RUCH - ŁKS
-
- Kontakt:
no wlasnie po 1 szpilu za duzo nie idzie powiedziec
a porownanie Bonka z Sibikiem wydaje sie narazie
conajmniej kontrowersyjne, wg mnie b. fajnie grala
obrona szczegolnie Klaczka , szpil duzo lepszy niz z Widzewem
- cieszy wynik tym bardziej ze z dobrze grajacym rywalem ,
martwi praktycznie brak gry skrzydlami , poprawic trzeba skutecznosc bo
z kontry bylo kilka fajnych prostopadlych podan - niestety zmarnowanych ( Srutwa )
a jesli chodzi o najlepszego chopa na placu to Nowak ( jak dobrze ze go momy )
a porownanie Bonka z Sibikiem wydaje sie narazie
conajmniej kontrowersyjne, wg mnie b. fajnie grala
obrona szczegolnie Klaczka , szpil duzo lepszy niz z Widzewem
- cieszy wynik tym bardziej ze z dobrze grajacym rywalem ,
martwi praktycznie brak gry skrzydlami , poprawic trzeba skutecznosc bo
z kontry bylo kilka fajnych prostopadlych podan - niestety zmarnowanych ( Srutwa )
a jesli chodzi o najlepszego chopa na placu to Nowak ( jak dobrze ze go momy )
spokojnie bolech na 3 meczach i synek za duzo niy loto i dyryguje rynkami co mie osobiscie wkurwio ,bo wola walczakowZdzisław1942 pisze:Soda co ty godosz? Dlaczego porównujesz Bonka do Sibika, a przede wszystkim Fornalika. Sibik miał wszystkich w du*** i przyszedł do Chorzowa głównie dla kasy. Bonk w tym meczu nie grał najgorzej (asysta przy bramce). Ciekawy jestem czy za 5 kolejek potwierdzisz, to coi tutaj piszesz. Długo chodzę na szpile na Ruch i wiem, że po jednym meczu nie można nikogo ani zbytnio chwalić ani krytykować.SODA pisze:ciesza punkty ale gra slabo,najlepszy Bartnik ,dobry Petasz o napastnikach niy godom ,trocha martwia sie o pomoc
a Bonk wyrasto mi na nowego antyidola typu Sibik Fornalik no i zmiana TRYNERA.
a jak zech pedziol wyrosto a niy juz jest ....obych sie mylol do naszego dobra RUCH!!!!!!!
- wolfik
- Kontakt:
Spodziewalem sie troche wiecej po tej druzynie. Jak nas ŁKS po bramie przyciesnął to byla tragedia. Generalnie Łodziani mieli przewage w polu, ale w koncu nasza obrona zagrala bardzo dobrze, najwieksze zagrozenie pod bramka sprokurowal mimo wszystko Nowak, czasem niepewnie czuje sie na przedpolu, ale poza tym to zawsze pewny punkt druzyny. Natomiast jesli w tyle bylo dobrze to pomoc i napad nie wyglada za rozowo, duzo wiecej spodziewalem sie po Bonku i Pulkowskim, gdzie te strzaly z dystansu?, ale trzeba przyznac ze podanie Bonka po ktorym padla bramka pierwsza klasa. Napastnicy bardo slabo, cala trójka, choc plus dla Bizaka za zachowanie zimnej krwi. Najgorzej chyba Pepe który latał a kompletnie nic z tego nie wynikalo. Dobrze by bylo gdyby udalo sie sciagnac tego Łudzinskiego. A pilkarz meczu dla mnie Petasz.
A najwiekszy plus dla dzialaczy za bilety. Ostatnio to byla tragedia, te sa naprawde na miare Ligi Mistrzów, sa tam moze dwa niedociagniecia, widac ze dane o pilkarzu sciagane ze stronki i rubryki kontrakt do i srednia not nie za bardzo pasuja. Ale widac ze powoli malymi kroczkami budujemy w Chorzowie profesjonalny klub.
A najwiekszy plus dla dzialaczy za bilety. Ostatnio to byla tragedia, te sa naprawde na miare Ligi Mistrzów, sa tam moze dwa niedociagniecia, widac ze dane o pilkarzu sciagane ze stronki i rubryki kontrakt do i srednia not nie za bardzo pasuja. Ale widac ze powoli malymi kroczkami budujemy w Chorzowie profesjonalny klub.
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
o to to!!wacha pisze:no i coSimone pisze:widze za duzo zwolennikow Bonka ... myslalem ze co poniektorym bedzie macic jego zabska przeszlosc , a tu niespodzianka
Obyscie sie co do niego nie mylili - w 3 lidze wymiatalw mlodosci sie rozne glupoty robi najwazniejsze ze wie co lepsze i ze wybral dobra droge
![]()
:lol:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
ja patrza na Twoj avatar to Twoich wypowiedzi niy idzietraktowac jako obiektywnychmody83 pisze:o to to!!wacha pisze:no i coSimone pisze:widze za duzo zwolennikow Bonka ... myslalem ze co poniektorym bedzie macic jego zabska przeszlosc , a tu niespodzianka
Obyscie sie co do niego nie mylili - w 3 lidze wymiatalw mlodosci sie rozne glupoty robi najwazniejsze ze wie co lepsze i ze wybral dobra droge
![]()
:lol:

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: