SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
nunchaku

#121 Post autor: nunchaku » 27 sie 2006, o 23:19

Jedna taka moja drobna rada, skoro klub olewa marketing...
Nie wstydze sie przyznać, że mój bracik kiedyś (w czasach młodości :] ) był pancurem, mają oni zwyczaj, gdy nie ma możliwości czegoś tanio i normalnie kupić stosować D.I.Y. Co znaczy ni mniej ni więcej Do It Yourself - czyli zrób to sam. Było tak głównie z naszywkami i koszulkami, nierzadko robionymi akrylową farbą aeorgrafem przez szablon.

Do czego zmierzam...
Wielu z was chciałoby mieć bluzę z logiem Ruchu, tak na prawdę to żaden problem. Wystarczy kupić bluzę w kolorze niebieskim, bez nadruku albo z minimalnym (jakieś logo Nike albo Adidas) a nadruk zamówić. Moja matka chałupniczo dorabiała sobie kiedyś haftem w pracowni szat liturgicznych, mieszczącym się na ul. Mickiewicza na Batorym. Teraz przeniesli sie trochę dalej ale nadal są rzut beretem od fary. Co prawda koszty ręcznego haftu przekraczają mozliwości kieszeni przeciętnego kibica ale ta pracownia jak wiele w całym kraju oferuje haft komputerowy, robiony maszynowo, na podstawię wzoru w gifie czy innym jotpegu. Można wklupać w guglu i wiele takich firm znajdziecie, pozostaje zgadać się z kumplami i zamówić setkę naszywek, naszyć na bluza i po kłopocie. Przyznam się jednak szczerze, że nie wiem ile taka usługa kosztuje, zapewne im więcej danej serii tym taniej.

Ktoś może powiedzieć, że okradamy klub, bo logo R jest zastrzeżone...
Po pierwsze, dla mniej ortodoksyjnych kibiców wystarczy napis Niebiescy, na to nikt nie ma patentu;
Po drugie, klub nie daje nam możliwości ubrać sie jak chcemy, widać nasza kasa nie jest mu potrzebna a przeca na siłę nikogo nie będziemy uszczęśliwiać;
Po trzecie, Ruch Chorzów to także My - kibice! W celach niekomercyjnych mamy prawo korzystać z logo naszego klubu (inna sprawa gdyby ktos chciał w ten sposób, bez wiedzy i zgody klubu, zarabiać).
Po czwarte, ino w ten sposób będziecie mieć coś naprawdę oryginalnego.

SzNajDer

#122 Post autor: SzNajDer » 29 sie 2006, o 10:59

smycze ok 12 zl z ruchu chorzow :D:p

PaulazZurawia

#123 Post autor: PaulazZurawia » 29 sie 2006, o 16:14

no a ktoś się spytoł kiedyś tam o pościel, a jo odpowiedzi nie widza :!: no i jak z tym :?: jest kaś może dostępno, bo jo chętnie kupiłabych se tako pościel :D
i jeszcze jedno mom pytanie, mianowicie, chodzi mi o damskie bluzy ruchu, są kaś takie dostępne? bo jak nie to jo se sama tako zrobia :D kupia se bluza a nadruk zamówia w necie, chociaż lepiej byłoby kupić w oryginale jakoś bluza fajno :)
PozdRo!!

piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#124 Post autor: piechol » 4 wrz 2006, o 16:03

a idzie kajś jeszcze kupić te koszulki za 20 złotych? CO byli przed meczem z KSZO w wyprzedaży?
JAk tak to kaj?
od małego NIEBIESKI

bajtel_R

#125 Post autor: bajtel_R » 4 wrz 2006, o 21:17

Czy dostana kajs bluza xl ta co była na szpilu sprzedawano??

Delvekio

#126 Post autor: Delvekio » 4 wrz 2006, o 21:27

Gdzie moge kupic albo kto mi pochyta smycz z Atletico Madryt pomocy !!! szukam wszędzie i nie moga znalezć najlepiej w obrębie Mysłowic .

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#127 Post autor: Anmael » 4 wrz 2006, o 22:00

A idzie kupis kajs posciel z Ruchu? Bo chca prezent bracikowi zrobic
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

PaulazZurawia

#128 Post autor: PaulazZurawia » 4 wrz 2006, o 22:20

no to kur** pisałam jakiś czas temu już o tej pościeli! i jakoś nikt nie raczył odpowiedzieć czy coś wie, bo też chce sobie taką pościel sprawić, a jak nie ma (co jest prawie pewne :D) to lipa :D:D można samemu coś zrobić ;] <hahaha> zaprojektować pościel <hahaha>

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#129 Post autor: radzion » 4 wrz 2006, o 22:35

PaulazZurawia pisze:no to kur** pisałam jakiś czas temu już o tej pościeli! i jakoś nikt nie raczył odpowiedzieć czy coś wie, bo też chce sobie taką pościel sprawić, a jak nie ma (co jest prawie pewne :D) to lipa :D:D można samemu coś zrobić ;] <hahaha> zaprojektować pościel <hahaha>
kiedys myslolch nad zrobieniem poscieli z Ruchu, tzn dalej nad tym mysla, sa jednak pewne sprawy ktore tzreba zalatwic a bez ktorych nie do sie zrobic poscieli!!

po tym co udalo mi sie do tej pory zalatwic, moge napisac ze koszt produkcji pojedynczej poscieli jest bardzo bardzo wysoki i sie poprostu nie oplaca!

przy zamowionej ilosci 100 szt koszt wyjdzie ok 120zl za posciel! jest to w sumie i duzo i malo!malo z tego wzgledu ze jest to koszt poscili z dobrego materialu!mam do czynienia na codzien z takowa posciela i powiem ze spi sie w niej elegancko ( nie lazi o posciel z Ruchu ino material z jakiego posciel jest zrobiono)

dobra, napisza inaczej, zbierzcie 100 osob ktore chcialyby miec posciel z Ruchu za cene 120zl i piszcie do mnie!a napewno takowo posciel sie zrobi

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#130 Post autor: gerhat » 4 wrz 2006, o 23:03

.. a potym bydziecie robić te wszystkie świńskie rzeczy z panienkami na herbie Ruchu, a fuuuuj :lol:

TomSky
Kontakt:

#131 Post autor: TomSky » 5 wrz 2006, o 12:32

gerhat pisze:.. a potym bydziecie robić te wszystkie świńskie rzeczy z panienkami na herbie Ruchu, a fuuuuj :lol:
Patrzac na to z drugiej strony to możesz powiedziec że bedziesz okazywał bezpośrednio miłość do barw a ta panna to ino narzędziem do tego bedzie
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

PaulazZurawia

#132 Post autor: PaulazZurawia » 5 wrz 2006, o 16:44

:lol: :D tak, a feee...świńskie rzeczy :D mmmm...tak w pościeli Ruchu :D:D:D <hahaha> oczywiście mam na myśli spać w pościeli Ruchu :)

PaulazZurawia

#133 Post autor: PaulazZurawia » 5 wrz 2006, o 16:46

radzion pisze:
PaulazZurawia pisze:no to kur** pisałam jakiś czas temu już o tej pościeli! i jakoś nikt nie raczył odpowiedzieć czy coś wie, bo też chce sobie taką pościel sprawić, a jak nie ma (co jest prawie pewne :D) to lipa :D:D można samemu coś zrobić ;] <hahaha> zaprojektować pościel <hahaha>
kiedys myslolch nad zrobieniem poscieli z Ruchu, tzn dalej nad tym mysla, sa jednak pewne sprawy ktore tzreba zalatwic a bez ktorych nie do sie zrobic poscieli!!

po tym co udalo mi sie do tej pory zalatwic, moge napisac ze koszt produkcji pojedynczej poscieli jest bardzo bardzo wysoki i sie poprostu nie oplaca!

przy zamowionej ilosci 100 szt koszt wyjdzie ok 120zl za posciel! jest to w sumie i duzo i malo!malo z tego wzgledu ze jest to koszt poscili z dobrego materialu!mam do czynienia na codzien z takowa posciela i powiem ze spi sie w niej elegancko ( nie lazi o posciel z Ruchu ino material z jakiego posciel jest zrobiono)

dobra, napisza inaczej, zbierzcie 100 osob ktore chcialyby miec posciel z Ruchu za cene 120zl i piszcie do mnie!a napewno takowo posciel sie zrobi
a kiedy by tak pościel wyszła?? najwcześniej? no ja przy kasie narazie nie będę...rzeczywiście dużo troche, ale jestem w stanie dać tyla za tako pościel ;]

Marik
Kontakt:

#134 Post autor: Marik » 8 wrz 2006, o 07:16

radzion wydaje mi się, że przy zamówieniu 200 czy nawet większej ilosci kompletów takiej pościeli nie powinno być kłopotów z jej sprzedażą, przy odpowiednim nakręceniu reklamy tego wyrobu. Oczywiście trzeba by wyłozyć najpierw kasę na produkcję a to jak rozumiem jest juz jakiś problem. Ja jednak sie piszę na taka posciel nawet za te 120 zł.

P.S. Duzymi krokami zblizja się święta Bożego Narodzenia i to jest wydaje mi się najlepszy moment aby coś takiego wypuscić na rynek

Dziobol

#135 Post autor: Dziobol » 8 wrz 2006, o 08:56

Marik pisze:radzion wydaje mi się, że przy zamówieniu 200 czy nawet większej ilosci kompletów takiej pościeli nie powinno być kłopotów z jej sprzedażą, przy odpowiednim nakręceniu reklamy tego wyrobu. Oczywiście trzeba by wyłozyć najpierw kasę na produkcję a to jak rozumiem jest juz jakiś problem. Ja jednak sie piszę na taka posciel nawet za te 120 zł.

P.S. Duzymi krokami zblizja się święta Bożego Narodzenia i to jest wydaje mi się najlepszy moment aby coś takiego wypuscić na rynek
NIEBIESKIEGO MIKOLAJA Z RUCHU :wink:

ODPOWIEDZ