Wybory Samorządowe (16 listopad) - GŁOSUJEMY NA RAŚ
-
- Kontakt:
Re: Wybory Samorządowe (16 listopad) - GŁOSUJEMY NA RAŚ
Wątek ma tytuł ..Wybory Samorządowe (16 listopad) ze wskazówką iz głosujemy na RAŚ.
Rozumiem, że jest to wątek ogólny o wyborach samorządowych 2014 a nie tylko o RAŚ. Może się mylę? Niech mnie kto poprawi lub zmieni tytuł watku, albowiem jest niejednoznaczny.
Rozumiem, że jest to wątek ogólny o wyborach samorządowych 2014 a nie tylko o RAŚ. Może się mylę? Niech mnie kto poprawi lub zmieni tytuł watku, albowiem jest niejednoznaczny.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
Wywiązała się ciekawa dyskusja już pomagam/odpowiadam. Co do wyborów na prezydenta to hmm co kto lubi chyba moim skromnym zdaniem wybór dla nas kibiców w sprawie stadionu powinien być mimo wszystko pomiędzy dwoma kandydatami czyli Bogacki - Kotala.
Nie znam pana Kosiby ani nie wiem jakie ma poglądy ale jak jest chyba wolnościowcem i libertarianinem to nie będzie chciał budować stadionu nawet przez PPP a co dopiero przez zadłużenie wiec powinien odpaść.
Pani Stanusz już ma jakąś tam aferę za uszami i jeszcze SLD wiec chyba tez nie.
Pan Olejniczak chyba nie zbierze dużo głosów, Kopel na pewno nie, Krzak PiS nie wiem w sumie dla mnie jako RAŚ to PiS jest skreślony globalnie i lokalnie
.
Jeżeli chodzi maRko o ew koalicje no to biorąc realne rozkład głosów w radzie czyli dostanie się PO, WdCh i PiS i trzeba liczyć na to że RAŚ. To najmniej wspólnego chcemy mieć z Wspólnie dla Chorzowa. Zostaje PO i PIS i tutaj jest problem bo polityka tych partii nie przypada nam do gustu no ale jak to sie mówi z kimś trzeba dobrze żyć więc pewnie po wejściu do rady obmyślimy strategię za i przeciw i wybierzemy najlepsza opcje realnie patrząc to do PO chyba nam najbliżej
Nie znam pana Kosiby ani nie wiem jakie ma poglądy ale jak jest chyba wolnościowcem i libertarianinem to nie będzie chciał budować stadionu nawet przez PPP a co dopiero przez zadłużenie wiec powinien odpaść.
Pani Stanusz już ma jakąś tam aferę za uszami i jeszcze SLD wiec chyba tez nie.
Pan Olejniczak chyba nie zbierze dużo głosów, Kopel na pewno nie, Krzak PiS nie wiem w sumie dla mnie jako RAŚ to PiS jest skreślony globalnie i lokalnie

Jeżeli chodzi maRko o ew koalicje no to biorąc realne rozkład głosów w radzie czyli dostanie się PO, WdCh i PiS i trzeba liczyć na to że RAŚ. To najmniej wspólnego chcemy mieć z Wspólnie dla Chorzowa. Zostaje PO i PIS i tutaj jest problem bo polityka tych partii nie przypada nam do gustu no ale jak to sie mówi z kimś trzeba dobrze żyć więc pewnie po wejściu do rady obmyślimy strategię za i przeciw i wybierzemy najlepsza opcje realnie patrząc to do PO chyba nam najbliżej
Batory Fans
- Kotlet
- Kontakt:
Jako kandydat warto zerknąć do programu konkurencji - z tym powyżej np. nie masz racji bo oni dokładnie to proponują czyli PPP.mrokol08 pisze: Nie znam pana Kosiby ani nie wiem jakie ma poglądy ale jak jest chyba wolnościowcem i libertarianinem to nie będzie chciał budować stadionu nawet przez PPP
Wiem, bo z jedynki na Batorym startuje kibic co w ostatnich 20 latach opuścił może z 5 meczów na Ruchu

- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najlepszy kandydat na prezydenta to Kotala. Raczej jak co roku to on razem z Koplem będą walczyć o stołek prezydenta. Głosując na innych kandydatów, możemy jedynie odebrać Kotali głosy, a to może poskutkować zwycięstwem Kopla. Moim zdaniem powinniśmy zagłosować za prezydenturą członka PO.
-
- Kontakt:
W wyborach do Rady Miasta, w okręgu 2 - centrum i część Chorzowa II, z listy Prawa i Sprawiedliwości z poz. 4. startuje p. Mirosław Bąk, były piłkarz Niebieskich, mistrz Polski i reprezentant kraju. Dla środowiska PiS to duży zaszczyt i satysfakcja, że możemy taką osobę gościć w gronie naszych kandydatów. Polecam osobę p. Mirosława Bąka w wyborach na radnego, a swoją w wyborach na prezydenta miasta. 
pozdrawiam
Grzegorz Krzak

pozdrawiam
Grzegorz Krzak
-
- Kontakt:
Wygląda na to, iż środowisko kibicowskie Chorzowa ma dużą siłę wyborczą. Kolejny kandydat wpisuje sie na forum
czekamy na wpisy Kopla, Kotali i innych kandydatów ale z podpisami coby my wiedzieli kto jest kto. 

Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
na forum dołączyłem 27 lipca 2011 r.FredyKruger pisze:Kolejny kandydat wpisuje sie na forum![]()

- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
FredyKruger pisze:Wygląda na to, iż środowisko kibicowskie Chorzowa ma dużą siłę wyborczą. Kolejny kandydat wpisuje sie na forum...
To tylko pokazuje, ile możemy zdziałać wspólnie w sprawie stadionu, jest wielu kandydatów, którzy są Niebiescy, z pewnością zabrakłoby miejsc żeby ich wszystkich zmieścić w radzie

- SODA
w internecie ..ale ciesza sie że M.Bąk sie zdecydowoł ..po latach ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Rozumiem, jednak byłes incognito. W takim przypadku data rejestracji nicka była bez znaczenia.Gregus pisze:na forum dołączyłem 27 lipca 2011 r.FredyKruger pisze:Kolejny kandydat wpisuje sie na forum![]()

Teraz juz wiemy kto zacz "Gregus"

-
- Kontakt:
Gregus już jakiś czas temu się przedstawił.
Cztery lata temu prawie wygroł Kopel w pierwszej turze, a dopiero mobilizacja i "koalicja wszystkich" dała zwyciestwo Kotali.
Cztery lata temu prawie wygroł Kopel w pierwszej turze, a dopiero mobilizacja i "koalicja wszystkich" dała zwyciestwo Kotali.
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
19aRtuR20 pisze:Gregus już jakiś czas temu się przedstawił.
To niech teraz będzie mobilizacja naszych żeby Kopel nie wygrał tych wyborów. Ile trzeba mieć głosów żeby w pierwszej turze wygrać?
- SODA
a ja dalej nie wiem 

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
SODA pisze:a ja dalej nie wiem
Ale co nie wiesz? Kto to jest G. Krzak? Przeciez już chyba druga kadencje jest radnym. Ciekaw jestem jak zagłosował w sprawie nowego stadionu na Cichej 6?

-
- Kontakt:
radni PiS poparli propozycyję przekazania 10 mln z budżetu miasta 2014 r. na pierwsze prace związane z "nową Cichą"