[14 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów 30.10.2013; 18:00
- Kiler1989
- Kontakt:
Re: [14 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów 30.10.2013; 1
moze to jest spowodowane tym ze ludzie im zwracaja uwage ze przesiaduja tam jak nie ma wynikow... sam bylem swiadkiem jak dwoje kibicow Ruchu zwracalo uwage Panu Łukaszowi J. i Grzegorzowi K. ze maja sie zabrac za trening a nie przesiadywanie w SCC
[color=#0000BF][b]"Ostatnim razem, gdy zabrzanie pokonali Ruch, strzelając jedynego gola po uderzeniu z rzutu wolnego, to na koniec sezonu pożegnali się z ekstraklasą. Historia lubi się powtarzać..."[/b][/color]
- MLeko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Byłem z 5 razy w życiu w SCC, a 2x Abbotta spotkałem :-)
-
- Kontakt:
a w Sferze ile razy grajków Podbeskidzia spotkałes??MLeko pisze:Byłem z 5 razy w życiu w SCC, a 2x Abbotta spotkałem :-)
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Od kiedy misję utrzymania Chorzowian powierzono Kocianowi, Ruch Chorzów nagle zaczął punktować. Punktować, ale też pozostawiać po sobie coraz korzystniejsze wrażenie. Wygrana nad Koroną była bowiem siódmym meczem pod wodzą Czecha, który w tym czasie "oczek" uzbierał aż trzynaście! Miała być męcząca i irytująca walka o ligowy byt, a są na najlepszej drodze ku temu, by wczołgać się do najlepszej ósemki. Pamiętacie, jak w Białymstoku, gdzie gospodarze wykręcili Niebieskim Cichą 6, Janoszka po boisku się nie poruszał, a wręcz szlajał? Właśnie. A dziś skompletował hat-tricka. Ot, ligowy paradoks. W Ekstraklasie zdarzyć się może dosłownie wszystko.
Na +++: Janoszka
Na +: Surma, Babiarz, Starzyński, Kuświk

Na +++: Janoszka
Na +: Surma, Babiarz, Starzyński, Kuświk

-
- Kontakt:
co do meczu - czekam na normalnego prawego obrońcę!!! Gieraga wracaj chłopie wracaj bo widzę że będziesz zasuwał tak jak Dziwniel
środek obrony do wzmocnienia
napastnika brak - wiem żę Kuświk brama ale to co zrobił akcję wcześniej to jest KRYMINAŁ PIŁKARSKI
i ćwiczyć dokładność, ćwiczyć, ćwiczyć...
środek obrony do wzmocnienia
napastnika brak - wiem żę Kuświk brama ale to co zrobił akcję wcześniej to jest KRYMINAŁ PIŁKARSKI
i ćwiczyć dokładność, ćwiczyć, ćwiczyć...
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Może nie chodzą, albo są w przebranu?MaRko22 pisze: No właśnie, zauważyliście, że odkąd są wyniki nikt nie wytyka na forum, że chodzą do SCC?

Z Zawiszą będzie ciężko - oni teraz z Legią 3:1 już wygrywają (choć w sumie po 2 "prezentach")..
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Dla mnie super mecz Smektały (szczególnie w pierwszej połowie) i Dziwniela.(Dla mnie man of the match)
Zaskoczeniem również jest gra w obronie Starzyńskiego.Od razu więcej daje drużynie.
Zwróciłbym również uwagę na zachowanie się drużyny po stracie gola-usiedli na Koronie wysokim presingiem, czasem POTRAJAJĄĆ krycie! Wdupili dwie bramki, a potem spokojnie grali swoję, wymieniali podania.Naprawdę widać rękę trenera i zalążki stylu.
Na DUPNY MINUS Szyndrowski, jakiekolwiek zagrożenie bramki szło z jego strony!W ogóle nie blokował dośrodkowań, a w akcjach ofensywnych go nie było ani razu widać!Tragedia w porównaniu z grą Dziwnela.Jak już ma tak grać, to niech lepiej grają młodzi Konczkowski albo Helik.Dobrze, że wraca Mrowiec, będzie alternatywa dla Stawara.
Fajny mecz, tylko się boję znowu podchodzenia do meczu z Zawiszą w roli faworyta...
Zaskoczeniem również jest gra w obronie Starzyńskiego.Od razu więcej daje drużynie.
Zwróciłbym również uwagę na zachowanie się drużyny po stracie gola-usiedli na Koronie wysokim presingiem, czasem POTRAJAJĄĆ krycie! Wdupili dwie bramki, a potem spokojnie grali swoję, wymieniali podania.Naprawdę widać rękę trenera i zalążki stylu.
Na DUPNY MINUS Szyndrowski, jakiekolwiek zagrożenie bramki szło z jego strony!W ogóle nie blokował dośrodkowań, a w akcjach ofensywnych go nie było ani razu widać!Tragedia w porównaniu z grą Dziwnela.Jak już ma tak grać, to niech lepiej grają młodzi Konczkowski albo Helik.Dobrze, że wraca Mrowiec, będzie alternatywa dla Stawara.
Fajny mecz, tylko się boję znowu podchodzenia do meczu z Zawiszą w roli faworyta...
-
Ciężko bo wygrali 3 mecz z rzędu, a może że wygrali z Legią (bo już piszę że wygrali) . Mecz , meczowi nigdy nie jest równy i rządzi się swoimi prawami jak derby. W polskiej lidze liczy sie dyspozycja dnia, i perfekcyjna taktyka, a jak to zawodzi, to trzeba mieć plan B , żeby reagować na boiskowe sprawy. Ja też pisałem , ze z Koroną będzie mega ciężko, mecz sie tak ułożył, że straciliśmy tora, ale oni stracili Trytkę , no i póżniej poszło gładko. Taktyka będzie inna z Zawiszą, jestem pewny, chociaż gramy podobną piłkę od ostatnimi czasy, po przyjściu Słowaka.Harpo pisze:
Z Zawiszą będzie ciężko - oni teraz z Legią 3:1 już wygrywają (choć w sumie po 2 "prezentach")..
Dzem napisał , to juz jest koniec świata

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Brawo Niebiescy !
sebaro nie chca być złośliwy ale tyś chyba powinien wolka po nagu przelecieć albo przynajmnij zaszczekać pod stołem
Z takimi zdolnościami to jo bych Cie widzioł skutym, zgodnij kaj?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
sebaro nie chca być złośliwy ale tyś chyba powinien wolka po nagu przelecieć albo przynajmnij zaszczekać pod stołem

Z takimi zdolnościami to jo bych Cie widzioł skutym, zgodnij kaj?

- MLeko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chyba ni razu..., TSP jest mi w zasadzie obojętne, więc może nie zwróciłem uwagi, albo nie poznałemTomSky pisze:a w Sferze ile razy grajków Podbeskidzia spotkałes??MLeko pisze:Byłem z 5 razy w życiu w SCC, a 2x Abbotta spotkałem :-)
...a raz Telichowskiego widziałem, jak z apteki wychodził, świeżo jak z Zabrza przyszedł, ale to nie w Sferze
-
- Kontakt:
adamo_R pisze:Ciężko bo wygrali 3 mecz z rzędu, a może że wygrali z Legią (bo już piszę że wygrali) . Mecz , meczowi nigdy nie jest równy i rządzi się swoimi prawami jak derby. W polskiej lidze liczy sie dyspozycja dnia, i perfekcyjna taktyka, a jak to zawodzi, to trzeba mieć plan B , żeby reagować na boiskowe sprawy. Ja też pisałem , ze z Koroną będzie mega ciężko, mecz sie tak ułożył, że straciliśmy tora, ale oni stracili Trytkę , no i póżniej poszło gładko. Taktyka będzie inna z Zawiszą, jestem pewny, chociaż gramy podobną piłkę od ostatnimi czasy, po przyjściu Słowaka.Harpo pisze:
Dzem napisał , to juz jest koniec świata
Legia pojechala w rezerwowym skladzie. W skladzie sporo kontuzji i Zawisza korzysto
I to mi sie podobalo , jeszcze roz brawo !Lukasz Surma pisze:- Udało się wyrównać, do przerwy prowadziliśmy 2:1. To też istotne, bo gdyby utrzymało się 1:0 to po zmianie stron byłoby dużo ciężej. A tak to druga odsłona to już pełna kontrola meczu w naszym wykonaniu. Raz graliśmy z kontry, raz w ataku pozycyjnym. Zaprezentowaliśmy dużą różnorodność gry i stąd te bramki – komentował spotkanie pomocnik „niebieskich”.
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
to Ci powiem że następnym razem jak spotkam Kuświka i Tyminskiego w GALERII KRAKOWSKIEJ, BONARCE, GALERII KAZIMIERZ czy innym miejscu nie zamierzam ich oszczędzać, raz im odpuściłem patrząc Kuświkowi prosto w twarz...Kiler1989 pisze:moze to jest spowodowane tym ze ludzie im zwracaja uwage ze przesiaduja tam jak nie ma wynikow... sam bylem swiadkiem jak dwoje kibicow Ruchu zwracalo uwage Panu Łukaszowi J. i Grzegorzowi K. ze maja sie zabrac za trening a nie przesiadywanie w SCC
Drugi raz tego nie zrobie...
Jak myslą ze poza GS są "bezpieczni" to chyba tylko k...a w Warszawie...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
atmosfera jest, to najważniejszeHKSADIK pisze:

My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-