--->MKS MŁAWA-RUCH Chorzów<---

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Gość

#121 Post autor: Gość » 27 maja 2005, o 21:34

ku*** wstyd i gańba ,przegrano ze wsia kerej ani na mapie niy ma. Te ku*** niy są godne nosić niebieskiej koszulki .
2 sprawa jak idzie 2 karnych w jednym szpilu niy trafić ku*** w takim ważnym szpilu ? To co oni grajom to jest ku***
dno !!

RAUS Z CHORZOWA WY ku***,SKOŃCZONE NIEUDACZNIKI !!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#122 Post autor: spyru » 27 maja 2005, o 21:36

:evil: :evil: :evil:
To sie porzygać można
Nieudaczniki za***ane. Nie wiem co mam napisać bo mnie roznosi :evil:
RUCH TO MY A NIE WY

Awatar użytkownika
olsen70
Kontakt:

#123 Post autor: olsen70 » 27 maja 2005, o 21:36

zawodnicy gratuluja wom jednego żeście wdupcyli tak zasłużony klub w takie GÓWNO -chociarz WY i tak tego nie czytocie bo jakbyście to czytali to byście sami z tond PITALI z samyj gańby.Z wami niestety trefiemy do III ligi ale WOM wtedy biada . je*** WSZYSTKICH NIBY GRAJKOW z niebieskom eRkom na piersi wszyscy GOROLE RAUS.
STARY KLIMZOWIEC

nudny

#124 Post autor: nudny » 27 maja 2005, o 21:41

WOJNA WOJNA WOJNA wp***dol wp***dol wp***dol
a kto klaszcze ten jest z nimi hej! hej! :) liga jest ustawiona pilkarzyki sa ku***mi sedziowie biznesmenami w zakresie handlu a kibice KLASZCZA w dlonie KLAKIERZY KLAKIERZY WAM SIE TEZ ku*** NALEZY!!!!

ruby z kaliny

#125 Post autor: ruby z kaliny » 27 maja 2005, o 21:43

Obrazek[/quote]
tak jak napisane kieby grali chopcy lod nos coby im zalezalo na tych barwach tyj ziemi to by bylo colkiem inaczy

SODA

#126 Post autor: SODA » 27 maja 2005, o 21:48

akurat karnych niy szczelyly SLONZOKI ,ale jo z inny beczki w koncu my dostali 2 karne to moze czorne bydom za nami.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#127 Post autor: gerhat » 27 maja 2005, o 21:50

SODA pisze:akurat karnych niy szczelyly SLONZOKI ,ale jo z inny beczki w koncu my dostali 2 karne to moze czorne bydom za nami.
no będom czarne za naszą ... trumną

rafcik123

#128 Post autor: rafcik123 » 27 maja 2005, o 21:51

Wieśniaki to jesteście wy,nie wykorzystać 2 karnych buahaha
nie wykorzystac sytuacju sam na sam z bramkarzem buahaha
taki niby wielki ruch a kibiców gości 0(zero) buahahaha
jak widzicie teraz ruch nie znaczy poprostu nic!!!!!!!
buahaha i tyle w tym temacie ode mnie a jak nie mozecie zobaczyc MŁAWY na mapie to juz z wami jest coś nie tak!!!
Aha jeszcze jedno piszecie tu jak jakies głupie cipy hehe po jakiemu to jest bo ja tu nie moge tego ścierwa zrozumieć.Myślałem ze Ruch ma spoko kibiców a tu rozczarowanie,juz Radomiacy są od was bardziej inteligentni.Pozdro z Polski dla niemców

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#129 Post autor: spyru » 27 maja 2005, o 21:54

ban temu inteligentowi :evil:
Ostatnio zmieniony 27 maja 2005, o 21:56 przez spyru, łącznie zmieniany 1 raz.

SODA

#130 Post autor: SODA » 27 maja 2005, o 21:54

gerhat pisze:
SODA pisze:akurat karnych niy szczelyly SLONZOKI ,ale jo z inny beczki w koncu my dostali 2 karne to moze czorne bydom za nami.
no będom czarne za naszą ... trumną
wierz do konca a bydziesz wielki.

nudny

#131 Post autor: nudny » 27 maja 2005, o 21:56

pastuchu powiedz czy byles czy byles kiedys w chorzowie? jezeli byles nic nie widziales bo jeszcze szybciej wypierdalales!!! rymuje se dzisaj

ishateR

#132 Post autor: ishateR » 27 maja 2005, o 21:56

rafcik123 pisze:Wieśniaki to jesteście wy,nie wykorzystać 2 karnych buahaha
buahaha i tyle w tym temacie ode mnie a jak nie mozecie zobaczyc MŁAWY na mapie to juz z wami jest coś nie tak!!!
Aha jeszcze jedno piszecie tu jak jakies głupie cipy hehe po jakiemu to jest bo ja tu nie moge tego ścierwa zrozumieć.Myślałem ze Ruch ma spoko kibiców a tu rozczarowanie,juz Radomiacy są od was bardziej inteligentni.Pozdro z Polski dla niemców
przepraszam mozesz pokazac na mapie gdzie niby lezy ta mława ? bo ani z hu** nie umia znalesc
aha i jeszcze jedno mozesz mi zapodac zdjecia waszego stadionu ? bylbym wdzieczny

Awatar użytkownika
rubin
Kontakt:

#133 Post autor: rubin » 27 maja 2005, o 21:57

ten post napisany w podzieńce dla naszych grajków.

My kibice Ruchu serdecznie dziękujemy za super grę, która dostarcza nam tyle radości i satysfakcji. Niewątpliwie noszenie "R" na piersiach w dzisiejszych czasach jest oznaką dumy i chwały a to wszystko dzięki wam drodzy grajkowie. Wasze zaangażowanie i determinacja oraz wysoki poziom gry powoduje iż na mecze chodzi coraz więcej ludzi i coraz więcej ludzi interesuje los Naszego klubu. Serdecznie za to wszystko dziękujemy. Z poważaniem kibic Ruchu

ruby z kaliny

#134 Post autor: ruby z kaliny » 27 maja 2005, o 21:58

rafcik123 pisze:Wieśniaki to jesteście wy,nie wykorzystać 2 karnych buahaha
chciolbych cie spotkac kajs nad morzem w jakis knajpce.... internetowy napinaczu a wtedy bys lobejrzol jakich Ruch mo gryfnych kibicow - czytej spoko gorolu
a tera wypad z tego forum tu je twoje jak sie nie myla http://www.mlawa.w.szu.pl/

Luke

#135 Post autor: Luke » 27 maja 2005, o 21:59

sadik pisze:przepraszam mozesz pokazac na mapie gdzie niby lezy ta mława ? bo ani z hu** nie umia znalesc
aha i jeszcze jedno mozesz mi zapodac zdjecia waszego stadionu ? bylbym wdzieczny
Mława leży zaraz nad Ciechanowem. :wink: PS.Niech te ci*** z Mławy nie myślom że my są takie tempe i nie wiemy kaj leży ich "ku***dołek" poprostu się denerwujemy że taka wiocha nam spuściła łomot bo że to wiocha to nie ma ku temu NAJMNIEJSZYCH wątpliwości :!: :roll: :lol:
Ostatnio zmieniony 27 maja 2005, o 22:05 przez Luke, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ