godziny spotkań rezerw
-
- Kontakt:
zgadzam się w połowie z "wodorostem" i w połowie z"heli". Mnie sie też wydaje że koszty spotkań w okręgówce są większe i Ruchowi nie zależy na awansie rezerw do V ligi. Heli ma rację - też odniosłem wrażenie że tylko młodzi się chcą wykazać w rezerwach bo dla Kosmickiego czy Bartnika to duży dyskomfort grać o pietruszkę na hasioku.
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a propos stałych fragmentów gry: z Piastem zdobyliśmy gole po rogu i karnym. Stzelamy mnóstwo bramek po kontrach, jak do tego dojda gole ze stałych fragmentów to nie wiem co będzie.
Wydaje mi się, że na więcej bramek ze stałych fragmentów przyhdzie czas później. Najpierw trenerzy poukładali obronę (0 straconych goli w wielu meczach), potem Ruch zaczął w końcu strzelać dużo bramek. Z czasem przyjdzie pora na gole ze stałych fragmnetów, a zaczątkiem tego był gol z Piastem po rogu.
W 2 lidze ze stałyc fragmentów bramki zdobywają Podbeskidzie i Polkowice. Jakbym miał wybierać to wolę jednak gole po szybkich akcjach.
A co do Petasza. Chyba się z nim pożegnamy latem. Tak mi się wydaje.
Wydaje mi się, że na więcej bramek ze stałych fragmentów przyhdzie czas później. Najpierw trenerzy poukładali obronę (0 straconych goli w wielu meczach), potem Ruch zaczął w końcu strzelać dużo bramek. Z czasem przyjdzie pora na gole ze stałych fragmnetów, a zaczątkiem tego był gol z Piastem po rogu.
W 2 lidze ze stałyc fragmentów bramki zdobywają Podbeskidzie i Polkowice. Jakbym miał wybierać to wolę jednak gole po szybkich akcjach.
A co do Petasza. Chyba się z nim pożegnamy latem. Tak mi się wydaje.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może jego starym był "król sedesów" :lol:juan21 pisze:Za kogo do pierwszego składu??? Ze strzelił bramke rezerwom rozwoju?? Chłopak ma duze mozliwosci ale powinien sobie zadac jedno za***iscie wazne pytanie... co jest w zyciu wazne i co chce robic.....

A tak poważnie on już chyba odejdzie bo gra w rezerwach go chyba nie interesuje, szkoda chopa bo zdolny.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Moze i zdolny ale wpienio mie to ze lon sie chyba boi zmazac treska, bo 0 walki u niego zech ostatnimi czasy widziol (jak wlazil z lawy). Niy wiym czy sie lobrazil czy co...kibol-siem-ce pisze:Może jego starym był "król sedesów" :lol:juan21 pisze:Za kogo do pierwszego składu??? Ze strzelił bramke rezerwom rozwoju?? Chłopak ma duze mozliwosci ale powinien sobie zadac jedno za***iscie wazne pytanie... co jest w zyciu wazne i co chce robic.....![]()
A tak poważnie on już chyba odejdzie bo gra w rezerwach go chyba nie interesuje, szkoda chopa bo zdolny.
- L_M
- Kontakt:
i to pokazuje ze zdanie kibica jest uzaleznione od wynikow, bo fornalak juz w polowie rundy petasza sobie 'odpuscil' to go wszyscy jebali, ze srutwa rzadzi ze to ze tamto. sa wyniki, petasz nie gra, nagle oswiecilo ze sie nie przyklada itd. A ja zadam to samo pytanie - na jakiej teraz podstawie widzicie ze sie nie stara? Na tej samej, na ktorej byla krytyka pod adresem Fornalaka?Danion pisze:Moze i zdolny ale wpienio mie to ze lon sie chyba boi zmazac treska, bo 0 walki u niego zech ostatnimi czasy widziol (jak wlazil z lawy). Niy wiym czy sie lobrazil czy co...kibol-siem-ce pisze:Może jego starym był "król sedesów" :lol:juan21 pisze:Za kogo do pierwszego składu??? Ze strzelił bramke rezerwom rozwoju?? Chłopak ma duze mozliwosci ale powinien sobie zadac jedno za***iscie wazne pytanie... co jest w zyciu wazne i co chce robic.....![]()
Od nowego sezonu wyniki i tabela oraz terminarz A - klasy na stronce www.urania.xx.pl .
A wszystko przez to iz rezerwy Uranii awansowały do A - klasy, drugi równie dobry klub który awansował do A-klasy to Naprzód Lipiny, zatem zapowiadają sie ciekawe spotkania...
A wszystko przez to iz rezerwy Uranii awansowały do A - klasy, drugi równie dobry klub który awansował do A-klasy to Naprzód Lipiny, zatem zapowiadają sie ciekawe spotkania...
-
- Kontakt:
- Kirek
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt: