[29 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków 3.04.2016 18:00
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków 3.04.2016 18:00
^Miał być karny na mazku. Przy akcji z Grodzickim był wątpliwy ten karny. Po prostu wyjątkowo oddał to co zabrał.
-
- Kontakt:
No dobra, kilka minut przed karnym kierownik drużyny powiedział coś mężowi pani Ryni i on gdzieś pobiegł. Na pewno zrobić przelew sędziemu. Stąd ten karny.
A wracając do tematu czy ktoś wierzy, że z Efirkiem w ataku jesteśmy w stanie coś zdziałać na Lechii, która ruszy na nas podobnie jak Wisła? Kto obok Grodzickiego na stoperze? Chyba Skuter, bo Cichocki na razie pół meczu w rezerwach i zszedł
A wracając do tematu czy ktoś wierzy, że z Efirkiem w ataku jesteśmy w stanie coś zdziałać na Lechii, która ruszy na nas podobnie jak Wisła? Kto obok Grodzickiego na stoperze? Chyba Skuter, bo Cichocki na razie pół meczu w rezerwach i zszedł
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
^Przecież to Kojowi nos rozwalili i poleciał po koszulkę bo krew 

-
- Kontakt:
Obrona fatalnie, trzeci mecz u siebie pod rząd tracymy trzy tory, a teraz zagromy jeszcze bez Koja?
Stoperzy słabo, a boczni obrońcy jeszcze słabiej, tylko kim ich zastąpić? A krycie przy wrzutach w nasze pole karne to kryminał!
A do tego strzelanie elwra tak lekko i w tak sygalizowany sposób to nawet w juniorach nie występuje?
Ktoś trafnie napisał, nasza walka o górną ósemkę (a może i utrzymanie - oby nie) to pierwsze miejsce w plebiscycie na frajerstwo roku...
Stoperzy słabo, a boczni obrońcy jeszcze słabiej, tylko kim ich zastąpić? A krycie przy wrzutach w nasze pole karne to kryminał!
A do tego strzelanie elwra tak lekko i w tak sygalizowany sposób to nawet w juniorach nie występuje?
Ktoś trafnie napisał, nasza walka o górną ósemkę (a może i utrzymanie - oby nie) to pierwsze miejsce w plebiscycie na frajerstwo roku...
-
- Kontakt:
Bartorus pisze:^Przecież to Kojowi nos rozwalili i poleciał po koszulkę bo krew

Odważyłem się i obejrzałem skrót. Dla miłośnika piłki super. Dla nas niekoniecznie

Obejrzałem również film z zadymy w sektorze milicjantów. Ten od nas miał ok. 1:40 na filmie miał więcej woli walki niż nasi przez 70 minut meczu
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bez Koja nie jest tak źle, bez Stępla to będzie tragedia. Możecie się śmiać ale byłem na rezerwach ostatnio. Szyndrowski najlepszy obrońca Polski jest gotowy. Facet jest solidny wolę jego niż Cichockiego.
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak horror. Lechia nas pyknie na spokojnie.HKSADIK pisze:jestem załamany
8 wymyka się z rąk, w Gdańsku to będzie horror. Już się boję.
-
- Kontakt:
Nie wiem ciężko to opisać gdy ochłonąłem a to już się stało to szkoda mi cisnąć po piłkarzach, zakładam że chca jak najlepiej. Raczej można się szykowac na mecze z Łęczną czy Niecieczą i na derby. Może piłkarze zas chcą być noszeni na rękach (oby jak co wygrali i drugie deRby ze szczewusami w tym roku). Serio ciężko mi ogarnąć że zdołamy zdobyć choby ten punkt na Lechii. Za łatwo tracimy bramki, Podbiedzkidzie i Jagiellonia są gorsze od nas w ilości straconych goli, a ścierwa z zabrza mają tyle samo straconych co my czyli 44 ku*** tragedia... Dzieje się w naszym klubie źle na każdej płaszczyźnie tyle.
Batory Fans
-
- Kontakt:
Dzieje się źle bo nie ma obrony. Atak pracuje wzorowo jak na nasze warunki, naprawde mamy czym postraszyć, ale co z tego jak zawsze.muszą odrabiać? Dzisiaj Głowacki pokazał naszym jak się gra w obronie. Mam nadzieję, że Cichocki wskoczy do składu na Lechie.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Czy jo doczekom chwili, ze po gwizdku rozpoczynajacym szpil nagle Ruch strzelo tora, bo narazie nonstop tracymy i cza gonic wynik.
A po wczorajszym szpilu to my sie powinni nazywac KS Frajerzy Chorzow.
Zamiast 1 osemki bydom derby ze szczewami.
A po wczorajszym szpilu to my sie powinni nazywac KS Frajerzy Chorzow.
Zamiast 1 osemki bydom derby ze szczewami.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zaś nom tora dupli zanim sie szpil rozpoczoł!!! Ou czym one myślom na poczontku szpilu?
ZAWSZE NIYBIESKI
-
- Kontakt:
Zaczyno sie drugo polowa i zamiast my strzelic, to gwizdek i ch**, zas w plecy. ku*** patalachy je***e.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
Zdarzało się,że największe gwiazdy światowej piłki nie strzelały karnych i to w meczach o wiele większa stawkę.
Co,jak co,ale do kilku piłkarzy mom duże pretensje po wczorajszym meczu. Hanzel schodzi w 63 minucie i wyglądo,jakby
po rozgrzewce schodził,a nie po meczu o górną ósemkę.Zieńczuk nic od siebie niy doł, Konczkowski - który dla mnie jest
największym rozczarowaniem tej rundy pod kątem możliwości/postępy nieobecny,3 gol dla skisłyj na jego konto.Łapiemy kontakt
z przeciwnikiem,10 minut do końca i co? Konczkowski ze 3 razy rzucając piłka z autu ni mo do kogo zagrać,bo wszyscy stoją....
Grodek w pewnych momentach zachowuje się,jakby w B klasie groł.
Wszystko jest możliwe i w tej lidze każdy z każdym może wygrać.Czasem trzeba odrobiny szczęścia,czasem mecz się odpowiednio ułoży.
Panowie zacznijcie GRAĆ i pokożcie,że wom zależy!!! Bo inaczej to bydom przyjeżdżać na Ruch,żeby się przełamać w zdobyciu gola lewym
jajem z połowy boiska i po odbiciu bala od poprzeczki i dwóch słupków. Zayebaliście szpil,na Lechii mocie zetrzeć ta plama!
Co,jak co,ale do kilku piłkarzy mom duże pretensje po wczorajszym meczu. Hanzel schodzi w 63 minucie i wyglądo,jakby
po rozgrzewce schodził,a nie po meczu o górną ósemkę.Zieńczuk nic od siebie niy doł, Konczkowski - który dla mnie jest
największym rozczarowaniem tej rundy pod kątem możliwości/postępy nieobecny,3 gol dla skisłyj na jego konto.Łapiemy kontakt
z przeciwnikiem,10 minut do końca i co? Konczkowski ze 3 razy rzucając piłka z autu ni mo do kogo zagrać,bo wszyscy stoją....
Grodek w pewnych momentach zachowuje się,jakby w B klasie groł.
Wszystko jest możliwe i w tej lidze każdy z każdym może wygrać.Czasem trzeba odrobiny szczęścia,czasem mecz się odpowiednio ułoży.
Panowie zacznijcie GRAĆ i pokożcie,że wom zależy!!! Bo inaczej to bydom przyjeżdżać na Ruch,żeby się przełamać w zdobyciu gola lewym
jajem z połowy boiska i po odbiciu bala od poprzeczki i dwóch słupków. Zayebaliście szpil,na Lechii mocie zetrzeć ta plama!
-
- Kontakt:
Niestety, ale ta runda to kolejny dowód, że sparingi nie są żadnym odzwierciedleniem ligi, częściej jest tak, przynajmniej u nas, że przy słabych sparingach mamy dobrą rundę niż przy dobrych.
Teraz niby szczyciliśmy ile to kolejnych meczach w sparingach z zerem z tyłu i co w lidze kolejny mecz z trójką straconą.
Nie wiem, może wrażenie moje jest błędne, może pamięć nie ta, ale od kiedy Hanzel zastąpił Iwańskiego od tego czasu gramy cieniutko, od kiedy do kadry wrócił Zieńczuk za Podgórskiego gramy cieniutko.
Już nie pisza o tormanie, który co kolejka i co miesiąc wygrywo interwencja kolejki dzięki nom, a kożde dośrodkowanie śmierdzi golem, bardzo często przytrafia się mu inni kiks i nie wiem czy w tej lidze jest torman co stracił więcej goli niż Putnocky. Jasne to też kwestia defensywy się powie, ale notoryczne straty goli po wciepkach to głównie jego zachowawczej czy może nieumiejętnej gry. Rozumia, ze jakby to mioł to nie grołby w Ruchu, ale jakieś podstawy, trocha solidności zwykłej, a nie tu parada jak przy wolnym zaś na nota, ale trzy gole w sieci. Jo już to kiedyś pisoł drużyna co się broni przed spadkiem musi mieć solidnego po prostu tormana, a nie takiego z fajewerkami co też niestety nie jedno zdupi.
Kolejno sprawa od czego są u nos te doświadczone chopy, że w takiej sytuacji karny musi strzelać synek co gro pierwszy sezon w poważnym fusbalu. Iwański, Grodzicki przecież oni bardzo często strzelali karne, a u nas wyznaczeni są Stępel i Lipski i co i kolejna sprawa nie ma w lidze drużyny z gorszą skutecznością z tego elementu gry. Ta uwaga do Fornalika, bo to raczej on wyznacza, a na pewno akceptuje, że ta dwójka strzela karne.
I ta gra u siebie ostatnio twierdza Cicha, a jak padła to w tej rundzie nie wygrali my meczu chyba,
Jeszcze za wcześnie by podsumowywać sezon, szczególnie, że raczej do końca walczymy o utrzymanie, a z taką grą u siebie to różnie może być.
Sory za te żale, ale wczorej zaś coś we mnie pękło i musicie mi wybaczyć, mom nadzieja, że przez tydzień jak zwykle się to posklejo ino ile jeszcze to wytrzymo to nie mom pojęcia.
Teraz niby szczyciliśmy ile to kolejnych meczach w sparingach z zerem z tyłu i co w lidze kolejny mecz z trójką straconą.
Nie wiem, może wrażenie moje jest błędne, może pamięć nie ta, ale od kiedy Hanzel zastąpił Iwańskiego od tego czasu gramy cieniutko, od kiedy do kadry wrócił Zieńczuk za Podgórskiego gramy cieniutko.
Już nie pisza o tormanie, który co kolejka i co miesiąc wygrywo interwencja kolejki dzięki nom, a kożde dośrodkowanie śmierdzi golem, bardzo często przytrafia się mu inni kiks i nie wiem czy w tej lidze jest torman co stracił więcej goli niż Putnocky. Jasne to też kwestia defensywy się powie, ale notoryczne straty goli po wciepkach to głównie jego zachowawczej czy może nieumiejętnej gry. Rozumia, ze jakby to mioł to nie grołby w Ruchu, ale jakieś podstawy, trocha solidności zwykłej, a nie tu parada jak przy wolnym zaś na nota, ale trzy gole w sieci. Jo już to kiedyś pisoł drużyna co się broni przed spadkiem musi mieć solidnego po prostu tormana, a nie takiego z fajewerkami co też niestety nie jedno zdupi.
Kolejno sprawa od czego są u nos te doświadczone chopy, że w takiej sytuacji karny musi strzelać synek co gro pierwszy sezon w poważnym fusbalu. Iwański, Grodzicki przecież oni bardzo często strzelali karne, a u nas wyznaczeni są Stępel i Lipski i co i kolejna sprawa nie ma w lidze drużyny z gorszą skutecznością z tego elementu gry. Ta uwaga do Fornalika, bo to raczej on wyznacza, a na pewno akceptuje, że ta dwójka strzela karne.
I ta gra u siebie ostatnio twierdza Cicha, a jak padła to w tej rundzie nie wygrali my meczu chyba,
Jeszcze za wcześnie by podsumowywać sezon, szczególnie, że raczej do końca walczymy o utrzymanie, a z taką grą u siebie to różnie może być.
Sory za te żale, ale wczorej zaś coś we mnie pękło i musicie mi wybaczyć, mom nadzieja, że przez tydzień jak zwykle się to posklejo ino ile jeszcze to wytrzymo to nie mom pojęcia.
-
- Kontakt:
Szkoda... mioł zech nadzieja, ze karnego bydzie szczylac Iwański, kery w Podbeskidziu robił to etatowo i się nie mylił.
GŁOWY DO GÓRY!!!! W GDAŃSKU TYLKO ZWYCIĘSTWO!!!!
GŁOWY DO GÓRY!!!! W GDAŃSKU TYLKO ZWYCIĘSTWO!!!!

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!