Sponsor

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#121 Post autor: Simone » 10 lip 2004, o 02:21

mysle ze nasz Klub powoli wychodzi na prosta ... teraz Reporter mysle ze za niedlugo znajda sie jeszcze inni sponsorzy ... moze nawet ten LMN holding jako strategiczny ... kto wie ... Ruch Chorzow i jego eRka moim zdaniem ma naprawde olbrzymia sile marketingowa tylko musimy znalezc sie w ekstraklasie i walczyc o czolowe lokaty ... Marzy mi sie jeszcze prezes ... cos w stylu Laporty z Barcelony ... czlowiek swiatly , znajacy obecne realia , inteligentny , ktoremu zalezy na RUCHU ... ktory dobrze by tym wszystkim pokierowal ... byl cierpliwy i rozsadny ... uwazam ze istnieje duza szansa na wylonienie takowego ... do tego my kibice , Stowarzyszenie ... mozemy stworzyc naprawde cos innego , dobrego ... czego jeszcze nigdzie indziej nie bylo ... oby nadchodzace wybory stworzyly solidny fundament pod to wszystko ... chyba zbytnio powialo optymizmem ale czego sie trzymac jak nie takich perspektyw ... uwazam ze czas agoni sie skonczyl ... Pyrsk

volek
Kontakt:

#122 Post autor: volek » 10 lip 2004, o 11:13

WojtekO pisze:Tylko że ten sponsor to zasługa Jurka Wyrobka :!: za co składam mu niski pokłon i dziękuję :!:
Panie Jurku,wielkie dzięki.Mam nadzieję,że teraz będzie już tylko lepiej.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

ruby z kaliny

#123 Post autor: ruby z kaliny » 10 lip 2004, o 12:57

musi byc yno lepi

Ganol
Kontakt:

#124 Post autor: Ganol » 10 lip 2004, o 13:00

No w końcu coś się dzieje.Mamy sponsora a zarazem jeszcze jedna R na koszulkach czemu nie
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#125 Post autor: grzej » 10 lip 2004, o 13:09

Cieszę się, że w kwesti sponsora się pomyliłem. Gratulacje dla osób, którym udało się to załatwić (J.Wyrobek). Teraz czekam na ciąg dalszy tj. odejscie Rogali i wzmocienia

Marek Nowak
Kontakt:

#126 Post autor: Marek Nowak » 10 lip 2004, o 16:06

Trzeba sie cieszyc z tego co mamy - ten sponsor nie kupi nam nowych graczy , ale zawsze to jakas pomoc i moze poczatek wyjscia z tarapatow finansowych.
Najwazniejsze ze kolejnych dwoch zawodnikow przedluzylo kontrakty ( Pepe ! ) , chociaz nasze straty sa coraz wieksze , bo juz 4 zawodnik odszedl do innego klubu .

niebieski78

#127 Post autor: niebieski78 » 10 lip 2004, o 22:11

trzeba sie cieszyc ze ktokolwiek chce dawac cokolwiek na nasz klub nie marudzic :!: Dla mnie skandalem jest cos innego...wczoraj widzialem nowe stroje LEEDS wczesniej Romy,Aston Villi sa za***iste! kurde co to za szmaty wciskaja naszym grajkom??!!! Slyszalem ze robi je katowicka firma Kokot (tytlko doszywa napisa dIADORA ale nawet oni potrafia robic naprawde fajne stroje(na chorzowskiej lidze halowej wiekszosc amatorow jet lepiej ubrana od Ruchu) wiec czemu to takie gowno??! ja juz nigdy nie ubiore nic z nazwa dIADORA

Darek

#128 Post autor: Darek » 10 lip 2004, o 22:45

COS DRGNEŁO MIEJMY NADZIEJE,ZE TO DOPIERO POCZĄTEK DOBRYCH WIESCI DLA RUCHU FAKTEM JEST,ŻE TO DOBRE DNI JEST SPONSOR I ZAWODNICY ZOSTAJĄ W KLUBIE KTORZY PRAWIE NAPEWNO MIELI ODEJSC. WIELKI UKŁON DLA PANA WYROBKA A TO TYLKO POTWIERDZA FAKT,ZE ROGALA JEST NASZYM NAJWIEKSZYM KŁOPOTEM KORY MUSI ZNIKNĄC!!!

tomas de toRquemada

#129 Post autor: tomas de toRquemada » 10 lip 2004, o 23:16

a ja tam licze glownie na to, ze wejscie Reportera stworzy w tym klubie pozytywny klimat do inwestowania przez innych, co przyniosloby bardziej wymierne korzysci finansowe...

SODA

#130 Post autor: SODA » 11 lip 2004, o 11:22

brawo trenerze!!!!!! a moze pan Wyrobek na prezesa!!!!!!!!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#131 Post autor: 19r20 » 12 lip 2004, o 08:58

gratuluje również, to krok w dobrym kierunku
Wyrobek naprawdę niebieski
oby to oznaczało to co napisał tomas de toRquemada
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#132 Post autor: Scypion » 12 lip 2004, o 11:05

do tego co powiedzial Torquemada warto dodac ze jest to chyba 1 sza proba pozyskania sponsora poza branza ciezkiego przemyslu...moze to jest droga ratunku wobec upadku starego ciezkiego slaska trza sie wziąśc za nowy ?

salas
Kontakt:

salas

#133 Post autor: salas » 12 lip 2004, o 17:13

Wiecie co w dzisiejszych czasach kazdy sponsor jest dobry nawet niech to bedzie producent srajtasmy ale jak bedzie placil kase na druzyne to moze byc obojetnie kto tylko niech ratuje nasz RUCH ale oczywiscie niech sie nie wpierdala w nazwe druzyny i niech jej nie probuje zmianiac!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#134 Post autor: anyfor » 12 lip 2004, o 19:03

wg. mie to kożdy sponsor co wnosi do klubu obojętnie czy kasa czy inno pomoc jest dobry , byle nigdy niy dać sie wciągnąć w zmiana nazwy klubu tak jak to zrobił Dziurowicz :!: :!: :!:
naszo erka i nazwa klubu są niy do zmienienia i to powinyn wiedzieć kożdy co chciołby RUCH sponsorować :twisted:

BATORY F@NS
Obrazek

Nanik
Kontakt:

#135 Post autor: Nanik » 12 lip 2004, o 19:28

Anyfor a ja sie nie zgodze z toba jak np. przed nazwa klubu bylo by EB
z 5 mil. rocznie to nie widze przeszkod.

ODPOWIEDZ