godziny spotkań rezerw

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
BluR
Kontakt:

#121 Post autor: BluR » 29 maja 2006, o 11:23

zgadzam się w połowie z "wodorostem" i w połowie z"heli". Mnie sie też wydaje że koszty spotkań w okręgówce są większe i Ruchowi nie zależy na awansie rezerw do V ligi. Heli ma rację - też odniosłem wrażenie że tylko młodzi się chcą wykazać w rezerwach bo dla Kosmickiego czy Bartnika to duży dyskomfort grać o pietruszkę na hasioku.

sese-siemce

#122 Post autor: sese-siemce » 4 cze 2006, o 14:51

Dzis Ruch II wygrał z rezerwami Rozwoju 2-1.Pozdro

ChuckNorris

#123 Post autor: ChuckNorris » 4 cze 2006, o 18:19

Petasz do piyrszego składu!

tyla w temacie

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#124 Post autor: L_M » 4 cze 2006, o 18:42

ChuckNorris pisze:Petasz do piyrszego składu!

tyla w temacie
to nie duzo ;) za bramke z wolnego tak?

ChuckNorris

#125 Post autor: ChuckNorris » 4 cze 2006, o 18:47

za stałe fragmenty gry :wink: sam Klimek mówił że jest to nasza pięta achillesowa, zawsze mozna go sprawdzic a jakos spodobaly mi sie jego rogale :D

Elmer
Kontakt:

#126 Post autor: Elmer » 4 cze 2006, o 20:25

a propos stałych fragmentów gry: z Piastem zdobyliśmy gole po rogu i karnym. Stzelamy mnóstwo bramek po kontrach, jak do tego dojda gole ze stałych fragmentów to nie wiem co będzie.
Wydaje mi się, że na więcej bramek ze stałych fragmentów przyhdzie czas później. Najpierw trenerzy poukładali obronę (0 straconych goli w wielu meczach), potem Ruch zaczął w końcu strzelać dużo bramek. Z czasem przyjdzie pora na gole ze stałych fragmnetów, a zaczątkiem tego był gol z Piastem po rogu.
W 2 lidze ze stałyc fragmentów bramki zdobywają Podbeskidzie i Polkowice. Jakbym miał wybierać to wolę jednak gole po szybkich akcjach.
A co do Petasza. Chyba się z nim pożegnamy latem. Tak mi się wydaje.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

juan21

#127 Post autor: juan21 » 4 cze 2006, o 23:51

Za kogo do pierwszego składu??? Ze strzelił bramke rezerwom rozwoju?? Chłopak ma duze mozliwosci ale powinien sobie zadac jedno za***iscie wazne pytanie... co jest w zyciu wazne i co chce robic.....

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#128 Post autor: kibol-siem-ce » 7 cze 2006, o 13:22

juan21 pisze:Za kogo do pierwszego składu??? Ze strzelił bramke rezerwom rozwoju?? Chłopak ma duze mozliwosci ale powinien sobie zadac jedno za***iscie wazne pytanie... co jest w zyciu wazne i co chce robic.....
Może jego starym był "król sedesów" :lol: :wink:
A tak poważnie on już chyba odejdzie bo gra w rezerwach go chyba nie interesuje, szkoda chopa bo zdolny.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#129 Post autor: L-o » 7 cze 2006, o 15:04

kibol-siem-ce pisze:
juan21 pisze:Za kogo do pierwszego składu??? Ze strzelił bramke rezerwom rozwoju?? Chłopak ma duze mozliwosci ale powinien sobie zadac jedno za***iscie wazne pytanie... co jest w zyciu wazne i co chce robic.....
A tak poważnie on już chyba odejdzie bo gra w rezerwach go chyba nie interesuje, szkoda chopa bo zdolny.
Moze i zdolny ale wpienio mie to ze lon sie chyba boi zmazac treska, bo 0 walki u niego zech ostatnimi czasy widziol (jak wlazil z lawy). Niy wiym czy sie lobrazil czy co...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#130 Post autor: L_M » 7 cze 2006, o 15:45

Danion pisze:
kibol-siem-ce pisze:
Moze i zdolny ale wpienio mie to ze lon sie chyba boi zmazac treska, bo 0 walki u niego zech ostatnimi czasy widziol (jak wlazil z lawy). Niy wiym czy sie lobrazil czy co...
i to pokazuje ze zdanie kibica jest uzaleznione od wynikow, bo fornalak juz w polowie rundy petasza sobie 'odpuscil' to go wszyscy jebali, ze srutwa rzadzi ze to ze tamto. sa wyniki, petasz nie gra, nagle oswiecilo ze sie nie przyklada itd. A ja zadam to samo pytanie - na jakiej teraz podstawie widzicie ze sie nie stara? Na tej samej, na ktorej byla krytyka pod adresem Fornalaka?

Obserwator1980

#131 Post autor: Obserwator1980 » 17 cze 2006, o 01:20

a co myślicie o Wypiórze?

pio17

#132 Post autor: pio17 » 20 cze 2006, o 16:38

Od nowego sezonu wyniki i tabela oraz terminarz A - klasy na stronce www.urania.xx.pl .
A wszystko przez to iz rezerwy Uranii awansowały do A - klasy, drugi równie dobry klub który awansował do A-klasy to Naprzód Lipiny, zatem zapowiadają sie ciekawe spotkania...

slavo
Kontakt:

#133 Post autor: slavo » 12 sie 2006, o 12:14

Czy ktoś może podać gdzie, kiedy i o ktorej grają rezerwy ?
(za odpowiedź: "przed meczem podawali" - z góry dziękuję - do 10 minuty stalem przed bramą)

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#134 Post autor: Kirek » 23 mar 2007, o 20:43

O której i kiedy grają rezerwy ? Chciałem soie obejrzec tych młodych

Edit: :(

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#135 Post autor: L_M » 24 mar 2007, o 12:45

Kirek pisze:O której i kiedy grają rezerwy ? Chciałem soie obejrzec tych młodych

Edit: :(
rezerwy graja jutro o 11;00 na Lompy. wiec pewnie w drodze do Opola bedziesz ;)

ODPOWIEDZ