[3 kolejka] Cracovia Kraków - Ruch Chorzów 2.08.13; 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

Re: [3 kolejka] Cracovia Kraków - Ruch Chorzów 2.08.13; 18:0

#121 Post autor: Kotlet » 2 sie 2013, o 22:24

Z całym szacunkiem ale piszesz głupoty.
Kaminski nie jest pewnym punktem - dobrze ci piszą ze z łap wypuszczał, pierwszy raz na samym początku przy linii - nawet komentatorzy mówili ze to zachowanie nie na ekstraklase.
Jeżeli do składu chcesz wstawiac beznadziejnego Starzynskiego na którego wszyscy kurwili w dwóch poprzednich meczach i Jankowskiego który także kompletnie nic nie pokazał a jednego z najlepszych - Sultesa - wyzywasz ze nie za***rdala to faktycznie ale tą halbe to wypiłes ty i poprostu bredzisz głupoty.
Jedyne z czym sie zgodze to Niedzielan - ale nie znam kulisów wiec sie nie wypowiadam.

_pnwk_
Kontakt:

#122 Post autor: _pnwk_ » 2 sie 2013, o 22:31

piłkarzyki pajacyki.....
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#123 Post autor: Ozor » 2 sie 2013, o 22:34

Aby wszystko zrozumieć wystarczy statystyka Ruchu pod wodzą obecnego trenera ,kto jeszcze pokłada w tym układzie wiarę w lepsze wyniki?

luki232
Kontakt:

#124 Post autor: luki232 » 2 sie 2013, o 22:34

Obrońca Cracovii powinien wylecieć za faul na Maćku Jankowskim. I co mam Wam powiedzieć? Że nie można wygrać meczu grając 11 na 14?

Zbłaźnił się totalnie. Nie bronię sędziów bo dziś popełniali błędy , ale wg naszego kapitana winy należy szukać wszędzie tylko broń Boże nie u siebie. A wracając do wypowiedzi to jeśli szanowny kapitan ma na to dowody to jego miejsce jest we Wrocławiu a nie na boisku piłkarskim. Chyba przed tym meczem ktoś coś mu do fajek dodoł

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#125 Post autor: Lutz » 2 sie 2013, o 22:44

Zbłaźnił się totalnie. Nie bronię sędziów bo dziś popełniali błędy , ale wg naszego kapitana winy należy szukać wszędzie tylko broń Boże nie u siebie. A wracając do wypowiedzi to jeśli szanowny kapitan ma na to dowody to jego miejsce jest we Wrocławiu a nie na boisku piłkarskim. Chyba przed tym meczem ktoś coś mu do fajek dodoł
Jak mo recht to mo recht ! Przy odrobinie dobry woli i obiektywizmu tyn szmaciorz z Krakowa powiniyn dostać czerwono. Po ty akcji poszła kontra, strzał kerego pewny Kamiński niy mioł prawa wypuścić .
Niy zmiynio to faktu , że przegrali my na swoje i Zilelińskiego życzynie.

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#126 Post autor: Darth Kabut » 2 sie 2013, o 22:48

DOPING UOGIEN Z DUPY
Oprawa Cracovii mistrzostwo swiata (Kaj oprawa? nie ma, nie ma jej, nie ma, nie ma, nie ma jej... :rotfl: )

FAUL NA JANKOWSKIM EWIDENTNY!!!
z tego poszla kontra na 1:1
Tylko idiota i ślepy ciul by tego faulu nie zauważył

Owszem za minimalizm dostalismy w łeb ale nie można takiego czegos od***rdalać że Jankowski dwukrotnie stara sie wyprzedzić obronce a ten mu na to nie pozwala bo go fauluje. z tego mogla byc bramka na 2:0.
A tak nosił wilk razy kilka poniesli i wilka

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#127 Post autor: Ozor » 2 sie 2013, o 23:03

A tak nosił wilk razy kilka poniesli i wilka
10 razy już pod rząd noszą wilka ,z kolei wilk nie niesie niczego od 10 spotkan mało tego wilk spadł, inaczej dostał się w wnyki i jak by mysliwy Król się nie zlitował to dziś wisiała by tylko skóra na scianie z niego.

sebaro
Kontakt:

#128 Post autor: sebaro » 2 sie 2013, o 23:16

Kotlet pisze:Z całym szacunkiem ale piszesz głupoty.
Kaminski nie jest pewnym punktem - dobrze ci piszą ze z łap wypuszczał, pierwszy raz na samym początku przy linii - nawet komentatorzy mówili ze to zachowanie nie na ekstraklase.
Jeżeli do składu chcesz wstawiac beznadziejnego Starzynskiego na którego wszyscy kurwili w dwóch poprzednich meczach i Jankowskiego który także kompletnie nic nie pokazał a jednego z najlepszych - Sultesa - wyzywasz ze nie za***rdala to faktycznie ale tą halbe to wypiłes ty i poprostu bredzisz głupoty.
Jedyne z czym sie zgodze to Niedzielan - ale nie znam kulisów wiec sie nie wypowiadam.
Za przeproszeniem, ale kolega albo celowo pisze te bzdury albo sam wypił ze 0,7 per głowa (chyba że było więcej ;) )bo kompletnie nie na temat odnosi się do tego co napisałem w odpowiedzi Dżem'owi. Proponuje przeczytać jeszcze raz i jeszcze raz....
Słowo wszyscy "na dzień dobry" nosi znamiona nieprawdy więc pozwolisz że do tak głupiego argumentu odnoscic się nie będę.
Po raz n-ty powtarzam jeżeli, ktoś po jednym/ dwóch błędach ocenia bramkarza to nie mam więcej pytań. To nie FIFA 13 czy inny Manager....
proponuje obejrzeć jeszcze raz wszystkim a znafcom w szczególności...
http://ekstraklasa.tv/skrot-cracovia-do ... 44341.html
30 min - Kamiński broni sam na sam - powinna być bramka dla Craxy
37 min - Kamiński broni strzał z pięciu metrów - powinna być bramka dla Craxy chociaż sędziowie odgwizdali spalony
42 min - Kamiński broni strzał pod poprzeczkę (proponuje posłuchać komentatorów na których sie powołujesz co mówią o Kamińskim...)
80 min - bramka chociaż nie wiem czy mu piłka nie podskoczyła po koźle i źle się odbiła... wiem, wiem dzieci neostrady wychowane na FIFA 13 nie bardzo wiedzą o czym teraz mówie
82 min. - bramka po błędzie obrońców chociaż pierwszy strzał broni
86 min. - Kamiński broni sam na sam - powinna być bramka dla Craxy

powinno być 6-1 dla Cracovii licząc tylko "100" a Wy się plujecie o jedna bramkę.... :mur:

i mały bonus jak ktoś nie pamieta to tydzień temu Kamiński też w ostatniej minucie wybronił sam na sam bo by Lechia wygrała 2-1.....

Ciężko komuś wytłumaczyć co się dzieje na boisku, jak jeden z drugim na placu w życiu porządnie bali nie kopneli a tylko na FIFAch grają ... bardziej łopatologicznie już nie potrafie :/
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

MyslowiceR
Kontakt:

#129 Post autor: MyslowiceR » 2 sie 2013, o 23:25

po 1 to i tak h... my grali zamiasc szybciej rozgrac i rozwalic ta Cracovie panowie skim my mamy wygrac jak nie z tak slaba Craxa
pozatym niezle znich napinatory masakra

K__
Kontakt:

#130 Post autor: K__ » 2 sie 2013, o 23:32

Ruch - Lechia REMIS
Lechia - Barcelona REMIS
Ruch - najslabsza druzyna w ekstraklasie Cracovia w kraju, który w rankingu FIFA zajmuje 75 miejsce....

panowie trzeba się pogodzić i wspominać ten cudowny zryw w postaci v-ce lidera...

prawda jest smutna, jako jedyni nie posiadamy normalnego stadionu, piłkarsko znowu sięgamy totalnego dna, a na meczach kultowych zjawia się nas 6-7 tys przy założeniu, że jest +20 stopni....

i nie żebym marudził, ale są pewne czynniki niezależne od nas, My jesteśmy Ruch bla bla bla... ale co z tego skoro osoby do których Ruch faktycznie należy są zupełnie bez kasy i perspektyw.

Ruch to My, ale cała reszta zależy od nich, tyle w temacie

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#131 Post autor: Kotlet » 2 sie 2013, o 23:46

sebaro pisze:Za przeproszeniem, ale kolega albo celowo pisze te bzdury albo sam wypił ze 0,7 per głowa (chyba że było więcej ;) )bo kompletnie nie na temat odnosi się do tego co napisałem w odpowiedzi Dżem'owi. Proponuje przeczytać jeszcze raz i jeszcze raz....
Słowo wszyscy "na dzień dobry" nosi znamiona nieprawdy więc pozwolisz że do tak głupiego argumentu odnoscic się nie będę.
Po raz n-ty powtarzam jeżeli, ktoś po jednym/ dwóch błędach ocenia bramkarza to nie mam więcej pytań. To nie FIFA 13 czy inny Manager....
proponuje obejrzeć jeszcze raz wszystkim a znafcom w szczególności...
http://ekstraklasa.tv/skrot-cracovia-do ... 44341.html
30 min - Kamiński broni sam na sam - powinna być bramka dla Craxy
37 min - Kamiński broni strzał z pięciu metrów - powinna być bramka dla Craxy chociaż sędziowie odgwizdali spalony
42 min - Kamiński broni strzał pod poprzeczkę (proponuje posłuchać komentatorów na których sie powołujesz co mówią o Kamińskim...)
80 min - bramka chociaż nie wiem czy mu piłka nie podskoczyła po koźle i źle się odbiła... wiem, wiem dzieci neostrady wychowane na FIFA 13 nie bardzo wiedzą o czym teraz mówie
82 min. - bramka po błędzie obrońców chociaż pierwszy strzał broni
86 min. - Kamiński broni sam na sam - powinna być bramka dla Craxy

powinno być 6-1 dla Cracovii licząc tylko "100" a Wy się plujecie o jedna bramkę.... :mur:

i mały bonus jak ktoś nie pamieta to tydzień temu Kamiński też w ostatniej minucie wybronił sam na sam bo by Lechia wygrała 2-1.....

Ciężko komuś wytłumaczyć co się dzieje na boisku, jak jeden z drugim na placu w życiu porządnie bali nie kopneli a tylko na FIFAch grają ... bardziej łopatologicznie już nie potrafie :/
Przeczytałem wszystko dokładnie i napisze to jeszcze raz - piszesz głupoty jakich mało.
Nie wiem cos ty sie uparł na jakąś fifę - nigdy w to nie grałem, moze jestem za stary. To samo podając sytuacje z meczu - idąc tym tropem kazdy inny bramkarz nic by nie obronił a ze jest za***isty Kaminski to obronił - śmiechu warte.
Prosze nie podawaj mi kolejnych przykładów bo ja mogę zaczać w drugą stronę. Kaminski sie spala i żeby nie Peskovic to nie wiem czy bylibysmy dalej w EX. Jankowski - nie wiesz jaka jest sytuacja w klubie, chłop jest jedną nogą juz gdzie indziej, Zielinski np. bierze go pod uwage, ustala taktyke i ciul, dwa dni przed Jankowskiego nie ma - małe kuku - no ale ty wtedy bedziesz mogł ryczeć Zielinski raus - takie prawo kibica.
A przywracania na siłe do składu gałązki - Starzynskiego - którego wystarczy dotknąć i sie przewraca plus w tym sezonie zagrał moze dwie dobre piłki jest obrazem twojej mądrości trenerskiej. Masz racje, gdy byłem na Lechii wszyscy wokół mnie domagali sie zmiany tego zawodnika, kolejny mecz - nawet Zielinski go posadził no ale najwyższej ranki menager sebaro widzi to inaczej - cóż, jesteś poprstu inny, ja tego nie neguje, ale zgadzać sie nie muszę i pi***olenie o 0,7 zapodaj swojej żonie a nie mnie anonimowo na forum.
Bez odbioru

Awatar użytkownika
mateusz1920
Kontakt:

#132 Post autor: mateusz1920 » 3 sie 2013, o 00:05

KOMPROMITACYJNE 15min. ! tyla w temacie

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
NIEBIESKIE 1000-LECIE

sebaro
Kontakt:

#133 Post autor: sebaro » 3 sie 2013, o 00:08

Kotlet pisze: Przeczytałem wszystko dokładnie i napisze to jeszcze raz - piszesz głupoty jakich mało.
Nie wiem cos ty sie uparł na jakąś fifę - nigdy w to nie grałem, moze jestem za stary. To samo podając sytuacje z meczu - idąc tym tropem kazdy inny bramkarz nic by nie obronił a ze jest za***isty Kaminski to obronił - śmiechu warte.
Prosze nie podawaj mi kolejnych przykładów bo ja mogę zaczać w drugą stronę. Kaminski sie spala i żeby nie Peskovic to nie wiem czy bylibysmy dalej w EX. Jankowski - nie wiesz jaka jest sytuacja w klubie, chłop jest jedną nogą juz gdzie indziej, Zielinski np. bierze go pod uwage, ustala taktyke i ciul, dwa dni przed Jankowskiego nie ma - małe kuku - no ale ty wtedy bedziesz mogł ryczeć Zielinski raus - takie prawo kibica.
A przywracania na siłe do składu gałązki - Starzynskiego - którego wystarczy dotknąć i sie przewraca plus w tym sezonie zagrał moze dwie dobre piłki jest obrazem twojej mądrości trenerskiej. Masz racje, gdy byłem na Lechii wszyscy wokół mnie domagali sie zmiany tego zawodnika, kolejny mecz - nawet Zielinski go posadził no ale najwyższej ranki menager sebaro widzi to inaczej - cóż, jesteś poprstu inny, ja tego nie neguje, ale zgadzać sie nie muszę i pi***olenie o 0,7 zapodaj swojej żonie a nie mnie anonimowo na forum.
Bez odbioru
Od mojej żony to się od***rdol to raz a dwa fajnie że przeczytałeś - szkoda tylko, że nie zrozumiałeś ...nic.
Przykłady interwencji Kamińskiego podałem bo... co miałem podać? Ty się dobrze czujesz?
Jankowski i Starzyński (i nie wymieniony Sultes) to są na chwilę jedyni nasi zawodnicy na poziomie jako takiej naszej ekstraklapy... z tym że jeden wcześniej był ustawiany sam na przeciwko 4 obrońcom i miał coś zrobić ... drugiemu jeden mecz w sezonie nie wyszedł i Koltet + znafcy wokół niego (rozumiem że na prostej byłeś?) na nim psy wieszają... dziwne...a od 3 wymagam biegania przez 90 minut ....to tak dużo?

Jakbys kiedys grał w piłkę to bys wiedział, że każdy ma słabszy dzień, że nawet najlepszy napastnik sam nie wygra pojedynku z 4 obrońcami, że bramkarzowi czasem się piłka krzywo od podłoża odbije lub nie pokryje czasami swojego bliższego słupka...
Ale co tam ... najważniejsze, że kibice-znafcy na prostej i na forum się z Tobą zgadzają...
Bez odbioru.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

robotrix
Kontakt:

#134 Post autor: robotrix » 3 sie 2013, o 00:21

ku*wa idzcie sie rozkminiac na pw po ilu flaszkach naloze Ruch trynowac...

Sytuacja z Kaminskim jest trocha dziwno. Chyto take bale i 1 na 1 co juz jestech pewny ze dostajymy brama a jak mu szczylajom prosto w niego to niy umi dobrze chycic/sparowac bali... mimo wszysko refleks mo i przez te 2 tydnie chyba z 9 torow nom uratowol...

Jeszcze slowko co do syndziego. Bynajmnij niy bronia tych paciulokow i zielorza ale mie lon tyz smierdziol. Juz na samym poczontku. Skuter dostaje zolto za wsplizg od zadku a ze 2 minuty poznij za nawet gorszy wslizg kierys pasiaty ciul kartki niy dostaje...

papar1
Kontakt:

#135 Post autor: papar1 » 3 sie 2013, o 00:52

Myślę że każdy z was ma trochę racji jeśli chodzi o Kamińskiego. Chycił fajnie parę setek ale on wgl nie jest pewny !! Nic a my nie mamy dobrej kadry i my musimy mieć pewnego bramkarza !!

Zablokowany