simonsays napisał:
"Wiecie co?? Tak sobie pomyślałem, że gdyby nie nasze FORUM oraz STRONKA, to całe to zdenerwowanie kiboli mogłoby się przerzucić bezpośrednio na kopaczy. Mam tu na myśli sytuacje podobną do tej, gdy kibole je***ej w dupe gieksy skopali swoich cieniarzy. I chwala moderatorom oraz K.Kubickiemu za to, ze to ciagna, bo uwazam, ze skopanie naszych obibokow nie przyniosloby zamierzonego skutku. Wrecz przeciwnie, mogloby przyniesc skutek odwrotny. Jo jeszcze mom tako uwaga. Najezdzocie na bajtli a niektorzy, dorosli jak sadza, robia tu takie bledy ortograficzne, ze leb boli. Rozumia slaskie pismo, ale bez kitu, niy wszystko sie pisze tak jak sie godo To tak niy w temacie, ale kurde rzuco sie w oczy jak sie czyto to nasze FORUM. A jak jo zaczol na szpile lazic, to tez zech niy wiedziol z kim to gromy z Warta Poznan czy Namyslow. Z czasem to wlazi w krew. Pozwolcie im lazic, nie pozwoplcie kozaczyc w spiewie i zachowaniu. Nojlepij na 5 lub 4 ich dac, bo jak bydom siedzieli na 1 to jak dorosna to sie im nie bedzie chcialo spiewac (bo sie tego od wapniakow nie naucza) Trza sie za nich wziac teroz to momy okazja stworzyc inteligente pokolenie kibicow
Jeszcze tylko cos apropos kopaczy... Moj trener na uczelni godo nom jak nom cos niy wylazi: "Niy strzelil zes gola bos glupi" albo "To co pilkarz mo w glowie (inteligencja) widac potem na szpilu, jak zes jest madry, to dobrze grosz" Moze naszym kopaczom brakuje 5 klepki...? Kto to wie. Jedno jest pewne, bez przetrzasniecia, totalnego przemeblowania, zmian u podstaw tego klubu nie momy co marzyc o poprawie. Bo strazaki jak sie jaro kajs to gasza u zrodla pozaru. Tu trza dotrzec do tego zrodla.
PozdRo dla wieRnych."
Niy wiym coś chcioł pokozać w Twoji wypowiedzi. To że umis pisać w gwarze sląski, czy to, że łazis na uczelnio. W/g mnie, ani jedno, ani druge Ci niy wyszło. A tyn Twoj tryner na ty Twoji uczelni tyz jest ciekawy facet. Kurde, do dziś żech niy wiedzioł, że kopacz (rozumia, że chodzi o zawodnika zajmującego sie grą w pilkę nożną?), w gowie powiniyn mieć inteligencję. Mom propozycja. W kraju jest bezrobocie, nawet wśród ludzi wykształconych, czyli mądrych, jak godo Twój tryner, poszukejmy wsród nich ludzi z tytułami inż., mgr, dr, prof., może Oni uzdrowią Niebieskich???.