Ruch - Radomsko

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#121 Post autor: HKSADIK » 8 maja 2005, o 00:40

Może cieszyć tylko zwycięstwo i 3 punkty...Gra jaka była każdy widział-takiego słabego Ruchu dawno nie widziałem :? :? I powiem wam,że już nie mam siły klnąć na nich...Oni to i tak w du*** mają..Mam tylko jedno życzenie-Utrzymajcie sie w 2 lidze i sp***dalać!!!W Ruchu jest miejsce dla naszych wychowanków,oraz takich piłkarzy jak:Nowak(super bramkarz),Smarzyk...Boje sie co sie może stać w czwartek...No ale pożyjemy zobaczymy...
ku*** MAĆ Chorzów GRAĆ-RUCH TO MY A NIE WY 8) 8)

A racja Sadik 8) 8) Trzeba być optymistą :wink: pozdRo
Ostatnio zmieniony 8 maja 2005, o 11:45 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.

TAU1920ZEN

#122 Post autor: TAU1920ZEN » 8 maja 2005, o 00:55

Nie wiem czy ktos to pisoł czy nie ale mnie najbardziej podobała sie atmosfera po gwizdku"wy***rdalać" i to właśnie oddaje cały klimat meczu!!!!!!!!!!!!!!ps.only Nowak na barva zasłużył!!!

ishateR

#123 Post autor: ishateR » 8 maja 2005, o 00:56

HKSADIK pisze:Może cieszyć tylko zwycięstwo i 3 punkty...Gra jaka była każdy widział-takiego słabego Ruchu dawno nie widziałem :? :? I powiem wam,że już nie mam siły klnąć na nich...Oni to i tak w du*** mają..Mam tylko jedno życzenie-Utrzymajcie sie w 1 lidze i sp***dalać!!!W Ruchu jest miejsce dla naszych wychowanków,oraz takich piłkarzy jak:Nowak(super bramkarz),Smarzyk...Boje sie co sie może stać w czwartek...No ale pożyjemy zobaczymy...
ku*** MAĆ Chorzów GRAĆ-RUCH TO MY A NIE WY 8) 8)
:D ciebie sie juz utrzymanie w 1 lidze marzy :lol:
pozdro 8) [/b]

Awatar użytkownika
brykol-chorzow
Kontakt:

#124 Post autor: brykol-chorzow » 8 maja 2005, o 09:13

Jo powiem ino tak... czuja się jak po przegranym szpilu tylko nie umi do mnie wleźć że my tak "wysoko" w tabeli poszli
[img]http://img254.imageshack.us/img254/5118/aaej7.jpg[/img]

willem

#125 Post autor: willem » 8 maja 2005, o 09:46

brykol-chorzow pisze:Jo powiem ino tak... czuja się jak po przegranym szpilu tylko nie umi do mnie wleźć że my tak "wysoko" w tabeli poszli

Dokladnie :? :? :shock:

Blue Fan!

#126 Post autor: Blue Fan! » 8 maja 2005, o 09:58

no ku*** w koncu3pkt :lol: ale to co grali zenada sibik mosór srutwa wy***rdalac :twisted: teroz kolej na piast wierza w zwyciestwo 8) ale znając zycie remis :cry: zawsze cos :wink:

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#127 Post autor: Wilus » 8 maja 2005, o 10:05

Panowie, czy to, ze Fornalak sciagnal Fosmanczyka i Wawrzynczoka byo czyms spowodowane. ( wedlug mnie Fosa zagral OK, udane kiwki, wciepki , calkiem przyzwoicie ). Wedlug mnie powinni zejsc Srutwa i Bizak, no ale jak trener jest ich najlepszym przyjacielem to niestety musimy ogladac ta indolencje jaka prezentuja. A szkoda, bo mlodziez wcale im w tym sezonie nie ustepuje.
Poziom beznadziejny meczu, ciesza tylko 3 punkty. Piatka dla Nowaka za udane interwencje po ktorych Radomsko cudem tylko nie zremisowalo.

Wilus

Psychooooooo

#128 Post autor: Psychooooooo » 8 maja 2005, o 10:06

Mecz kompletnie do dupy , dno , zenada !! Z tego co bylo widac na boisku to radomsko bylo rownozednym rywalem , a pod koniec byli juz duzo lepsi !!! Srutwa ty zacznij grac wkoncu!!!! z reszta nie tylko ty . 3pkt sa to cieszy , ale gra jest tak ch***wa ze az oczy bola!!! RUCH TO MY A NIE WY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#129 Post autor: Neo » 8 maja 2005, o 10:14

Na pochwałe po tym meczu zasłużyli: Nowak, Ćwielong, Smarzyński, Kutschma i Foszmańczyk. Może być ktoś zdziwiony Fosą, ale radził sobie po tej jego stronie aż miło, tylko czasami ostatniego podania zabrakło. Błąd to moim zdaniem wprowadzenie Mosóra, zamiast niego mógł wejść Janoszka - rozgrzewał się około 20 minut. Sibik to już totalna pomyłka...

Piszecie, że w młynie było 50 osób w tym 30 dzieciaków. A czymu tak jest, że dzieciaków jest więcej niż tych starszych :?: Pomyślcie :wink: P.S. Szkoda, że nie było flag na płot wywieszonych.

Wyrobek po meczu z Polkowicami (remis) na konferencji był zadowolony, śmiał się i gratulował. Fornalak po meczu z Radomskiem (wygrana) był zawiedziony (smutny).

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#130 Post autor: Lutz » 8 maja 2005, o 10:45

Mario , Biza Raus :?: :?: :?: Jo rozumia że grajom padlina , zresztą tak jak wszyscy , tylko sie pytom kto bydzie te tory strzyloł ?? Jak jest tak jest wszyscy wiedzom , ale póki co niy momy nikogo co by te 1:0 ze Radomskiem wcis do tora. Fakt że potrzebujom 20 setek co by jedna wykorzystać , ale właśnie o to chodzi że narazie że nikt oprócz nich tych sytuacji niy mo. Tabela nojlepszych strzelców niy kłamie Mario , Biza , Pepe a potym długo , długo nic . Tym co tak przezywajom na tych dwuch polecom przeanalizowanie tabeli II ligi, torów - bez nich stoimi teroz tam kaj Radomsko . Tak jest w tym roku i tak było rok tymu - bez nich gromy teroz niy w II lidze a w III z Rozwojem. A słowa "Mario wypierd..........." uważom już za dużo przesadzone, chciołbych tak richtig co by właśnie Ci dwoje nom liga uratowli . Już nie roz my to przerobiali - noprzód było wy***rdalać, a potym Bizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :!: :!: :!: .

ruby z kaliny

#131 Post autor: ruby z kaliny » 8 maja 2005, o 10:47

muszymy sie zastanowic czego chcymy-abo pjynkny gry i zero punktow-abo chujni i ciułania punkcikow aby sie uratowac przed barazami bo w nich z tom grom momy pewny wp***dol[/img]

rumcajs_79
Kontakt:

#132 Post autor: rumcajs_79 » 8 maja 2005, o 11:05

tu niema co dyskotowac tu cza faceta z duzymi jajami zeby umial podejmowac trodne decyzje i zeby to niebyła kolezenska piłka tylko zawodowy futbol dopuki niepojawi sie trener co stawia na gre a nie kolegow to my mozemy sie tu spuszczac a to i tak jak grochem o sciane!sami zreszta widzicei kto jak gra i niema co tu gdybac tylko młodych wpuszczac co maja ambicej a nie robic z naszego klubu klub spokojnej starosci dla nieudacznikow!

Katowiczanin

#133 Post autor: Katowiczanin » 8 maja 2005, o 13:07

Już w sobotę możemy wyśrubować rekord. Do tej pory najniższa liczba widzów to 913 w meczu z Amicą kilka lat temu. Wtedy faworytem była Amica, teraz faworyta trudno wskazać. No ale jest nowa miotła więc może wygramy
I Nie Padł Rekord :D :D :D

Kobold
Kontakt:

#134 Post autor: Kobold » 8 maja 2005, o 13:52

Kilka osób jest zdziwionych ze chcemy wywalis Srutwe i Bize mimo ze oni strzelili dla nas wiekszosc bramek w tym sezonie. Prawda jest jednak taka ze nie graja nic i tylko przypadkowi mozna chyba przypiac ze cos im sie uda strzelic. a co do argumentu ze to oni strzelili a nie inni to ja mam pytanie czy ktos byl probowany zamist nich ?? Janoszka zostal wybrobowany dopiero jak tamci wisieli za kartki a Linder zostal wypozyczony bo przeciez napastnikow nie potrzebujemy :evil: Prawda jest taka ze na chwile obecna jestesmy na nich skazani bo nie ma nikogo kto moglby za nich grac ( i to jest wina zlego doboru kadry przed sezonem ).

Chyba zeby wyprobowac wariant Smarzynski do ataku a Musial na skrzydlo.

jonasz

#135 Post autor: jonasz » 8 maja 2005, o 21:42

simonsays napisał:
"Wiecie co?? Tak sobie pomyślałem, że gdyby nie nasze FORUM oraz STRONKA, to całe to zdenerwowanie kiboli mogłoby się przerzucić bezpośrednio na kopaczy. Mam tu na myśli sytuacje podobną do tej, gdy kibole je***ej w dupe gieksy skopali swoich cieniarzy. I chwala moderatorom oraz K.Kubickiemu za to, ze to ciagna, bo uwazam, ze skopanie naszych obibokow nie przyniosloby zamierzonego skutku. Wrecz przeciwnie, mogloby przyniesc skutek odwrotny. Jo jeszcze mom tako uwaga. Najezdzocie na bajtli a niektorzy, dorosli jak sadza, robia tu takie bledy ortograficzne, ze leb boli. Rozumia slaskie pismo, ale bez kitu, niy wszystko sie pisze tak jak sie godo To tak niy w temacie, ale kurde rzuco sie w oczy jak sie czyto to nasze FORUM. A jak jo zaczol na szpile lazic, to tez zech niy wiedziol z kim to gromy z Warta Poznan czy Namyslow. Z czasem to wlazi w krew. Pozwolcie im lazic, nie pozwoplcie kozaczyc w spiewie i zachowaniu. Nojlepij na 5 lub 4 ich dac, bo jak bydom siedzieli na 1 to jak dorosna to sie im nie bedzie chcialo spiewac (bo sie tego od wapniakow nie naucza) Trza sie za nich wziac teroz to momy okazja stworzyc inteligente pokolenie kibicow
Jeszcze tylko cos apropos kopaczy... Moj trener na uczelni godo nom jak nom cos niy wylazi: "Niy strzelil zes gola bos glupi" albo "To co pilkarz mo w glowie (inteligencja) widac potem na szpilu, jak zes jest madry, to dobrze grosz" Moze naszym kopaczom brakuje 5 klepki...? Kto to wie. Jedno jest pewne, bez przetrzasniecia, totalnego przemeblowania, zmian u podstaw tego klubu nie momy co marzyc o poprawie. Bo strazaki jak sie jaro kajs to gasza u zrodla pozaru. Tu trza dotrzec do tego zrodla.
PozdRo dla wieRnych."

Niy wiym coś chcioł pokozać w Twoji wypowiedzi. To że umis pisać w gwarze sląski, czy to, że łazis na uczelnio. W/g mnie, ani jedno, ani druge Ci niy wyszło. A tyn Twoj tryner na ty Twoji uczelni tyz jest ciekawy facet. Kurde, do dziś żech niy wiedzioł, że kopacz (rozumia, że chodzi o zawodnika zajmującego sie grą w pilkę nożną?), w gowie powiniyn mieć inteligencję. Mom propozycja. W kraju jest bezrobocie, nawet wśród ludzi wykształconych, czyli mądrych, jak godo Twój tryner, poszukejmy wsród nich ludzi z tytułami inż., mgr, dr, prof., może Oni uzdrowią Niebieskich???.

ODPOWIEDZ