Ruch Chorzów - Korona Kielce
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Naprowdy szpil zaj..... ale nie byda sie ropisywol bo kozdy widziol jak grali.
Bogdan Kalus Na Zawsze z Ruch-em. Szkoda ze se chop nie strzelol tego karnego.
Ale mam dwa powody do radosci Zwyciestwo Ruch-u i zlapalem koszulke numer "7" Dawid Bartos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:!!!!: :flaga: :!!!!: :pijaki: :pijaki:
Bogdan Kalus Na Zawsze z Ruch-em. Szkoda ze se chop nie strzelol tego karnego.
Ale mam dwa powody do radosci Zwyciestwo Ruch-u i zlapalem koszulke numer "7" Dawid Bartos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:!!!!: :flaga: :!!!!: :pijaki: :pijaki:
- Rafi88
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Naprawde je*** mnie ile ludzi chodzi na Ruch , jak dla mnie mogloby być zawsze te 1500 osób co dziś , 1500 tych najwierniejszych tych którzy dzis w deszczu przy takiej pogodzie prawie przez cały czas prowadzili doping!!!!mecz super byla walka walka i jeszcze raz walka.ch** w dupe tym którzy na poprzednim meczu tak kurwowali na Maria i Bizaka ....kolejny bardzo dobry mecz w ich wykonaniu i no dwie przepiekne bramki Bizackiego!!!Mario dołozyl jedną i to swiadczy kto jest filarem tej drużyny!!!!NIEBIESCY DZIEKUJE ZA WALKE ZA WYNIK I ZA TRZY PUNKTY!!!!!
SZACUNEK DLA PANA BOGDANA KALUSA SZKODA TYLKO,ZE ZA MOWIENIE PRAWDY ODEBRANO MU MIKROFON. WYNIK O KTÓRYM MOGLISMY TYLKO MARZYC JAK WIDAC Z KAZDYM SKLADEM MOZNA WYGRAC JAK SIE WALKE PODEJMUJE, GDYBY PIŁKARZE MIELI NORMALNE WARUNKI NAPEWNO WIECEJ BY NAM RADOSCI DOSTARCZALI. MIŁE ZAKONCZENIE RUNDY.POZDRAWIAM