest BRAK FORMY!!!!!?????
NIE MOM PYTAŃ!!!!
no może sie podziel co Ci pedzioł a niy zachowuj się jak jakiś fuckt czy innszy SE
WieRz mi Ł.G. że tymu synkowi sie ani godać nie chciało łon ino machnoł Rynkom i pedzioł że mu jest nos ŻOL!!!! Reszty sie domyśl!!! POZDRAWIOM
no to może pora odwrócić proporcje - chodzić na dwójka (łoni bez dopingu przinajmi grają ambitnie) ?
Jutro wszyscy na Wawel ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

łysybatoRy

#125 Post autor: łysybatoRy » 15 paź 2005, o 22:26

Zdaje sie że mosz Racjo tak cz a bydzie Robić pRzinajmij tam som atRakcje bo sam sie nic nie zmienio a co goRsze nie zanosi sie na to!!!

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#126 Post autor: west72 » 15 paź 2005, o 22:35

w DZISIEJSZYM DNIU RUCH Chorzów SIĘGNĄŁ DNA!!!
To co wyprawiali dziś nasi kopaczeto jawna kpina.Jak można zagrać kolejny mecz bez jakiegokolwiek zaangażowania.Jak patrzyłem dzisiaj na tych boroków to aż mi sie chciało wyć!Nie wiem po co są władze w tym klubie bo jak by to odemnie zależało to niektórzy wylecieli by z hukiem do rezerw i to na długo.Podobno nasza kadra liczy 27 piłkarzy więc czas najwyższy sięgnąć po kogoś innego i dać odpocząć co niektórym.W końcu ci którzy przyszli do nas tej jesieni przyszli tu po to aby grać a nie patrzeć na co niektórych patałachów jakn po 20minutach oddychają rękawami.Chyba że Ruch jest taki bogaty ,że utrzymuje 27 piłkarzy a wystawia do gry ciągle tych samych.Przecierz w obecnej formie Bąk,Klaczka,Petasz,Mario powinni odpocząć.Ale myślę że Klimek przejrzy na oczy i wy***ie Fornalaka i posadzi na ławce Lorensa.Pewnie nie od razu ale po paru tygodniach Ruch pod okiem Lorensa nabierze wiary we własne siły i umiejętności i zapewni sobie spokojną zimę.Warunek jest jeden:FORNALAK MUSI ODEJŚĆ
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

snajper

#127 Post autor: snajper » 15 paź 2005, o 22:36

o której jutro tam graja ? i kaj dokłanie je te boiskom ?

weRti

#128 Post autor: weRti » 15 paź 2005, o 22:39

Mecz ch***ia to juz tradycyjnie...
Niy wiem czymu ale odnosza takie dziwne wrażenie, że cało drużyna gro po to, żeby zagrac do Ś lub B, którzy jak już dostaną bala pod samo buda to tradycyjnie już zdupią 9/10 100% sytuacji:?: :!: :?
Na syndziego dzisiej szkoda słów... warszawiok!
Moze w koncu po tym meczu bydą jakieś zmiany personalne(nadzieja matką glupich)... :roll:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#129 Post autor: Lutz » 15 paź 2005, o 22:40

Ktoś sam pisoł o barażach ??? Jakie ku*** baraże ?? Dyć w tym sezonie lecymy bezpośrednio - przypominom o tych 6 punktach co nom zaś na wiosna zabierom. Z tego co czytom to zaś szpil przegrało nom dwuch ludzi nu 3 z Fornalym . Niy byda sie wadzioł moje zdanie na tyn temat znocie - jo dodom do tych dwuch co ich tak non stop wypierdalocie jeszcze nastympnych 13 , czy 14 wszyscy wy***rdalać !! Mie starymyu dziadowi je poleku gańba przyznować sie komu jo kibicuja- zaś pośmiewisko ku*** na cało Polska . Szkoda godać - ch** nie piłkarze !! WSZYSCY !!.

f@n

#130 Post autor: f@n » 15 paź 2005, o 22:42

mamy dupną kadre chopcy mają jeszcze kontuzje ale i tak już wiadomo że nie zagrają!nie ma ch***
Fornal Srutwa Biza - PITAĆ!!! SZKODA TYCH CHOPCÓW CO JESZCZE CHCĄ COŚ POROBIĆ
jestem za wprowadzeniem kar pieniężnych za odpuszczanie meczów za zbyt małe przykładanie się do meczu

oglądałem urywki z meczu w TVP3 i ku*** żałuje zaś sie wkurwiłem ehhhhhhhhh

RUCH TO MY

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#131 Post autor: L.G » 15 paź 2005, o 22:43

Chyba na głównym boisku Wawla - Ruda Śl Wirek. Z Chorzowa bana nr 9, wysiadka "wirek-odrodzenia" jakies 500 metrów z górki.
Ło kery ? Niy mom pojyncia

HBSiwy
Kontakt:

#132 Post autor: HBSiwy » 15 paź 2005, o 22:43

Lutz powiydz mi tyn S ci placi ze ty go tak bronisz ????

Niektorzy mysla ze sa Krolami w tym klubie i wszystko musi byc jak oni powiedza a ch*** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#133 Post autor: jajo » 15 paź 2005, o 22:45

Lutz go nikaj nie broni ino godo to co kozdy powinien wiedziec,ze jedyn chop nie umi przegrac calego sezonu
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#134 Post autor: L.G » 15 paź 2005, o 22:47

Lutz pisze:Ktoś sam pisoł o barażach ??? Jakie ku*** baraże ?? Dyć w tym sezonie lecymy bezpośrednio - przypominom o tych 6 punktach co nom zaś na wiosna zabierom. Z tego co czytom to zaś szpil przegrało nom dwuch ludzi nu 3 z Fornalym . Niy byda sie wadzioł moje zdanie na tyn temat znocie - jo dodom do tych dwuch co ich tak non stop wypierdalocie jeszcze nastympnych 13 , czy 14 wszyscy wy***rdalać !! Mie starymyu dziadowi je poleku gańba przyznować sie komu jo kibicuja- zaś pośmiewisko ku*** na cało Polska . Szkoda godać - ch** nie piłkarze !! WSZYSCY !!.
Lutz tych 13, 14 wypierdolono przez 3 lata z Ruchu ze 30stu. Zaś przispawano dwójka jest wieczno. Nawet dzisioj Pepe wloz niy za keregoś z nich ino za skrzydłowego,.... to je chore.A każdy, nawet najbardziej zboczony Bizakofil ci powie, że dzisioj nawet piajny trener Bklasowy wypieprzołby tych dwóch tetryków po 10 minutach, a nasz "geniusz myśli trenerskiej" kisioł ich całe 90 minut. My niy grali w osłabieniu od 32 minuty, my durś gromy w osłabieniu

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#135 Post autor: Lutz » 15 paź 2005, o 22:48

HBSiwy pisze:Lutz powiydz mi tyn S ci placi ze ty go tak bronisz ????

Niektorzy mysla ze sa Krolami w tym klubie i wszystko musi byc jak oni powiedza a ch*** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ku*** dej mi pokój jak niy umisz czytać to sie niy odzywej. Kogo jo ku*** bronia :?: :?: :?: Napisołech wszycy Raus abo niy :?: 11 grało 11 wdupiło !! Czymu Ci dwaj grali to inno rzecz. Czy jo kiedyś napisoł , że łon musi grać ?? Noprzód poczytej dokładnie , przeanalizuj a potym fulej gupoty.

ODPOWIEDZ