może tak być mam pomrocznośc jasnąadamo_R pisze:Krepel jest zdecydowanie lepszy niż Figo. Jakieś problemy z faktyczną oceną sytuacji.

morze morze

może tak być mam pomrocznośc jasnąadamo_R pisze:Krepel jest zdecydowanie lepszy niż Figo. Jakieś problemy z faktyczną oceną sytuacji.
Jaaaaa 34 mo haha. My tyż dziadku mogemy zaszpilać w tyj lidzeOzor pisze:może tak być mam pomrocznośc jasnąadamo_R pisze:Krepel jest zdecydowanie lepszy niż Figo. Jakieś problemy z faktyczną oceną sytuacji.
Piech niech zostanie tam kaj jest. Zodnych legionistow u nos !Mirek pisze:nikaj niy jadawiesiek1 pisze:Ile Legia moze dostac za 30 letniego napastnika, ktory nie sprawdzil sie za granica ? Pewnie jak na nia jakies drobne.
Mirek jedz do Warszawy i nie wyjezdzaj bez niego.Rozloza nam na raty a to pewna inwestycja.Piech w Ruchu to przynajmniej 3-4 miejsca wyzej w lidze a za tyle nam go sprzedadza., a Piecha tyż niy chca
Piech zapowiadal ze chce powalczyc o mozliwosc grania, ale pewnie do konca sierpnia zapal mu minie.. i wyladuje.w jakich Kielcach czy innej Lecznej.wiesiek1 pisze:Ten caly Iwanski pilkarsko to chyba nawet jest lepszy od Starzynskiego w tym momencie. Jedyny zarzut to taki, ze jest poprostu stary i byc moze kiedys umoczony ale jakos jestem dziwnie przekonany, ze na tej pozycji pilkarsko nie stracimy.
Problemem jest Kuswik, ktorego nie ma ... wie ktos co z Piechem w Legii ? Chca go zatrzymac ? To bylaby idealna bomba na koniec okienka.Uwazam, ze z tak tania kadra jaka mamy teraz kasa na pensje by sie znalazla.
gruby Boguś z Legii mowil, ze Piech ma skonczyc rehabilitacje na przelomie sierpnia/wrzesnia... czyli zanim to zanim tamto, do gry w styczniuwiesiek1 pisze:Ten caly Iwanski pilkarsko to chyba nawet jest lepszy od Starzynskiego w tym momencie. Jedyny zarzut to taki, ze jest poprostu stary i byc moze kiedys umoczony ale jakos jestem dziwnie przekonany, ze na tej pozycji pilkarsko nie stracimy.
Problemem jest Kuswik, ktorego nie ma ... wie ktos co z Piechem w Legii ? Chca go zatrzymac ? To bylaby idealna bomba na koniec okienka.Uwazam, ze z tak tania kadra jaka mamy teraz kasa na pensje by sie znalazla.
oprócz Surmy i Waldka.miechowiner13 pisze:mało, który powrót w ostatnim czasie przyniósł oczekiwany rezultat.
HKSADIK pisze:To takie zabawne??
Zagrał 36 meczów w poprzednim sezonie. Wszystkie w pierwszym składzie.
Ale nie, nie był ważny, bo RuRek sądzi inaczej...WF pisze:
- Ciężko będzie go zastąpić.[...]Środek linii pomocy Babiarz, Łukasz Surma, Filip Starzyński funkcjonował bardzo dobrze. Gdybyśmy mieli jeszcze stracić Starzyńskiego, to byłby już duży problem - podkreśla.
Wiadomo, że ciężej będzie zastąpić Starzyńskiego i Kuświka, ale takie lekceważące podejście do Babiarza mnie wkurza.
a jaki mo byc DEFENSYWNY pomocnik ?RuRek pisze: a w ataku był bezużyteczny.
5 krotnie wybierany do 11 kolejki ekstraklasy. Więcej tylko Kuświk, Putnocki i Starzyński. Fajny ten Szrot co 3 na 4 mecze spierdolił.RuRek pisze:HKSADIK pisze:To takie zabawne??
Zagrał 36 meczów w poprzednim sezonie. Wszystkie w pierwszym składzie.
Ale nie, nie był ważny, bo RuRek sądzi inaczej...WF pisze:
- Ciężko będzie go zastąpić.[...]Środek linii pomocy Babiarz, Łukasz Surma, Filip Starzyński funkcjonował bardzo dobrze. Gdybyśmy mieli jeszcze stracić Starzyńskiego, to byłby już duży problem - podkreśla.
Wiadomo, że ciężej będzie zastąpić Starzyńskiego i Kuświka, ale takie lekceważące podejście do Babiarza mnie wkurza.
Babiorz to szrot, groł z konieczności. Na 4 zagrania 3 spierdolił, chaotyczny niesamowicie, z reguły prokurowoł faule a w ataku był bezużyteczny.
ważny chyba ino dlatego, że niy było do niego zmiennika
Radvan138 pisze:a jaki mo byc DEFENSYWNY pomocnik ?RuRek pisze: a w ataku był bezużyteczny.
a skad wiesz co mu kozali grac? moze takie miol wytyczne w taktyce ? o tym zes pomyslol ? czy do ciebie kozdy mo lotac jak po***any byle do przodku ?RuRek pisze:Radvan138 pisze:a jaki mo byc DEFENSYWNY pomocnik ?RuRek pisze: a w ataku był bezużyteczny.
Ino od defensywy, ja? Surma dużo bardzij się przydowoł. Jo niy godom, że defensywny pomocnik mo lotać w "16", ale mo wspomogać rozgrywanie w ataku pozycyjnym.
Babiorz niystety mioł za dużo wad, jak na ekstraklasa. Samo waleczność to niy wszystko.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Radvan138 pisze:a skad wiesz co mu kozali grac? moze takie miol wytyczne w taktyce ? o tym zes pomyslol ? czy do ciebie kozdy mo lotac jak po***any byle do przodku ?RuRek pisze:Radvan138 pisze:a jaki mo byc DEFENSYWNY pomocnik ?RuRek pisze: a w ataku był bezużyteczny.
Ino od defensywy, ja? Surma dużo bardzij się przydowoł. Jo niy godom, że defensywny pomocnik mo lotać w "16", ale mo wspomogać rozgrywanie w ataku pozycyjnym.
Babiorz niystety mioł za dużo wad, jak na ekstraklasa. Samo waleczność to niy wszystko.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], PiterCidry i 31 gości