--->MKS MŁAWA-RUCH Chorzów<---
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- olsen70
- Kontakt:
zawodnicy gratuluja wom jednego żeście wdupcyli tak zasłużony klub w takie GÓWNO -chociarz WY i tak tego nie czytocie bo jakbyście to czytali to byście sami z tond PITALI z samyj gańby.Z wami niestety trefiemy do III ligi ale WOM wtedy biada . je*** WSZYSTKICH NIBY GRAJKOW z niebieskom eRkom na piersi wszyscy GOROLE RAUS.
STARY KLIMZOWIEC
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wieśniaki to jesteście wy,nie wykorzystać 2 karnych buahaha
nie wykorzystac sytuacju sam na sam z bramkarzem buahaha
taki niby wielki ruch a kibiców gości 0(zero) buahahaha
jak widzicie teraz ruch nie znaczy poprostu nic!!!!!!!
buahaha i tyle w tym temacie ode mnie a jak nie mozecie zobaczyc MŁAWY na mapie to juz z wami jest coś nie tak!!!
Aha jeszcze jedno piszecie tu jak jakies głupie cipy hehe po jakiemu to jest bo ja tu nie moge tego ścierwa zrozumieć.Myślałem ze Ruch ma spoko kibiców a tu rozczarowanie,juz Radomiacy są od was bardziej inteligentni.Pozdro z Polski dla niemców
buahaha i tyle w tym temacie ode mnie a jak nie mozecie zobaczyc MŁAWY na mapie to juz z wami jest coś nie tak!!!
Aha jeszcze jedno piszecie tu jak jakies głupie cipy hehe po jakiemu to jest bo ja tu nie moge tego ścierwa zrozumieć.Myślałem ze Ruch ma spoko kibiców a tu rozczarowanie,juz Radomiacy są od was bardziej inteligentni.Pozdro z Polski dla niemców
przepraszam mozesz pokazac na mapie gdzie niby lezy ta mława ? bo ani z hu** nie umia znalescrafcik123 pisze:Wieśniaki to jesteście wy,nie wykorzystać 2 karnych buahaha
aha i jeszcze jedno mozesz mi zapodac zdjecia waszego stadionu ? bylbym wdzieczny
- rubin
- Kontakt:
ten post napisany w podzieńce dla naszych grajków.
My kibice Ruchu serdecznie dziękujemy za super grę, która dostarcza nam tyle radości i satysfakcji. Niewątpliwie noszenie "R" na piersiach w dzisiejszych czasach jest oznaką dumy i chwały a to wszystko dzięki wam drodzy grajkowie. Wasze zaangażowanie i determinacja oraz wysoki poziom gry powoduje iż na mecze chodzi coraz więcej ludzi i coraz więcej ludzi interesuje los Naszego klubu. Serdecznie za to wszystko dziękujemy. Z poważaniem kibic Ruchu
My kibice Ruchu serdecznie dziękujemy za super grę, która dostarcza nam tyle radości i satysfakcji. Niewątpliwie noszenie "R" na piersiach w dzisiejszych czasach jest oznaką dumy i chwały a to wszystko dzięki wam drodzy grajkowie. Wasze zaangażowanie i determinacja oraz wysoki poziom gry powoduje iż na mecze chodzi coraz więcej ludzi i coraz więcej ludzi interesuje los Naszego klubu. Serdecznie za to wszystko dziękujemy. Z poważaniem kibic Ruchu
chciolbych cie spotkac kajs nad morzem w jakis knajpce.... internetowy napinaczu a wtedy bys lobejrzol jakich Ruch mo gryfnych kibicow - czytej spoko gorolurafcik123 pisze:Wieśniaki to jesteście wy,nie wykorzystać 2 karnych buahaha
a tera wypad z tego forum tu je twoje jak sie nie myla http://www.mlawa.w.szu.pl/
Mława leży zaraz nad Ciechanowem.sadik pisze:przepraszam mozesz pokazac na mapie gdzie niby lezy ta mława ? bo ani z hu** nie umia znalesc
aha i jeszcze jedno mozesz mi zapodac zdjecia waszego stadionu ? bylbym wdzieczny

Ostatnio zmieniony 27 maja 2005, o 22:05 przez Luke, łącznie zmieniany 1 raz.