Też bym tak zrobił i bym jeszcze ściepnoł koszulke :lol:Lutz pisze:Niy zypominejmy o jednym ........to jest fussbal , po strzyleniu bramki wszystkich ponoszą emocje , szczegolnie w takim meczu. Niy dziwia sie Mariowi , jo na jego miejscu zrobiłbych to samo. Co niy zmiynio faktu ze może zaś kiedys go zabraknąć. Taki czy inny gest swiadczy jednak o tym że sa w Ruchu jeszcze kopacze którzy żyjom klubem i szpilem. Ktoś komu na niczym nie zależy , ktoś kto "przechodzi" obok meczu nie zareaguje w ten sposób. Jo odebroł to w ten sposób : tyn palec niy boł tylko palcym Maria , pokozoł go w imieniu naszym ( większości kibiców) , i w imieniu klubu .
pzdr
ŁKS-RUCH
- Neo
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Neokibol19R20 napisał:
Lutz - owszem masz troche racji, ale pamiętajmy że nasi "zbawcy" z Warszawki tyko czekają na takie sytuacje. Mario to jest doświadczony chłop i nie powinie sie tak zachować. Pewnie, że jest to jakaś forma integracji z klubem i kibicami, ale można to robić inaczej, choćby dzisiaj na biesiadzie....
pozdRo
Jakoś nie widze związku :roll:spyru napisał:
Honor to jest honor, a głupota to głupota. Nazywajmy rzeczy po imieniu. Jeżeli dla Ciebie, Łysy, wyznacznikiem przywiązania do Śląskich ziem i honoru jest pokazanie kibicom środkowego palca, to my sie chyba nie rozumiemy.
Uważam, że jakby Mario tego nie zrobił, to nikt by nie podważył honoru i dumy Śląskiej, nikt by nie napisał że Śrutwa nie ma jaj, bo nie pokazał fuckoffa ełkaesiakom. Z Mławą, najsłabszą chyba drużyną w 2 lidze, graliśmy osłabieni min. przez głupie kartki Śrutwy i Bizaka. Każdy widział jakie były tego efekty. Kadre mamy jaką mamy i dlatego należy unikać takich sytuacji, tym bardziej że Ruch jest klubem , który zajmuje ostatnie miejsce w tabelce 2 ligi pod tytułem: fairplay.
pozdRawiam
Tu się nie zgodze. Przynajmniej co do Bizaka. To był chyba szpil z KSZO jak Ruch wychodził z kontrą i sie fajnie zapowiadała a było w tym momencie 3:3. A jakiś z KSZO leciał i sie obalił. Bizak wybił bala. A mogła być z tego brama. A gostek z kszo polezal poczekal jak Bizak wybije i wstal. Udawal sekunde ze utyka i od razu... Wedlug mnie Bizak powinien za to dostać od PZPNU nagrode
Lutz - owszem masz troche racji, ale pamiętajmy że nasi "zbawcy" z Warszawki tyko czekają na takie sytuacje. Mario to jest doświadczony chłop i nie powinie sie tak zachować. Pewnie, że jest to jakaś forma integracji z klubem i kibicami, ale można to robić inaczej, choćby dzisiaj na biesiadzie....
pozdRo
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
Dobrze powiedzianeLutz pisze:Niy zypominejmy o jednym ........to jest fussbal , po strzyleniu bramki wszystkich ponoszą emocje , szczegolnie w takim meczu. Niy dziwia sie Mariowi , jo na jego miejscu zrobiłbych to samo. Co niy zmiynio faktu ze może zaś kiedys go zabraknąć. Taki czy inny gest swiadczy jednak o tym że sa w Ruchu jeszcze kopacze którzy żyjom klubem i szpilem. Ktoś komu na niczym nie zależy , ktoś kto "przechodzi" obok meczu nie zareaguje w ten sposób. Jo odebroł to w ten sposób : tyn palec niy boł tylko palcym Maria , pokozoł go w imieniu naszym ( większości kibiców) , i w imieniu klubu .
pzdr
- Neo
- Kontakt:
Mnie chodziło a zreszta kit z tymspyru pisze:Neokibol19R20 napisał:Jakoś nie widze związku :roll:spyru napisał:
Honor to jest honor, a głupota to głupota. Nazywajmy rzeczy po imieniu. Jeżeli dla Ciebie, Łysy, wyznacznikiem przywiązania do Śląskich ziem i honoru jest pokazanie kibicom środkowego palca, to my sie chyba nie rozumiemy.
Uważam, że jakby Mario tego nie zrobił, to nikt by nie podważył honoru i dumy Śląskiej, nikt by nie napisał że Śrutwa nie ma jaj, bo nie pokazał fuckoffa ełkaesiakom. Z Mławą, najsłabszą chyba drużyną w 2 lidze, graliśmy osłabieni min. przez głupie kartki Śrutwy i Bizaka. Każdy widział jakie były tego efekty. Kadre mamy jaką mamy i dlatego należy unikać takich sytuacji, tym bardziej że Ruch jest klubem , który zajmuje ostatnie miejsce w tabelce 2 ligi pod tytułem: fairplay.
pozdRawiam
Tu się nie zgodze. Przynajmniej co do Bizaka. To był chyba szpil z KSZO jak Ruch wychodził z kontrą i sie fajnie zapowiadała a było w tym momencie 3:3. A jakiś z KSZO leciał i sie obalił. Bizak wybił bala. A mogła być z tego brama. A gostek z kszo polezal poczekal jak Bizak wybije i wstal. Udawal sekunde ze utyka i od razu... Wedlug mnie Bizak powinien za to dostać od PZPNU nagrode
pozdRo
- wolfik
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Mariusz - Szacunek na ZAWSZE!! A ja ponawiam pytanie z Chata - gdzie sa Ci, co go chieli 1,5 roku temu wyslac na wakacje?? Uderzcie sie w piers!! Ten czlowiek robi wszystko co moze na boisku, jest z kibicami i poza meczami i treningami walczy o klub. Ilu z was by bylo stac na takie cos? Klub to jego cale zycie juz chyba... 8) Niebiescy!!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
jo to samo powtarzom caly czosPatton pisze:Mariusz - Szacunek na ZAWSZE!! A ja ponawiam pytanie z Chata - gdzie sa Ci, co go chieli 1,5 roku temu wyslac na wakacje?? Uderzcie sie w piers!! Ten czlowiek robi wszystko co moze na boisku, jest z kibicami i poza meczami i treningami walczy o klub. Ilu z was by bylo stac na takie cos? Klub to jego cale zycie juz chyba... 8) Niebiescy!!!

-
- Kontakt:
Patton - tu masz czlowieka, ktory chcial wyslac Srutwe na wakacje - i chce tego dalej.
nie podwazam tego, co robi dla ruchu i czym jest w ruchu, ale jego era pilkarska juz minela... niestety... i powtrorze to, za co mnie opieprzano w zeszlym roku - mianowice bramki strzela przewaznie jak sie bal od niego odbije (jak to mialo miejsce przez wiekszosc zeszlego sezonu)
czekam na ataki...
srutwa jest wielki, ale na boisku to juz on niezawiele pokaze:(
nie podwazam tego, co robi dla ruchu i czym jest w ruchu, ale jego era pilkarska juz minela... niestety... i powtrorze to, za co mnie opieprzano w zeszlym roku - mianowice bramki strzela przewaznie jak sie bal od niego odbije (jak to mialo miejsce przez wiekszosc zeszlego sezonu)
czekam na ataki...
- Lutz
- Kontakt:
A mosz lepszego na jego miejscebolo23 pisze:Patton - tu masz czlowieka, ktory chcial wyslac Srutwe na wakacje - i chce tego dalej.
czekam na ataki...

Młodzierz pokozała z Mławą na wiela ich stać , poza może ambicjom - nic.
W tyn sposób niy uratujemy II ligi niy wspominając już o awansie. To że sie bal od niego odbije ?? Pomyśl o czyn to świadczy ?? Niy stoi w tym miejscu nikt inny tylko Mariusz , a wto potym pymiynto jak padła brama ??
Co do jego palca jeszcze roz powtarzom , to jest rezultat zaangażwanio i życio szpilym i klubym. Może to i niy piykne co zrobił , ale jo wcale niy mom mu tego za złe, wręcz przeciwnie - niy on piyrszy i niy ostatni.
Mariusz - Szacunek na ZAWSZE!! A ja ponawiam pytanie z Chata - gdzie sa Ci, co go chieli 1,5 roku temu wyslac na wakacje?? Uderzcie sie w piers!! Ten czlowiek robi wszystko co moze na boisku, jest z kibicami i poza meczami i treningami walczy o klub. Ilu z was by bylo stac na takie cos? Klub to jego cale zycie juz chyba... Niebiescy!!!
I wszystko na ten temat

› Mariusz Śrutwa 6
› Piotr Ćwielong 3
› Krzysztof Bizacki 3
› Rafał Wawrzyńczok 1
A co powiecie na ta mało tabelka powyży

Skuli mie może sie tyn bal od niego jesze roz tela odbijać i wpadać do tora.
pzdr
Ostatnio zmieniony 23 paź 2004, o 22:24 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.
albo na tym forum są osoby za młode, albo majace za krótką pamieć i chyba nie pamietają Józy Nowoka, albo Mietka Szewczyka. Bo ja pamietam ich dobrze. Przywódcy drużyny, prowokujący innych piłkarzy, kibiców, walczący dawno za granicami faulu. Ale byli przywódcami i nikt im nie miał nic za złe.
A teraz jak sie roz Śrutwa zdenerwowoł i pokozoł coś komuś, to wielkie pretensje. Teraz jest brzydki, a jak ryczy na piłkarzy i jak ich do gry mobilizuje, to jest dobry ??
Decydujcie się, czy chcecie mieć ułozonych piłkarzy, którzy traktują klub, jak kolejny etap pracy, czy walczących i oddanych klubowi, bo jeśli to drugie, to co jakiś czas taka sprawa wyskoczy.
A teraz jak sie roz Śrutwa zdenerwowoł i pokozoł coś komuś, to wielkie pretensje. Teraz jest brzydki, a jak ryczy na piłkarzy i jak ich do gry mobilizuje, to jest dobry ??
Decydujcie się, czy chcecie mieć ułozonych piłkarzy, którzy traktują klub, jak kolejny etap pracy, czy walczących i oddanych klubowi, bo jeśli to drugie, to co jakiś czas taka sprawa wyskoczy.
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja nie mówie że Srutwa jest zły czy dobry. Należy mu sie ogromny szacunek za to co zrobił dla Ruchu i co dalej robi. Uważam tylko że mógł sobie darować ten gest. I tyle. A "wojownikiem" to on nigdy nie był, co najwyżej prowokatorem. Takie jest moje zdanie.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!