Ruch - Piast

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Niebieska
Kontakt:

#121 Post autor: Niebieska » 3 paź 2004, o 09:09

PS. SoRy, że nie na temat, ale kto mi zmienił podpis pod nickiem i kiedy :shock: :?: :?: :)
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

kurczak1920

#122 Post autor: kurczak1920 » 3 paź 2004, o 09:35

bo ci co mają za darmo, powinni mieć osobno brama tako starodawno do której nie trzeba biletów, ino na bramie powinno być sprawdzane za okazaniem legitymacji czy dowodu czy mosz 14 lot, a bo czyś kobita :wink: i spowodowałoby to, że:

1. mniejsze kolejki w kasach.
2. nie było by właśnie takiej sytuacji, że ktoś biere darmowy, a potem odsprzedaje bądź daje go osobie, któras takowego biletu nie powinna mieć.

Jo po prostu licza na to, że w kolejnych meczach bedzie lepiej z tą organizacja i mom nadzieja, że się wyrobią, natomiast faktem jest co jest dla mnie nie zrozumiałe, że w kasach są przynajmniej trzy osoby, a niby komputery wypierają ludzi z roboty, a tu proszę dawniej były góra dwie, a jak doszły te bramy i komputeryzacja to już są przynajmniej trzy.

Stona
Kontakt:

#123 Post autor: Stona » 3 paź 2004, o 09:35

totalny bajzel :?
za Tobą pójde w ogień, wode..

SODA

#124 Post autor: SODA » 3 paź 2004, o 11:31

co do meczu to grali dobrze duzo walki i biegania 3 ponkty wazne i tyla
i niy marudzic bo gromy coroz lepi :twisted:
co do dopingu tez byl dobry jak na te warunki unos trybuna sie pora razy
dosc poderwala yno Nowak miol takie 2 niypewne interwencje.

:flaga:

f@n

#125 Post autor: f@n » 3 paź 2004, o 11:47

ja tradycyjnie wziąłem bajtla na jeden bilet i weszliśmy razem.wogóle nie wiedziałem ze jakieś darmowe bilety sa w kasach.
tak jak pisze kurczak powinna być kasa darmowa dla kobiet a bajtle mogą włazić z dorosłym na bilet.
natomiast co do tego mojego biadolenia odnośnie gry powiem tak to jest forum kibiców i każdy może napisać tu swoje spostrzeżenia.mój pogląd na gre Ruch jest taki więc go opisałem i nie widze w tym nic nie na miejscu.nie można niewykożystywać tylko sytuacji w meczu poprostu nie można!
bo gdyby nie Pokładowski to byłby tylko je***y remis i wtedy byłoby biadolenie.
myśle że gdyby Ruch w ataku (myśle ty o napastnikach) dobrze zagrał z Piastem to cieszylibyśmy sie tyle razy co ściekowa jak nam pojechała 6:0
na koniec napisze tylko że kocham ten klub :wink: i jestem z nim na dobre i na złe

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#126 Post autor: Ozor » 3 paź 2004, o 12:03

Dlaczego nie były rozwieszone fany jesli można spytać?

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#127 Post autor: wolfik » 3 paź 2004, o 12:05

Mario z Bizą znowu prezentuja swoje festiwale nieskuteczności, dobrze, że mamy Pepe. Mrózek zaskoczył, super mecz, widać na środku sie czuje dużo lepiej, generalnie cała obrona poprawnie, choć zdarzały im sie naprawde głupie straty. Nowak poza jednym błędem bardzo dobrze. Ale największą bolączką chyba jest brak rozgrywającego, w drugiej połowie po bramie z grając z kontry mieliśmy co chwile jakies sytuacje bramkowe, ale w pierwszej połowie chopcy nie mieli kompletnie pomysłu na gre. I co do Bizaka, znowu widziałem kilka razy po nieudanym zagraniu spuszcza głowe i stoi, zamiast iść za piłką. Ale mamy 3 punkty i to sie liczy.

Jeśl chodzi o bilety, to czemu tylko 2 kasy były otwarte? No i znowu jakieś dziwne problemy z darmowymi biletami i ze żniżkami. Co to za problem poinstruować babki co i jak mają sprzedawać, a dla ochroniarzy sprawdzić bilet?

f@n

#128 Post autor: f@n » 3 paź 2004, o 12:09

a oto cytat za 90 min.w końcu to forum no nie :wink:
nebeski_ - 2 października 2004, 23:53:58 - 82.160.76.66 (172.16.1.77)
Szanowny Panie Wyrobek!
Prosze o przeprowadzenie indywidualnego treningu strzeleckiego przez cały najblizszy tydzień dla pana Śrutwy i Bizackiego, gdzyż w drugiej połowie Ci dwaj zawodnicy powinni zdobyć "z lekkim h...." 6 bramek!!!!
zgadzam sie w 100%

zonkil

#129 Post autor: zonkil » 3 paź 2004, o 12:40

i kaj byly nasze piekne fany natym szpilu

Psychooooooo

#130 Post autor: Psychooooooo » 3 paź 2004, o 13:54

bRawo panowie bRawo , czymejcie tak dalij !!!!!!

ishateR

#131 Post autor: ishateR » 3 paź 2004, o 14:26

heh wedlug strony piasta momy nie 16 a 17 pkt :lol: to chyba momy bonus od PZPN :lol:

Natalka:):)

#132 Post autor: Natalka:):) » 3 paź 2004, o 14:26

Nio wiec moje zdanie :D : mecz był nie za dobry ale tez chłopaki nie grali najgorzej.. ja chcialabym wiedziec gdzie znikly wszystkie fany? :shock: aa i co do kibicowania.. to niech niektorzy wstana nastepnym razem z tej dupy i niech spiewaja.. !!!!!!!!!!!! jeden sektor 6 stal?! a reszta? na trybunie glownej ktos tam cos spiewal.. a reszta? ej co sie z Wami dzieje? zastanowcie sie?! jesli chemy zeby chlopaki grali to my musimy im w tym pomoc! wydaje mi sie ze doping (glosniejszy) bylby dobra pomoca.. (od nas kibicow gdyz chyba nic wiecje nie mozemy zorbic). Ogonie chłopaką z sektoru 6 dziekuje za swietna atmosfere! Pozdrawiam! :*

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#133 Post autor: Patton » 3 paź 2004, o 14:49

Natalka - chyle czola przed Toba. Dziewczyna taki post napisala - moze niektorych to zmobilizuje 8) 8) PozdRawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

elane

#134 Post autor: elane » 3 paź 2004, o 14:53

No, ja sie do Natali dolaczam. Bo mnie krew zalewala jak juz ryczelismy "wszyscy wstac, ku*** mac", a reszta olewka i dalej zarla slonecznik i sie patrzala na nas jak na idiotow. Zacznijcie dopingowac Niebieskich. Chcemy aby wygrywali, wiec dajmy cos od siebie. Wielkie cmoki dla ekipy spiewajacej :P

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#135 Post autor: Patton » 3 paź 2004, o 14:56

Jeszcze wiekszy szacunek!!! :lol: Jestescie wspaniale dziewczyny!! :P :P
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ODPOWIEDZ