Sparingi - lato 2015

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Sparingi - lato 2015

#121 Post autor: Ozor » 2 lip 2015, o 00:08

adamo_R pisze:Krepel jest zdecydowanie lepszy niż Figo. Jakieś problemy z faktyczną oceną sytuacji.
może tak być mam pomrocznośc jasną ;)
morze morze :rotfl: pora chyba na wakacje ;)

adamo_R

#122 Post autor: adamo_R » 2 lip 2015, o 00:12

Ozor pisze:
adamo_R pisze:Krepel jest zdecydowanie lepszy niż Figo. Jakieś problemy z faktyczną oceną sytuacji.
może tak być mam pomrocznośc jasną ;)
Jaaaaa 34 mo haha. My tyż dziadku mogemy zaszpilać w tyj lidze :P Morze poczeko :D

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#123 Post autor: Radvan138 » 2 lip 2015, o 07:30

Mirek pisze:
wiesiek1 pisze:Ile Legia moze dostac za 30 letniego napastnika, ktory nie sprawdzil sie za granica ? Pewnie jak na nia jakies drobne.
Mirek jedz do Warszawy i nie wyjezdzaj bez niego.Rozloza nam na raty a to pewna inwestycja.Piech w Ruchu to przynajmniej 3-4 miejsca wyzej w lidze a za tyle nam go sprzedadza.
nikaj niy jada :P, a Piecha tyż niy chca :)
Piech niech zostanie tam kaj jest. Zodnych legionistow u nos !

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

viperR
Kontakt:

#124 Post autor: viperR » 2 lip 2015, o 07:42

wiesiek1 pisze:Ten caly Iwanski pilkarsko to chyba nawet jest lepszy od Starzynskiego w tym momencie. Jedyny zarzut to taki, ze jest poprostu stary i byc moze kiedys umoczony ale jakos jestem dziwnie przekonany, ze na tej pozycji pilkarsko nie stracimy.
Problemem jest Kuswik, ktorego nie ma ... wie ktos co z Piechem w Legii ? Chca go zatrzymac ? To bylaby idealna bomba na koniec okienka.Uwazam, ze z tak tania kadra jaka mamy teraz kasa na pensje by sie znalazla.
Piech zapowiadal ze chce powalczyc o mozliwosc grania, ale pewnie do konca sierpnia zapal mu minie.. i wyladuje.w jakich Kielcach czy innej Lecznej.

miechowiner13
Kontakt:

#125 Post autor: miechowiner13 » 2 lip 2015, o 07:58

mało, który powrót w ostatnim czasie przyniósł oczekiwany rezultat.

RuchChorzów1920
Kontakt:

#126 Post autor: RuchChorzów1920 » 2 lip 2015, o 08:00

wiesiek1 pisze:Ten caly Iwanski pilkarsko to chyba nawet jest lepszy od Starzynskiego w tym momencie. Jedyny zarzut to taki, ze jest poprostu stary i byc moze kiedys umoczony ale jakos jestem dziwnie przekonany, ze na tej pozycji pilkarsko nie stracimy.
Problemem jest Kuswik, ktorego nie ma ... wie ktos co z Piechem w Legii ? Chca go zatrzymac ? To bylaby idealna bomba na koniec okienka.Uwazam, ze z tak tania kadra jaka mamy teraz kasa na pensje by sie znalazla.
gruby Boguś z Legii mowil, ze Piech ma skonczyc rehabilitacje na przelomie sierpnia/wrzesnia... czyli zanim to zanim tamto, do gry w styczniu ;)
miechowiner13 pisze:mało, który powrót w ostatnim czasie przyniósł oczekiwany rezultat.
oprócz Surmy i Waldka.

RuRek

#127 Post autor: RuRek » 2 lip 2015, o 08:37

HKSADIK pisze:To takie zabawne??

Zagrał 36 meczów w poprzednim sezonie. Wszystkie w pierwszym składzie.
WF pisze:
- Ciężko będzie go zastąpić.[...]Środek linii pomocy Babiarz, Łukasz Surma, Filip Starzyński funkcjonował bardzo dobrze. Gdybyśmy mieli jeszcze stracić Starzyńskiego, to byłby już duży problem - podkreśla.
Ale nie, nie był ważny, bo RuRek sądzi inaczej...

Wiadomo, że ciężej będzie zastąpić Starzyńskiego i Kuświka, ale takie lekceważące podejście do Babiarza mnie wkurza.

Babiorz to szrot, groł z konieczności. Na 4 zagrania 3 spierdolił, chaotyczny niesamowicie, z reguły prokurowoł faule a w ataku był bezużyteczny.

ważny chyba ino dlatego, że niy było do niego zmiennika
Campeones!

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#128 Post autor: Radvan138 » 2 lip 2015, o 15:41

RuRek pisze: a w ataku był bezużyteczny.

a jaki mo byc DEFENSYWNY pomocnik ? :wstyd:

Roni2580

#129 Post autor: Roni2580 » 2 lip 2015, o 15:44

RuRek pisze:
HKSADIK pisze:To takie zabawne??

Zagrał 36 meczów w poprzednim sezonie. Wszystkie w pierwszym składzie.
WF pisze:
- Ciężko będzie go zastąpić.[...]Środek linii pomocy Babiarz, Łukasz Surma, Filip Starzyński funkcjonował bardzo dobrze. Gdybyśmy mieli jeszcze stracić Starzyńskiego, to byłby już duży problem - podkreśla.
Ale nie, nie był ważny, bo RuRek sądzi inaczej...

Wiadomo, że ciężej będzie zastąpić Starzyńskiego i Kuświka, ale takie lekceważące podejście do Babiarza mnie wkurza.

Babiorz to szrot, groł z konieczności. Na 4 zagrania 3 spierdolił, chaotyczny niesamowicie, z reguły prokurowoł faule a w ataku był bezużyteczny.

ważny chyba ino dlatego, że niy było do niego zmiennika
5 krotnie wybierany do 11 kolejki ekstraklasy. Więcej tylko Kuświk, Putnocki i Starzyński. Fajny ten Szrot co 3 na 4 mecze spierdolił.

Witek46
Kontakt:

#130 Post autor: Witek46 » 2 lip 2015, o 17:53

My jesteśmy mistrzami w poprawianiu sobie nastroju. Każdy kto u nas grał, a poszedł to szrot. Nie ma sensu ich żałować. Nic nie znaczyli, nie byli wiele warci. Fornalik na pewno wyczaruje lepszych. W ogóle to pełno lepszych gra w 3 lidze i tylko frajerzy kupują piłkarzy skoro wydawanie na nich kasy nie ma sensu. Lepiej znaleźć "młodych" ambitnych za 2500 zł.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

RuRek

#131 Post autor: RuRek » 2 lip 2015, o 18:03

Radvan138 pisze:

Ino od defensywy, ja? Surma dużo bardzij się przydowoł. Jo niy godom, że defensywny pomocnik mo lotać w "16", ale mo wspomogać rozgrywanie w ataku pozycyjnym.

Babiorz niystety mioł za dużo wad, jak na ekstraklasa. Samo waleczność to niy wszystko.

Campeones!

miquel
Kontakt:

#132 Post autor: miquel » 2 lip 2015, o 20:11

Przypominam że Babiarz zwalał wiele strzałów w 16. Najbardziej w pamięć zaszło mi piękne podanie Kuświka z Lechem i fatalne przestrzelenie z bodajże 14 metrów. Przed nim był tylko bramkarz.

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#133 Post autor: Radvan138 » 2 lip 2015, o 20:49

RuRek pisze:
Radvan138 pisze:

Ino od defensywy, ja? Surma dużo bardzij się przydowoł. Jo niy godom, że defensywny pomocnik mo lotać w "16", ale mo wspomogać rozgrywanie w ataku pozycyjnym.

Babiorz niystety mioł za dużo wad, jak na ekstraklasa. Samo waleczność to niy wszystko.

a skad wiesz co mu kozali grac? moze takie miol wytyczne w taktyce ? o tym zes pomyslol ? czy do ciebie kozdy mo lotac jak po***any byle do przodku ?

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#134 Post autor: Duszello » 2 lip 2015, o 23:29

jak takich piłkarzy ja Babi, Kowal wom je szkoda to jak sie zacznom szpile to ściągnijcie różowe bryle i załóżcie takie musztardzioki. Babi to je chop na EX? ja? ile bram som sie musioł Kuświk wypracować? po uj sie musioł wracać do tyłu? bo urwa ci co mu mieli podować technicznie są padaka. Ile Babi w ciągu szpilu dupcył bali. ku*** Fornal na Babiego kurwowoł jak uj ino że nie mioł kogo dać. Walka walką chwała mu za to ale haos jak ciul robił

RuRek

#135 Post autor: RuRek » 3 lip 2015, o 09:05

Radvan138 pisze:
RuRek pisze:
Radvan138 pisze:

a skad wiesz co mu kozali grac? moze takie miol wytyczne w taktyce ? o tym zes pomyslol ? czy do ciebie kozdy mo lotac jak po***any byle do przodku ?

uj z tym jakie miol "wytyczne", przeczytej to co żech napisoł jeszcze roz.

Dobrze że już go sam niy ma, za dużo sioł fermyntu w środku pola.
Campeones!

ODPOWIEDZ